Maalesef şu aralar tartı alamamLAydLiNe nasıl beslenmen konusunda yardımcı olacaktır canım. mutlaka bir tartı al eve. her cuma tartı günü ve hep aynı tartıda tartılmak gerekiyor. tartıdan tartıya fark oluyor.
benim tartımla diyetisyenin tartısı arasında 1- 1200 gr oynuyor. evdeki yüksek tartıyor. ama listeye evdekiyle başladım ordaki durumu bildiriyorum.
Bundan önceki diyetimde 16.00 da kapatiyordum... simdi karatay yapinca iki ogun arasinda 5-6 saat gecmesi gerekiyor 16.30 da anca yiyorum... aksamda 1 bardak cay bol su içiyorum... saat 23 gibi acikmaya başlıyorum...hemen yatiyorum)
Bugün menüm
Sabah 10
Karatay kahvaltısı
İki haşlanmış yumurta
Bir dolu kase salata
Zeytin peynir
Ara 13
Üç tane hurma
Türk kahvesi
Akşam
16
Yoğurtlu semizotu
İki litre su
Dün harikaydı,gerçekten dayandım yemeyecektim ama eşim sağolsun akşamın 9 unda pizza istediSabahı saymazsak kuş kadar yiyorsun... dayanabiliyorsan ne mutlu...
Dün harikaydı,gerçekten dayandım yemeyecektim ama eşim sağolsun akşamın 9 unda pizza istedibir dilim yedim,ama sonra çok pişman oldum midem bulandı vs.
Sonra dedim sakin ol şimdi pişmanlıktan mide bulantısı olayına gitmeyelim sonu kötüye gider
Sabah kalktım 45 dakika 5000 adım 3.5 km yürüdüm.cok iyi geldi.bugun telafi edecegim,gün ixinde Leslie yapacağım
Erken uyumak en iyisi ama üç çocuk var bende onları yatır ortalığı topla derken yine geçiyor saat. Eşim de çok sever kuruyemiş cips abur cubur çay saatiİü
Ah bu eşler
Gece Gece Pizza olmamış tabi ama akşam çok az yiyince dayanamaman çok normal..
Benimki de gecenin 12sinde koca bir tabak kavun karpuz hazırlar. Bu iki meyveye hasta zaten. Dün Yemedim... hemen uyumaya kaçtım...
Günaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız.ada81 cankizzzz bekolim latiska anneyim83 N Nisaca polokey2244 merryangel teacheralla Sekerpare87 M melis08
Etiketlemeyi unuttuğum ya da yanlış etiketledigim varsa uyarın lütfensolmez hepsini düzenli yolladığı için etiketlemedim
Ara verdim ben bıraktım şimdilik.Günaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız.ada81 cankizzzz bekolim latiska anneyim83 N Nisaca polokey2244 merryangel teacheralla Sekerpare87 M melis08
Etiketlemeyi unuttuğum ya da yanlış etiketledigim varsa uyarın lütfensolmez hepsini düzenli yolladığı için etiketlemedim
Keske buna baska çözüm bulsak cunku bu sayma işini acikcasi ben pek sevmiyorum...Günaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız.ada81 cankizzzz bekolim latiska anneyim83 N Nisaca polokey2244 merryangel teacheralla Sekerpare87 M melis08
Yok canım ne sinirlenmesi aşk olsun emoji koymayınca öyle anlaşılıyor heraldeMesaj sayıları sürekli mi sana gidecekti
E desene
Ben de ilk sayfaya baktım birkaç kez... liste olmayınca koyverdim gitti
Sinirlenme prensesim..
Bak sinir de kilo yapıyor
Özel mi gönderelim yoksa etiketleyerek mi
Keske buna baska çözüm bulsak cunku bu sayma işini acikcasi ben pek sevmiyorum...
Tamam canımAra verdim ben bıraktım şimdilik.
Canim biz bunu daha öncede düşündük ne yazikki bi çözüm bulamadik... ama görüldüğü üzere herkese zor geliyor gibi...LAydLiNe kaptanımıza söyleyelim canım etiket yaptım gelince görür inşallah. Senin bir fikrin var mı ne gibi birşey yapabiliriz
Anladım bilmiyorum kaptan bana dediği için bende yapmaya çalışıyorum. Bende tek tek herkesin günlük kaç tane atmış diye bakamam doğal olarak sadece ben değil hickimse bunu yapmaz benceCanim biz bunu daha öncede düşündük ne yazikki bi çözüm bulamadik... ama görüldüğü üzere herkese zor geliyor gibi...
Maalesef şu aralar tartı alamamolmazsa her cuma sokaktaki tartıcılarda tartarim taki tartı alana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?