celudar ayağına buz koy canım daha fazla şişmesin
yüzünü de geçmezse hemen bi dr göster iz kalmasın... üzüldüm valla bence uyumayı dene
celudarcım, geçmiş olsun ve başın sağolsun. Lütfen öyle düşünme, daha çok negatif olayı çekersin. Pozitif düşün canım. Rahatsızlıkların belki de başına gelebilecek daha büyük belaları engellemiştir.
Çorbadan vazgeçememişsin, yarım ondan yarım ekmekten yemişsin, iyi yapmışsın canım. Ben de yapabilirim böyle, iyi fikir.
erkek kardesımın ıng sınavı var sımdı kendı calısıyor sonra ben yardım etcem bi tekrar yapcaz. sonra yatarım artık.. ayagımda epey şişti üstüne hiç basamıyorum. bu kadar gelırmı bırseyler üst üstebırının derdıne duserken dıgerı cıkıyor. ama buna sukur Rabbım ailemin acısını gostermesın ne bana ne baskasına
saol canım.. ya eşi biraz kaba kuvvet kullanan bırıydı eskinin insanları ıstecok severdı ama cokda doverdı ondan korkuyoruz inşallah oyle bı durum deildir. yazık kadın zaten yaslı ve hastaydı bayramda yataktaydı en son o zaman gormustum artık yarın annemlerden ogrenırım ne oldugunu tam bılmıyoruz yanı
şimdi bide elma yedim ara ogun bundan sonrada dişimi fırcalar artık bırsey yemem galıba .. suda sevdıgım ıcın rahat oluyor galıba.. tek kotu yanı wc meselesi işte.
Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı k. reçel, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 8 k. kıymalı türlü, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 elma
Spor: İşim çıktı, yapamadım
günaydıııınnnn a.s.
Kızlar, bugün hıdrellez değil mi?
yarın canım
salatanı artık köfteciden alırsın :)) afiyet olsun canım
gunaydıın :)
erkek kardesımı okula gonderıp geldım :)
kahvaltım:
2 kk kadar peynir 1 dilim ekmek
1 bardak sut ve domates..
günaydınn :tomato::tomato::tomato: bu domatesler bana ne demek istediğimi anlarsınız
günaydın cnmm inş güzel bir gün olur kaçamaksızKızlar, 6.15 de yarım litre suyumla bir cevizimi yedim. Az önce de 2 dilim ekmek, peynir ve kahveden oluşan kahvaltımı yedim. Saat 9 da probiyotik yoğurt yiyeceğim :)))
Salata hazırlayamadım. Bu sabah yetişemedim :))))
günaydın cnm başın saolsun gecmiş olsun dinlen ayağın içinde krem sür istersen ağrı olmazgunaydıın :)
erkek kardesımı okula gonderıp geldım :)
kahvaltım:
2 kk kadar peynir 1 dilim ekmek
1 bardak sut ve domates..
günaydınnngünaydıııınnnn a.s.
melzeyitim ben kaçamak yapmıyorum ama nooluyor anlamadım hzılı bi yükseliş var(
afiyet olsun canım nasıl oldun ?? ayağın nasıl??
melzeyitim ben kaçamak yapmıyorum ama nooluyor anlamadım hzılı bi yükseliş var(
günaydın cnm başın saolsun gecmiş olsun dinlen ayağın içinde krem sür istersen ağrı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?