Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, bu pazar kan testini yaptıracağım. Bir şey çıkmazsa aylık diyet paketimi bitirip pes ediyorum. Bu ikinci gidişim. 2 defa daha gitmem lazım.
Anlayamıyorum, diyetim 150o kalorilikmiş. Ve bu diyetle gram verememişim. Geçen yıl bu aylarda 59.5 idim, şimdi 61.6 yım (diyetisyenin tartısında) Pes yani!!!
Umut dünyası ya, tek umudum, önceki diyetisyende hep onuncu günde kilo verdiğimi tespit etmiştim. Bakalım üç gün sonra ne olacak.

Son düzenleme:
nac dediğin gibidir belki 10.gün vücudun tepki verir cnmm üzülme pes etmee sakınn cnmm

Canım, bu pazar yaptıracağım (((((

canım aslında diyetisyeninin bir diyet programına başlamadan senden gereken tahlilleri istemesi lazımdı sadece vücuttaki yağ oranına bakarak bir diyet yazması tuhaf olmuş örneğin ben hipotiroidi hastayım 1500 kalorilik bir diyet bende kilo vermek yerine kilo alma sorunu yapabilir bu ve bunun gibi şeyler ya da nurda demir eksikliği varmış o yüzden kilo vermesi durmuş demek istediğim sebebi bilmek sorunu çözmek için şart canım benim sen yaptır gereken tüm tahlillerini için rahat etsin

Canım, zaten geçen hafta istemişti ama benim hiç boş zamanım olmadı ki. Sabah aç karnına gitmek lazım, sonra da kahvaltıdan 2 saat sonra ikinci tahlile gitmek lazım.

Elacım, özel gönderdim :)))
Akşam yemeğimi yedim. Kabak ve 1 ilim ekmek. Hiç keyfim yok diye akşam salata yapmadım, üşendim. Şimdi de 3. yeşil çayımı içiyorum.

canııım ben memnunum ama baska yer arastırcam tekrar.. daha iyi bı yer ama dedıgın gıbı ucret benım ıcın de onemlı..

ay inşallah inşallaah :)) bu arada ne kadar zamandır yedıklerıne dıkkat edıyorsun canım??
uyku meselesıde bıraz duzensızlıgım var malesef gece uykum gelmıyor bı turlu.. bugunda sabah 8:30 dersım vardı erkenden kalktım ama bı ara eve gelıp 2 saat kadar uyudum tekrar :)

hedıyelerınız guzelmıs kızınında senınde :)) hayırlı olsun :)

vucut analızı ne :S
benım eskı dıyetısyenım yapıyormuydu acaba ondan soruyorum canım. cunku o basladıysa onun yanına gıtcem.. yada baska yer arastırma nıyetındeyım dedıgım gıbı..

Kızlar, diyetisyenden çıktım, gram verememişim. Koruma programı olsa bu kadar olurdu dedi dr. Yeni programımı eve gidlnce yazarım. Moralim bozuk ((

Canım, ortaya fiyatı yazmak yasak diye biliyorum, şimdi sana özelden yanıt vereceğim. Fikir almak için bilmek isteyen arkadaşlara da seve seve yanıt yazarım :))

nac bozma moralını bı sekılde hallolur kan tahlılınden sonra sende rahatlarsın inşallah ve guzel guzelde verırsın. moral bozuncada tartı anlıyor gıbı sankı ıyıce yuksek cıkıyor :S yada bana oyle gelıyor.. o yuzden canımızı sıkmayalım hıc hele bi 10. gunu gecsın bakalım :)
sen kendını nasıl hıssedıyorsun? daha hafif??

bu arada bende fıyat alabılırmıyım??
sanada ingilizce sıtenın adını yollıycaktım :) bugun okulda ıngılızce dersınde bahsettım tabi in english hocanında hosuna gıttı adresını aldı falan :)

bende 1 saat kadar once geldım evde mısafırımız var taziye ye geliyorlar.. bı onların yanına ugrayıp yedıklerımı yazcam opuyorumnanaktan

8.00 kalkış

8.25 kahvaltı:
2 kk kadar peynir. 2 dilim ekmek. domates

10.00 ara öğün:

yarım altınbaşak. 1 bardak ayran

13.00 öğle:

1.5 kepce corba. 5 yk yesil fasulye. 1 yk makarna.
1 kk kadar peynir. 1/2 bardak kadar yogurt.
1 dilim ekmek ( ne cok sey yemısım :S )

16.00 ara öğün:

1 elma. 1 bardak yarım yağlı süt

20.00 akşam:

1 kepçe çorba. 3yk fasulye yemeği
patlican yogurtlama . 1/2 dılım ekmek. salata

75 dk yuruyus..

Son düzenleme:
nac cnm teşekürler yardımcı olduğun içinn
bende buğün cok düzensiz yedim sabah tost
öğlen çorbaa
akşam sandeviç domates,peynir 2 dilimdenn
2 kupa yeşil cay

Afiyet olsun canım :))))) Ama akşam yemeği olmamış, vücudunu tembelleştirmemen için diyorum :)))))))))))))))))

Son düzenleme:
Yediklerimden bahsedeyim: uyanınca yarım lt su. Az önce 2 dilim ekmek arası peynir ve 1 yumurta. İkinci yarım lt suyumu içiyorum.

Menümdeki değişiklikleri anlatayım: ceviz, badem ve fındıkların hepsi kalktı. İki gün hem öğlen hem akşam et yiyeceğim. Öğlen 100 gr / akşam da 60 gr et yiyeceğim.
Akşam yemeğinden sonraki arada eğer acıkırsam bir bardak ayran var. Haftasonları kahvaltıda peynir yerine yumurta yiyeceğim.

hımm... inş bunla daha iyi olur canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…