• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ekim de 2 yaşına girecek canım. benim de 1 kızım var. uyuması iyi kendi uyuyacağım diyor gidiyor odasına ama bugün uyuyamadı nedense. sıcaktandır diye düşünüyorum ama inşallah hasta filan olmaz
Masallah Allah bağışlasın... sıcaktan olabilir huzursuzlaniyorlar...

Canım yaşları 2-5-7 . Küçükler daha ,en küçüğüm ben evden çıkınca fazla yaygara yapıyor yaz tatilinde fazla bağlanıyor bana.

Çok yakınmış yaşları. Allah bağışlasın. Kolay gelsin sana da. Çok haklı ne yapsın. Benimkiler büyük ama peşimden ayrılmıyorlar. Cinsiyetleri nasıl?

Teşekkür ederim canım yarın deniyorum mutlaka :KK39:

Bence de sen düğünü unutuyorsun :KK53::KK53:

4 yıl önce çok şık bir tuvalet almıştım ama düğün iptal olduğundan giyememiştim. düğünde o tuvaleti giyeyim dedim, gelir mi ki diye denedim, kavuşmadı fermuarın dişleri :) 2 ay oldu bu dediğim
dün almanyadan gelen kardeşim kendi giyeceği tuvaleti denedi. ben de sözünü ettiğim elbiseyi. fermuar o kadar kolay kapandı kiiii... pek bir sevindirik oldum :KK73:
böylece mağaza mağaza gezme derdinden kurtuldummmmm
göbeğimi biraz daha eritsem süpperrr olacak. diyete tam gaz. kaçamağı mümkün olduğunca yapmayayım diyeceğim ama söz vermeyim yine de... yavaş yavaş ama kalıcı olarak gitsin istiyorum bu kilolar...

Evet ben de hep öyle istiyordum. Benim de Ablam var, çok iyi oluyor gerçekten. Seninki de 5’miş. Sen düşünmüyor musun ikinciyi?
Benimde ablam var baci her zaman şarttır ;)))
Yasim oldu 37 artik dusunmuyorum... tek cocuk olsun istedim hep...maddi manevi butun imkanlari vereyim diye... belkide hata yapiyorum bi kardes maddiyattan daha önemlidir...
Ben kızımı biraz zor büyüttüm kizimin sucu yok cok kolay bi bebekti aslinda... aksamdan yatar sabahtan kalkardi buyuk adam gibi ;)))
Ben biraz panik anne oldum kiiii kizim olmadan ailenin ennn rahat vurdum duymaz biriydim.. kızım doğdu dumyam değişti... uzerine cok titredim simdi ikinciye enerjim yok ;)))

4 yıl önce çok şık bir tuvalet almıştım ama düğün iptal olduğundan giyememiştim. düğünde o tuvaleti giyeyim dedim, gelir mi ki diye denedim, kavuşmadı fermuarın dişleri :) 2 ay oldu bu dediğim
dün almanyadan gelen kardeşim kendi giyeceği tuvaleti denedi. ben de sözünü ettiğim elbiseyi. fermuar o kadar kolay kapandı kiiii... pek bir sevindirik oldum :KK73:
göbeğimi biraz daha eritsem süpperrr olacak. diyete tam gaz. kaçamağı mümkün olduğunca yapmayayım diyeceğim ama söz vermeyim yine de... yavaş yavaş ama kalıcı olarak gitsin istiyorum bu kilolar...

Ne güzel çok sevindim.
Bizim bölümden de iki asistan evlenecekler. Çok hızlılar ama yavaşlatmaya çalışıyorum. Eylül başı diyorlar, yok yok eylül sonu olsun diyorum. Biraz zayıflayayım
Evden birşeyler giyebilirim belki

Benimde ablam var baci her zaman şarttır :KK66:))
Yasim oldu 37 artik dusunmuyorum... tek cocuk olsun istedim hep...maddi manevi butun imkanlari vereyim diye... belkide hata yapiyorum bi kardes maddiyattan daha önemlidir...
Ben kızımı biraz zor büyüttüm kizimin sucu yok cok kolay bi bebekti aslinda... aksamdan yatar sabahtan kalkardi buyuk adam gibi :KK66:))
Ben biraz panik anne oldum kiiii kizim olmadan ailenin ennn rahat vurdum duymaz biriydim.. kızım doğdu dumyam değişti... uzerine cok titredim simdi ikinciye enerjim yok :KK66:))
Haklısın canım kolay büyümüyorlar. Maddi olarak da zor. İstekleri de bitmiyor hiç. Biz okula mayısta ödeme yapıp demeyenin parasını biriktirmeye başlıyoruz. Geleceklerimiz ipotekli.

Cnm nerelisin sen börülce keşkek filan görünce merak ettim benimde cnm aşırı börülce istiyor kayinvalidem e gidince yapicak insallah

ben adana antakya ve g.antep yöresindeyim :)
adanalıyım. eşim antepli. iş gereği 20 yıldır antakyadayız... börülceye lubye diyorlar bizde. aşur buğday ve kırmızı etle yapılan bir yemek. çok lezzetli. anadoluda keşkek diye biliniyor. aşuru bilmeyenler olabilir diye keşkek dedim. senin memleket nire? @Foreverlife

Göbeğin cok yoktur eminim kilon az ... bi korse isini görür ;))

Masallah sizede ne guzel .... ben ikinciyi dogurmaya korkuyom :KK66:
Hiç tek çocuk düşünmedim ben ya daha bı zor sanki tek çocuk. Şimdi benimkiler birbirleriyle güzel vakit geciriyorkar, paylaşımları fazla,yaşları yakın olduğu için çok fazla ortak anıları olacak insallah.bana zorluğu şu ,çalışıyorum evde yardımcı yok,zaman zaman çok yorucu ama yine de guzel

Ne güzel çok sevindim.
Bizim bölümden de iki asistan evlenecekler. Çok hızlılar ama yavaşlatmaya çalışıyorum. Eylül başı diyorlar, yok yok eylül sonu olsun diyorum. Biraz zayıflayayım
Evden birşeyler giyebilirim belki
yani sen zayıflayacaksın diye evlenmelerini ertelettiriyorsun? ilahiii :KK53::KK48:
sen ne iş yapıyorsun? üniversitede misin?

Ay bugün ne oldu bana bilmiyorum, gece uykusuz kaldım yavrularım sağolsun. Cami açık unutup önünde uyumuşum.su an boynum feci ağrıyor sağa dönemiyorum. Sabah yürüyüşe çıkacaktır çocuklar 6 30 da uyandı kaldı öyle ama akşam çıkacağım.

geçmiş olsun canım

Allah bağışlasın. Çok şekerdir şimdi.
Benim 2 kız, biri 10 biri 6 yaşında.

amin canım cümlemizinkini. evet ya en tatlı zamanları. yarım yarım konuşuyor çok şeker

Masallah Allah bağışlasın... sıcaktan olabilir huzursuzlaniyorlar...

amin canım cümlemizinkini. inşallah sadece sıcaktandır.

olmayan kıyafetlerin olması harika değil mi :)
bende 48-50 giyiyordum şimdi 46 ya düştüm. hatta onlarda bol gelmeye başladı.
alışveriş yapmıyorum. daha önce zayıfladığım dönemden kalanlarla idare ediyorum.
iyice üstüme olmazlarsa idareten bişeyler alırım. ama hedefe ulaşınca dolap değişikliği yapacağım. büyük bedenlerin hepsini elden çıkaracağım. bir daha görmem inşallah kendilerini

Back
X