öyle birtanem de benimkinin anasi bburda degil allah tan ya sabah insan beraber bir kahvalti yapar degil mi oda yoktu aman ne yapalim böyle geldi böyle gidecekgünaydın canım hiç üzülme biliyosun durumları benimkide cuma günü ne alayım sana deyip durdu cumartesi gitti annesine buzdolabı ve bulaşık makinası siparişi verdi pazar günü kahvaltıyı ben hazırladım
allahtan çay vardı da beraber geçirmedik bide bana sürekli geziyorsun hediye işte sana dedi ama ben bugün lafı soktum kötü bir kelime ama olsun
herkesin kendi anası işte kızımda bana bende anama sende kendi anana dedim kızımda büyüyecek bana bir demet çiçek alacak nasıl olsa dedim gık yok daha bunlar iyi günlerii alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
öyle valla elecigim en iyisi bile ayni dün o kadar cok üzükdüm agladimki en mutlu olmam günde bütün gün tek basima oturdum kimsem yokki derdini anlat ama allahtan cocuklarim yanimda insan bazen o kadar cok ariyorki yaninda bir dostu dert ortagi olsuncnm hayır olsun rüyadanda korkmuşsunn kacamak sayılmaz masumm bi kaçamak cnmm inşş güzel sonuçlarla gelirsinn sende taylordo
cnm hepsi aynı takma boşerr
evet cnm herkesin kendi annesi ama hakediyolar bazılarıı benim kaynanam buğüne kadar ban iğne almamıştır doğumumda bile doğum günü felan aramaz zatenn 2 senedir her annler günü arar hediyesini alırdım baktım bişey görmüyorum bende almadım anneme aldık blander seti eşimde bişey demedi saolsunn ama görüyo oda aradı dün bende kutladımm bana bide laf söyledii anne olunca anladın mı diye neyi anlcaksamm alem yaa sen anlaa beni araa bide ilk annler günün diyeee saolsun eşimm bana bişey almadı ama olsa imkan ay sonu malümm
Son düzenleme: