Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

adcım mantar pek sebze sayılmıyor çnk kalorisi yüksek diye biliyorum ama sabahta söledim ya hep aynı şeyleri pişirmekten sıkıldım
evet yaz gelsin hep sebze ve hafif şeyler yiyelim dimi ama :))
kısıtlamak istemiyorum kendimi... yapacağım ama miktarını az tutacağım :)) tamamen sevdiğim yemeklerden vazgeçtim belki de bu nedenle veremiyorum beynim direniyor :))

Kizlarbende hastayim diye iyice koptum diyet olayindan zaten yalniz oluncada surekli agzimi doldurmak istiyorum acliktan degil yani yesil cay ictim 2 bardak yaninda da cubuk kraker ve k bar yedim ah napayim sikiliyorum neyseki az kaldi gitmeme hayirlisiyla orada bir duzen olur umarim gerci esimden baya ayri kalacam o tunceli de ben yazlikta bazen vicdanim sizliyor ben tatil yapiyorum o daglarda yine karamsarlastim offf silkineyim kendime geleyim artik

kızlar merhabalar nasılsınız gündür misafirim var giremedim o yüzden
inş bi yaramazlık yoktur inş geçmişe bakamadım
bugünki menüm
kalkınca 2 bardak su
saat 12de kahvaltı
kahvaltı menüm
2 dilim normal ekmek
3-4 çatal eritilmiş peynir
2 parça sucuk
2 tane zeytin
aralarda bol su
1kupa kahve çok az süt tozu ile birazdanda yemek yiyecem

valla dosbacım aynen hayatım. kilo vercem diye uzun zamandır sevipte yemediğim yicekler var. bazen kaçamaklarım oluyor ama nasıl yiyorum bana sor. bencede çok stres yapıyoruz çok kasıyoruz kendimizi.yaz gelince daha rahat olabiliriz sanırım. bol meyve sebze ile kolaylaşır belkide birde sporu eklersek değme keyfimize.

canım yaşanmak zorunda olanı yaşıcaksınız.seçimler sizin seçimleriniz değil. ha belki seçenektir ama en iyi seçenek buysa mecbur yaşıcaksınız. gönlünü ferah tut. eşinede bol moral ver. morallede kalma sakın. :jeyyar:
neyse dediğim gibi yiceksen çık dışarda eşinle ye keyfini çıkarın zamanınızın. öptüm canım.

nurcum merhaba canım. kahvaltın geç,az ve çeşitli olmuş ne güzel. eritme peynire bayılırım. sucuğu çok özledim. :sinifsinif:
ethoş sıkıntıda eşi tunceliye gideceği için.
celudarın babasının teyzesi vefat etti,ayağını incitti üstüne basamıyor.
nachticim diyetine başladı.çok şükür iyi gidiyor.
elada midesini üşütmüş
cheguecimin eşiyle sıkıntıları var çok üzgün.
dosbayla bende takılıyoruz.
melzeyitim girdiği çekilişten hüsranla ayıldı.
başkada varsa hatırlamıyorum.

hani geçmişe bakamadım yazmışsın ya kolaylık olsun dedim. yakında kadınlar kulübü gaztesi editörlüğüne soyunacam. kaydirigubbakcemile3
ama daha fazla topiğe takılmam lazım.

neyse kızlar çıkmam lazım.harç bitti yapı paydos. kendinize iyi bakın,sevgiyle sağlıcakla kalın. öpüyorum sizleri şekerler.
nachtiiiiiiii porsiyonlarımı unutma kııızz.
elacım sende gelmişsin hoşgeldin.
neyse ben çıkıyorum. bunlar size.
a.s. a.s. a.s.

canım abim gelmişti birde eşim homeofis çalışıyor öğle paydosunu bekledim
ethoş şimdiden allah kavuştursun canım
celudar hem başın sağolsun hemde çok geçmiş olsun allah bundan başka dert vermesin inş...
Nac cnım hayırlı olsun kolay gelsin
elacım sanada geçmiş olsun nane-limon iyi gelebilir
che canım inş eşinle aranız düzelir en kısa zamanda
en güzel sizinki canım
malyezitim ne için çekilişe girmişti?
Teşekkür ederim bilgiler için
oğluşun nasıl

ben geldiiim :))
galıba aksam yemegı yapmam lazım ama hıc bı fıkrım yok kaydirigubbakcemile3

bu arada iyi dilekleriniz ve dualarınız ıcın cok tesekkur ediyorum... taylor ında dedigi gibi iyi dusunmeye calısyorum ve dua edıyorum Rabbım daha buyuk dertler vermesın dıye..

şimdi yemegı dusunmem lazım :)) erkek kardesımde geldı uyudu ne ıstersın dıye sormadım bıle :S

Canları, gelemedim bugün. Sözde dersim de 12 de bitti ama.. Öğrencilerin öğle arası sunumunu dinledim, sonra müdürün odasında toplantıya.... Bi ara foruma girdim, daha okuyamadan çıkmak zorunda kaldım. Adcığım, değişim listesini eve gider gitmez göndereceğim. Bugün tabi bi de özel dersim vardı. Şimdi eve dönüyorum. Diyetimi bugün güzel uyguladım ve şu saate kadar 2 lt su içtim. Akşam yemeğinde de enginar var.
kızlar, bugün hıdrellez. Kese asın gül dalına.... )))) biz de akşam hıdrellez kutlamasına gideceğiz. İlk defa gideceğiz... Romanlar falan.. Cümbüş olacak sanırım )))) hepinizi öpüyorum ))))

Kızlar akşam yemeğimi yedim, 1 enginar, ayran, salata ve 1 dilim ekmek. 1 saat sonra falan da son aramı yaparım: 4 kuru kayısı ve 5 badem.
Kimsecikler uğramamış, umarım hepiniz iyisiniz )))

Kızlar akşam yemeğimi yedim, 1 enginar, ayran, salata ve 1 dilim ekmek. 1 saat sonra falan da son aramı yaparım: 4 kuru kayısı ve 5 badem.
Kimsecikler uğramamış, umarım hepiniz iyisiniz )))

afiyet olsun canım
bende dışarda yedim
1 dilim ekmek 5 köfte (1 tane fazla oldu salata light cola

bende yemegı yaptım kardesımle yedık mutfagı topladım cayımızı yaptım içtik geldıım :))
ara öğün:
1 etimek 1 bardak süt
akşam:
5 kasık sebze yemegı (yagsızdı kendıme gore yaptım :) )
3 kasık kadar tavuk
1/2 dilim ekmek boolca salata..

su: 3,5 litre :))
45 dk spor

ama anlıyamıyorm bı sorun var soylekii
kilo vermedım hıc hatta bazen fazla bıle cıkıyorum. cok su ıcmektendır dıyordum ama
sabahda tartıldım 87,5 falan geldım cok moralım bozuldu neden anlıyamıyorum

ayy maşallah yaa :)
Rabbım isteyen herkese hayırlısıyla nasıb etsin sevındım bu habere canıım :))

celudar yazmıştım ama görmedin sanırım canım.:teselli: hani önemli bir konu yazmışsın,ilgisiz kalmış gibi olmak istemedim. gerçi herkesinkini görmüşsün ama. yerimseniben

canıım kusura bakma ne olur bugun sorumluluk yukunden mıdır nedır
havalarda dolanıyorum
Allah razı olsun gercekten ılgınız ıcın tesekkur ederim. cok zor bı gundu Allah kımseye yasatmasın sımdı sukur hersey yolunda :)

celudar canım Allah mekanını cennet etsin diğer şahsada vicdan versin
senin ii olmana sevindim

saolasın canım.. zaten oda mahvolmus... sordum bızımkılere.. aslında esını coook seven bırı hanı herseyın fazlası zarar ya sevdıgısınden dolayı zarar veren bırı cok ezıyetlı bı adam.. Allah cocuklarına sabır versın.. aynı zamanda babamında amcası aslın yanı ıkı erkek kardes ıkı kız kardesı almıs.. babaannem yıne sukur sanslıymıs dedem dunyada esı benzerı olmayan bırıdır cook sukur Rabbım ona hayırlı uzun omurler versın...
olayda kı durumda anlasıldı.. otopsı falan yapılmış banyoya gıderken kalp krızı gecırmıs sonra duserken basını vurmus ve kan kaybı olmus. amcada o yuzden 112 yı aramıs. onlarda kanlı sekılde öldugunu gorduklerı zaman savcı beklemek zorundalarmıs. durum boyle olunca amca zaten sınır lı bırı ortalıgı bırbırıne katmıs apt dakıler polıs cagırmıs vs vs ama sukur ki dırek sebeb olan olmamıs. dolaylısına bırsey dıyemem ama oda cok yasıyamaz heralde cunku adamda bagımlılık halınde bı durum vardı esıne karsı Allah herseyın hayırlısını versın iyi dengeli insanlarla karsılastırsın hepımızı...

gecmıs olsun canım.. bide diyetin sıkıntısına dusme bence herseyde yoluna gırer inşallah :)

afiyet olsun canım... eritilmiş peynirin yaga oranla kalorisi nasılkı eyvahedigeldismile ben yakın orandalar dıye bılıyorum sankide

haberler haberler haberleeer :)) buna bayıldıım kaydirigubbakcemile5

ii akşamlar kızlar
içtiğim su 2 lt oldu
celudar canım ben etle kolayı seviyorum diyetisyenim izin veriyordu light kolaya bu nedenle tüketiyorum
aslında ayranda severim ama öle denk geldi
eşim bugün geç gelecek (bi yarım saat sonra) uykum geldi belki yatarım
ii geceler hepinize

Geçmiş olsun canım. Reflü stres olunca artarmış. İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.

ara öğünümle öğle yemegımıde yedım :
ara öğün
1 elma

öğle:
5 yk kadar tavuk yemegı
1 bardak kadar yogurt
1 dılım ekmek

Afiyet olsun canım, bir tek salatan eksikmiş.

Çok sevindim. Dileğin için amin diyorum canım.

İyi yapmışsın canım. Disiplin de şart onun ileride mutlu olabilmesi için. Her istediği yapılan çocuklar doyumsuz oluyormuş.

Anladım canım, iyi düşünmüşsün. İnşallah güzel çıkar sonuçlar. Güzel haberlerini bekliyorum.

bana gelince öğlen sadece 1 porsiyon çilek yedim başkada canım bişi çekmedi
akşama yayla çorbası ve mantar sote yapıyorum salata da yapar hafif atlatırım çnk yarın günüm var

Az yemişsin canım. Eyvah şu günler çok fena. Keşke sağlıklı yemekler günü olsa :) Salata çeşitleri, meyve çeşitleri. En zararlı şeyler kepek unundan yapılmış az sıvı yağlı diyet poğaçalar falan olsa. Neyse daha yazmıyım karnım acıktı yine :)

Canım tatile gidecek olmana sevindim. Sen daha moralli olursun, eşinin de içi rahat eder.

Canım daha iyi olmana sevindim. Yemekleri istediğin gibi yapıyorsun, oh ne güzel.

Nac. canım diyetisyene ne kadarda bir gideceksin diye sormuştum ama görmedin sanırım. Merakla sonucu bekliyorum. Bakalım ne kadar yağdan verdin falan. Spor olayına ne dedi diyetisyenin? Hıdırellez güzel geçmiştir, eğlenmişsinizdir umarım.

Afiyet olsun canım. Salata dahil herşeyi çok güzel yemişsin, sporunu da yapmışsın. Tebrikler.

İyi geceler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…