• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

celudar ayağına buz koy canım daha fazla şişmesin
yüzünü de geçmezse hemen bi dr göster iz kalmasın... üzüldüm valla bence uyumayı dene

ugrasırsam ayagımla daha kotu olmasından korktum ılerleyen saatlerde buz koyayım dedım ama bilmiyorum ki hic ya annemlerde yok neyse artık hallolur insallah..
eczacıya sordum ız falan kalır mı dıye yok dedi sımdılık iyiye dogru gıdıyor ayagım fena olursa onun ıcın doktora gıttıgımde yuzumude gosterırım olmazsa.. teyzem doktor ulusta gıderım belkı yarın kurstan once yanına...

celudarcım, geçmiş olsun ve başın sağolsun. Lütfen öyle düşünme, daha çok negatif olayı çekersin. Pozitif düşün canım. Rahatsızlıkların belki de başına gelebilecek daha büyük belaları engellemiştir.
Çorbadan vazgeçememişsin, yarım ondan yarım ekmekten yemişsin, iyi yapmışsın canım. Ben de yapabilirim böyle, iyi fikir.

saolasın canım.. artık bende senın deıgın gıbı dusunmeye calısıyorum.. daha beterınden korumus Rabbım dıyorum ama işte..

corba evın vaz gecılmezı gıbı.. olunca da yenıyor malesef akşam yemegınde oyle az bıraz yedım artık :)

erkek kardesımın ıng sınavı var sımdı kendı calısıyor sonra ben yardım etcem bi tekrar yapcaz. sonra yatarım artık.. ayagımda epey şişti üstüne hiç basamıyorum. bu kadar gelırmı bırseyler üst üste :( bırının derdıne duserken dıgerı cıkıyor. ama buna sukur Rabbım ailemin acısını gostermesın ne bana ne baskasına :(
saol canım.. ya eşi biraz kaba kuvvet kullanan bırıydı eskinin insanları ıste :( cok severdı ama cokda doverdı ondan korkuyoruz inşallah oyle bı durum deildir. yazık kadın zaten yaslı ve hastaydı bayramda yataktaydı en son o zaman gormustum :( artık yarın annemlerden ogrenırım ne oldugunu tam bılmıyoruz yanı :(
şimdi bide elma yedim ara ogun bundan sonrada dişimi fırcalar artık bırsey yemem galıba .. suda sevdıgım ıcın rahat oluyor galıba.. tek kotu yanı wc meselesi işte.

Canım, ayağının altına bi yükselti koy, iyice şişmesin, bi de kas incinmesine karşı bir pomat falan alabilirsin. Ama geçmeyecek gibi görünüyorsa muhakkak doktora git canım :)))

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı k. reçel, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 8 k. kıymalı türlü, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 elma

Spor: İşim çıktı, yapamadım :(

Afiyet olsun canım. Çok güzel olmuş, her zamanki gibi :))
Suyunu nasıl içtin?

Kızlar, 6.15 de yarım litre suyumla bir cevizimi yedim. Az önce de 2 dilim ekmek, peynir ve kahveden oluşan kahvaltımı yedim. Saat 9 da probiyotik yoğurt yiyeceğim :)))
Salata hazırlayamadım. Bu sabah yetişemedim :))))

yarın canım
salatanı artık köfteciden alırsın :)) afiyet olsun canım

Hayatım, okulca köfteciyi ihya ettik :)))) Adamlar restorasyon işine başladılar, işi büyüttüler, kat çıkıyorlar :))))))))
Şekereim şimdi internetten baktım. Bu akşamı yarın sabaha bağlayan geceymiş :))))) Kesemi hazırlayım hemen :)))

gunaydıın :)
erkek kardesımı okula gonderıp geldım :)
kahvaltım:
2 kk kadar peynir 1 dilim ekmek
1 bardak sut ve domates..

Kızlar, 6.15 de yarım litre suyumla bir cevizimi yedim. Az önce de 2 dilim ekmek, peynir ve kahveden oluşan kahvaltımı yedim. Saat 9 da probiyotik yoğurt yiyeceğim :)))
Salata hazırlayamadım. Bu sabah yetişemedim :))))
günaydın cnmm inş güzel bir gün olur kaçamaksız
gunaydıın :)
erkek kardesımı okula gonderıp geldım :)
kahvaltım:
2 kk kadar peynir 1 dilim ekmek
1 bardak sut ve domates..
günaydın cnm başın saolsun gecmiş olsun dinlen ayağın içinde krem sür istersen ağrı olmaz
günaydıııınnnn a.s.
günaydınnn
melzeyitim ben kaçamak yapmıyorum ama nooluyor anlamadım hzılı bi yükseliş var :((

cnmm neden kii fazlada yemiyosunn

günaydın kızlarr
mide ağrısından uyuyamadım yanma var zorla 1 dilim ekmek yedimm neden böyle oldu anlamadımm sıkıyorum kendimi herhalde hastalık felan bu ara hep koşturmaa sizirliyim bu ara regle dönemim geliyo oda var atlatarım inş bir an öncee

afiyet olsun canım nasıl oldun ?? ayağın nasıl??

saol canım daha iyi gibi.. sarmıstım acmadım şişi nasıl bılmıyorum ama sımdı kımıldamadıgı muddetce agrımıyor sukur :)

melzeyitim ben kaçamak yapmıyorum ama nooluyor anlamadım hzılı bi yükseliş var :((

bende pazar gunu bı dusmustum 86,9 u gordum sonra bı daha hııc:((

günaydın cnm başın saolsun gecmiş olsun dinlen ayağın içinde krem sür istersen ağrı olmaz

saolasın canım.. krem bulamadım evde de sardım dunde buz koymustum bıraz.daha iyiyiym sukur :)

Selam kizlar hakikaten bu aralar bisiler var ya bende 2 gundur feci hastayim grup oldum ama ne grup gozum bile akiyor oglumda kapmasa benden bari zaten su an ilk disimizde cikiyor ayyyy imdat cumada yola cikiyoruz memlekete gidiyorum oh ya ama nete giremeyebilirim artik aralarda bazen bi gideyim de durumu goruruz artik
Bu arada celuder basiniz sagolsun ve com gecmis olsun var bu aralar birseyler gercekten

günaydın kızlar.
celudar başınız sağolsun canım gerçekten kötü birgün geçirmişsin. Allah beterinden korusun. bol bol oku kendini canım dosbamın dediği gibi nazar almış olabilirsin.
nachticim canım iyi gidiyorsun hayatım maşallah. bu sefer olcek inanıyorum canı gönülden.
dosba,melzeyit kızlar fazlalıklar şişlik olabilir. geçen bende tartıya çıktığımda korktum ama bir müddet sonra tekrar tartıldığımda daha iyi çıktı. sonrada uyuyakaldım.
elacım mevsimden dolayı sıkıntılar yaşıyorsun sanırım sende,ben dün aktardan bir broşür aldım çörek oto ile ilgili,oğlumun öksürüğü olduğu için gitmiştim. şuruplar fayda etmiyor çünkü. mide üşütmesinde önce kekik suyu içilir yarım saat sonra çörek otu yağı içilir yazıyor istersen bir dene yada araştır canım.

kıııızzzzlar
sabahtan beridir arkadaşım ahuyla msn de yazışıyoruz. bebekleri olmuyordu ne zamandır tedavi görüyor.yani ilaç iğne vs gibi tedaviler ama psikolojikman eşide kendide yıpranmıştı artık ve onu teselli edecek sözlerim tükenmek üzereydiki söylediklerimin çok fazla rahatlattığını sanmıyordum.
dün sabah bana henüz adet olmadığını yazdı,dedim psikolojik olabilir yarını bekle o zaman test alır yaparsın dedim. bu sabah konuşunca hala adet olmadığını söyledi.test al dedim yaptı negatif çıktı dedi ama az önce yazdı koyu çizginin yanında açık pembe çizgi çıktı diye. inanın sevinçten nasıl ağladım anlatamam. şimdi kan testi yaptırmaya gitti. ne olur sizde dua edin. çok meraktayım. kendim için bu kadar sevinmemiştim.

Back