- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
Ay evet canım ya onu yaşadım o hissi biliyorum, o kadar özgür hissediyor ki insan zayifkenO sabah içtiğin sirkeli suya dikkat et canım miden delinmesin. Sirke bir nevi asit gibi. Uyarmayayım dedim ama baktım bırakacağın yok midene zarar vermeni istemem. Ayrıca 12:30 a kadar aç kalman hiç iyi değil. Eski menülerine göre şu an çok iyi gidiyorsun ama daha iyisini yapabilirsin. Vee önemli olan kilo verebilmek değil sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek. Bunu da unutma lütfen.
Çiğ köfte yiyebilirsin ama dürüm yemeni tavsiye etmem. Ayrıca tartı gününden önce sakın yeme şişkinlik yapar. Solmez söylemiş zaten
Diyetisyenin bile vermiş olsa bana etimekler yanlış geliyor canım. Totalde meyve fazla olmuş. Diğerleri gayet güzel. Suyunu özellikle dikkatle izliyorum. Sana 500 ml lik şişe tavsiye ederim. Hem çabuk bitiyor hem de daha fazla su içmeni sağlar.
3 ü bir arada mıÇok sağlıksız hem şeker var hem krema. Bir de kahvaltı geç yapılmış. Saat 20:00 de gözleme yenmiş. Yediklerine dikkat etsen yaptığın sporlarla her hafta kesin 1 kilo verirsin. Ama sen yediklerine dikkat etmiyorsun
Bence içebilirsin sakıncası yok. Ama normal su içmek daha mantıklı .
Sevindim internetinin geldiğine
Ben yıllardır Tefal kullanıyorum çok memnunum hiç sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.
Devam et canım ama sağlıksız gibi görünmüyor sağlıksız resmen. İnşallah kendine bir zararın olmaz. Sağlığın her şeyden önemli.
İstersek eğer her şeyi başarabiliriz bunu unutma olur mu? Zayıf olmak bence bütün yiyeceklerden daha lezzetli. Bir mağazaya gittiğinde 36 beden pantolon isteyip içine cuk diye girebilmenin hazzını hiç bir yiyecek vermiyor.![]()