• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kıııızzzzlar
sabahtan beridir arkadaşım ahuyla msn de yazışıyoruz. bebekleri olmuyordu ne zamandır tedavi görüyor.yani ilaç iğne vs gibi tedaviler ama psikolojikman eşide kendide yıpranmıştı artık ve onu teselli edecek sözlerim tükenmek üzereydiki söylediklerimin çok fazla rahatlattığını sanmıyordum.
dün sabah bana henüz adet olmadığını yazdı,dedim psikolojik olabilir yarını bekle o zaman test alır yaparsın dedim. bu sabah konuşunca hala adet olmadığını söyledi.test al dedim yaptı negatif çıktı dedi ama az önce yazdı koyu çizginin yanında açık pembe çizgi çıktı diye. inanın sevinçten nasıl ağladım anlatamam. şimdi kan testi yaptırmaya gitti. ne olur sizde dua edin. çok meraktayım. kendim için bu kadar sevinmemiştim.

çok güzel bi duygu olsa gerek...Allah yardımcısı olsun inan bende sevindim

adcım aylardır şişlikti yok ödemdi uğraşıyorum
hazirana kadar veremezsem inanki diyeti bırakıyorum artık kendime eziyet ediyorum
hep aynı şeyleri pişir hep az ye
yemek yemeye çıktığımızda kafama göre takılamıyorum
yok şurda şunu ye yok bu zararlı
yeter ama yaaaa :((

Selam kızlar. Çok acıktım. 10 dakika sonra öğle yemeğine gidicem. Ama erken kalınca cok aciktim yaa.

hazirana kadar veremezsem inanki diyeti bırakıyorum artık kendime eziyet ediyorum

çok sağol canım. olumunekankayizsmile

valla sana katılıyorum dosbacım.bende çok sıkılıyorum. biraz daha zaman verdim kendime başaramazsam bende bırakıcam. şu havalar iyice ısınsın spor olayınıda gerçekleştireyim ondan sonra bakıcam duruma.

Nac canım ben suyumu hep çok içiyorum. Çoğu zaman aklımda tutmayı unutuyorum. Dün dikkat ettim, dikkatli ölçtüm, 3 litreye rahat ulaşıyorum. Ondan sonra da ölçmedim artık. 3.5-4 litre olmuş olabilir. Ben o kadar içiyorum ki aklımda tutmayı unutuyorum çoğu zaman.
Afiyet olsun yemeklerinde :)

Melzeyit takma kafana canım yaa. ılla oturacak bir ara diyetin.

Dosbacım bir diyetisyene danışıp sormak lazım.

elacım çok geçmiş olsun. Şok diyet size yaramamış olabilir. Ethos da hasta oldu midesinden, sen de. Aman dikkat et.

ethoscum sana da çok geçmiş olsun.

adcığım geçmiş olsun oğluna. Arkadaşın için çok sevindim. ınşallah güzel haberlerini alırız canım.

Son düzenleme:
Selam kizlar hakikaten bu aralar bisiler var ya bende 2 gundur feci hastayim grup oldum ama ne grup gozum bile akiyor oglumda kapmasa benden bari zaten su an ilk disimizde cikiyor ayyyy imdat cumada yola cikiyoruz memlekete gidiyorum oh ya ama nete giremeyebilirim artik aralarda bazen bi gideyim de durumu goruruz artik
Bu arada celuder basiniz sagolsun ve com gecmis olsun var bu aralar birseyler gercekten
cnm cok geçmiş olsun havalardandır bahar çarptı hepimizii inş oğluşuna geçmez yeni inciniz hayırlı olsunn memlekete gidince birazz toparlarsınn inş cnm
günaydın kızlar.
celudar başınız sağolsun canım gerçekten kötü birgün geçirmişsin. Allah beterinden korusun. bol bol oku kendini canım dosbamın dediği gibi nazar almış olabilirsin.
nachticim canım iyi gidiyorsun hayatım maşallah. bu sefer olcek inanıyorum canı gönülden.
dosba,melzeyit kızlar fazlalıklar şişlik olabilir. geçen bende tartıya çıktığımda korktum ama bir müddet sonra tekrar tartıldığımda daha iyi çıktı. sonrada uyuyakaldım.
elacım mevsimden dolayı sıkıntılar yaşıyorsun sanırım sende,ben dün aktardan bir broşür aldım çörek oto ile ilgili,oğlumun öksürüğü olduğu için gitmiştim. şuruplar fayda etmiyor çünkü. mide üşütmesinde önce kekik suyu içilir yarım saat sonra çörek otu yağı içilir yazıyor istersen bir dene yada araştır canım.
cnm tşk ederim ilaç varmış supup içtim şimdi daha iyiyim
kıııızzzzlar
sabahtan beridir arkadaşım ahuyla msn de yazışıyoruz. bebekleri olmuyordu ne zamandır tedavi görüyor.yani ilaç iğne vs gibi tedaviler ama psikolojikman eşide kendide yıpranmıştı artık ve onu teselli edecek sözlerim tükenmek üzereydiki söylediklerimin çok fazla rahatlattığını sanmıyordum.
dün sabah bana henüz adet olmadığını yazdı,dedim psikolojik olabilir yarını bekle o zaman test alır yaparsın dedim. bu sabah konuşunca hala adet olmadığını söyledi.test al dedim yaptı negatif çıktı dedi ama az önce yazdı koyu çizginin yanında açık pembe çizgi çıktı diye. inanın sevinçten nasıl ağladım anlatamam. şimdi kan testi yaptırmaya gitti. ne olur sizde dua edin. çok meraktayım. kendim için bu kadar sevinmemiştim.
cnm inş gönlüne göre verir allah herşeyii allah herkese o sevgiyi tadırsın cocouk bambaşka bişeyy gözüm kulağım hep onda inş hamiledir cnmm zor bir durum olmayınca
cnm sıkma cokk vercez psikolojik ben çok sartladığındada veremeyebilirsinn bol bol su için yapcaz başarıcazzz
Selam kızlar. Çok acıktım. 10 dakika sonra öğle yemeğine gidicem. Ama erken kalınca cok aciktim yaa.
az kalmış hadi cnm afiyet olsunnn
Nac canım ben suyumu hep çok içiyorum. Çoğu zaman aklımda tutmayı unutuyorum. Dün dikkat ettim, dikkatli ölçtüm, 3 litreye rahat ulaşıyorum. Ondan sonra da ölçmedim artık. 3.5-4 litre olmuş olabilir. Ben o kadar içiyorum ki aklımda tutmayı unutuyorum çoğu zaman.
Afiyet olsun yemeklerinde :)

Melzeyit takma kafana canım yaa. İlla oturacak bir ara diyetin.

Dosbacım bir diyetisyene danışıp sormak lazım.

elacım çok geçmiş olsun. Şok diyet size yaramamış olabilir. Ethos da hasta oldu midesinden, sen de. Aman dikkat et.

ethoscum sana da çok geçmiş olsun.

adcığım geçmiş olsun oğluna. Arkadaşın için çok sevindim. İnşallah güzel haberlerini alırız canım.

cnm teşkürler şokla alakası yoktur cünkü bu ara stres yaptım aynı sey başıma ocak ayındada geldi 1 hafta yattım felaketti üzüldümü oluyosanırım reflüden süpheleniyom zaten dr gitmiyommm inş gecer ilaç aldımm bakalımm rahatlattı birazzz

ara öğünümle öğle yemegımıde yedım :
ara öğün
1 elma

öğle:
5 yk kadar tavuk yemegı
1 bardak kadar yogurt
1 dılım ekmek

herkese afiyet olsun ama ben öğle yemeğinde ne yiyeceğim bilmiyorum
hatta akşam yemeğimde yok :(( ne pişirecem bilmiyorum :((
şimdi bi markete gideyim sebze olarak ne alabilirim bi bakayım

saol baharcım...

bu arada akşam yemegim:
yarım kepce corba yarım dilim ekmek
tavuk sote 4 dolu kasık kadar
salata yogurt.

yuruyus: malesef yok :(
su:3 lt

canım bir süre ayağını zorlama zaten üzerine çok fazla basmamaya çalış yoksa iyileşmesi uzun zaman alır

Baharım, yarın sabah tartılma canım. Bu güzel düzeni bir kaç gün daha devam ettir, sonra tartıl. Etkisini hemen göremeyebilirsin :)))

dayanamayıp tartıldım neyseki 300 gramı gitmiş canım bugün de dikkat edeyim yarına hepsini atmış olurum sanırım canım :)))

erkek kardesımın ıng sınavı var sımdı kendı calısıyor sonra ben yardım etcem bi tekrar yapcaz. sonra yatarım artık.. ayagımda epey şişti üstüne hiç basamıyorum. bu kadar gelırmı bırseyler üst üste :( bırının derdıne duserken dıgerı cıkıyor. ama buna sukur Rabbım ailemin acısını gostermesın ne bana ne baskasına :(

saol canım.. ya eşi biraz kaba kuvvet kullanan bırıydı eskinin insanları ıste :( cok severdı ama cokda doverdı ondan korkuyoruz inşallah oyle bı durum deildir. yazık kadın zaten yaslı ve hastaydı bayramda yataktaydı en son o zaman gormustum :( artık yarın annemlerden ogrenırım ne oldugunu tam bılmıyoruz yanı :(

şimdi bide elma yedim ara ogun bundan sonrada dişimi fırcalar artık bırsey yemem galıba .. suda sevdıgım ıcın rahat oluyor galıba.. tek kotu yanı wc meselesi işte.

anlattıklarına çok üzüldüm canım inşallah dediğin gibi bir durumdan dolayı değildir vefatı böyle insanları Allah hepimizden uzak tutsun :Saruboceq:

Baharcım ilacı kendi kendine bırakma canım yaa. Hormon bu başka şeye benzemez. Kiloyu falan herşeyi etkiler. Bir doktora git istersen. İyi görünüyorsun ama her ihtimale karşı canım.

haklısın canım zaten randevu alayım gidicem endokrinolojiye ilacın dozu fazla gelmese hipertiroidiye dönmezdi diye düşündüm zaten doktor da 2 ayda bir bakılacak dozu ayarlanacak ya da bir süre kullanıma ara verilecek demişti o yüzden daha fazla kullanmak istemedim tahlil yaptırana kadar

kıııızzzzlar

canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah arkadaşın adına da çok sevindim umarım kan tahlili de pozitif olur da hayırlısıyla bebeğine kavuşur :Saruboceq:

kızlar dualarımız kabul oldu çok şükür,çok sağolun. arkadaşım hamile kan testi pozitif ah nasıl mutlular anlatamam.çıldırmak üzere ikiside. hayırlısı ile tamamına erip sağlığıyla kucaklarına alırlar inşallah yavrularını. kasımdada hayırlısı ile bir oğlumuz geliyor inşallah nasipse,eltim ve kaynımın bebeği. dünyada evlat sahibi olmaktan güzel bişey varmı ya. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

saol baharcım.. ya bende dıyorum yurumıyeyım cok basmıyayım ustune dıye o yuzden yuruyemem bu hafta sanırım onun yerıne oturdugum yattıgım yerde spor yapayım diyorum :)

ha bu arada otopsisi yapılmıs vefat nedeni kalp krızıymıs cok sukur bekledııgmız tarzda bırsey deılımış.. yazık kadın cektı cektı gıttı :(

kızlar dün akşamki menüde türlü ve şehriye çorbası vardı. benim oğlum 2 yaşını bitirdi,sağolsun işine gelen şeyleri yer sadece. farkettimki bizi kullanıyor.ay bıktım ona göre yemek pişirmekten.yiyeceği şeyleri bile yememeğe başladı iyice nazlandı anlayacağınız.baktım bu böyle olmıcak,dedim seni bir akşam tenhada kıstıracam. çünkü genelde ben akşam eve gittiğimde babaannesi onu yedirmiş oluyordu ve birşey yediremiyordum ama sevdiği şeyleri yediriyordu başka bişey yok. mercimek çorbası yoğurt ve meyve. tamam bunları yemeside iyi çok şükür hiç yememesinden iyidir ama artık ben mercimek yemekten ona başka yararlı besinleri verememekten sıkıldım. dün akşam şehriye çorbası koydum 2 kaşık aldı sonra ağzından çıkardı,biraz kızdım sonra önemsemedim ben yedim çorbasını türlüden yer diye. türlüyüde bol patatesli yaptım patatesi seviyor diye. ama onada dudak bükünce bana iyice geldiler. biz tv karşısında yemek yeriz film izlerken,gülüyoruz falan hoş oluyor. kapattım tv yi. indirdim masadan bi kızdım buna. makarnayı görmüş onu istiyor beyefendi.yok dedim makarna.iyice cebelleştik,çok ağladı tv yi aç diye.yerinden kaldırmadım.en sonunda pes etti tabi bende ona kızdığım için pişmanlıkla öpüştük kokuştuk ondan sonra o yemediği türlünün patlıcanına varasıya kadar yedi.ardından makarna ve meyve suyu verdim.2 ad mini çikolatayla ödüllendirdim. sanırım dizginleri biraz elime almalıyım.üzülüyorum ama ne yapayım çok zorluyor beni. neyse yazayım dedim sadece öptüm.

afferin ad sana kesinlikle doğru yoldasın ben çoğu zaman yemek vermiyorum kovuyorum masadan kalk git sana yemek yok senin yemeğinide ben yiyecem diyorum ağlıyor gidiyor sonra özürdilerim diyor yemek zorunda kalıyor hehee:roflol::roflol::roflol:

dimi ya melzeyit. başka çarem kalmadı artık,çok üzülüyorum ama mecburum. ay bide acındırıyor kendini.kolyuğa dayıyor kafasını anne anne diye nasıl ağlıyor bir ara hıçkırmaya başladım ama tuttum kendimi. gerçi sonuda yine öptüm koktum ama dediğimide yaptırdım.
nachticim bugün pek gelemedin hayatım. dosbacımda ses vermedi pek. iyimisiniz kızlar.
bu arada nachtim bana şu porsiyonları gönderecektin bekliyorum bak ona göre.

günaydın kızlar.
celudar başınız sağolsun canım gerçekten kötü birgün geçirmişsin. Allah beterinden korusun. bol bol oku kendini canım dosbamın dediği gibi nazar almış olabilirsin.
nachticim canım iyi gidiyorsun hayatım maşallah. bu sefer olcek inanıyorum canı gönülden.
dosba,melzeyit kızlar fazlalıklar şişlik olabilir. geçen bende tartıya çıktığımda korktum ama bir müddet sonra tekrar tartıldığımda daha iyi çıktı. sonrada uyuyakaldım.
elacım mevsimden dolayı sıkıntılar yaşıyorsun sanırım sende,ben dün aktardan bir broşür aldım çörek oto ile ilgili,oğlumun öksürüğü olduğu için gitmiştim. şuruplar fayda etmiyor çünkü. mide üşütmesinde önce kekik suyu içilir yarım saat sonra çörek otu yağı içilir yazıyor istersen bir dene yada araştır canım.

celudar yazmıştım ama görmedin sanırım canım.:teselli: hani önemli bir konu yazmışsın,ilgisiz kalmış gibi olmak istemedim. gerçi herkesinkini görmüşsün ama. yerimseniben

adcım geldim ... ev işi çoktu...markete falan gittim
ya bak şu yaramazlara... biz yemeyelim diye kasıyoruz onlarda yemeyelim diye :)) bilseler ilerde her istediklerini yiyemiyeceklerini şimdi bol bol yerler hahah
bence doğru yoldasın benim yengemde küçükken zorla yedirirdi çevreden çok tepki alırdı ama şimdi yeğenlerin 14 ve 15 yaşındalar ve boyları 170 ve üzeri :)) ailemiz de çok uzun kız yoktur
genetik önemli ama doğru beslenmede önemli....

bana gelince öğlen sadece 1 porsiyon çilek yedim başkada canım bişi çekmedi
akşama yayla çorbası ve mantar sote yapıyorum salata da yapar hafif atlatırım çnk yarın günüm var

aynen öyle dosbacım. biz yemiyoruz onlarda yemiyor ama amaçlar farklı. bizimki çok hazırcı birde.şimdi babaanne baktığı için onun yediklerini yapıyor hep mercimek çorbası standart zaten. ben evde olsaydım daha erken başlardık ama olmadı malesef,şimdiden sağlıklı beslensin vücuduna yerleşsin ileride ne yerse yesin kendi bilir. sağlıklı beslenme gerçekten çok önemli haklısın canım. bakalım ne kadar mücadele edecek.
çilek iyice tıkadı sanırım seni.hafif olmuş iyi aslında. akşam yemekte güzel. ooh epeydir yapmadım mantar soteyi,yaz geliyor artık herşeyden bol kese yaparım inşallah. kaydirigubbakcemile3

Back