Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet kaptan... kaçak modundasın gerçekten de...
Ama sensiz olmuyor bunu da bilesin..
İlla magnum mu yemem lazım kendini göstermen için alla alla...

Takılıyorum tatlım...
Bu emoji konusunda anlaşamıyoruz ama... hatırlarsan daha önce de bir muhabbet geçmişti aramızda
Evet hatırladım biraz düşününce canım ben genel olarak normal hayatımda çok güler yüzlü bir insanım burda emojiler yanlış anlaşılabiliyor, emoji koymasan daha yanlış anlaşılabiliyor Ama genel olarak sen benim yazdıklarımı mutluymuşum gibi oku genelde öyleyim çünkü sadece kaçırdığım zamanlar ya da tartıda istediğim rakamı görmeyince kızıyorum kendime

Tunaydin kızlar
Kahvaltıya misafirim vardı. Şimdi de çocukları parka getirdik.
Mesajları okudum alıntı yaptım eve geçince yazarım inşallah

Ah bu eşler..benimkide aynısını yapardı ama sonradan alıştı diyetime ve hiç söylemedi.

Konuş sen konuş hoşuma gidiyor uzun uzun yazılanları okumak İstersen her zaman sağlıklı yiyecek bulabilirsin bir kez bunu aklına sok. Kendine özel yemek hazırlayabilirsin. Sonuçta yemek hazırlanırken yardım edeceksin. Giderken kendine yiyeceğin yiyeceklerden götür. Bol bol yeşil sebze meyvelerden yemeye çalış. Dediğin gibi ton balığı da götürebilirsin. Eminim başarabilirsin. Menülerinde kaçamak görmek istemiyorum. Zayıf olmak bütün yiyeceklerden daha lezzetli emin ol
Bu arada gorumcem kendi doktoruna gitti bir sorun yok demiş. Ayrıntılı da kalp de bir parlaklık vardı zamanla geçer demişlerdi geçmemiş ama bir sıkıntı da gözükmüyor. Doğum ca kontrol edilecek tekrar
Çok şükür sıkıntı yokmuş çok sevindim
Bizimle birlikte olduğun sürece yanlışlarını anlayıp kendine göre bir düzen oturtacağına inanıyorum. Ama bunun için biraz çabalaman lazım. Tartın olması lazım tartılamazsan kilo vermeninde çok bir mantığı yok çünkü kendini takip edemezsin.
Menün güzel ama etimek yemeni tavsiye etmem. Onun yerine tam buğday ya da çavdar ekmeği daha sağlıklı olur. Bir de suyunu çoğaltman lazım. Gördüğüm kadarıyla suyu az içiyorsun. Sporun çok güzel ama yüzdüğün zaman ekstra spor yapma. Sporu da abartmamak lazım.
Canım şimdi gördüm ne güzel kilo vermişsin. Maşallah. İnsan gençleşiyor kilo verdikçe. Kaçtan kaça kaç ayda düşmüştün?
6 ayda 85,5 kilodan 61,8 e indim canım. Yani yaklaşık 25 kiloya yakın verdim. Aynen dediğin gibi kilo insanı yaşlandırıyor. Kilo verdikçe gençleşiyorsun.
LAydLiNe fotoğraflar harika,elbiseli olana bayildim
Çok teşekkür ederim canım
Sporunu 4 gün değil de 3 güne indir. Bir de karatay kahvaltısı yazıyorsun ya canım ben merak ediyorum neler yediğini. Sana zahmet olmayacaksa açık açık yazar mısın yediklerini.
Yeni halinin de fotoğraf ini koysana kaptan merak ediyorum suan
Birazdan en son yarışta çektirdiğim bir fotoğrafım var onu yükleyeyim profilime. Ama şuan 64 lü kilolardayım. Birde sosyal medya kullanan varsa kullanıcı adım buradakiyle aynı. İnstagramda güncel fotoğraflarım var merak edenlere
Merhaba arkadaşlar bugün ki menüm;

9:00
Zeytın peynır domates salatalık yufka

15.00
1 domateslı gözleme
Yarım patatesli gözleme
1 dilim kek
5 yaprak sarma

22:00
6 bıskuvi

3 lt su
10.000 adım
Adım sayın ve suyun çok güzel canım ama yine sağlıksız görünüyor menün. Saatlerin çok kötü. Dikkat et lütfen kendine.
Menülerin olmuyor kuzucum. Bas bas bağırıyorum kahvaltı önemli, kahvaltının saati önemli. Saat 10:30 a kadar durma lütfen. Sabah erken kalk, güzelce kahvaltını hazırla. Mis gibi yumurtanı, peynirini, zeytinini, yeşilliklerini ye. Evde olduğun için çok şanslısın aslında bunu fırsata çevir lütfen. Bir de kaşar yememeye özen göster.
Canım ne yap ne et yakın zamanda bir tartı al kendine lütfen. Tartısız olmaz.
Kesinlike Erken uyumak şart. Ben Aç Uyuyamam. Birkaç kez başıma geldi. Biz 7 den önce yemek yiyemiyoruz... bazan sapıtıp 9u bile buluyor... ne fenaaaa
Hem de ne fena ne fena bence senin kilo sorununun temelinde bu akşam geç yemeler var. Onları halledersen eğer güzel gidecek kiloların.
Sabah ki 3 er dilim meyveler fazla olmuş. Onun haricinde çok güzel menü. Şu sodalı limonlu ayranı bir denemek lazım. Ben de merak ettim. Nasıl hazırlıyorsun?
Dün yazdığın menüyü görünce ahhhhaaa dedim harika bir menü. Arkasından pizza gelmesi hiç iyi olmadı. Listeye gireceksen eğer çok aç olsan bile yemeyeceksin o saatte o pizzayı. Ben güveniyorum sana yapabilirsin. Kaçamak yok tamam mı?
Keske buna baska çözüm bulsak cunku bu sayma işini acikcasi ben pek sevmiyorum...
Canım saymadığımız ve gerekli paylaşımları yapmadığımız zaman takımın hali ortada. Cezadan son anda kurtulduk. Bir de şu yönden düşünün. Sizden başka hiç bir şey istemiyorum. Sadece herkes kendi mesajını sayıp bildirecek. Zor olmasa gerek. Sert olup kimseyi de kırmak istemiyorum, tek kuralımız var uymamız gereken ona da uyamıyorsak bence kapatıp takımı gidelim. Sen eski ve tecrübelisin diğer takımlar ve yarışma konusunda az çok biliyorsun başka takımları. Hepimiz zaman ayırıyoruz buraya emek veriyoruz ve kimsenin kimseden bir çıkarı, bir beklentisi yok. Veee en büyük faydayı kendimize sağlıyoruz. Kilo vermek zor bir iş ve biz birlikte bunu başarmaya çalışıyoruz. Ben hala mesaj sayma konusunda ısrarcıyım.

Evet kaptan... kaçak modundasın gerçekten de...
Ama sensiz olmuyor bunu da bilesin..
İlla magnum mu yemem lazım kendini göstermen için alla alla...
Amannnnn haaaaaaa o zaman fena bozuşuruz
Ayyy nasıl tatlı bir muhabbet bayıldım bayıldım emojilerine
Tunaydin kızlar
Kahvaltıya misafirim vardı. Şimdi de çocukları parka getirdik.
Mesajları okudum alıntı yaptım eve geçince yazarım inşallah
İyi eğlenceler canım

Kızlar profilime en son fotoğraflarımdan birini ekledim. Görmek isterseniz hatta yüklemek kolay geldi üç beş tane yükleyeyim

Tamam kaptanım çok haklısın daha dikkat edeceğim. Kasar peyniri de toplasan 1 kk falan koymusumdur bütün bir tepsinin üstüne çünkü mantarlar minicik minicikti

Canim , ben sadece fikrimi soyledim sesli düşündüm yani..yapmayalim demiyorum keske baska bi alternatifi olsaydi diye icimdeki dilegi yazdim...hatta diger msjimda düşündük ama bulamadik buna bi çözüm diyede belirttim...
Elbette tek gayemiz kilo vermek o yuzden buradayiz... burada herkes en cokta sen emek veriyorsun bunu biliyorum..takimi kapatip gitmek mi asla )

Ben bunu bilmiyordum canım birazdan yazarım. Günde kaç mesaj attığımızı yazıyoruz.
Sayı mı önemli. Ben bir mesajda destan yazıyorum, böleyim artık

Aman canım sakın yanlış anlayayım deme. Biliyorsun beni. Sadece durumu anlatmaya çalıştım. Kapatıp gidelim lafı da öyle bildiğin laflardan değil sözün gelişiydi ama senin yazdıklarını okuyunca aklıma başka bir şey geldi Anladın sen beni Asla öyle demek istemedim

Ben bunu bilmiyordum canım birazdan yazarım. Günde kaç mesaj attığımızı yazıyoruz.
Sayı mı önemli. Ben bir mesajda destan yazıyorum, böleyim artık
Mesela bu yazdigin 1 mesaj canım. Profilinden rahatca sayabilirsin bu gruba yazdigin mesajları. Ornek olarak
31.07.2018-Salı = 10 mesaj gibi

Biliyorum canim anladim ben onuuuu ben yine sesli düşündüm sadece sende beni biliyorsun

Dünün menüsünü geç de olsa paylaşıyorum:
9:30
bir bardak kahve
13:30
2 yumurtayla omlet ve bir dilim çavdarlı ekmek
15:30
Bir kase yoğurt
18:00
Bir kase çorba + yağsız salata

Maalesef akşam 10 gibi 1 adet çikolata yedim sırf kaçamak yaptığım için yazmak istemedim ama başarımı da başaramadığımı yazmalıyım

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…