Canım,Mesela bu yazdigin 1 mesaj canım. Profilinden rahatca sayabilirsin bu gruba yazdigin mesajları. Ornek olarak
31.07.2018-Salı = 10 mesaj gibi
Cumayı da sayıp yazabilir mısın canım eline sağlıkCanım:
Cunartesi: 5
Pazar: 3
Pazartesi: 3
Salı: 8
Menün güzel ama etimek yemeni tavsiye etmem. Onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği daha sağlıklı olur. Bir de suyunu çoğaltman lazım. Gördüğüm kadarıyla suyu az içiyorsun. Sporun çok güzel ama yüzdüğün zaman ekstra spor yapma. Sporu da abartmamak lazım.
6 ayda 85,5 kilodan 61,8 e indim canım. Yani yaklaşık 25 kiloya yakın verdim. Aynen dediğin gibi kilo insanı yaşlandırıyor. Kilo verdikçe gençleşiyorsun
Teşekkürler canım.Cumayı da sayıp yazabilir mısın canım eline sağlık
Canım ben nasil bir memu uygulayacağını bilmiyorum bana önerebileceğim bir memu var mı saat olarak da hangi saatte yemem hangi saatte bitirmem gerekiyor bilmiyorumKızlar profilime en son fotoğraflarımdan birini ekledim. Görmek isterseniz hatta yüklemek kolay geldi üç beş tane yükleyeyim
Gelelim menüme
31 temmuz salı
10.00
1/2 limon 4 kaşık yoğury 1 şişe sodadan ayran
10.30
1 dilim dukan ekmek
1 kk peynir
10 y.zeytin
3er dilim kavun karpuz
12.00
1 hurma
Sade t.kahvesi
14.00
100 g kadar tavuk göğsü tavada
Yağsız Salata
18.30
3 kaşık yulaf ezmesi eklenmiş 1 kase kırmızı meyveli nesfit 1 bardak süt 2 tatlı kaşığı buğday ruşeymi 1 hurma 4 badem karışımı
Bu arkadaş beni çoook tok tuttu
Hala taş gibiyim
Lezzeti de fena sayılmaz
23.50
Soda limonlu ayran
1 saat yüzme
30 Dk Yürüyüş
2 l su
Dün harikaydı,gerçekten dayandım yemeyecektim ama eşim sağolsun akşamın 9 unda pizza istedibir dilim yedim,ama sonra çok pişman oldum midem bulandı vs.
Sonra dedim sakin ol şimdi pişmanlıktan mide bulantısı olayına gitmeyelim sonu kötüye gider
Sabah kalktım 45 dakika 5000 adım 3.5 km yürüdüm.cok iyi geldi.bugun telafi edecegim,gün ixinde Leslie yapacağım
Canım ben gerçekten görmedimGünaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız. @ada81 @cankizzzz @bekolimlatiska @anneyim83 N Nisaca @polokey2244 @merryangel @teacheralla @Sekerpare87 M melis08
Etiketlemeyi unuttuğum ya da yanlış etiketledigim varsa uyarın lütfensolmez hepsini düzenli yolladığı için etiketlemedim
Tamam canım bekliyorumCanım ben gerçekten görmedim
En müsait zamanda yollucam. Şuan ufaklığı emzirip uyutmam gerek :)
Gunaydin
Karatay kahvaltisi yapiyorum
Yeni ay hepimiz için huzur, sabır, irade, boolca eksiler ve musmutlu günler getirsin inşallahTartıya son iki gün, bu ayın ilk cuması hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir gün olmasını diliyorum
Ah bu eşler..benimkide aynısını yapardı ama sonradan alıştı diyetime ve hiç söylemedi.
Dünün menüsünü geç de olsa paylaşıyorum:
9:30
bir bardak kahve
13:30
2 yumurtayla omlet ve bir dilim çavdarlı ekmek
15:30
Bir kase yoğurt
18:00
Bir kase çorba + yağsız salata
Maalesef akşam 10 gibi 1 adet çikolata yedimsırf kaçamak yaptığım için yazmak istemedim ama başarımı da başaramadığımı yazmalıyım
Canım ben nasil bir memu uygulayacağını bilmiyorum bana önerebileceğim bir memu var mı saat olarak da hangi saatte yemem hangi saatte bitirmem gerekiyor bilmiyorum
Canım sizde okur musunuz yukardaki yazıyı sizi etiketlemeyi unutmusum da @Paytakpikap M MimozaacicegiGünaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız. @ada81 @cankizzzz @bekolimlatiska @anneyim83 N Nisaca @polokey2244 @merryangel @teacheralla @Sekerpare87 M melis08
Etiketlemeyi unuttuğum ya da yanlış etiketledigim varsa uyarın lütfensolmez hepsini düzenli yolladığı için etiketlemedim
Dünün menüsünü geç de olsa paylaşıyorum:
9:30
bir bardak kahve
13:30
2 yumurtayla omlet ve bir dilim çavdarlı ekmek
15:30
Bir kase yoğurt
18:00
Bir kase çorba + yağsız salata
Maalesef akşam 10 gibi 1 adet çikolata yedimsırf kaçamak yaptığım için yazmak istemedim ama başarımı da başaramadığımı yazmalıyım
Canımsınnnn yaaaa teşekkür ederim darısı sizlere inşallahAyy maşallah SübhanAllah Allah nazarlardan saklasın mükemmel bir değişim ve azim
Çok teşekkür ederim canım inşallah sizleri de çok değişmiş olarak göreceğiz burada.Canım etimekli diyeti diyetisyen yazmıştı. Tuz ve karbonhidrat Kısıtlı haftada 3 gün yapıyorum, çok güzel sonuç alıyorum. Ödem atıcı ve yağ yakıcı imiş tüm günün menüsü.
Temel problemim gerçekten su, mücadele ediyorum gerçekten. Su hatırlatıcısı yüklerim telefonuna.
Yüzmeyi spordan saymıyorum aslında, sürekli yüzmediğim için oyun var işin içinde ama kızlarla havuzda oynamak yüzmeden fena etkiliyor spor sayılıyor aslında dediğin gibi. Akşama canım çıkmış oluyor, nasıl uyuduğumu bilmiyorum :)
Çok güzel 25 kilo yeni bir görünüş, tamamen değişim demek. Çok güzel, darısı başımıza. Çok tebrik ederim gerçekten.
Canım ben nasil bir memu uygulayacağını bilmiyorum bana önerebileceğim bir memu var mı saat olarak da hangi saatte yemem hangi saatte bitirmem gerekiyor bilmiyorum
inşallah, çok istiyorum.
Amannnnn haaaaaaa o zaman fena bozuşuruz
Salı 1Tamam canım bekliyorum
Kızlar bugün sabah beri anca oturdum küçüğümün keyfi yok diş ağrısı var sanırım.
Bugün kahvaltı bile yapamadım.
Site de bi aşağı bi yukarı bebek arabasında geziyoruz. Şimdi uyudu. Anca yemek bulaşık çamaşır girişicem:))
Kızlar merhaba yazamadım uzun zamandır oğlandan kaçırıyorum telefonu alışmasın diye o uyuyunca da ders çalışıyorum haftasonu da sınavım vardı şehir dışında kilo vermem durdu yarın kabak detoksuna başlamak istiyorum bakalım nasil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?