Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Öğün atlamasan keşke

Afiyet olsun canım

Canim ben yarin gonderecem olur mu ) telde cok kayiyor sabah pcden girer yazarim
Tamam canım
Afiyet olsun canım. Öğün atlamasan keşke

Afiyet olsun canım
Valla inşallah bu Tartıya eksi olarak yansır. Biz çiğköfte yiyebiliyor muyuz ay çok canım çekti ona göre yarın bir dürüm ayran oh mis olur

Herkese afiyet oldun.
Ben de menümü yazayım
9.00 2 tuzsuz etimek, tuzsuz peynir, domates salatalık
11.30 12 dağ çileği (küçük)
13.30 2.5 köfte, salata, 1 etimek
16.00 10 çilek, 15 çekirdeksiz üzüm tanesi
19.00 yoğurtlu kabak, semizotu, salata, zeytinyağlı bamyadan oluşan tabak (herbirinden 1-2 kaşık). (Pişirdiğim yemeğin tadına bakmak için) çok az haşlama et (avucumun 1/4ü kadardır ancak), 1 etimek

Bir de ödem atıcı çay yapmıştım. Maydonoz, limon, yeşil elma ve zencefil ile. 1 litre onu tükettim. Suyum da 1 litre henüz. Arttırmaya çalışıyorum.
1 saat 45 dk. Spor. 600 civarı kalori yakmışım.

Tamam canım

Valla inşallah bu Tartıya eksi olarak yansır. Biz çiğköfte yiyebiliyor muyuz ay çok canım çekti ona göre yarın bir dürüm ayran oh mis olur

belki anlık olarak eksi olarak yansır ama metabolizmanı yavaşlattığın için kilo verme sürecin uzar.
bulgur yenilebilir diye biliyorum ama dürüm olursa olmaz kıvırcığa sarıp yersen daha iyi olur. bir de yarın yeme şişkinlik yapacağı için tartıya etkisi olabilir. cuma yersin :)

afiyet olsun canım

Yarın kaçamasın bir gün olsun.
Cumaya bakalım ne olacak.

inşallah güzel sonuçlar görürüz

Ayy evet ya tartı gününü unutmusum tüh neyse artık cuma yerim kutlama yaparım

1 ağustos çarşamba menü

9.30

3ü 1 arada kahve (sahil keyfisi)

10.20
Soda limonlu ayran

10.50
1 dilim dukan ekmek
1 sahanda yum.
7 y.zeytin
2 dilim kavun ve karpuz

16.00
1 dolma
2 yk zy börülce
2 yk aşur (keşkek)

20.00
1 yufkadan gözlemenin 1/3 ü
1 dilim kavun (kavun dilimi )

1.5 saat yüzme
1 saat yürüyüş
2 l su

Akşam Sodalı Ayran İçemeyeceğim maalesef

İyi geceler kızlar

Gün içinde daha çok su içebilmek için suları ma eklemeler yapıyorum
1 lt elma tarçın
1 lt maydanoz sapı salata
1 lt limon kabuğu maydanoz

Bu tarz sürekli su içmek sıkıntı oluşturur mu?

Sorun oluşturacağını sanmıyorum ama arada da normal su iç bence canım.

Canım ben uzun süredir internetim olmamasından dolayı giremiyordum siteye o nedenle mesajda yazamadım. Ama artık internetim geldi ve ben tekrar buralardayım inşallah :)
Tamam canım artık iki günde bir atıyorsunuz biriktirmeden mesela çarşamba-persembeyi atacaksınız bu gece unutmadan

Elmali tarcin haric diğerlerini surekli icersen tansiyonun düşer canim... bende oyle oluyor maydanoz vr kiraz sapi bi bardak icince bile tansiyonum duser ama guzel odem atıyorlar... ozellikle maydanoz suyu

Afiyet olsun canım

Elmali tarcin haric diğerlerini surekli icersen tansiyonun düşer canim... bende oyle oluyor maydanoz vr kiraz sapi bi bardak icince bile tansiyonum duser ama guzel odem atıyorlar... ozellikle maydanoz suyu

Maydanoz suyu dediğiniz msydanozla suyu kaynatarak mı okuşturuluyor? Direkt maydanoz yesek olmuyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…