• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben adana antakya ve g.antep yöresindeyim :)
adanalıyım. eşim antepli. iş gereği 20 yıldır antakyadayız... börülceye lubye diyorlar bizde. aşur buğday ve kırmızı etle yapılan bir yemek. çok lezzetli. anadoluda keşkek diye biliniyor. aşuru bilmeyenler olabilir diye keşkek dedim. senin memleket nire? @Foreverlife
Yakinmisiz seninle bende osmaniyedeyim aslen malatyaliyim ... esimin isi dolayisiyla buradayiz.

olmayan kıyafetlerin olması harika değil mi :)
bende 48-50 giyiyordum şimdi 46 ya düştüm. hatta onlarda bol gelmeye başladı.
alışveriş yapmıyorum. daha önce zayıfladığım dönemden kalanlarla idare ediyorum.
iyice üstüme olmazlarsa idareten bişeyler alırım. ama hedefe ulaşınca dolap değişikliği yapacağım. büyük bedenlerin hepsini elden çıkaracağım. bir daha görmem inşallah kendilerini

elden çıkar ki bir daha kilo alma...
darısı 40 beden giymene

Hiç tek çocuk düşünmedim ben ya daha bı zor sanki tek çocuk. Şimdi benimkiler birbirleriyle güzel vakit geciriyorkar, paylaşımları fazla,yaşları yakın olduğu için çok fazla ortak anıları olacak insallah.bana zorluğu şu ,çalışıyorum evde yardımcı yok,zaman zaman çok yorucu ama yine de guzel
Evet aslinda daha zor evcilik oynuyorum saatlerce :olamaz::olamaz: oynayacak kimsesi yok.
Hala yarim gun krese gidiyor kendi istiyor arkadaslariyla oynuyor etkinlik yapiyorlar... agustos 10da alacam kreste 1 ayda evde olsun korkuyorum sıkılır diye eylulde anaokulu başlıyor... ama hic ayrilmak istemiyor kresten.

geçmiş olsun canım

amin canım cümlemizinkini. evet ya en tatlı zamanları. yarım yarım konuşuyor çok şeker

amin canım cümlemizinkini. inşallah sadece sıcaktandır.

olmayan kıyafetlerin olması harika değil mi :)
bende 48-50 giyiyordum şimdi 46 ya düştüm. hatta onlarda bol gelmeye başladı.
alışveriş yapmıyorum. daha önce zayıfladığım dönemden kalanlarla idare ediyorum.
iyice üstüme olmazlarsa idareten bişeyler alırım. ama hedefe ulaşınca dolap değişikliği yapacağım. büyük bedenlerin hepsini elden çıkaracağım. bir daha görmem inşallah kendilerini
Benimde dolabimda 42 den 36 bedene kadar bir suru kıyafet var... ama zayiflasamda kiloda alsam hicbirini ayiklayamiyorum istifcimiyim neyim :KK70::KK70:

Yakinmisiz seninle bende osmaniyedeyim aslen malatyaliyim ... esimin isi dolayisiyla buradayiz.

benim de malatyalı çoook aykın bir arkadaşım var... mutfak kültürü kısmen benziyor bize

Benimde dolabimda 42 den 36 bedene kadar bir suru kıyafet var... ama zayiflasamda kiloda alsam hicbirini ayiklayamiyorum istifcimiyim neyim :KK70::KK70:

ben de atmam. 36 beden bir elbisem vardı ve çok güzeldi. geçende küçük bir modifikasyonla kızımın giyeceği hale dönüştürdüm. görenler bayıldı...
belki bir gün içine girebilirim diye atmadığım bi dolu pantalon gömlek eteğim var. onlara baktıkça kilo vermem gerektiğini hatırlıyorum. ben giyemezsem ilerde kızım giyer. veremeyeceğim kadar güzel gömlekler... valla cimrilik değillll... kıyamıyorummm...

elden çıkar ki bir daha kilo alma...
darısı 40 beden giymene

amin inşallah canım

benim de malatyalı çoook aykın bir arkadaşım var... mutfak kültürü kısmen benziyor bize

ben de atmam. 36 beden bir elbisem vardı ve çok güzeldi. geçende küçük bir modifikasyonla kızımın giyeceği hale dönüştürdüm. görenler bayıldı...
belki bir gün içine girebilirim diye atmadığım bi dolu pantalon gömlek eteğim var. onlara baktıkça kilo vermem gerektiğini hatırlıyorum. ben giyemezsem ilerde kızım giyer. veremeyeceğim kadar güzel gömlekler... valla cimrilik değillll... kıyamıyorummm...

bende atmayacağım vereceğim birilerine. ev dolup taşıyor ben gelemiyorum kalabalığa.
benim de kızım var ama değişip dönüştürmek hiç elimden gelmiyor. hazırını alırız giyer
ama senin gibilere de hayranım bişeylerden yeni bir şeyler yapabilmek,ona vaktini emeğini harcamak büyük beceri bence.

Teşekkür ederim canım yarın deniyorum mutlaka :KK39:

Bence de sen düğünü unutuyorsun :KK53::KK53:

Bir sürü cıss olacak ama senin o cısların tadına bile bakmaman lazım. Cıss yapanları listeye almayı düşünmüyorum artık biraz irademize sahip olmamız gerektiğine karar verdim. Yarın yiyeceklerini iyi seç lütfen ve çantana da yiyebileceğin sağlıklı yiyeceklerden de at. Ev sahibini kıramam ayıp olur diye düşünürsen eğer olmaz bu iş. Kimse senin kiloluyken sağlıklı olup olmadığını düşünmüyor. Kendine değer vermeye başla artık canım :KK39:

Ara öğünde yediğin bisküviler olmamış canım. Onun haricinde güzel menü.

Çok güzel gidiyordun ve seni bu hafta listeye almayı düşünüyordum ama son iki gündür yememen gereken yiyecekler yiyorsun. Haşhaşlı çörek ve haşlanmış mısır olmamış canım. Su ve spor güzel.

Kahvaltını açık açık yazdığın için teşekkür ederim canım.

Saat 17:00 de yediklerin ve akşam ki karpuzlar olmamış canım. İki defa ara yapmış gibi olmuşsun. Sebebi de bence saat 16:00 da yediğin o dört kayısı. Keşke yanına yoğurt ya da süt ekleseydin kan şekerini dengelerdi ve o arayı yapmanı engellerdi.

Kendini hafiflemiş hissediyor musun?

Çok güzel bir konuya değinmişsin canım. Lütfen herkes ara ara mutlaka başarı hikayelerini okusun. Çünkü büyük bir motivasyon kaynağı :KK36:
Kahvaltın yine çok geç. Veeee o sosisler hiç olmamış. Sosisler çok sağlıksız yiyecekler. Daha önce de söyledim diye hatırlıyorum. Salam ve sosis yemeyin lütfen. Çok ciddi kanser riski olan yiyecekler. Akşamı unutman kötü olmuş ama yememen güzel.
Bu mesajı çok geç gördüm kaptanım. Ve kendim için birşey hazırlayıp çantaya atacağım vaktim olmadı zaten iki çocukla yeterince eşya taşıyorum. Öyle türkiyedeki gibi rahat market olayım yok. Elimden gelen az yemek daha sağlıklı seçmek. Ama uyarın için teşekürler.takıma alma durumunu sen bilirsin kaptanım. Bugün bile hemen az yiyince diyette misin yine muhabbeti oldu. Bi de böyle denicem doğal ortamda verebiliyor muyum bakalım . Az yiyerek. Bi iki hanelere düşeyim ondan sonra diyicem diyetteyim yemiyorum diye.

LAydLiNe LAydLiNe E
Kaptanım sirkeli su şöyle hazırlıyorum 350 cc lik bir badana 1 tatlı kaşığı elma sirkesi. Normalde midemde yanma olurdu sabahları buna başlayalı rahatladı

Bugün menüm
Sabah 9 30.
İki haşlanmış yumurta
İki yk lor peyniri
Bir tutam maydanoZ

Öğlen 13
Bir kase kuru meyveli yoğurt

Ara 15
Türk kahvesi
İki tane gunkurusu

Akşam 17
Bı küçük kutu ton balığı
Bir tane domates

2litre su içtim ama 3 e tamamlayacağım
Akşam yürüyüşe çıkacağım evden acil çocuk durmuyor talimatı gelmezse hedefim 10000 adim

02.08.2018/ Perşembe

09:20 = 1 haşlanmış yumurta
1 domates, salatalık
Ince dilim kaşar peyniri
4 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği

14:30 = 2 kase çeşm-i nigar çorbası

17:30 = 1 kase nigar çorbası
4 yk mantarlı sebze yemeği
1 kase cacık

1.5-2 lt su
Ben 2-3 güne regl olucam ve acayip şişliğim var yarın eminim ki tartiya yansıyacak bu durum hep tartı günlerine denk geliyor :duduk: LAydLiNe LAydLiNe

Bugün menüm
Sabah 9 30.
İki haşlanmış yumurta
İki yk lor peyniri
Bir tutam maydanoZ

Öğlen 13
Bir kase kuru meyveli yoğurt

Ara 15
Türk kahvesi
İki tane gunkurusu

Akşam 17
Bı küçük kutu ton balığı
Bir tane domates

2litre su içtim ama 3 e tamamlayacağım
Akşam yürüyüşe çıkacağım evden acil çocuk durmuyor talimatı gelmezse hedefim 10000 adim
Afiyet olsun persembe menusu olmus hafif ;)) benimde aklimda lor peynir bu hafta sonu bende alayim...

02.08.2018/ Perşembe

09:20 = 1 haşlanmış yumurta
1 domates, salatalık
Ince dilim kaşar peyniri
4 yeşil zeytin

14:30 = 2 kase çeşm-i nigar çorbası

17:30 = 1 kase nigar çorbası
4 yk mantarlı sebze yemeği
1 kase cacık

1.5-2 lt su
Ben 2-3 güne regl olucam ve acayip şişliğim var yarın eminim ki tartiya yansıyacak bu durum hep tartı günlerine denk geliyor :duduk: LAydLiNe LAydLiNe
Afiyet olsun canim... bu nigar çorbasının icinde ne var merak ettimo_O

Back
X