Canım, bu pazar yaptıracağım (((((
canım aslında diyetisyeninin bir diyet programına başlamadan senden gereken tahlilleri istemesi lazımdı sadece vücuttaki yağ oranına bakarak bir diyet yazması tuhaf olmuş örneğin ben hipotiroidi hastayım 1500 kalorilik bir diyet bende kilo vermek yerine kilo alma sorunu yapabilir bu ve bunun gibi şeyler ya da nurda demir eksikliği varmış o yüzden kilo vermesi durmuş demek istediğim sebebi bilmek sorunu çözmek için şart canım benim sen yaptır gereken tüm tahlillerini için rahat etsin
Canım, zaten geçen hafta istemişti ama benim hiç boş zamanım olmadı ki. Sabah aç karnına gitmek lazım, sonra da kahvaltıdan 2 saat sonra ikinci tahlile gitmek lazım.
canım özel olmazsa senin diyetisyenin aylık ücreti ne kadar?
merhaba kızlar moralim çok bozuk sabah tartıda 1 kilo fazla çıktım regl dönemim de değil nerde yanlış yapıyorum bi bilsem sorunu da çözücem ama diyetisyene gitme kararı aldım babamda okeyledi iyi ve uygun ücretli bir diyetisyen arıyorum ankarada ankaradaki arkadaşlarım bu konudaki bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim çünkü ciddi anlamda moralim bozuldu(
Canım benim ağzından bal damlıyor. Sabah sabah mutlu oldum valla. Sen de beni çok güzel motive ettin. İnşallah çıtı pıtı süzüleceğiz hep beraber :) hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
Canım gece sen kapatmışsın, sabah sen açmışsın forumu :) Uykunu alıyor musun? Benim kilomu neredyese yemek ve spordan bile çok etkiliyor uyku.
kızlar sitenin anneler günü çekilişine katılmıştım ve adcığımında bildiği gibi büyük bir hüsranla karşılaşmıştımm ama biliyordum daha fazlası bana gelecekti ve bugünn süpriz bir şekilde geldii
5.takım kaptanı kalisteciğim canım ablam öyle güzel şeyler almışki kocammın yaptığını bile unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bakın bunlarda hediyelerimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...neler-gunu-iste-hediyelerimiz-resimli-68.html
canım celudardan bilgi almıştım ancak orası hem baya uzak hem de randevu almak zormuş üstelik vücut analizi de yaptırmam gerekiyor anladığım kadarıyla orada yapılmıyor..
bu arada birkaç saattir nette diyetisyenler hakkında bilgi topluyorum bu yazdıklarından 2 tanesi hakkında ben de güzel övgüler okudum ancak şu an için ücret de benim için önemli bu konuda nasıl bilgi alabilirim acaba telefonla ücret konusunda bilgi verirler mi bilemedim bilmiyorumkismile her diyetisyenin ücreti farklıdır sanırım aklımda bi fiyat bulunması açısından özel olmazsa sana sorayım canım sen aylık ne kadar ücret ödüyorsun veya seans başı mı?
Kızlar, diyetisyenden çıktım, gram verememişim. Koruma programı olsa bu kadar olurdu dedi dr. Yeni programımı eve gidlnce yazarım. Moralim bozuk ((
Kızlar, bu pazar kan testini yaptıracağım. Bir şey çıkmazsa aylık diyet paketimi bitirip pes ediyorum. Bu ikinci gidişim. 2 defa daha gitmem lazım.
Anlayamıyorum, diyetim 150o kalorilikmiş. Ve bu diyetle gram verememişim. Geçen yıl bu aylarda 59.5 idim, şimdi 61.6 yım (diyetisyenin tartısında) Pes yani!!!
Umut dünyası ya, tek umudum, önceki diyetisyende hep onuncu günde kilo verdiğimi tespit etmiştim. Bakalım üç gün sonra ne olacak.
Canım, ortaya fiyatı yazmak yasak diye biliyorum, şimdi sana özelden yanıt vereceğim. Fikir almak için bilmek isteyen arkadaşlara da seve seve yanıt yazarım :))
8.00 kalkış
8.25 kahvaltı:
2 kk kadar peynir. 2 dilim ekmek. domates
10.00 ara öğün:
yarım altınbaşak. 1 bardak ayran
13.00 öğle:
1.5 kepce corba. 5 yk yesil fasulye. 1 yk makarna.
1 kk kadar peynir. 1/2 bardak kadar yogurt.
1 dilim ekmek ( ne cok sey yemısım :S )
16.00 ara öğün:
1 elma. 1 bardak yarım yağlı süt
20.00 akşam:
1 kepçe çorba. 3yk fasulye yemeği
patlican yogurtlama . 1/2 dılım ekmek. salata
75 dk yuruyus..
Afiyet olsun canım :))))) Ama akşam yemeği olmamış, vücudunu tembelleştirmemen için diyorum :)))))))))))))))))
Yediklerimden bahsedeyim: uyanınca yarım lt su. Az önce 2 dilim ekmek arası peynir ve 1 yumurta. İkinci yarım lt suyumu içiyorum.
Menümdeki değişiklikleri anlatayım: ceviz, badem ve fındıkların hepsi kalktı. İki gün hem öğlen hem akşam et yiyeceğim. Öğlen 100 gr / akşam da 60 gr et yiyeceğim.
Akşam yemeğinden sonraki arada eğer acıkırsam bir bardak ayran var. Haftasonları kahvaltıda peynir yerine yumurta yiyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?