Ben hiç zayıf çıtı pıtı bir kiz olmadım hep istediğim bir olaydı ama hiç olmadı ustune birde komiklerim iri oluna vede boyum olunca hep iri yarı bir kiz göründüm sürekli kilo aldım verdim aldım verdim ama hiç tartıda şu anki kilomu görmemiştim en son tartıya çıktığım da 95 kilo olmustum boyum 170 yaşım da 22 bu kiloya kadar çıkmamın sebebi de çok yemek ve sağlıksız beslenip ağır yemekler yemek oldu doğumdan sonra aldığım kiloları da veremeyince obezligin tuzu biberi oldu . Troit hastalığın da var kilo vermem zor ama imkansız değil biliyorum . Gel gelelim eşime oda çok zayıf böylesi hiç uyumlu olmuyor ve bana sürekli yeme zayıfla diye baskı kuruyor eşim böyle yapınca bende tam tersi sinirlenip daha çok yiyorum . Ama bugün ki baskısı canıma tak etti. Biliyorum bu böyle olmaz kendimi salmamalıyım artık zayıflamalıyım ve bu yüzden gruplarinizda boş yer varsa beni de alırsanız çok mutlu olurum. Ayrıca evli bir çocuk annesi ev hanımıyım daha önce zayıflama yarışmalarına katılmadım olmak istediğim kilo 65 - 70 arası . Bu takımı istememin sebebi ise kiloma ve boyuma yakın yarışmacıların olması
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :mimozaacicegi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :170
Kilonuz:95
Hedef kilonuz :65 - 70 arasi
Kilo alma hikayeniz : doğumdan sonra aldığım kiloları veremedim ve git gide alıyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : obezite grubuna girdim eşimle uyumlu değiliz o çok zayıf ben çok kilolu ve bana baskılar ayrıca sağlığımı olumsuz etkilemesi
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır
Neden 13. Takım? : boyuma ve kilima yakın zayıflamak isteyen arkadaşların olması ve bu durumun beni motive edeceğini düşünmem
LAydLiNe
Yok be yaaaa... çok da götürmemişim. Adana da lavaşsız olmuyor hani...
Rakı olmasa olurdu ama güzel gitti misss gibi havada.. dua et künefe yapmadık. Normalde piknikleri künefe ile taçlandırıyoruz.
Sabag çok güzel yüzdüm... güneşlendim...
Eve gelip tartıldım. Sonunda 58.8 gördüm
Çok mesudum kaptan
Bende pazara gittim bizim evimiz merkezden uzak olduğu için otobüs ya da arabayla gidip geliyoruz bugün de eşimi beklemeden gideyim dedim otobüsle gittim aman ya Rabbim gitmez olaydım çok yürüdüm dilim damağım kurudu resmen zor attım kendimi eve
Kızlar genel olarak barsak tembelliğim var. bu tartıya da yansıyor haliyle
bugün denizden dönüşte limon soda yoğurttan bir ayran yaptım. kahvaltıdan yarım saat önce içtim.
öğleye doğru barsaklarımı inanılmaz çalıştırdı. Düzenli kullanınca ne olur bilmiyorum ama ben birkaç gün denemeyi düşünüyorum.
özellikle tartı günü ve önceki gece kesin içerim
Bi 300 daha gittiiiiDiyetisyenden geldim kızlar. Tartı da 300 gr eksi var ama yağdan 1700 gitmiş ve kas artışı olmuş. Hatta her gün çıkma 3 gün çık yürüyüşe dedi. Bu hafta sporu aksatacagim biraz.
Yeni liste verdi ve son arayı kaldırdı 19-19:30 gibi günü bitirecegim bu hafta
Ben bunu kaçırmışım gecmis olsun gorumcene rabbim sifa versin insallahBu arada gorumcem kendi doktoruna gitti bir sorun yok demiş. Ayrıntılı da kalp de bir parlaklık vardı zamanla geçer demişlerdi geçmemiş ama bir sıkıntı da gözükmüyor. Doğum ca kontrol edilecek tekrar
Canim , iyi fikir bence yanina tonbalik al ama köyde taze taze sebze kozleyebilirsin onlarin hazirini alma bence ...Hafta sonu sünnet düğünü var Karamürsel e gideceğiz. Pazartesi ordan dönüp salı günü manisa ya gideceğim ve muhtemelen en az 1 ay orda kalacağım.
Yani haftaya salı son diyetisyen kontrolü var bir daha tatil dönüşü gideceğim
Köyde nasıl olacak hiç bilmiyorum. Burda kendime özel yemek yapıyorum. Yapamazsam hazır bişeyler alıveriyorum orda düzen degisek. Köyde nerde bulacaksın hazır yemeği. Tabii ki devam bırakmak yok ama burda ki gibi özenli olamayacak sanırım.
Mesela onlar pek sulu yemek yapmıyorlar. Daha çok kızartma yapıyorlar. Ben kizartma yemem. Kendime ton balığı alıp da gotursem mi acaba acil durumlar icin diye düşünüyorum. konserve közlenmiş patlıcan biber mi alsam acaba.
Kendime ayrı bişeyler yapsam değişik gelecek insanlara.
Neyse bakalım yaşayıp göreceğiz. 1 ay da az zaman değil yani.
Tartı mi da yanımda götüreceğim bu arada :)
Ne çok konuştum di mi? Simdiden derdi sardı köye gitmenin
Aramıza hosgeldin canım. Bende de var troit. İlac kullanıyor musun? Sağlıklı bir beslenmeyle çok rahat kilo verirsin. Kilo verdikçe metabolizmanin calışma hızı değişiyor. Ilac kullaniyorsan kontrollerini ihmal etme dozunu değiştiriyorlar
99.8 ile başladım takıma suan 86.8 im 2,5 ay oldu baslayali. Toplamda 13 kilo verdim. Hedefe ulasana kadar vazgeçmek yok. Tabii ki arada kaçamaklar oluyor. Olmasa daha iyi ama. Olunca pes etmeden bir sonra ki öğünde ya da sporla telafi ederek gidiyor yavaş yavaş.
Sen Istedikten sonra hersey olur. Basaracagina inan. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah canim
Düzenli kontrollere gidiyorum benim troid 45 lere çıkmıştı baya sıkıntılı maalesef ya ama inşallah başarırım
Maşallah canım fıstık gibi olmuşsun bende böyle olurmuyum ki ya yanlız bende bi sıkıntı var bizde şimdilik tartı yok ben cuma günleri nasıl öğrenecem kilomu ve ben nasil bi diyet uygulayabilirim onu bilmiyorumYeni gelen arkadaşlar öncesi ve sonrası fotoğraflarıma aşağıdaki linkten bakabilirler
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
Canim , iyi fikir bence yanina tonbalik al ama köyde taze taze sebze kozleyebilirsin onlarin hazirini alma bence ...
Maşallah canım fıstık gibi olmuşsun bende böyle olurmuyum ki ya yanlız bende bi sıkıntı var bizde şimdilik tartı yok ben cuma günleri nasıl öğrenecem kilomu ve ben nasil bi diyet uygulayabilirim onu bilmiyorum
Çok sevindim çok şükür canımBu arada gorumcem kendi doktoruna gitti bir sorun yok demiş. Ayrıntılı da kalp de bir parlaklık vardı zamanla geçer demişlerdi geçmemiş ama bir sıkıntı da gözükmüyor. Doğum ca kontrol edilecek tekrar
Tebrikler canim
Bu şekilde yapılan bir kür var sanki tam hatirlayamadim ama. Arada yapmak lazım
16.30 da akşam yemeği mi... sen ciddi misin?bende sporumu yaptım saat 16,30 da akşam yemeğimi yiyeceğim
Günümü yazayım.
9.30 2 tuzsuz etimek, tuzsuz peynir
12.00 üzüm
13.30 2.5 köfte, salata, 1 tuzsuz etimek
17.30 (dışarıda yedik) kuzu güveç ( sadece domates biber var içinde, fırında), 1 dl ekmek, ayran
1 saat 15 dk spor.
3 saat yüzme+oyun
Su şimdilik 1 lt. Devam ediyorum
Yeni gelen arkadaşlar öncesi ve sonrası fotoğraflarıma aşağıdaki linkten bakabilirler
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?