Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm herkes iyidir inşşburası çokk sıcakk
sabah cnm bişey istemedii öğlene doğru gözleme aldımm yedimm kıymalıı simdi nescafe içiyorum bol bol suuuuuuu

Burası da çok sıcak canım (( Haftasonu daha da ısınacakmış (

canlar merhaba. birazdan yemek yicem o kadar açımki anlatamam.
çok az ezogelin çorbası, bi tabağada 1 servis kaşığı pilav yanına az sote söyledim. ekmek yok. neyse yedikten sonra görüşürüz

Umarım doymuşsundur canım. Menün güzel olmuş :)

ayrıldıgımdan beri cok yalnızım
ama donmıycem geri üzülmiycemde off

Boşluğa düşmüşsündür tabi cnaım. Bu normal. Bu durumlarda diyete konsantre olabilirisin :)

kızlar merhabalar nasılsınız
mesajım inş bu sefer gider

Merhaba canım, sen nasılsın?

aman ben geldim kimse yokmuş bende derdimi paylaşıyım dediydim hehehe

Ben de dünden beri aynı durumdayım. Sıkıntımı paylaşayım dedim, kimse yok..

Bu saate kadar diyetimi harfiyen uyguladım. Ceviz, fındık vs yok. Suyum 1.5 lt oldu. Yeşil çayım 1 bardak oldu daha. Okulda toplantı vardı, anca gelebildim eve. Birazdan yeşil çay içerim..

Yemekte kabak, 1 dilim ekmek, salata ve ayran vardı. Şimdi de 3. yeşil çayımı içiyorum...
1-1.5 saat sonra da meyvemi yer, günü kapatırım :)))

Canım senin adına hayırlısı olsun inş
okuyor musun?

inşallah canım yaa.. bende oyle dua edıyorum. neysekı bız uzaktık yıne bırbırımıze o iş için tam bızım gorusmeye basladıgımız sene coruma gıtmıstı.. nasıb ıste.. iyide olmus demekkı :)

bende okuyorum Ankara üni. ilahiyat.. 3. yılım üni.deki... ama seneye 3. sınıf olcam bıraz karısık bı durum :)

ben gorusmek istemıyorum. yanı ayrıldıgıma tabıkıde uzgunum ama mutsuz deılm aksıne daha mutluyum daha cok gulumsuyorum... ama daha da cok yalnızım
nasib deilmiş işte demekki...

Boşluğa düşmüşsündür tabi cnaım. Bu normal. Bu durumlarda diyete konsantre olabilirisin :)

..

normal duzenımı bozmıyayımda bugun browni yedim zaten

8:00 kalkıs
8:35 kahvaltı: 2kk kadar peynir 2 dlm ekmek 1 bardak yarım yaglı süt domates..
10:30 ara öğün: yarım altınbaşak 1 bardak ayran
13:30 öğle: 2 ufak pide 1 bardak süt
16:00 ara öğün :1 elma
19:00 ara öğün: 1 browni
21:00 akşam: 4 yk kabak yemegi 3 dilim ekmek

yuruyus : yok

kızlar 2 gündür migrenim ayakta bugün çok az yemek yedim
sabah 2 dilim ekmek
biraz beyaz peynir ve 2 tane zeytin
arada hiçbişe yiyemedim midem bulanıyor çünkü bol su içtim
akşamda 4 kaşık bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt 2 çatalda karnıyarık yedim
midem hala bulanıyor şimdide çay içecem belki iyi gelir
3 litre oldu suyum

Kendini daha da iyi hissedersin inşallah
üniversite hayatını ii yaşa valla sonra çok arıyorsun o günleri en güzel günler bence

hayırlısıymış demek ki canım...
bugün browni günü müydü acaba ben de yedim bi tane

bugün biraz kaçamak günün olmuş sanki canım :)

nasılsınız kızlar bende bi yorgunluk varr sabahtan evdeydim akşama doğru sahile indikk yemek yedik döndük arkadaşlarla yarındabana geleekler sabahh kahveye kek yaptım yanına 1 dilim yedimm malesefff eşim yokken yemek düzzenide kalmıyooo kızıma yapıyom yediriyom ben yemiyorumm çokk ay sıcaklar bastırdı artık durulmazz kızım bile isilik olmuşş ( ince badiyle duruyoo artıkk hasta diye çıkartmıyodumda yaz gelmişşş baya baya deniz sezonuda başladı haftaya gireriz artık bizdde yüzsem kilolarda cabuk gidecektee bakalımm buğün istiğim su 4 litreolmuştur akşam 8 den bu satte 1buçuk litreyi gectii çünküü
nelermi yedimmm
sabah gözleme kıymalı
5 gibi 1,5 lahmacun 1 bardakk ayran patates kızartması cok az tattım
9 gibi küçük dilim kek
ama yazınca az geldi gözüme boll su içincee şiştim demek kii
yeşil cayda var bidee
yürüyüş sayılırsa tempolu deil ama 30 dk

Mesajını şimdi okudum canım. Sansürledim isimleri :)

canlar merhaba. birazdan yemek yicem o kadar açımki anlatamam.
çok az ezogelin çorbası, bi tabağada 1 servis kaşığı pilav yanına az sote söyledim. ekmek yok. neyse yedikten sonra görüşürüz

Afiyet olsun adcım. Servis kaşığı kaç kaşık sayılıyor? 2 kaşık falansa iyi olmuş, ekmek yememişsin sonuçta.

Canım telefonla ücret söylerler. Ben benimkine ücreti öğrenip öyle gitmiştim. Benimkine bir gidişte 150 veriyorsun, bir gidişte hicbir ucret vermiyorsun. Her hafta gidersem 300'e geliyor. Bütçemi zorluyordu ben de 15 günde bir gitmeye başladım. 150'ye geliyordu. Ama şimdi kilo vermem durdu diye yine haftada bir gitmeye başlayacağım bütçem el verirse.

Canım kendin sinir olacağına diyetisyene söylesene. Adamın işi bu, zayıflatsın. Olmuyorsa 1400 kalorilik diyet versin hayret bişey. Koruma programı olsa bu kadar olurdu diyormuş bir de. Kendi başarısızlığı. Uğraşsın biraz yaa.

Kesinlikle katılıyorum.

Canım, zaten geçen hafta istemişti ama benim hiç boş zamanım olmadı ki. Sabah aç karnına gitmek lazım, sonra da kahvaltıdan 2 saat sonra ikinci tahlile gitmek lazım.

Olsun canım. Test sonuçlarını görmeden 2. listeyi de vermiş sonuçta. Bana da yanlış geldi.

Canım, ortaya fiyatı yazmak yasak diye biliyorum, şimdi sana özelden yanıt vereceğim. Fikir almak için bilmek isteyen arkadaşlara da seve seve yanıt yazarım :))

Yok canım, yasak değil. Sırf fiyatlar üzerine bile forumlar var. Zaten diyetisyen adını da yazmıyoruz. Ben fiyatı yukarıda yazdım o yüzden.

Celudarcım ben neredeyse bir yıldır dikkat ediyorum. Arada 3-4 ay diyetisyene gitmediğim de oldu. Nasıl olsa herşeyi öğrendim diye. Ama baktım ne alıyorum ne veriyorum tekrar başladım.

Afiyet olsun canım. Gayet sağlıklı olmuş. Çok az karbonhidrat fazlası var ama sen normalde daha çok karbonhidrat alıyordun, azalma var yani. Sporun da çok güzel olmuş. Tebrikler.

ayrıldıgımdan beri cok yalnızım
ama donmıycem geri üzülmiycemde off

Üzülme tabii canım yaa. Öyle hissetmen çok normal, daha çok yeni. Ama sen istemiştin zaten canım. Hayırlısı olsun.

delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Çok güldüm canım :))))

Canım sen ayrıldın, çocuk ne mesajı atsın :) Gurursuz olmuş olur. Umursamadığından değildir yani. Başka mesajında böyle daha mutluyum demişsin canım. Ona çok sevindim. Önemli olan mutlu olman.

Bu saate kadar diyetimi harfiyen uyguladım. Ceviz, fındık vs yok. Suyum 1.5 lt oldu. Yeşil çayım 1 bardak oldu daha. Okulda toplantı vardı, anca gelebildim eve. Birazdan yeşil çay içerim..

Tebrikler canım. Diyetisyen spor olayına ne dedi?

Bir de zayıflamama sebebi olarak ne dedi?

Benim randevum Perşembe günüymüş, bugün değilmiş. Gitmeden farkettim neyse ki.

Canım browni'yi can sıkıntısından mı yedin? Hani üzülüyordun ya. Bak ne güzel kilo veriyorsun. Bozma lütfen.

Çok geçmiş olsun nurcum. Nane limon iyi gelir belki.

Elacım ne yaptın sen, bir günde dört kaçamak yapmışsın. Aman dikkat et, verdiklerini geri almayasın.

Son düzenleme:
Kızlar dün ne yedim tam hatırlamıyorum ama diyete tam uydum ve 2 bardak yeşil çay içtim.

Spor: yok.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 zeytin, 1 tatlı k. reçel, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata, 1 b. yoğurt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. süt
Ara: 2 elma

Spor: 60 dk. hızlı hızlı yürüdüm.

:lepi:

Aman dikkat canım, browni bağımlılık yapıyor.O kadar lezzetli ki :))))))

Geçmiş olsun canım, umarım bugün daha iyisindir. Beslenmen de güzel olmuş :))))

Şekerim öncelikle çok güzel su içmişsin, tebrikler :) Kek için de hemen bir oklava gönderiyorumklava: :)))) Çok yememişsin ama falsolu olmuş canımcım, dikkat et, geçen hafta çok güzel verdin böyle devam etsin, afiyet olsun :))))

Canım, sağol, bilgilendirdin :) Fiyatları yasak sanıyordun :))))))
Hayatım, diyetisyen de pazartesi günü şaşırdı. Kan testini sadece pazar günü yaptırabileceğim diye sanırım zaman boşa gitmesin diye diyetimi yeniledi. Kan testi sonucunu görmeden de neden zayıflayamadığım konusunda bir yorum yapamazmış, Bu hafta, biliyorsun, fındık fıstık gitti. 2 gün de sadece et günü olacak, bu günlerde de ekmek yok. Et günlerinden ilkini bugün uyguluyorum. Veeeeeeee, bu sabah tartıldım: Ağlayacaktım valla, 700 gr vermişim :)))))))))))))))))))) Eski diyetisyenimde de 10. güne doğru kilo verirdim. Umarım kan tahlilim temiz çıkar, çünkü sağlıktan ötesi yok :))))) Canım, iyi ki erkenden farketmişsin, yoksa boş yere gitmiş olabilirdin :))))

Kızlar dün ne yedim tam hatırlamıyorum ama diyete tam uydum ve 2 bardak yeşil çay içtim.

Spor: yok.

ıyi dinlenmişsindir canım, kilo vermen için de iyi olmuş, çünkü yorgunken sen kilo veremiyorsun :))))

Afiyet olsun canım, tertemiz bir gün olmuş :)))

Son düzenleme:
Kızlar, bugün et günüm. Kahvaltıda ek olarak 1 yumurta vardı. Ararlarım aynı. İlk aramda 1 probiyotik yoğurt, ikincisinde 1 porsiyon meyve var. Öğle yemeğinde 100 gr et, salata, ayran; öğleden sonraki ilk aramda 1 porsiyon meyve, ikinci aramda 1 yağsız süt var. Akşam yemeğimde 60 gr et, salata ve ayran var. Yatmadan önce de 1 meyve ve 2 kaşık yağsız yoğurt var. Gördüğünüz üzere bugün sadece 2 dilim ekmek var.

Canııımmmm çok sevindim. 700 gr. çok çok iyi. Demotive olup bırakacaksın diye çok korkuyordum. Yoksa eninde sonunda vereceğiz.

Ben bugün de çok uykusuzum. Nasıl spora gidiceğim de nasıl işlerimi yetiştireceğim bilmiyorum. Yemeğe kadar biraz daha çalışayım bari. Yoksa yetişmeyecek. Öpüyorum hepinizi.

günaydın gerçi öğlen oldu biraz canım sıkkın aman bu erkek milletti varya ne halleri varsa görsünler diyecem olmayacak

.
Ben de çok sevindim canımmmm :))))
Taylorcım, canım benim, yarın diyetisyene gideceksin, Madem çok uykun var ve işlerin var. İstersen bugün spora gitme. Yarın tartıda üzülmek istemezsin :)))) Gene tabi, sen kendi durumuna göre değerlendirrsin :)))

günaydın gerçi öğlen oldu biraz canım sıkkın aman bu erkek milletti varya ne halleri varsa görsünler diyecem olmayacak

Hayırdır canım, ne oldu?

Bugün diyette et günüm, ay çok komik. Sabah, size yemem gerekenleri yazmıştım. Ayran da yokmuş. Artı bugün doymak için bol bol su içerim :) Şimdiden 1.5 lt oldu. Yemeğimle yeşil çay içiyorum. Hadi bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…