01.08.2018/Çarşamba
09:30 = Orta türk kahvesi
10:00 = 2 sosisli 2 yumurta tavada
Domates, salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
12:30 = Yeşil Çay
13:00 = 1 kase yoğurt çorbası
Bir-kaç tane minik kaşarlı mantar
1 dilim tam buğday ekmeği
17:15 = 1 Yeşil elma
20:00 = Türk kahvesi
2-2.5 lt su. Eşim gündüz uyuyunca temizlik yapamadım. O gittikten sonra temizliğe daldım akşam yemeği yemeği unuttum geç olunca yemek istemedim. Karnim da ac değil o yüzden yiyemedim
30.07.2018 =116.9
10.00
Sirkeli su
12.00
Az şekerli Türk kahvesi ( normalde şekersiz içiyorum ama arkadaş öyle yapınca zahmet ettirmek istemedim)
12.30
1 kase Müsli
14.30
Sebzeli tavuk (tek but)
3 dilim çavdar ekmeği
1 kupa kefir
16.00
3 ceviz
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
10 adet ekşi üzüm
17.45
3 kepçe çorba
4 yk bulgur pilavı
Haşlama et avuç içi büyüklüğünde
1 kupa kefir
21.00
5 tane ekşi üzüm
1 avuç leblebi
Sütlü çay
3 lt su
20 dk yürüyüş
Bugün uykusuzluk vurdu beni kızlar :))
Tamam canımCanim ben yarin gonderecem olur mu) telde cok kayiyor sabah pcden girer yazarim
Valla inşallah bu Tartıya eksi olarak yansır. Biz çiğköfte yiyebiliyor muyuz ay çok canım çekti ona göre yarın bir dürüm ayran oh mis olurAfiyet olsun canım. Öğün atlamasan keşke
Afiyet olsun canım
Tamam canım
Valla inşallah bu Tartıya eksi olarak yansır. Biz çiğköfte yiyebiliyor muyuz ay çok canım çekti ona göre yarın bir dürüm ayran oh mis olur
Herkese afiyet oldun.
Ben de menümü yazayım
9.00 2 tuzsuz etimek, tuzsuz peynir, domates salatalık
11.30 12 dağ çileği (küçük)
13.30 2.5 köfte, salata, 1 etimek
16.00 10 çilek, 15 çekirdeksiz üzüm tanesi
19.00 yoğurtlu kabak, semizotu, salata, zeytinyağlı bamyadan oluşan tabak (herbirinden 1-2 kaşık). (Pişirdiğim yemeğin tadına bakmak için) çok az haşlama et (avucumun 1/4ü kadardır ancak), 1 etimek
Bir de ödem atıcı çay yapmıştım. Maydonoz, limon, yeşil elma ve zencefil ile. 1 litre onu tükettim. Suyum da 1 litre henüz. Arttırmaya çalışıyorum.
1 saat 45 dk. Spor. 600 civarı kalori yakmışım.
Yarın kaçamasın bir gün olsun.
Cumaya bakalım ne olacak.
Ayy evet ya tartı gününü unutmusum tüh neyse artık cuma yerim kutlama yaparımbelki anlık olarak eksi olarak yansır ama metabolizmanı yavaşlattığın için kilo verme sürecin uzar.
bulgur yenilebilir diye biliyorum ama dürüm olursa olmaz kıvırcığa sarıp yersen daha iyi olur. bir de yarın yeme şişkinlik yapacağı için tartıya etkisi olabilir. cuma yersin :)
afiyet olsun canım
inşallah güzel sonuçlar görürüz
Kızlar siz mesaj sayılarınızı yollamadınız? Cumadan itibaren salıya kadar olan sayılarınızı yollar mısınız kaptana ileteceğim.ada81 @cankizzzz @bekolim latiska @polokey2244 merryangel @Sekerpare87 @Paytakpikap M Mimozaacicegi
Sorun oluşturacağını sanmıyorum ama arada da normal su iç bence canım.İyi geceler kızlar
Gün içinde daha çok su içebilmek için suları ma eklemeler yapıyorum
1 lt elma tarçın
1 lt maydanoz sapı salata
1 lt limon kabuğu maydanoz
Bu tarz sürekli su içmek sıkıntı oluşturur mu?
Tamam canım artık iki günde bir atıyorsunuz biriktirmeden mesela çarşamba-persembeyi atacaksınız bu gece unutmadanCanım ben uzun süredir internetim olmamasından dolayı giremiyordum siteye o nedenle mesajda yazamadım. Ama artık internetim geldi ve ben tekrar buralardayım inşallah :)
Elmali tarcin haric diğerlerini surekli icersen tansiyonun düşer canim... bende oyle oluyor maydanoz vr kiraz sapi bi bardak icince bile tansiyonum duser ama guzel odem atıyorlar... ozellikle maydanoz suyuİyi geceler kızlar
Gün içinde daha çok su içebilmek için suları ma eklemeler yapıyorum
1 lt elma tarçın
1 lt maydanoz sapı salata
1 lt limon kabuğu maydanoz
Bu tarz sürekli su içmek sıkıntı oluşturur mu?
1 ağustos çarşamba menü
9.30
3ü 1 arada kahve (sahil keyfisi)
10.20
Soda limonlu ayran
10.50
1 dilim dukan ekmek
1 sahanda yum.
7 y.zeytin
2 dilim kavun ve karpuz
16.00
1 dolma
2 yk zy börülce
2 yk aşur (keşkek)
20.00
1 yufkadan gözlemenin 1/3 ü
1 dilim kavun (kavun dilimi )
1.5 saat yüzme
1 saat yürüyüş
2 l su
Akşam Sodalı Ayran İçemeyeceğim maalesef
Nasıl yollanıyorKızlar siz mesaj sayılarınızı yollamadınız? Cumadan itibaren salıya kadar olan sayılarınızı yollar mısınız kaptana ileteceğim.ada81 @cankizzzz @bekolim latiska @polokey2244 merryangel @Sekerpare87 @Paytakpikap M Mimozaacicegi
Elmali tarcin haric diğerlerini surekli icersen tansiyonun düşer canim... bende oyle oluyor maydanoz vr kiraz sapi bi bardak icince bile tansiyonum duser ama guzel odem atıyorlar... ozellikle maydanoz suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?