• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vucut analızı ne :S
benım eskı dıyetısyenım yapıyormuydu acaba ondan soruyorum canım. cunku o basladıysa onun yanına gıtcem.. yada baska yer arastırma nıyetındeyım dedıgım gıbı..

vücut analizi vücuttaki yağ kas ve kemik yapısını ölçen bi cihaz canım o orana göre diyet listeleri hazırlıyorlar sanırım diyetisyenler senin şu eski diyetisyenin devlet hastanesinde mi görevli yoksa ayrı kliniği mi var canım eğer çok uzak değilse ve uygunsa sende memnun kalmışsın madem oraya da gidebilirim...

vücut analizi vücuttaki yağ kas ve kemik yapısını ölçen bi cihaz canım o orana göre diyet listeleri hazırlıyorlar sanırım diyetisyenler senin şu eski diyetisyenin devlet hastanesinde mi görevli yoksa ayrı kliniği mi var canım eğer çok uzak değilse ve uygunsa sende memnun kalmışsın madem oraya da gidebilirim...

canıım onların ozel yerı vardı en son.. ama tasıncaklardı ne yaptılar bılmıyorum. oraya bı gıtcem zaten. ama basladımı o doktor bılmıyorum. cok hos bı bayandı.. dedıgın gıbı yagı kemıgı ayrıca olcen cıhazı vardı (şimdi gittiğimde de var galıba genelınde var o :) )
sen yıne arastır bahar baska yer bulursan banada soyle :) bende arkadaslara soruyorum bulursam sylerım eskı yere baslıycak olursamda derım yıne...

slm herkes iyidir inşşburası çokk sıcakk
sabah cnm bişey istemedii öğlene doğru gözleme aldımm yedimm kıymalıı simdi nescafe içiyorum bol bol suuuuuuu

canlar merhaba. birazdan yemek yicem o kadar açımki anlatamam.
çok az ezogelin çorbası, bi tabağada 1 servis kaşığı pilav yanına az sote söyledim. ekmek yok. neyse yedikten sonra görüşürüz

canıım onların ozel yerı vardı en son.. ama tasıncaklardı ne yaptılar bılmıyorum. oraya bı gıtcem zaten. ama basladımı o doktor bılmıyorum. cok hos bı bayandı.. dedıgın gıbı yagı kemıgı ayrıca olcen cıhazı vardı (şimdi gittiğimde de var galıba genelınde var o :) )
sen yıne arastır bahar baska yer bulursan banada soyle :) bende arkadaslara soruyorum bulursam sylerım eskı yere baslıycak olursamda derım yıne...

devlet hastanelerinde yok o cihaz canım o yüzden özel diyetisyen arayışı içerisine girdim devlet hastaneleri uyduruk bi liste yazıp yolluyolar klişe şeyler söylüyolar tamam ben araştırmaya devam edicem canım senin şu eski diyetisyenin fiyatı da uygunsa madem memnun da kalmıştın neden olmasın orası da olabilir haberleşelim bu konuda yerimseniben

oh yedim geldim. bhr cım sağol hayatım. nasılsın nasıl gidiyor. umarım herşey yolundadır.

celudarcım; yalnız değilsin hayatım. bence pozitif olmaya çalış,tamam zor bir durum ama herşey düzelecektir. bu arada ailen gelmişti değilmi.

nur merhaba canım. kendi adıma iyiyim sen nasılsın.

afiyet olsun yoğunum giremiyorum başım çok ağrıyor nedenine gelince
kocam kayınvalideme buzdolabı ve bulaşık makinası alacak :roflol: :roflol: :roflol: bu gelin milleti çok fena ya
adam anama babama ev aldı gıkım çıkmadı şimdi anasına alacak baş ağrılarım tutuyor yuh diyorum kendime çok görgüsüz gördüm kendimi delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

e ne diyim hayatım şimdi. sanırım zamansız bir eşye alma bu. o yüzden bu kadar kızdın.

oh yedim geldim. bhr cım sağol hayatım. nasılsın nasıl gidiyor. umarım herşey yolundadır.

celudarcım; yalnız değilsin hayatım. bence pozitif olmaya çalış,tamam zor bir durum ama herşey düzelecektir. bu arada ailen gelmişti değilmi.

afiyet olsun canım
bende iyiyim diyeyim iyi olayım migrenim tuttu 2 gündür mahvetti beni

afiyet olsun yoğunum giremiyorum başım çok ağrıyor nedenine gelince
kocam kayınvalideme buzdolabı ve bulaşık makinası alacak :roflol: :roflol: :roflol: bu gelin milleti çok fena ya
adam anama babama ev aldı gıkım çıkmadı şimdi anasına alacak baş ağrılarım tutuyor yuh diyorum kendime çok görgüsüz gördüm kendimi delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:

canım biz kadın milletiyiz seni çok iyi anlıyorum fesatlık kanımızda var bizimkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
aman ben geldim kimse yokmuş bende derdimi paylaşıyım dediydim hehehe

ben burdayımmmm:lepi:

man hiç sormaa geçen sene annemlere ev aldık krediyle biliyorsun ozamanda karşı çıktım almayalım bak sıkışacağız bi sene idare edelim evimiz bitince oraya geçerler dedim yokk aha şimdide sesim çıkmıyor anasına alacak evet zamansız olması canımı sıkıyor sırayla alsa bukadar zoruma gitmez birde onların bana yaptıklarını düşününce başım o yüzden çok ağrıyor midem bulanıyorrr

hoşgeldin nurcuğum ya fesatlıktan değil aslında 8 yılın hıncı var üzerimdeee o yüzden yoksa paradan puldan yapılandan kaçmamda cinim tepeme çıkıyorr ne yapayım

annemler geldıler canım.. pazar sabah...
zaten uzulmemeye calısıyorum daha sosyal olmaya calısıyorum ama işte bazı seylerın yerı doldurulmuyor.. yınede biliyorum karsıma Rabbım cok iyi birini inşallah cıkartacaktır :))

canım uzun süredir birlikteyseniz alışman baya zaman alır ama kendin için iyi olan bir karar verdiğine inanıyosun daha az sancılı geçecektir o yüzden üzülme :teselli:

2 yıldı canım.. ne cok uzun ne cok kısa..
ama evet dogru bı karar verdım. yanı oyle umuyorum :)

bide sımdı ben hıc msj falan atmıyorum kac gundur. oda aynı sekılde. yanı dusunuyorum umursasa atardı belkı barısmak ıcın cabalardı.. o yuzden cok umursamakta ıstemıyorum...ama yınede.. amaaan.
kursa gidiyorum.. bugun gecıkcem bıraz telafı dersımız varda. gorusuruz...

annemler geldıler canım.. pazar sabah...
zaten uzulmemeye calısıyorum daha sosyal olmaya calısıyorum ama işte bazı seylerın yerı doldurulmuyor.. yınede biliyorum karsıma Rabbım cok iyi birini inşallah cıkartacaktır :))

bide sımdı ben hıc msj falan atmıyorum kac gundur. oda aynı sekılde. yanı dusunuyorum umursasa atardı belkı barısmak ıcın cabalardı.. o yuzden cok umursamakta ıstemıyorum...ama yınede.. amaaan.

Canım senin adına hayırlısı olsun inş
okuyor musun?

oh yedim geldim. bhr cım sağol hayatım. nasılsın nasıl gidiyor. umarım herşey yolundadır

saol canım iyi diyelim öyle olsun şu kilolar dışında bir sorunum yok şimdilik çok şükür sen nasılsın?

kısa da değilmiş canım 2 yılda ister istemez onu hatırlatacak bir sürü anın olmuştur ben böyle sessizliklerin ardından hep bir tarafın dayanamayıp adım attığına tanık oldum belki de senin iyice düşünmeni onu özlemeni bekliyo da olabilir hakkınızda hayırlı ne ise o olsun canım :)

Back