Yeni gelen arkadaşlar öncesi ve sonrası fotoğraflarıma aşağıdaki linkten bakabilirler
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
Bundan önceki diyetimde 16.00 da kapatiyordum... simdi karatay yapinca iki ogun arasinda 5-6 saat gecmesi gerekiyor 16.30 da anca yiyorum... aksamda 1 bardak cay bol su içiyorum... saat 23 gibi acikmaya başlıyorum...hemen yatiyorum16.30 da akşam yemeği mi... sen ciddi misin?
Cumaya guzel eksiler gelir insallahBen de sabah Cumadan beri -400ü gördüm, dün artıdaydım. Çok sevindim.
Bundan önceki diyetimde 16.00 da kapatiyordum... simdi karatay yapinca iki ogun arasinda 5-6 saat gecmesi gerekiyor 16.30 da anca yiyorum... aksamda 1 bardak cay bol su içiyorum... saat 23 gibi acikmaya başlıyorum...hemen yatiyorum)
Yeni halinin de fotoğraf ini koysana kaptan merak ediyorum suanYeni gelen arkadaşlar öncesi ve sonrası fotoğraflarıma aşağıdaki linkten bakabilirler
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ene-sokma-cabasi.1042214/page-4#post-55808130
Öyle görünüyor canım inşallah.Cumaya guzel eksiler gelir insallah
Günümü yazayım.
9.30 2 tuzsuz etimek, tuzsuz peynir
12.00 üzüm
13.30 2.5 köfte, salata, 1 tuzsuz etimek
17.30 (dışarıda yedik) kuzu güveç ( sadece domates biber var içinde, fırında), 1 dl ekmek, ayran
1 saat 15 dk spor.
3 saat yüzme+oyun
Su şimdilik 1 lt. Devam ediyorum
Evet yas cok farkettiriyor...benim yas 37 gittikce metam yavaşlıyor... benim suan yaptigim diyeti sporu 25 yasindaki yapsa 1 ayda rahat 6 kilo verir....ben 1 ayda 2 kiloya bile raziyim cook yavas metam..Erken yemek çok farkettiriyor. Ben gün içinde herşeyi yiyip sadece 18.00’den sonra yemeyerek 5 ayda 8 kilo vermiştim. 1 saat de yürüyüş yapıyordum.
Tabi yaş 30’du. Şimdi biraz daha fazla çaba gerekiyor.
Benimki de öyle maalesef. Çok yavaşladı.Evet yas cok farkettiriyor...benim yas 37 gittikce metam yavaşlıyor... benim suan yaptigim diyeti sporu 25 yasindaki yapsa 1 ayda rahat 6 kilo verir....ben 1 ayda 2 kiloya bile raziyim cook yavas metam..
Duzenli uyku sart kilo vermenim en onemli noktasıymış...bende bu aralar cok spor yapinca deliksiz uyuyorumBenimki de öyle maalesef. Çok yavaşladı.
Ben bir de hızlı alıp verdim, stresli yoğun dönemlerimde kilo aldım çok, al ver al ver metebolizma perişan oldu.
Kilo artışımı en çok uyku düzeni bozukluğu etkiliyor. Leptin hormonu bende salgılanmıyor. Bu ara yorgunluktan güzel uyuyorum ama.
Bugün menü
Sabah 10.10
Karatay kahvaltisi
Aksam 16.30
4 adet bulgurlu zeytinyagli biber dolması.
1 kase cacik
2.5 lt su icildi
Ogle 45 dakika tempolu yürüyüş yapildi.
15 dakika eliptik bisiklet yapildi.
Aksam parkta 45 dakika yürüyüş yapildi...)
Bugün menüm
Sabah 10
Karatay kahvaltısı
İki haşlanmış yumurta
Bir dolu kase salata
Zeytin peynir
Ara 13
Üç tane hurma
Türk kahvesi
Akşam
16
Yoğurtlu semizotu
İki litre su
Pts:116.9 kg
Gece küçük oğlum hiç uyumadı sabah 7.30 ile 10.30 arası uyumuş bende uyumuşum :)) Ondan geç kalktım
10.40
Sirkeli su
12.00 kahvaltı-öğle
( küçüğü emzir büyüğü okula götür kahvaltılık hazırla derken bu saat oldu)
2 haşlama yumurta
Bol yeşillikli salata
100 gr lor
Sütlü çay
15.00
2 küçük şiş tavuk eti
Dışardaydım arkadaşlarla en sağlıklı böyle birşey vardı :) pizza ve hamur işi yememek süper :))
16.30
1/2 şeftali
Sütlü çay:)) favorim...
17.45
3 kepçe çorba
19.00
4 yk bulgur pilavı
2 tavuk but
Kefir
21.00
1 kupa tarçınlı süt
Biraz taze süt kaymağı :))) burada köy sütü bulmanın mutluluğu
45 dk orman yürüyüşü
1.5 saat çarşı yürüyüşü
3.5 lt su
Evet yas cok farkettiriyor...benim yas 37 gittikce metam yavaşlıyor... benim suan yaptigim diyeti sporu 25 yasindaki yapsa 1 ayda rahat 6 kilo verir....ben 1 ayda 2 kiloya bile raziyim cook yavas metam..
Duzenli uyku sart kilo vermenim en onemli noktasıymış...bende bu aralar cok spor yapinca deliksiz uyuyorum
Merhaba arkadaşlar bugün ki menüm;
9:00
Zeytın peynır domates salatalık yufka
15.00
1 domateslı gözleme
Yarım patatesli gözleme
1 dilim kek
5 yaprak sarma
22:00
6 bıskuvi
3 lt su
10.000 adım
31.07.2018/ Salı
10:00 = Türk kahvesi
10:30 = 1 kase yoğurt çorbası(Dışarı çıkmadan akşam için yapayım dedim güzel kokunca canım çekti)
1 dilim tam buğday ekmeği
14:30 = 1 simit Ayran
17:30 = Ufak salatalık
18:30 = 1 kase yoğurt çorbası
4-5 adet minik kaşarlı fırında mantar
22:00 = Türk kahvesi
2 lt su yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?