• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

16.30 da akşam yemeği mi... sen ciddi misin?
Bundan önceki diyetimde 16.00 da kapatiyordum... simdi karatay yapinca iki ogun arasinda 5-6 saat gecmesi gerekiyor 16.30 da anca yiyorum... aksamda 1 bardak cay bol su içiyorum... saat 23 gibi acikmaya başlıyorum...hemen yatiyorum ;))

Bugün menü
Sabah 10.10
Karatay kahvaltisi

Aksam 16.30
4 adet bulgurlu zeytinyagli biber dolması.
1 kase cacik

2.5 lt su icildi
Ogle 45 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
15 dakika eliptik bisiklet yapildi.
Aksam parkta 45 dakika yürüyüş yapildi...;))

Pts:116.9 kg

Gece küçük oğlum hiç uyumadı sabah 7.30 ile 10.30 arası uyumuş bende uyumuşum :)) Ondan geç kalktım

10.40
Sirkeli su

12.00 kahvaltı-öğle

( küçüğü emzir büyüğü okula götür kahvaltılık hazırla derken bu saat oldu)

2 haşlama yumurta
Bol yeşillikli salata
100 gr lor
Sütlü çay

15.00
2 küçük şiş tavuk eti

Dışardaydım arkadaşlarla en sağlıklı böyle birşey vardı :) pizza ve hamur işi yememek süper :))

16.30
1/2 şeftali
Sütlü çay:)) favorim...

17.45
3 kepçe çorba

19.00
4 yk bulgur pilavı
2 tavuk but
Kefir

21.00
1 kupa tarçınlı süt
Biraz taze süt kaymağı :))) burada köy sütü bulmanın mutluluğu

45 dk orman yürüyüşü
1.5 saat çarşı yürüyüşü
3.5 lt su

Bundan önceki diyetimde 16.00 da kapatiyordum... simdi karatay yapinca iki ogun arasinda 5-6 saat gecmesi gerekiyor 16.30 da anca yiyorum... aksamda 1 bardak cay bol su içiyorum... saat 23 gibi acikmaya başlıyorum...hemen yatiyorum :KK66:)

Erken yemek çok farkettiriyor. Ben gün içinde herşeyi yiyip sadece 18.00’den sonra yemeyerek 5 ayda 8 kilo vermiştim. 1 saat de yürüyüş yapıyordum.
Tabi yaş 30’du. Şimdi biraz daha fazla çaba gerekiyor.

Günümü yazayım.
9.30 2 tuzsuz etimek, tuzsuz peynir
12.00 üzüm
13.30 2.5 köfte, salata, 1 tuzsuz etimek
17.30 (dışarıda yedik) kuzu güveç ( sadece domates biber var içinde, fırında), 1 dl ekmek, ayran

1 saat 15 dk spor.
3 saat yüzme+oyun

Su şimdilik 1 lt. Devam ediyorum

İlaveten yarım saat de akşam spor yaptım.

Erken yemek çok farkettiriyor. Ben gün içinde herşeyi yiyip sadece 18.00’den sonra yemeyerek 5 ayda 8 kilo vermiştim. 1 saat de yürüyüş yapıyordum.
Tabi yaş 30’du. Şimdi biraz daha fazla çaba gerekiyor.
Evet yas cok farkettiriyor...benim yas 37 gittikce metam yavaşlıyor... benim suan yaptigim diyeti sporu 25 yasindaki yapsa 1 ayda rahat 6 kilo verir....ben 1 ayda 2 kiloya bile raziyim cook yavas metam..

Evet yas cok farkettiriyor...benim yas 37 gittikce metam yavaşlıyor... benim suan yaptigim diyeti sporu 25 yasindaki yapsa 1 ayda rahat 6 kilo verir....ben 1 ayda 2 kiloya bile raziyim cook yavas metam..
Benimki de öyle maalesef. Çok yavaşladı.
Ben bir de hızlı alıp verdim, stresli yoğun dönemlerimde kilo aldım çok, al ver al ver metebolizma perişan oldu.
Kilo artışımı en çok uyku düzeni bozukluğu etkiliyor. Leptin hormonu bende salgılanmıyor. Bu ara yorgunluktan güzel uyuyorum ama.

Benimki de öyle maalesef. Çok yavaşladı.
Ben bir de hızlı alıp verdim, stresli yoğun dönemlerimde kilo aldım çok, al ver al ver metebolizma perişan oldu.
Kilo artışımı en çok uyku düzeni bozukluğu etkiliyor. Leptin hormonu bende salgılanmıyor. Bu ara yorgunluktan güzel uyuyorum ama.
Duzenli uyku sart kilo vermenim en onemli noktasıymış...bende bu aralar cok spor yapinca deliksiz uyuyorum:olamaz:

Merhaba arkadaşlar bugün ki menüm;

9:00
Zeytın peynır domates salatalık yufka

15.00
1 domateslı gözleme
Yarım patatesli gözleme
1 dilim kek
5 yaprak sarma

22:00
6 bıskuvi

3 lt su
10.000 adım

31.07.2018/ Salı

10:00 = Türk kahvesi

10:30 = 1 kase yoğurt çorbası(Dışarı çıkmadan akşam için yapayım dedim güzel kokunca canım çekti)
1 dilim tam buğday ekmeği

14:30 = 1 simit Ayran

17:30 = Ufak salatalık

18:30 = 1 kase yoğurt çorbası
4-5 adet minik kaşarlı fırında mantar

22:00 = Türk kahvesi
2 lt su yürüyüş

:duduk::duduk::duduk:Kızlar bu arada biliyorsunuz ki mesaj sayılarını 2 günde bir bana mesaj kismindan atmaniz lazım. Fakat solmez solmez hariç kimse yollamıyor. Sanırım unutuyorsunuz. Bende herkesi teker teker kaç tane mesaj atmış diye takip edemiyorum. Lütfen bana 2 günde bir mesaj sayılarınızı atar mısınız bende kaptana ileteceğim. Yeni gelenler için mesaj sayılarınıza profilinizden rahatca ulaşabilir ve sayabilirsiniz. Gözünüzden kaçmasın diye böyle renkli ve büyük yazdım :eğlence::duduk::duduk: Ve herkesten cumadan(27Temmuz) itibaren olan mesaj sayılarını sayıp mesaj kismindan atmanızı istiyorum kaptana ileteceğim.

Bugün menü
Sabah 10.10
Karatay kahvaltisi

Aksam 16.30
4 adet bulgurlu zeytinyagli biber dolması.
1 kase cacik

2.5 lt su icildi
Ogle 45 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
15 dakika eliptik bisiklet yapildi.
Aksam parkta 45 dakika yürüyüş yapildi...:KK66:)

Afiyet olsun canım

Bugün menüm
Sabah 10
Karatay kahvaltısı
İki haşlanmış yumurta
Bir dolu kase salata
Zeytin peynir

Ara 13
Üç tane hurma
Türk kahvesi

Akşam
16
Yoğurtlu semizotu

İki litre su

Afiyet olsun canım

Pts:116.9 kg

Gece küçük oğlum hiç uyumadı sabah 7.30 ile 10.30 arası uyumuş bende uyumuşum :)) Ondan geç kalktım

10.40
Sirkeli su

12.00 kahvaltı-öğle

( küçüğü emzir büyüğü okula götür kahvaltılık hazırla derken bu saat oldu)

2 haşlama yumurta
Bol yeşillikli salata
100 gr lor
Sütlü çay

15.00
2 küçük şiş tavuk eti

Dışardaydım arkadaşlarla en sağlıklı böyle birşey vardı :) pizza ve hamur işi yememek süper :))

16.30
1/2 şeftali
Sütlü çay:)) favorim...

17.45
3 kepçe çorba

19.00
4 yk bulgur pilavı
2 tavuk but
Kefir

21.00
1 kupa tarçınlı süt
Biraz taze süt kaymağı :))) burada köy sütü bulmanın mutluluğu

45 dk orman yürüyüşü
1.5 saat çarşı yürüyüşü
3.5 lt su

Afiyet olsun canım. Kaymak direk yağ olduğu için pek uygun değil aslında ama emzirdigin için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Sadece yıl olarak yasimiz etkilese iyi. Al ver al vet metabolizma yasimiz yerlerde. Ben 33 yaşındayım metabolizma yaşım 44 du diyete başladığımda. Şimdi 43 oldu. Inşallah daha da düşer.

Duzenli uyku sart kilo vermenim en onemli noktasıymış...bende bu aralar cok spor yapinca deliksiz uyuyorum:olamaz:

Telefonun saatini 8 e kurdum. Sabit kalkıyorum her gün. Erken kalkınca da erken uykun geliyor zaten uyuyorsun.

Merhaba arkadaşlar bugün ki menüm;

9:00
Zeytın peynır domates salatalık yufka

15.00
1 domateslı gözleme
Yarım patatesli gözleme
1 dilim kek
5 yaprak sarma

22:00
6 bıskuvi

3 lt su
10.000 adım

Afiyet olsun canım. Sadece kahvaltin güzel diğerleri sağlıklı beslenme için uygun değil. Bol karbonhidratli bir menü olmuş.

31.07.2018/ Salı

10:00 = Türk kahvesi

10:30 = 1 kase yoğurt çorbası(Dışarı çıkmadan akşam için yapayım dedim güzel kokunca canım çekti)
1 dilim tam buğday ekmeği

14:30 = 1 simit Ayran

17:30 = Ufak salatalık

18:30 = 1 kase yoğurt çorbası
4-5 adet minik kaşarlı fırında mantar

22:00 = Türk kahvesi
2 lt su yürüyüş

Afiyet olsun canım güzel menün

Bugün ki menum
09:30
2 kaşık yulaf ve 1 yumurta ile omlet

15:15 (diyetisyene aç gitmem gerektiği için geç yedim )
7 kaşık kıymalı semizotu
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Geç yediğim için ara yapmadim

19:00
7 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

2,5 lt su
Spor yok

LAydLiNe LAydLiNe nasıl beslenmen konusunda yardımcı olacaktır canım. mutlaka bir tartı al eve. her cuma tartı günü ve hep aynı tartıda tartılmak gerekiyor. tartıdan tartıya fark oluyor.
benim tartımla diyetisyenin tartısı arasında 1- 1200 gr oynuyor. evdeki yüksek tartıyor. ama listeye evdekiyle başladım ordaki durumu bildiriyorum.[/QUOTE]
Maalesef şu aralar tartı alamam :110: olmazsa her cuma sokaktaki tartıcılarda tartarim taki tartı alana kadar

Back
X