Canım telefonla ücret söylerler. Ben benimkine ücreti öğrenip öyle gitmiştim. Benimkine bir gidişte 150 veriyorsun, bir gidişte hicbir ucret vermiyorsun. Her hafta gidersem 300'e geliyor. Bütçemi zorluyordu ben de 15 günde bir gitmeye başladım. 150'ye geliyordu. Ama şimdi kilo vermem durdu diye yine haftada bir gitmeye başlayacağım bütçem el verirse.
birkaç diyetisyenin telefon numarasını aldım bir kaç tane tıp merkezine de annem soracak canım bakalım eğer uygunsa düşünüyorum ciddi ciddi kendim hallederim zannediyordum daha önce liseyi bitirince 16 kilo vermiştim üniversiteye başlayınca geri aldım tabi onları ama dönünce 12 kilo da vermiştim tabi kullandığım ilaçlardan sonra 2 katını aldım gözümde büyüttüğüm için gitmiyo gibi geliyo artık bana diyetisyenden önce bi psikolog mu bulsam acaba kendime :))
Hayatım, diyetisyen de pazartesi günü şaşırdı. Kan testini sadece pazar günü yaptırabileceğim diye sanırım zaman boşa gitmesin diye diyetimi yeniledi. Kan testi sonucunu görmeden de neden zayıflayamadığım konusunda bir yorum yapamazmış, Bu hafta, biliyorsun, fındık fıstık gitti. 2 gün de sadece et günü olacak, bu günlerde de ekmek yok. Et günlerinden ilkini bugün uyguluyorum. Veeeeeeee, bu sabah tartıldım: Ağlayacaktım valla, 700 gr vermişim :)))))))))))))))))))) Eski diyetisyenimde de 10. güne doğru kilo verirdim. Umarım kan tahlilim temiz çıkar, çünkü sağlıktan ötesi yok :))))) Canım, iyi ki erkenden farketmişsin, yoksa boş yere gitmiş olabilirdin :))))
tebrikler canım demek ki vücudun direniyordu vermemek için ama direnci kırıldı sonunda :))
Kızlar, bugün et günüm. Kahvaltıda ek olarak 1 yumurta vardı. Ararlarım aynı. İlk aramda 1 probiyotik yoğurt, ikincisinde 1 porsiyon meyve var. Öğle yemeğinde 100 gr et, salata, ayran; öğleden sonraki ilk aramda 1 porsiyon meyve, ikinci aramda 1 yağsız süt var. Akşam yemeğimde 60 gr et, salata ve ayran var. Yatmadan önce de 1 meyve ve 2 kaşık yağsız yoğurt var. Gördüğünüz üzere bugün sadece 2 dilim ekmek var.
çok güzel menün canım et de doyurucu olur zaten ekmeği çok fazla aramazsın sanıyorum
Canııımmmm çok sevindim. 700 gr. çok çok iyi. Demotive olup bırakacaksın diye çok korkuyordum. Yoksa eninde sonunda vereceğiz.
Ben bugün de çok uykusuzum. Nasıl spora gidiceğim de nasıl işlerimi yetiştireceğim bilmiyorum. Yemeğe kadar biraz daha çalışayım bari. Yoksa yetişmeyecek. Öpüyorum hepinizi.
kolay gelsin canım ben de ders başına geçicem az sonra offf offff akannehir