• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım telefonla ücret söylerler. Ben benimkine ücreti öğrenip öyle gitmiştim. Benimkine bir gidişte 150 veriyorsun, bir gidişte hicbir ucret vermiyorsun. Her hafta gidersem 300'e geliyor. Bütçemi zorluyordu ben de 15 günde bir gitmeye başladım. 150'ye geliyordu. Ama şimdi kilo vermem durdu diye yine haftada bir gitmeye başlayacağım bütçem el verirse.

birkaç diyetisyenin telefon numarasını aldım bir kaç tane tıp merkezine de annem soracak canım bakalım eğer uygunsa düşünüyorum ciddi ciddi kendim hallederim zannediyordum daha önce liseyi bitirince 16 kilo vermiştim üniversiteye başlayınca geri aldım tabi onları ama dönünce 12 kilo da vermiştim tabi kullandığım ilaçlardan sonra 2 katını aldım gözümde büyüttüğüm için gitmiyo gibi geliyo artık bana diyetisyenden önce bi psikolog mu bulsam acaba kendime :))

Hayatım, diyetisyen de pazartesi günü şaşırdı. Kan testini sadece pazar günü yaptırabileceğim diye sanırım zaman boşa gitmesin diye diyetimi yeniledi. Kan testi sonucunu görmeden de neden zayıflayamadığım konusunda bir yorum yapamazmış, Bu hafta, biliyorsun, fındık fıstık gitti. 2 gün de sadece et günü olacak, bu günlerde de ekmek yok. Et günlerinden ilkini bugün uyguluyorum. Veeeeeeee, bu sabah tartıldım: Ağlayacaktım valla, 700 gr vermişim :)))))))))))))))))))) Eski diyetisyenimde de 10. güne doğru kilo verirdim. Umarım kan tahlilim temiz çıkar, çünkü sağlıktan ötesi yok :))))) Canım, iyi ki erkenden farketmişsin, yoksa boş yere gitmiş olabilirdin :))))

tebrikler canım demek ki vücudun direniyordu vermemek için ama direnci kırıldı sonunda :))

Kızlar, bugün et günüm. Kahvaltıda ek olarak 1 yumurta vardı. Ararlarım aynı. İlk aramda 1 probiyotik yoğurt, ikincisinde 1 porsiyon meyve var. Öğle yemeğinde 100 gr et, salata, ayran; öğleden sonraki ilk aramda 1 porsiyon meyve, ikinci aramda 1 yağsız süt var. Akşam yemeğimde 60 gr et, salata ve ayran var. Yatmadan önce de 1 meyve ve 2 kaşık yağsız yoğurt var. Gördüğünüz üzere bugün sadece 2 dilim ekmek var.

çok güzel menün canım et de doyurucu olur zaten ekmeği çok fazla aramazsın sanıyorum

Canııımmmm çok sevindim. 700 gr. çok çok iyi. Demotive olup bırakacaksın diye çok korkuyordum. Yoksa eninde sonunda vereceğiz.

Ben bugün de çok uykusuzum. Nasıl spora gidiceğim de nasıl işlerimi yetiştireceğim bilmiyorum. Yemeğe kadar biraz daha çalışayım bari. Yoksa yetişmeyecek. Öpüyorum hepinizi.

kolay gelsin canım ben de ders başına geçicem az sonra offf offff akannehir

afiyet olsun canım
bende iyiyim diyeyim iyi olayım migrenim tuttu 2 gündür mahvetti beni:
sağol nurcum. bu migren olayındada sanırım uzun süredir var sende. genetikmi yoksa.
ama çok dikkat etmen gerekiyor ıslak saçla gezme,cereyanda kalma hayatım. geçmişolsun. :teselli:
man hiç sormaa geçen sene annemlere ev aldık krediyle biliyorsun ozamanda karşı çıktım almayalım bak sıkışacağız bi sene idare edelim evimiz bitince oraya geçerler dedim yokk aha şimdide sesim çıkmıyor anasına alacak evet zamansız olması canımı sıkıyor sırayla alsa bukadar zoruma gitmez birde onların bana yaptıklarını düşününce başım o yüzden çok ağrıyor midem bulanıyorrr
amaan hayatım kendini ne sıkıyorsun.olan sana oluyor sinirlerin yıpranıyor. bırak ne yaparsa yapsın kocişin. tamam senin için kolunu kıpırdatmayan insanlara çok biliyorum,ayrıca o alıyor ama sonuçta senin paranda harcanmış oluyor,bir bakıma sende almış oluyorsun. ammaaaa annesidir hayatım,varsın yapsın. iyilik yap denize at.zor gününde o seni bulur. :1hug:

annemler geldıler canım.. pazar sabah...
zaten uzulmemeye calısıyorum daha sosyal olmaya calısıyorum ama işte bazı seylerın yerı doldurulmuyor.. yınede biliyorum karsıma Rabbım cok iyi birini inşallah cıkartacaktır :))
2 yıldı canım.. ne cok uzun ne cok kısa..
ama evet dogru bı karar verdım. yanı oyle umuyorum :)

bide sımdı ben hıc msj falan atmıyorum kac gundur. oda aynı sekılde. yanı dusunuyorum umursasa atardı belkı barısmak ıcın cabalardı.. o yuzden cok umursamakta ıstemıyorum...ama yınede.. amaaan.
kursa gidiyorum.. bugun gecıkcem bıraz telafı dersımız varda. gorusuruz...
canım seni sevdiğine göre oda iyi bir insan demekki. sen neden aramak istemiyorsan inan oda o yüzden aramak istemiyordur diye düşünüyorum.bir ilişki bittiğinde eğer bırazcık zamanda olsa kalbini sızlatıyorsa demekki güzel birşeyler vardı.
ayrıca her görüştüğün insanla yuva kuracaksın diye bir kural yok. onu birtek seda sayan yapıyor. kaydirigubbakcemile3 Allah ikinizinde gönlünüze göre versin inşallah.hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.

saol canım iyi diyelim öyle olsun şu kilolar dışında bir sorunum yok şimdilik çok şükür sen nasılsın?
iyi olmana sevindim canım.sağol bende iyiyim. idare ediyorum çok şükür. kilo problemini ne yapacaz bilmiyorum ama sihirli değneği hala arıyorum. bi umut işte. kaydirigubbakcemile3

Umarım doymuşsundur canım. Menün güzel olmuş :)
Ben de dünden beri aynı durumdayım. Sıkıntımı paylaşayım dedim, kimse yok..
doymammı hayatım hemde ne doymak. kaydirigubbakcemile3 ne yalan söyliyim fazla bile geldi. hem ne sıkıntısı varmış arkadaşımın. dinlerim canım anlatmak istersen.

Bu saate kadar diyetimi harfiyen uyguladım. Ceviz, fındık vs yok. Suyum 1.5 lt oldu. Yeşil çayım 1 bardak oldu daha. Okulda toplantı vardı, anca gelebildim eve. Birazdan yeşil çay içerim..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

8:00 kalkıs
8:35 kahvaltı: 2kk kadar peynir 2 dlm ekmek 1 bardak yarım yaglı süt domates..
10:30 ara öğün: yarım altınbaşak 1 bardak ayran
13:30 öğle: 2 ufak pide :( 1 bardak süt
16:00 ara öğün :1 elma
19:00 ara öğün: 1 browni :(
21:00 akşam: 4 yk kabak yemegi 3 dilim ekmek :(
yuruyus : yok

karbonhidrat fazla olmuş. ah browni ah. onun yüzünden nachtigal bende azmı domates yemedi. :roflol:
dur sanada atem eski günlerin hatırına. :tomato:
malum artık ona atamıyorum. rahatladım hayatım sağol. :roflol:
kızlar 2 gündür migrenim ayakta bugün çok az yemek yedim
sabah 2 dilim ekmek
biraz beyaz peynir ve 2 tane zeytin
arada hiçbişe yiyemedim midem bulanıyor çünkü bol su içtim
akşamda 4 kaşık bulgur pilavı ve 1 kase yoğurt 2 çatalda karnıyarık yedim
midem hala bulanıyor şimdide çay içecem belki iyi gelir
3 litre oldu suyum
canım asıl sıkıntın midenden kaynaklanıyor olabilirmi,yani başağrısının kaynağı. birşeyde yememişsin. güzel bir yemek iyi gelebilir belki.

nasılsınız kızlar bende bi yorgunluk varr sabahtan evdeydim akşama doğru sahile indikk yemek yedik döndük arkadaşlarla yarındabana geleekler sabahh kahveye kek yaptım yanına 1 dilim yedimm malesefff eşim yokken yemek düzzenide kalmıyooo kızıma yapıyom yediriyom ben yemiyorumm çokk ay sıcaklar bastırdı artık durulmazz kızım bile isilik olmuşş :(( ince badiyle duruyoo artıkk hasta diye çıkartmıyodumda yaz gelmişşş baya baya deniz sezonuda başladı haftaya gireriz artık bizdde yüzsem kilolarda cabuk gidecektee bakalımm buğün istiğim su 4 litreolmuştur akşam 8 den bu satte 1buçuk litreyi gectii çünküü
nelermi yedimmm
sabah gözleme kıymalı
5 gibi 1,5 lahmacun 1 bardakk ayran patates kızartması cok az tattım
9 gibi küçük dilim kek
ama yazınca az geldi gözüme boll su içincee şiştim demek kii
yeşil cayda var bidee
yürüyüş sayılırsa tempolu deil ama 30 dk

elacım ne güzel yaza erken başlıyorsunuz burda deniz mevsimi haziran ortalarında başlıyor hatta sonuna doğru ısınıyor. valla bol bol keyfini çıkar canım.
e celudarın brownisine domates gönderdik. senin gözleme,lahmacun ve kekinede gönderelim dimi ama. :tomato: :tomato: :tomato: kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun adcım. Servis kaşığı kaç kaşık sayılıyor? 2 kaşık falansa iyi olmuş, ekmek yememişsin sonuçta.
Canım telefonla ücret söylerler. Ben benimkine ücreti öğrenip öyle gitmiştim. Benimkine bir gidişte 150 veriyorsun, bir gidişte hicbir ucret vermiyorsun. Her hafta gidersem 300'e geliyor. Bütçemi zorluyordu ben de 15 günde bir gitmeye başladım. 150'ye geliyordu. Ama şimdi kilo vermem durdu diye yine haftada bir gitmeye başlayacağım bütçem el verirse.
sağol canım. yok 2 kaşık değilde,3 belki 4 kaşık olmuştur. ohaoldumsmile
hiçbirzaman diyetisyene gidemicem malesef. fiyatlara bak yaa. uçmul bunlar uçmuş. alsanaalsanasmile
Kızlar dün ne yedim tam hatırlamıyorum ama diyete tam uydum ve 2 bardak yeşil çay içtim.Spor: yok.
tebrik ederim canım. a.s. :nazar:

Aman dikkat canım, browni bağımlılık yapıyor.O kadar lezzetli ki :))))))
Canım, sağol, bilgilendirdin :) Fiyatları yasak sanıyordun :))))))
Hayatım, diyetisyen de pazartesi günü şaşırdı. Kan testini sadece pazar günü yaptırabileceğim diye sanırım zaman boşa gitmesin diye diyetimi yeniledi. Kan testi sonucunu görmeden de neden zayıflayamadığım konusunda bir yorum yapamazmış, Bu hafta, biliyorsun, fındık fıstık gitti. 2 gün de sadece et günü olacak, bu günlerde de ekmek yok. Et günlerinden ilkini bugün uyguluyorum. Veeeeeeee, bu sabah tartıldım: Ağlayacaktım valla, 700 gr vermişim :)))))))))))))))))))) Eski diyetisyenimde de 10. güne doğru kilo verirdim. Umarım kan tahlilim temiz çıkar, çünkü sağlıktan ötesi yok :))))) Canım, iyi ki erkenden farketmişsin, yoksa boş yere gitmiş olabilirdin :))))
kaydirigubbakcemile3
ne güzel 700 gr vermişsin hayatım. yavaş verilen ama kalıcı kilolardır diye düşünüyorum.inşallah sıkıntı yoktur. ama iyi kilolar vereceğine eminim canım. yerimseniben

kızlaar sımdı evden cıkmam lazım okula gıtmem gerek.. bı kac yazılanı okudum.. ad cım benı cok guldurdun dogrusu :)) aksam geldıgımde ayrıntılı cevaplar yazcam öpyorum hepiniziiii

amaan hayatım kendini ne sıkıyorsun.olan sana oluyor sinirlerin yıpranıyor. bırak ne yaparsa yapsın kocişin. tamam senin için kolunu kıpırdatmayan insanlara çok biliyorum,ayrıca o alıyor ama sonuçta senin paranda harcanmış oluyor,bir bakıma sende almış oluyorsun. ammaaaa annesidir hayatım,varsın yapsın. iyilik yap denize at.zor gününde o seni bulur. :1hug:

doymammı hayatım hemde ne doymak. kaydirigubbakcemile3 ne yalan söyliyim fazla bile geldi. hem ne sıkıntısı varmış arkadaşımın. dinlerim canım anlatmak istersen.

karbonhidrat fazla olmuş. ah browni ah. onun yüzünden nachtigal bende azmı domates yemedi. :roflol:
kaydirigubbakcemile3
ne güzel 700 gr vermişsin hayatım. yavaş verilen ama kalıcı kilolardır diye düşünüyorum.inşallah sıkıntı yoktur. ama iyi kilolar vereceğine eminim canım. yerimseniben

Adcığım, maneviyatınla ne güzel moral veriyorsun, valla pazartesi günü çok aradım :(((( Sağolsun, Elacığım, baharım moralimi düzeltmek için uğraştı ama canım çok sıkılmıştı
Geçmişe de yazmıştım, diyetisyende moralim bozulmuştu da.. Neyse, biraz kilo verdim de moralim biraz düzeldi :)))

Valla browniyi sayenizde bıraktım şekerim :))))

kızlaar sımdı evden cıkmam lazım okula gıtmem gerek.. bı kac yazılanı okudum.. ad cım benı cok guldurdun dogrusu :)) aksam geldıgımde ayrıntılı cevaplar yazcam öpyorum hepiniziiii

İyi dersler canım :)))))

Baharım, bi kaç kilo verdikten sonra psikolojin de düzelir :))) Umarım kısa zamanda kendine uygun bir diyetisyen bulabilirisn :)

zaten sorunum o canım ben şu 80 li rakamlardan bi kurtulsam devamının geleceğine inanıyorum bakalım artık :))

iyi olmana sevindim canım.sağol bende iyiyim. idare ediyorum çok şükür. kilo problemini ne yapacaz bilmiyorum ama sihirli değneği hala arıyorum. bi umut işte. kaydirigubbakcemile3

o sihirli değneği bulursan bana da haber ver canım malum en ihtiyacı olanların başlarındayım :(

iyi dersleeerrr :)

Suyum az önce 2 lt oldu :))) Ben bugün daha çoookkk su içerim :))) Ayran ne güzel tok tutuyormuş insanı :))))))

su da tok tutar canım hem alışmış da olursun alışınca hesap etmene bile gerek kalmıyo istemsiz içiyosun zaten 2.5-3 litre falan :))

Adcığım, maneviyatınla ne güzel moral veriyorsun, valla pazartesi günü çok aradım :(((( Sağolsun, Elacığım, baharım moralimi düzeltmek için uğraştı ama canım çok sıkılmıştı
Geçmişe de yazmıştım, diyetisyende moralim bozulmuştu da.. Neyse, biraz kilo verdim de moralim biraz düzeldi :)))
Valla browniyi sayenizde bıraktım şekerim :))))
ıyi dersler canım :)))))
canım yaa biraz olsun faydam oluyorsa ne mutlu bana,çok fazla takılamıyorum bari geldiğimde yeteri kadar sohbet edebileyim sizlerle.
nachticim inan görmemişim hayatım yada gördüm unuttum. burası öyle bir yerki,sabah diyorum az kızlarla sohbet edeyim. hooop yok genel müdür,yok bankacı herkes doluveriyor haliyle bir sürü evrak hazırlamam gerekiyor,karışıklık oluyor,inan şuan bile koşturuyorum ama yalnızım o yüzden yazabiliyorum rahat. çok üzgünüm canım yaa. :1hug:

Suyum az önce 2 lt oldu :))) Ben bugün daha çoookkk su içerim :))) Ayran ne güzel tok tutuyormuş insanı :))))))

ben ne zaman başlıcam ama yaa. gerçi içsem ne olcek wc ye mi gidebiliyorum rahat. idrar yollarımıda üşüttüm. ayrıca adet olmama az kaldı. davul gibiyim. geçen ay 14 de olmuştum,buayda öyle olcek sanırım. of of. gamyoncuiremsu

bhr cım ilk sıraya seni alırız. zaten sadece bizim takımı incelticem hayatım. hatta 1 hafta yeriz,2. haftada veririz iki haftada bir birinci oluruz. kaydirigubbakcemile3

Kızlar, bugün et günüm. Kahvaltıda ek olarak 1 yumurta vardı. Ararlarım aynı. İlk aramda 1 probiyotik yoğurt, ikincisinde 1 porsiyon meyve var. Öğle yemeğinde 100 gr et, salata, ayran; öğleden sonraki ilk aramda 1 porsiyon meyve, ikinci aramda 1 yağsız süt var. Akşam yemeğimde 60 gr et, salata ve ayran var. Yatmadan önce de 1 meyve ve 2 kaşık yağsız yoğurt var. Gördüğünüz üzere bugün sadece 2 dilim ekmek var.
cnm hadi bakılım 700 gram vermişsin bakk gidiyoo cnm pes etmek yokk
Bugün diyette et günüm, ay çok komik. Sabah, size yemem gerekenleri yazmıştım. Ayran da yokmuş. Artı bugün doymak için bol bol su içerim :) Şimdiden 1.5 lt oldu. Yemeğimle yeşil çay içiyorum. Hadi bakalım..
su içiyosun artık cnm ne güzelll ayran ekstra olmuş ama zarar deil çok sanırımmm
sağol nurcum. bu migren olayındada sanırım uzun süredir var sende. genetikmi yoksa.
ama çok dikkat etmen gerekiyor ıslak saçla gezme,cereyanda kalma hayatım. geçmişolsun. :teselli:

canım seni sevdiğine göre oda iyi bir insan demekki. sen neden aramak istemiyorsan inan oda o yüzden aramak istemiyordur diye düşünüyorum.bir ilişki bittiğinde eğer bırazcık zamanda olsa kalbini sızlatıyorsa demekki güzel birşeyler vardı.
ayrıca her görüştüğün insanla yuva kuracaksın diye bir kural yok. onu birtek seda sayan yapıyor. kaydirigubbakcemile3 Allah ikinizinde gönlünüze göre versin inşallah.hakkınızda hayırlısı olsun dilerim.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

canım asıl sıkıntın midenden kaynaklanıyor olabilirmi,yani başağrısının kaynağı. birşeyde yememişsin. güzel bir yemek iyi gelebilir belki.

elacım ne güzel yaza erken başlıyorsunuz burda deniz mevsimi haziran ortalarında başlıyor hatta sonuna doğru ısınıyor. valla bol bol keyfini çıkar canım.
e celudarın brownisine domates gönderdik. senin gözleme,lahmacun ve kekinede gönderelim dimi ama. :tomato: :tomato: :tomato: kaydirigubbakcemile3

sağol canım. yok 2 kaşık değilde,3 belki 4 kaşık olmuştur. ohaoldumsmile
hiçbirzaman diyetisyene gidemicem malesef. fiyatlara bak yaa. uçmul bunlar uçmuş. alsanaalsanasmile

tebrik ederim canım. a.s. :nazar:

kaydirigubbakcemile3

iç tatlım ayranın faydalarıda varmış bakk:))))
zaten sorunum o canım ben şu 80 li rakamlardan bi kurtulsam devamının geleceğine inanıyorum bakalım artık :))
veririsin tatlım inanmak geliyoo baştaa

o sihirli değneği bulursan bana da haber ver canım malum en ihtiyacı olanların başlarındayım :(

iyi dersleeerrr :)

su da tok tutar canım hem alışmış da olursun alışınca hesap etmene bile gerek kalmıyo istemsiz içiyosun zaten 2.5-3 litre falan :))

bhr cım ilk sıraya seni alırız. zaten sadece bizim takımı incelticem hayatım. hatta 1 hafta yeriz,2. haftada veririz iki haftada bir birinci oluruz. kaydirigubbakcemile3

cnm benide önlere alll:)))))

nasılsınız kızlar
sbah arkadaşlar kahveye geldii sabah kahve içtim kahvaltı yapmadımm cnm bişey istemiyoo
öğlenn 1 dilim ekmek 5 kaşık ıspanakk
bol su 2buçuk litre şimdilikk

canım yaa biraz olsun faydam oluyorsa ne mutlu bana,çok fazla takılamıyorum bari geldiğimde yeteri kadar sohbet edebileyim sizlerle.
nachticim inan görmemişim hayatım yada gördüm unuttum. burası öyle bir yerki,sabah diyorum az kızlarla sohbet edeyim. hooop yok genel müdür,yok bankacı herkes doluveriyor haliyle bir sürü evrak hazırlamam gerekiyor,karışıklık oluyor,inan şuan bile koşturuyorum ama yalnızım o yüzden yazabiliyorum rahat. çok üzgünüm canım yaa. :1hug:
ben ne zaman başlıcam ama yaa. gerçi içsem ne olcek wc ye mi gidebiliyorum rahat. idrar yollarımıda üşüttüm. ayrıca adet olmama az kaldı. davul gibiyim. geçen ay 14 de olmuştum,buayda öyle olcek sanırım. of of. gamyoncuiremsu

Adcım, senin de şartların zor canım ya :(( Kıyamam ben sana.. Umarım değerini biliyorlardır, biliyorlardır, biliyorlardır....
Canım, idrar yolları üşütmesi ciddi bi şeydir, dikkat ediyorsun kendine değil mi? Ayaklarını sıcak tut.. Takip et, iyileşme olmazsa muhakkak bi dr git.

Süper ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

cnm hadi bakılım 700 gram vermişsin bakk gidiyoo cnm pes etmek yokk

su içiyosun artık cnm ne güzelll ayran ekstra olmuş ama zarar deil çok sanırımmm

iç tatlım ayranın faydalarıda varmış bakk:))))

cnm benide önlere alll:)))))

Ayranı içmedim canım, sabah olmadığını farkettim. Valla midem bulandı artık sudan :) Yeşil çay daha bi tok tuttu beni :)))

nasılsınız kızlar
sbah arkadaşlar kahveye geldii sabah kahve içtim kahvaltı yapmadımm cnm bişey istemiyoo
öğlenn 1 dilim ekmek 5 kaşık ıspanakk
bol su 2buçuk litre şimdilikk

Öncelikle şekerim suyun süper... Öğle yemeğin de çok iyi ama mutlaka bi şeyler yemelisin ki metabolizman çalışsın canım :)))))

yok bu böyle olmıcak en iyisi hepinizi koycem sıraya bi çırpıda halledecem kilolarınızı he he.
nachticim,canım geçmezse giderim dr a, fazla zorlamıyor çok şükür.
valla benimde kafam karıştı hayatım boşver.
kıymet bilmez özel sektör nerdeeee. önceki işyerime 7 senemi verdim ama boş çıktılar. artık aynı değeri ben vermiyorum açıkçası sonunda hüsran yaşamayayım diye. mafoldumben
neyse kızlar toparlanayım artık asuman kaçar . (terk-i işyeri) öptüm sizleri.

tayinler acıklanmış çıkmamış ama en samimi olduğumuz arkadaşların cıkmışş üzüldümmm:((((

yok bu böyle olmıcak en iyisi hepinizi koycem sıraya bi çırpıda halledecem kilolarınızı he he.
nachticim,canım geçmezse giderim dr a, fazla zorlamıyor çok şükür.
valla benimde kafam karıştı hayatım boşver.
kıymet bilmez özel sektör nerdeeee. önceki işyerime 7 senemi verdim ama boş çıktılar. artık aynı değeri ben vermiyorum açıkçası sonunda hüsran yaşamayayım diye. mafoldumben
neyse kızlar toparlanayım artık asuman kaçar . (terk-i işyeri) öptüm sizleri.

Canım, en iyisini yapıyorsun. İşyeri sadece para kazandığımız bir yer. Oradan çıkar çıkmaz herşeyi geride bırakmak lazım :))))

tayinler acıklanmış çıkmamış ama en samimi olduğumuz arkadaşların cıkmışş üzüldümmm:((((

Canım, çok üzüldüm :(((( Okul öncesi eğitim artık çok revaçta olan bir bölüm. Eminim bir sonraki tayinde olumlu sonuç alacaksın

kimsecikler yokk nerdesiniz kızlarr

Geldim canım :)))

Elacığım, sen çıktın galiba. Umuyorum moralin kötü değildir. Senin canın sağolsun :)

Ben de akşam yemeğimi yedim. 60 gr köfte, salata ve yeşil çay. 2.5 lt suyumu da içtim. 21 gibi de son aramı (1 porsiyon meyve) yapar, günü kapatırım.

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ben kendimi toparlamaya calisiyorum dün yüzmeye gittim bugün pilates vardi
idrar yollarim iltihaplanmis kilo verdim gibi geliyor ama cuma bakalim yarin burda tatil müsait olursam girerim

bugün ben yoktum ne güzel sohbet etmişsiniz nach canım ohh ne güzel kilo vermişsin çok sevindim yarın detaylı yazayım mens oldum şuan 2 kilo fazla çıkıyorum artık tamamaen koptum diyetten:((

nac cnm benim deil eşimin ben calışmıyorum zatenn özelde calışıyoodummm kızım küçük büyüdükten sonra düşünüyoorumm

Back