kıııızzzzlar
sabahtan beridir arkadaşım ahuyla msn de yazışıyoruz. bebekleri olmuyordu ne zamandır tedavi görüyor.yani ilaç iğne vs gibi tedaviler ama psikolojikman eşide kendide yıpranmıştı artık ve onu teselli edecek sözlerim tükenmek üzereydiki söylediklerimin çok fazla rahatlattığını sanmıyordum.
dün sabah bana henüz adet olmadığını yazdı,dedim psikolojik olabilir yarını bekle o zaman test alır yaparsın dedim. bu sabah konuşunca hala adet olmadığını söyledi.test al dedim yaptı negatif çıktı dedi ama az önce yazdı koyu çizginin yanında açık pembe çizgi çıktı diye. inanın sevinçten nasıl ağladım anlatamam. şimdi kan testi yaptırmaya gitti. ne olur sizde dua edin. çok meraktayım. kendim için bu kadar sevinmemiştim.
adcım aylardır şişlikti yok ödemdi uğraşıyorum
hazirana kadar veremezsem inanki diyeti bırakıyorum artık kendime eziyet ediyorum
hep aynı şeyleri pişir hep az ye
yemek yemeye çıktığımızda kafama göre takılamıyorum
yok şurda şunu ye yok bu zararlı
yeter ama yaaaa(
cnm cok geçmiş olsun havalardandır bahar çarptı hepimizii inş oğluşuna geçmez yeni inciniz hayırlı olsunn memlekete gidince birazz toparlarsınn inş cnmSelam kizlar hakikaten bu aralar bisiler var ya bende 2 gundur feci hastayim grup oldum ama ne grup gozum bile akiyor oglumda kapmasa benden bari zaten su an ilk disimizde cikiyor ayyyy imdat cumada yola cikiyoruz memlekete gidiyorum oh ya ama nete giremeyebilirim artik aralarda bazen bi gideyim de durumu goruruz artik
Bu arada celuder basiniz sagolsun ve com gecmis olsun var bu aralar birseyler gercekten
cnm tşk ederim ilaç varmış supup içtim şimdi daha iyiyimgünaydın kızlar.
celudar başınız sağolsun canım gerçekten kötü birgün geçirmişsin. Allah beterinden korusun. bol bol oku kendini canım dosbamın dediği gibi nazar almış olabilirsin.
nachticim canım iyi gidiyorsun hayatım maşallah. bu sefer olcek inanıyorum canı gönülden.
dosba,melzeyit kızlar fazlalıklar şişlik olabilir. geçen bende tartıya çıktığımda korktum ama bir müddet sonra tekrar tartıldığımda daha iyi çıktı. sonrada uyuyakaldım.
elacım mevsimden dolayı sıkıntılar yaşıyorsun sanırım sende,ben dün aktardan bir broşür aldım çörek oto ile ilgili,oğlumun öksürüğü olduğu için gitmiştim. şuruplar fayda etmiyor çünkü. mide üşütmesinde önce kekik suyu içilir yarım saat sonra çörek otu yağı içilir yazıyor istersen bir dene yada araştır canım.
cnm inş gönlüne göre verir allah herşeyii allah herkese o sevgiyi tadırsın cocouk bambaşka bişeyy gözüm kulağım hep onda inş hamiledir cnmm zor bir durum olmayıncakıııızzzzlar
sabahtan beridir arkadaşım ahuyla msn de yazışıyoruz. bebekleri olmuyordu ne zamandır tedavi görüyor.yani ilaç iğne vs gibi tedaviler ama psikolojikman eşide kendide yıpranmıştı artık ve onu teselli edecek sözlerim tükenmek üzereydiki söylediklerimin çok fazla rahatlattığını sanmıyordum.
dün sabah bana henüz adet olmadığını yazdı,dedim psikolojik olabilir yarını bekle o zaman test alır yaparsın dedim. bu sabah konuşunca hala adet olmadığını söyledi.test al dedim yaptı negatif çıktı dedi ama az önce yazdı koyu çizginin yanında açık pembe çizgi çıktı diye. inanın sevinçten nasıl ağladım anlatamam. şimdi kan testi yaptırmaya gitti. ne olur sizde dua edin. çok meraktayım. kendim için bu kadar sevinmemiştim.
cnm sıkma cokk vercez psikolojik ben çok sartladığındada veremeyebilirsinn bol bol su için yapcaz başarıcazzzadcım aylardır şişlikti yok ödemdi uğraşıyorum
hazirana kadar veremezsem inanki diyeti bırakıyorum artık kendime eziyet ediyorum
hep aynı şeyleri pişir hep az ye
yemek yemeye çıktığımızda kafama göre takılamıyorum
yok şurda şunu ye yok bu zararlı
yeter ama yaaaa(
az kalmış hadi cnm afiyet olsunnnSelam kızlar. Çok acıktım. 10 dakika sonra öğle yemeğine gidicem. Ama erken kalınca cok aciktim yaa.
Nac canım ben suyumu hep çok içiyorum. Çoğu zaman aklımda tutmayı unutuyorum. Dün dikkat ettim, dikkatli ölçtüm, 3 litreye rahat ulaşıyorum. Ondan sonra da ölçmedim artık. 3.5-4 litre olmuş olabilir. Ben o kadar içiyorum ki aklımda tutmayı unutuyorum çoğu zaman.
Afiyet olsun yemeklerinde :)
Melzeyit takma kafana canım yaa. İlla oturacak bir ara diyetin.
Dosbacım bir diyetisyene danışıp sormak lazım.
elacım çok geçmiş olsun. Şok diyet size yaramamış olabilir. Ethos da hasta oldu midesinden, sen de. Aman dikkat et.
ethoscum sana da çok geçmiş olsun.
adcığım geçmiş olsun oğluna. Arkadaşın için çok sevindim. İnşallah güzel haberlerini alırız canım.
saol baharcım...
bu arada akşam yemegim:
yarım kepce corba yarım dilim ekmek
tavuk sote 4 dolu kasık kadar
salata yogurt.
yuruyus: malesef yok
su:3 lt
Baharım, yarın sabah tartılma canım. Bu güzel düzeni bir kaç gün daha devam ettir, sonra tartıl. Etkisini hemen göremeyebilirsin :)))
erkek kardesımın ıng sınavı var sımdı kendı calısıyor sonra ben yardım etcem bi tekrar yapcaz. sonra yatarım artık.. ayagımda epey şişti üstüne hiç basamıyorum. bu kadar gelırmı bırseyler üst üstebırının derdıne duserken dıgerı cıkıyor. ama buna sukur Rabbım ailemin acısını gostermesın ne bana ne baskasına
saol canım.. ya eşi biraz kaba kuvvet kullanan bırıydı eskinin insanları ıstecok severdı ama cokda doverdı ondan korkuyoruz inşallah oyle bı durum deildir. yazık kadın zaten yaslı ve hastaydı bayramda yataktaydı en son o zaman gormustum artık yarın annemlerden ogrenırım ne oldugunu tam bılmıyoruz yanı
şimdi bide elma yedim ara ogun bundan sonrada dişimi fırcalar artık bırsey yemem galıba .. suda sevdıgım ıcın rahat oluyor galıba.. tek kotu yanı wc meselesi işte.
Baharcım ilacı kendi kendine bırakma canım yaa. Hormon bu başka şeye benzemez. Kiloyu falan herşeyi etkiler. Bir doktora git istersen. İyi görünüyorsun ama her ihtimale karşı canım.
kıııızzzzlar
günaydın kızlar.
celudar başınız sağolsun canım gerçekten kötü birgün geçirmişsin. Allah beterinden korusun. bol bol oku kendini canım dosbamın dediği gibi nazar almış olabilirsin.
nachticim canım iyi gidiyorsun hayatım maşallah. bu sefer olcek inanıyorum canı gönülden.
dosba,melzeyit kızlar fazlalıklar şişlik olabilir. geçen bende tartıya çıktığımda korktum ama bir müddet sonra tekrar tartıldığımda daha iyi çıktı. sonrada uyuyakaldım.
elacım mevsimden dolayı sıkıntılar yaşıyorsun sanırım sende,ben dün aktardan bir broşür aldım çörek oto ile ilgili,oğlumun öksürüğü olduğu için gitmiştim. şuruplar fayda etmiyor çünkü. mide üşütmesinde önce kekik suyu içilir yarım saat sonra çörek otu yağı içilir yazıyor istersen bir dene yada araştır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?