Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok yok kayisilara hiç suç bulma canım tamamen benim karpuz a olan askimdan kaynaklı.listemde tek meyve var zaten yoğurt yok bu hafta

Dolapta olunca gidip gelip bitirene kadar yiyebilirim. Üniversiteyi kazanıp evden ayrildigimda annem dedi ki karpuz bitmiyor bozuluyor sen olmayınca. Çünkü onlar bir kere sofra da görüyorlardi ertesi güne bitiriyordum ben tekrar sofraya ya kalıyordu az bişey ya da kalmiyordu

Çok sevdiğim için eve almıyorum yemeyeyim diye. Babam köyden getirmiş verdi. Kaç gündür kesmedim. Dün eşim kes dedi.

Ara öğünü yapmadan kesmiş olsaydım onu yerdim bi daha yemezdim ama sonrasında kesmiş bulundum.

Sen kızacaksın şimdi ama( kizma ama sadece karpuza ozel bir durum) yediğim için de pişman değilim. Akşam ekstra lesslie yaptım onları yedim diye. Malum her gün tartiliyorum ya ben. Sabah eksiyi de gördüm sıkıntı yok.

Bugün aramda karpuz yiyeceğim ve bir daha yemeyecegim

Ay evet canım ya onu yaşadım o hissi biliyorum, o kadar özgür hissediyor ki insan zayifken

Ben de spora başladım artık çok şükür. Dün 35 dk çok tempolu yürüdüm. Günlük adım sayım 10000 i geçti. Bu akşam da perşembe akşamı yani bisiklet akşamı. Bisiklet grubumla çıkacağım inşallah.

bende sabahtan beri işlerimi anca bitirdim. yemek yaptım eşime ayrı bana ayrı. çamaşır yıkandı astım. evi süpürdüm. parka gittik alışveriş yaptık geldik onları yerleştirdim. kızı yatırdım tam uyudu azıcık kafa dinleyeyim derken kalktı. sıcaktan uyuyamadı herhalde yavrucuğum. oyun oynuyoruz şimdi. akşamda erkenden uykusu gelecek kötü oldu az uyuması.

Ay bugün ne oldu bana bilmiyorum, gece uykusuz kaldım yavrularım sağolsun. Cami açık unutup önünde uyumuşum.su an boynum feci ağrıyor sağa dönemiyorum. Sabah yürüyüşe çıkacaktır çocuklar 6 30 da uyandı kaldı öyle ama akşam çıkacağım.

Tamam kaptanım yemicem çok istiyorum ama yarın ilk isim tartıdan sonra almak olcak unutmazsam tabi

Ben her oglen kizima yoğurt yedirirdim mayisir uyurdu... kac yaşında kizin benim 1 kizim var 5 yaşında

Gecmis olsun canım... hava sicak olmasa sicak havlu koy diyecemde iyice terlesin bu sefer.

Geçmiş olsun canım çok fena olur boyun ağrısı inşallah düzelirsin biran önce.

Bugün spor yapmiyorum o yuzden buralara daha cok takiliyorum ) aksam parka gidecegiz orada arkadas gelirse yürürüz yoksa bugun hic yapmiyacam spor.

Kaptanım meyve olarak listemde sadece çilek vardı aslında, üzüm fazlaydı, ama biraz kabızlık problemim oldu üzümle destekledim. İşe yaradı.
Dün suyum Elmalı, maydonozla olanla birlikte 2.5 litreyi buldu. Ama zorluyorum kendimi. Hiç susamıyorum. Bu da bir alışkanlık galiba.

Uzumde bendede ise yarar wc iyi geliyor

Geçmiş oldun canım. Kaç yaşında çocuklar?
Ben de 6.30-7.00 gibi gidiyorum spora, tatildeyim ama uyumuyorum.

Ben her oglen kizima yoğurt yedirirdim mayisir uyurdu... kac yaşında kizin benim 1 kizim var 5 yaşında

ekim de 2 yaşına girecek canım. benim de 1 kızım var. uyuması iyi kendi uyuyacağım diyor gidiyor odasına ama bugün uyuyamadı nedense. sıcaktandır diye düşünüyorum ama inşallah hasta filan olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…