Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yakinmisiz seninle bende osmaniyedeyim aslen malatyaliyim ... esimin isi dolayisiyla buradayiz.

elden çıkar ki bir daha kilo alma...
darısı 40 beden giymene

Evet aslinda daha zor evcilik oynuyorum saatlerce oynayacak kimsesi yok.
Hala yarim gun krese gidiyor kendi istiyor arkadaslariyla oynuyor etkinlik yapiyorlar... agustos 10da alacam kreste 1 ayda evde olsun korkuyorum sıkılır diye eylulde anaokulu başlıyor... ama hic ayrilmak istemiyor kresten.

Benimde dolabimda 42 den 36 bedene kadar bir suru kıyafet var... ama zayiflasamda kiloda alsam hicbirini ayiklayamiyorum istifcimiyim neyim

Yakinmisiz seninle bende osmaniyedeyim aslen malatyaliyim ... esimin isi dolayisiyla buradayiz.

benim de malatyalı çoook aykın bir arkadaşım var... mutfak kültürü kısmen benziyor bize

Benimde dolabimda 42 den 36 bedene kadar bir suru kıyafet var... ama zayiflasamda kiloda alsam hicbirini ayiklayamiyorum istifcimiyim neyim

ben de atmam. 36 beden bir elbisem vardı ve çok güzeldi. geçende küçük bir modifikasyonla kızımın giyeceği hale dönüştürdüm. görenler bayıldı...
belki bir gün içine girebilirim diye atmadığım bi dolu pantalon gömlek eteğim var. onlara baktıkça kilo vermem gerektiğini hatırlıyorum. ben giyemezsem ilerde kızım giyer. veremeyeceğim kadar güzel gömlekler... valla cimrilik değillll... kıyamıyorummm...

elden çıkar ki bir daha kilo alma...
darısı 40 beden giymene

amin inşallah canım

bende atmayacağım vereceğim birilerine. ev dolup taşıyor ben gelemiyorum kalabalığa.
benim de kızım var ama değişip dönüştürmek hiç elimden gelmiyor. hazırını alırız giyer
ama senin gibilere de hayranım bişeylerden yeni bir şeyler yapabilmek,ona vaktini emeğini harcamak büyük beceri bence.

Bu mesajı çok geç gördüm kaptanım. Ve kendim için birşey hazırlayıp çantaya atacağım vaktim olmadı zaten iki çocukla yeterince eşya taşıyorum. Öyle türkiyedeki gibi rahat market olayım yok. Elimden gelen az yemek daha sağlıklı seçmek. Ama uyarın için teşekürler.takıma alma durumunu sen bilirsin kaptanım. Bugün bile hemen az yiyince diyette misin yine muhabbeti oldu. Bi de böyle denicem doğal ortamda verebiliyor muyum bakalım . Az yiyerek. Bi iki hanelere düşeyim ondan sonra diyicem diyetteyim yemiyorum diye.

LAydLiNe E
Kaptanım sirkeli su şöyle hazırlıyorum 350 cc lik bir badana 1 tatlı kaşığı elma sirkesi. Normalde midemde yanma olurdu sabahları buna başlayalı rahatladı

Bugün menüm
Sabah 9 30.
İki haşlanmış yumurta
İki yk lor peyniri
Bir tutam maydanoZ

Öğlen 13
Bir kase kuru meyveli yoğurt

Ara 15
Türk kahvesi
İki tane gunkurusu

Akşam 17
Bı küçük kutu ton balığı
Bir tane domates

2litre su içtim ama 3 e tamamlayacağım
Akşam yürüyüşe çıkacağım evden acil çocuk durmuyor talimatı gelmezse hedefim 10000 adim

02.08.2018/ Perşembe

09:20 = 1 haşlanmış yumurta
1 domates, salatalık
Ince dilim kaşar peyniri
4 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

14:30 = 2 kase çeşm-i nigar çorbası

17:30 = 1 kase nigar çorbası
4 yk mantarlı sebze yemeği
1 kase cacık
2 dilim tam buğday ekmeği

1.5-2 lt su
Ben 2-3 güne regl olucam ve acayip şişliğim var yarın eminim ki tartiya yansıyacak bu durum hep tartı günlerine denk geliyor LAydLiNe

Afiyet olsun persembe menusu olmus hafif ) benimde aklimda lor peynir bu hafta sonu bende alayim...

Afiyet olsun canim... bu nigar çorbasının icinde ne var merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…