Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaşlar günaydın, hangi marka baskül kullanıyorsunuz.benimkinde bir sıkıntı var sanki.art Arda yaptığım ölçümler tutarsız.300-400 gram farklı gösteriyor. Arzum un vücut analizi yapan baskulunu kullanan var mı aranızda,ondan mı alsam ne yapsam bilemedim. Ya da bı mezura alıp ölçülerimi mı takip etsem

Ladyline cım diyet düzenim turkıyeye gelince ıyıce bozuldu duzene sokmam lazım evet sağlıksız gıbı görünüyor menulerım yulaf sut ve ya herbalife Shake ler ama bi sure böyle devam edecegım canım

Maydanoz suyu dediğiniz msydanozla suyu kaynatarak mı okuşturuluyor? Direkt maydanoz yesek olmuyor mu
canım suyu daha etkili , 15 adet maydanozu saplarıyla birlikte bi küçük tenreye koy üstüne kaynamımş iki büyük bardak su ilave et. 10 dakika kaynat kapalı şekilde... sonra bırak 10 dakika kapalı bi şekilde demlensin .. sonra içmeye hazır yudum yudum çay içer gibi iç canım ))
ben çok yaptım zamanında etrafta yıldızlar görmeye başlayınca bıraktım tansiyonumu çok düşürüyor .

Cnm nerelisin sen börülce keşkek filan görünce merak ettim benimde cnm aşırı börülce istiyor kayinvalidem e gidince yapicak insallah

Kizlar artık mesaj sayılarınızı gönderseniz diyorum kaç gündür söylüyorum etiketliyorum gerçekten bazılarınız hiç mi hiç takmıyor. Kaç kere örnek gösterdim Cuma: 8 - Cumartesi: 5 gibi diye hala bütün günlerin toplamını yollayan arkadaşlar var. Lütfen yapacağımız tek görev mesaj sayıp yollamak bu bu kadar zor olmamalı

Canım ben özelden attım ama gördün değil mi

Teşekkür ederim canım yarın deniyorum mutlaka
Ama kaptan tatilde olduğumu unutuyorsun....
Ben de düğüne az kaldığını unutuyorum di mi
Bence de sen düğünü unutuyorsun
Tartı gününden önce komplo resmen
Yarın sabahtan doğum gününe davet liyiz
Öğleden sonra göl gününe :) ve eminim yarın birsürü cıss olucak:)))
Bir sürü cıss olacak ama senin o cısların tadına bile bakmaman lazım. Cıss yapanları listeye almayı düşünmüyorum artık biraz irademize sahip olmamız gerektiğine karar verdim. Yarın yiyeceklerini iyi seç lütfen ve çantana da yiyebileceğin sağlıklı yiyeceklerden de at. Ev sahibini kıramam ayıp olur diye düşünürsen eğer olmaz bu iş. Kimse senin kiloluyken sağlıklı olup olmadığını düşünmüyor. Kendine değer vermeye başla artık canım
Ara öğünde yediğin bisküviler olmamış canım. Onun haricinde güzel menü.
Çok güzel gidiyordun ve seni bu hafta listeye almayı düşünüyordum ama son iki gündür yememen gereken yiyecekler yiyorsun. Haşhaşlı çörek ve haşlanmış mısır olmamış canım. Su ve spor güzel.
Kahvaltını açık açık yazdığın için teşekkür ederim canım.
Saat 17:00 de yediklerin ve akşam ki karpuzlar olmamış canım. İki defa ara yapmış gibi olmuşsun. Sebebi de bence saat 16:00 da yediğin o dört kayısı. Keşke yanına yoğurt ya da süt ekleseydin kan şekerini dengelerdi ve o arayı yapmanı engellerdi.

Kendini hafiflemiş hissediyor musun?

karatay diyeti yapmış zayiflamis kisilerin videolarını sık sık izliyorum gaza geliyorum. Cok iyi motive ediyor onceki sonraki resimlerini gormek bana daha cok gaz veriyor ))
Bugun kaptanimizin resimleride beni motive etti )
Çok güzel bir konuya değinmişsin canım. Lütfen herkes ara ara mutlaka başarı hikayelerini okusun. Çünkü büyük bir motivasyon kaynağı
Kahvaltın yine çok geç. Veeee o sosisler hiç olmamış. Sosisler çok sağlıksız yiyecekler. Daha önce de söyledim diye hatırlıyorum. Salam ve sosis yemeyin lütfen. Çok ciddi kanser riski olan yiyecekler. Akşamı unutman kötü olmuş ama yememen güzel.

Sen istersinde ben yazmam miiiiiii

LAydLiNe hakkım var canım yememeliydim. Listeyegiremem ama takımda olmak bile yeterli.temmuz başına göre çok ama çok dikkat ediyorum her şeye. Her gün öncekine göre daha iyi.daha da iyi olacak tabi. Zaman alıyor biraz insanın yeme düzenini birden değiştirmesi biraz zor.bekki evde olmasam daha rahat olabilirdi. Şimdi çocuklara bir şeyler hazirliyorum sürekli mutfak elimin altında. Tatil bittiğinde daha kolay daha düzenli olacak her sey

Ölçülerini takip et yine ama tartı önemli. Benim ki techfit diye hiç bilinmedik bir marka. Evdeki bozulmuştu senin ki gibi 300-400 gr değil 3-5 kilo oynadı bende gittim yenisini aldım. Yeni bir tane al sende. Markası hiç önemli değil. Her seferinde aynı sonucu versin yeter

O sabah içtiğin sirkeli suya dikkat et canım miden delinmesin. Sirke bir nevi asit gibi. Uyarmayayım dedim ama baktım bırakacağın yok midene zarar vermeni istemem. Ayrıca 12:30 a kadar aç kalman hiç iyi değil. Eski menülerine göre şu an çok iyi gidiyorsun ama daha iyisini yapabilirsin. Vee önemli olan kilo verebilmek değil sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek. Bunu da unutma lütfen.
Tamam canım

Valla inşallah bu Tartıya eksi olarak yansır. Biz çiğköfte yiyebiliyor muyuz ay çok canım çekti ona göre yarın bir dürüm ayran oh mis olur
Çiğ köfte yiyebilirsin ama dürüm yemeni tavsiye etmem. Ayrıca tartı gününden önce sakın yeme şişkinlik yapar. Solmez söylemiş zaten
Diyetisyenin bile vermiş olsa bana etimekler yanlış geliyor canım. Totalde meyve fazla olmuş. Diğerleri gayet güzel. Suyunu özellikle dikkatle izliyorum. Sana 500 ml lik şişe tavsiye ederim. Hem çabuk bitiyor hem de daha fazla su içmeni sağlar.
3 ü bir arada mı Çok sağlıksız hem şeker var hem krema. Bir de kahvaltı geç yapılmış. Saat 20:00 de gözleme yenmiş. Yediklerine dikkat etsen yaptığın sporlarla her hafta kesin 1 kilo verirsin. Ama sen yediklerine dikkat etmiyorsun

Bence içebilirsin sakıncası yok. Ama normal su içmek daha mantıklı .
Canım ben uzun süredir internetim olmamasından dolayı giremiyordum siteye o nedenle mesajda yazamadım. Ama artık internetim geldi ve ben tekrar buralardayım inşallah :)
Sevindim internetinin geldiğine
Ben yıllardır Tefal kullanıyorum çok memnunum hiç sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.
Ladyline cım diyet düzenim turkıyeye gelince ıyıce bozuldu duzene sokmam lazım evet sağlıksız gıbı görünüyor menulerım yulaf sut ve ya herbalife Shake ler ama bi sure böyle devam edecegım canım
Devam et canım ama sağlıksız gibi görünmüyor sağlıksız resmen. İnşallah kendine bir zararın olmaz. Sağlığın her şeyden önemli.
İstersek eğer her şeyi başarabiliriz bunu unutma olur mu? Zayıf olmak bence bütün yiyeceklerden daha lezzetli. Bir mağazaya gittiğinde 36 beden pantolon isteyip içine cuk diye girebilmenin hazzını hiç bir yiyecek vermiyor.

anneyim83 canım benim tartım fakir çok memnunum ... diyetisyene gittiğim dönemde almıştım hemen hemen diyetisyen tartısıyla aynı çıkıyordu 200 -300 oynuyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…