• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe LAydLiNe nasıl beslenmen konusunda yardımcı olacaktır canım. mutlaka bir tartı al eve. her cuma tartı günü ve hep aynı tartıda tartılmak gerekiyor. tartıdan tartıya fark oluyor.
benim tartımla diyetisyenin tartısı arasında 1- 1200 gr oynuyor. evdeki yüksek tartıyor. ama listeye evdekiyle başladım ordaki durumu bildiriyorum.
Maalesef şu aralar tartı alamam :110: olmazsa her cuma sokaktaki tartıcılarda tartarim taki tartı alana kadar[/QUOTE]

Eczane var mı canım yakınında orda tartıl hep aynı yerde tartılman önemli. Alana kadar böyle idare edersin

Bundan önceki diyetimde 16.00 da kapatiyordum... simdi karatay yapinca iki ogun arasinda 5-6 saat gecmesi gerekiyor 16.30 da anca yiyorum... aksamda 1 bardak cay bol su içiyorum... saat 23 gibi acikmaya başlıyorum...hemen yatiyorum :KK66:)

Kesinlike Erken uyumak şart. Ben Aç Uyuyamam. Birkaç kez başıma geldi. Biz 7 den önce yemek yiyemiyoruz... bazan sapıtıp 9u bile buluyor... ne fenaaaa

Gelelim menüme

31 temmuz salı

10.00

1/2 limon 4 kaşık yoğury 1 şişe sodadan ayran

10.30
1 dilim dukan ekmek
1 kk peynir
10 y.zeytin
3er dilim kavun karpuz

12.00
1 hurma
Sade t.kahvesi

14.00
100 g kadar tavuk göğsü tavada
Yağsız Salata

18.30
3 kaşık yulaf ezmesi eklenmiş 1 kase kırmızı meyveli nesfit 1 bardak süt 2 tatlı kaşığı buğday ruşeymi 1 hurma 4 badem karışımı

Bu arkadaş beni çoook tok tuttu
Hala taş gibiyim
Lezzeti de fena sayılmaz

23.50
Soda limonlu ayran

1 saat yüzme
30 Dk Yürüyüş
2 l su

Sabahı saymazsak kuş kadar yiyorsun... dayanabiliyorsan ne mutlu...
Dün harikaydı,gerçekten dayandım yemeyecektim ama eşim sağolsun akşamın 9 unda pizza istedi:KK11:bir dilim yedim,ama sonra çok pişman oldum midem bulandı vs.
Sonra dedim sakin ol şimdi pişmanlıktan mide bulantısı olayına gitmeyelim sonu kötüye gider
Sabah kalktım 45 dakika 5000 adım 3.5 km yürüdüm.cok iyi geldi.bugun telafi edecegim,gün ixinde Leslie yapacağım

İü
Dün harikaydı,gerçekten dayandım yemeyecektim ama eşim sağolsun akşamın 9 unda pizza istedi:KK11:bir dilim yedim,ama sonra çok pişman oldum midem bulandı vs.
Sonra dedim sakin ol şimdi pişmanlıktan mide bulantısı olayına gitmeyelim sonu kötüye gider
Sabah kalktım 45 dakika 5000 adım 3.5 km yürüdüm.cok iyi geldi.bugun telafi edecegim,gün ixinde Leslie yapacağım

Ah bu eşler :KK62:
Gece Gece Pizza olmamış tabi ama akşam çok az yiyince dayanamaman çok normal..
Benimki de gecenin 12sinde koca bir tabak kavun karpuz hazırlar. Bu iki meyveye hasta zaten. Dün Yemedim... hemen uyumaya kaçtım...

İü

Ah bu eşler :KK62:
Gece Gece Pizza olmamış tabi ama akşam çok az yiyince dayanamaman çok normal..
Benimki de gecenin 12sinde koca bir tabak kavun karpuz hazırlar. Bu iki meyveye hasta zaten. Dün Yemedim... hemen uyumaya kaçtım...
Erken uyumak en iyisi ama üç çocuk var bende onları yatır ortalığı topla derken yine geçiyor saat. Eşim de çok sever kuruyemiş cips abur cubur çay saati

Günaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız. ada81 ada81 cankizzzz cankizzzz bekolim bekolim latiska latiska anneyim83 anneyim83 N Nisaca polokey2244 polokey2244 merryangel merryangel teacheralla teacheralla Sekerpare87 Sekerpare87 M melis08
Etiketlemeyi unuttuğum ya da yanlış etiketledigim varsa uyarın lütfen solmez solmez hepsini düzenli yolladığı için etiketlemedim :KK9::KK36:

Günaydın kızlar. Benim yine mesaj bölümü bomboş hickimse mesaj sayılarını atmamış kocaman büyük renkli yazdım ama görmediyseniz tekrar söylüyorum kaptanımızın koymuş olduğu genel bir kuraldır ve beni görevlendirdi. Lütfen bunu huy haline getirelim mesaj sayılarını 2 günde bir unutuyorsanız hergun atin. Not alıyorum çünkü cumadan beri olan sayılarınızı lütfen gün içinde mesaj kısmından atar mısınız. ada81 ada81 cankizzzz cankizzzz bekolim bekolim latiska latiska anneyim83 anneyim83 N Nisaca polokey2244 polokey2244 merryangel merryangel teacheralla teacheralla Sekerpare87 Sekerpare87 M melis08
Etiketlemeyi unuttuğum ya da yanlış etiketledigim varsa uyarın lütfen solmez solmez hepsini düzenli yolladığı için etiketlemedim :KK9::KK36:

Mesaj sayıları sürekli mi sana gidecekti
E desene :KK53:
Ben de ilk sayfaya baktım birkaç kez... liste olmayınca koyverdim gitti
Sinirlenme prensesim..
Bak sinir de kilo yapıyor :KK70:
Özel mi gönderelim yoksa etiketleyerek mi

Ara verdim ben bıraktım şimdilik.

Keske buna baska çözüm bulsak cunku bu sayma işini acikcasi ben pek sevmiyorum...

Mesaj sayıları sürekli mi sana gidecekti
E desene :KK53:
Ben de ilk sayfaya baktım birkaç kez... liste olmayınca koyverdim gitti
Sinirlenme prensesim..
Bak sinir de kilo yapıyor :KK70:
Özel mi gönderelim yoksa etiketleyerek mi
Yok canım ne sinirlenmesi aşk olsun emoji koymayınca öyle anlaşılıyor heralde :deli: mesaj olarak atsanız daha iyi olur :KK50:

Yeni ay hepimiz için huzur, sabır, irade, boolca eksiler ve musmutlu günler getirsin inşallah:KK68: Tartıya son iki gün, bu ayın ilk cuması hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir gün olmasını diliyorum:KK19::confused:

LAydLiNe LAydLiNe kaptanımıza söyleyelim canım etiket yaptım gelince görür inşallah. Senin bir fikrin var mı ne gibi birşey yapabiliriz
Canim biz bunu daha öncede düşündük ne yazikki bi çözüm bulamadik... ama görüldüğü üzere herkese zor geliyor gibi...
Zor değilde üşeniyorum ;)

Canim biz bunu daha öncede düşündük ne yazikki bi çözüm bulamadik... ama görüldüğü üzere herkese zor geliyor gibi...
Anladım bilmiyorum kaptan bana dediği için bende yapmaya çalışıyorum. Bende tek tek herkesin günlük kaç tane atmış diye bakamam doğal olarak sadece ben değil hickimse bunu yapmaz bence :KK48: kaptanımız gelince söyler uygun olanı diye düşünüyorum bizde ona göre hareket ederiz artık

Maalesef şu aralar tartı alamam :110: olmazsa her cuma sokaktaki tartıcılarda tartarim taki tartı alana kadar

Eczane var mı canım yakınında orda tartıl hep aynı yerde tartılman önemli. Alana kadar böyle idare edersin[/QUOTE]
Evet mantıklı valla öyle yapayım en iyisi yakında değil ama yürüyüş yaparım iyi olur

Günaydın kızlar :KK200:

Bu aralar çocuklar olmadığı için akşamları çok fazla evde durmuyorum. Dışarıda olunca da mobilden kadınlar kulübüne girmek hoşuma gitmiyor :olamaz: O yüzden akşamları çok uğrayamıyorum takıma. Maşallah bayağı kaynatmışsınız geçmiş oku oku bitmiyor :KK70:

Back
X