Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aramıza hosgeldin canım. Bende de var troit. İlac kullanıyor musun? Sağlıklı bir beslenmeyle çok rahat kilo verirsin. Kilo verdikçe metabolizmanin calışma hızı değişiyor. Ilac kullaniyorsan kontrollerini ihmal etme dozunu değiştiriyorlar

99.8 ile başladım takıma suan 86.8 im 2,5 ay oldu baslayali. Toplamda 13 kilo verdim. Hedefe ulasana kadar vazgeçmek yok. Tabii ki arada kaçamaklar oluyor. Olmasa daha iyi ama. Olunca pes etmeden bir sonra ki öğünde ya da sporla telafi ederek gidiyor yavaş yavaş.

Sen Istedikten sonra hersey olur. Basaracagina inan. Hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız inşallah canim

Tebrikler canim

Iyi yürüyüş olmuş canım. Sıcak olması sıkıntı

Bu şekilde yapılan bir kür var sanki tam hatirlayamadim ama. Arada yapmak lazım

Diyetisyenden geldim kızlar. Tartı da 300 gr eksi var ama yağdan 1700 gitmiş ve kas artışı olmuş. Hatta her gün çıkma 3 gün çık yürüyüşe dedi. Bu hafta sporu aksatacagim biraz.
Yeni liste verdi ve son arayı kaldırdı 19-19:30 gibi günü bitirecegim bu hafta

Hafta sonu sünnet düğünü var Karamürsel e gideceğiz. Pazartesi ordan dönüp salı günü manisa ya gideceğim ve muhtemelen en az 1 ay orda kalacağım.
Yani haftaya salı son diyetisyen kontrolü var bir daha tatil dönüşü gideceğim
Köyde nasıl olacak hiç bilmiyorum. Burda kendime özel yemek yapıyorum. Yapamazsam hazır bişeyler alıveriyorum orda düzen degisek. Köyde nerde bulacaksın hazır yemeği. Tabii ki devam bırakmak yok ama burda ki gibi özenli olamayacak sanırım.
Mesela onlar pek sulu yemek yapmıyorlar. Daha çok kızartma yapıyorlar. Ben kizartma yemem. Kendime ton balığı alıp da gotursem mi acaba acil durumlar icin diye düşünüyorum. konserve közlenmiş patlıcan biber mi alsam acaba.
Kendime ayrı bişeyler yapsam değişik gelecek insanlara.
Neyse bakalım yaşayıp göreceğiz. 1 ay da az zaman değil yani.
Tartı mi da yanımda götüreceğim bu arada :)

Ne çok konuştum di mi? Simdiden derdi sardı köye gitmenin

Bu arada gorumcem kendi doktoruna gitti bir sorun yok demiş. Ayrıntılı da kalp de bir parlaklık vardı zamanla geçer demişlerdi geçmemiş ama bir sıkıntı da gözükmüyor. Doğum ca kontrol edilecek tekrar

Bi 300 daha gittiiii spor cook ağırlastiriyor insani bende haftanin 4 gunu yapacam diger gunler kaslarimi dinlendirecem....

Bu arada gorumcem kendi doktoruna gitti bir sorun yok demiş. Ayrıntılı da kalp de bir parlaklık vardı zamanla geçer demişlerdi geçmemiş ama bir sıkıntı da gözükmüyor. Doğum ca kontrol edilecek tekrar
Ben bunu kaçırmışım gecmis olsun gorumcene rabbim sifa versin insallah

Canim , iyi fikir bence yanina tonbalik al ama köyde taze taze sebze kozleyebilirsin onlarin hazirini alma bence ...

Benim ayin 8-9 gibi babam gelecek o geldiginde benim yogunlugum artiyor oste o zaman yuruyus dışında pek bisey yapamam anca yemek ev uğraşıp dururum...

Canim , iyi fikir bence yanina tonbalik al ama köyde taze taze sebze kozleyebilirsin onlarin hazirini alma bence ...

taze sebze var da közleyecek ortam yok. evde tost makinasında ya da fırında yapıyorum. orda tost makinası yok. fırın iyi çalışmıyor. dışarda ateş yaksam bir öğün için uğraşmak zor. herkese laf anlatana kadar hazırını yerim olur gider

LAydLiNe nasıl beslenmen konusunda yardımcı olacaktır canım. mutlaka bir tartı al eve. her cuma tartı günü ve hep aynı tartıda tartılmak gerekiyor. tartıdan tartıya fark oluyor.
benim tartımla diyetisyenin tartısı arasında 1- 1200 gr oynuyor. evdeki yüksek tartıyor. ama listeye evdekiyle başladım ordaki durumu bildiriyorum.

Çok sevindim çok şükür canım

Arkadaşlar merhaba, maşallah sayfaların hızına yetişemedim.
Çoklu alıntı yapmıştım kayboldu. Aklımda kalanları yazayım.
latiska bağırsak tembelliği bende de var, sabah aç karnına kayısı ve su iyi oluyor. Bir de yazın üzüm biraz şekerli ama bağırsaklarımı çalıştırıyor. Bir de en büyük problem su, 1 bardak su içmeden geçirdiğim günler var. Şimdi dikkat ediyorum.
solmez canım bebeğim iyi olmasına çok sevindim.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler. Hedefimiz aynı, birlikten kuvvet doğar. Hep beraber vereceğiz kiloları.

Günümü yazayım.
9.30 2 tuzsuz etimek, tuzsuz peynir
12.00 üzüm
13.30 2.5 köfte, salata, 1 tuzsuz etimek
17.30 (dışarıda yedik) kuzu güveç ( sadece domates biber var içinde, fırında), 1 dl ekmek, ayran

1 saat 15 dk spor.
3 saat yüzme+oyun

Su şimdilik 1 lt. Devam ediyorum

afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…