celudar ayağına buz koy canım daha fazla şişmesin
yüzünü de geçmezse hemen bi dr göster iz kalmasın... üzüldüm valla bence uyumayı dene
ugrasırsam ayagımla daha kotu olmasından korktum ılerleyen saatlerde buz koyayım dedım ama bilmiyorum ki hic ya annemlerde yok neyse artık hallolur insallah..
eczacıya sordum ız falan kalır mı dıye yok dedi sımdılık iyiye dogru gıdıyor ayagım fena olursa onun ıcın doktora gıttıgımde yuzumude gosterırım olmazsa.. teyzem doktor ulusta gıderım belkı yarın kurstan once yanına...
celudarcım, geçmiş olsun ve başın sağolsun. Lütfen öyle düşünme, daha çok negatif olayı çekersin. Pozitif düşün canım. Rahatsızlıkların belki de başına gelebilecek daha büyük belaları engellemiştir.
Çorbadan vazgeçememişsin, yarım ondan yarım ekmekten yemişsin, iyi yapmışsın canım. Ben de yapabilirim böyle, iyi fikir.
saolasın canım.. artık bende senın deıgın gıbı dusunmeye calısıyorum.. daha beterınden korumus Rabbım dıyorum ama işte..
corba evın vaz gecılmezı gıbı.. olunca da yenıyor malesef akşam yemegınde oyle az bıraz yedım artık :)