karpuzu 2 ince dilim kestim ama eşim benden çok yedi :)) yani 1 ince dilimden az yedim canım
aslında karpuz zayıflatıyor ama yemekte ve hemen sonrasında yemek yanlış(
haketmişsin canım afiyet olsun
benim daha 2 lt olmadı çayı çok içtim bi de çok dışarda kaldım bugün....
Oy oy oy canım :)))) Bulgur bağırsakları şişirir :))))) Güne çok güzel başlamışsın. Öğle yemeği ve aralarını da güzel planlamışsın :)))) Afiyet olsun :)))
canım bazen fazla bazen az çıkıyoruz.aslında günün hep aynı saatlerinde ve yemek öncesi yada sonrası tartılsak. ama bulgur acayip şişirir hele birde çok su içersen. :CüvCüv:
Adcım, ben sabah 6.30 da uyanıyorum. Uyanır uyanmaz 1 ceviz ve 1 büyük bardak su içeceksin dedi.
Sonra 7.30 a kadar 2 dilim ekmek, 1parça peynir
saat 9 da 1 porsiyon meyve ve 1 ceviz
10.30 da 1 probiyotik yoğurt
13 de öğle yemeği: 100 gr köfte ya da 120 gr tavuk, ayran (yağsız), 1 dilim ekmek ve salata ya da köfte yerine sebze yemeği
14.40 da 1 porsiyon meyve ve 5 fındık
17 de 1 bardak yağsız süt
18.30-19.30 arası öğle ymeğinde yemediğim menü
21 de de 1 meyve, 5-6 badem ve 2 kaşık yağsız yoğurt
Gün içinde 3 lt su ve 3 bardak ballı ve tarçınlı yeşil çay. Benim saatler böyle canım. Bugün koştur koştur oldum yemem gerekenleri yiyeceğim diye :)))
İlaç kullanmak zorunda olmamana çok sevindim canım. İnşallah hiç bir sıkıntı kalmaz.
merhaba kizlar nasilsiniz ben bugün evdeyim kuzum hasta öksürüyor grip benim de kafam agriyor hava da cok kötü
bende öğlen yemeğinmde 5 kaşık barbnya yemeği ve 3 kaşık yoğur 1 dilim ekmek yedim
misafirliğe gittik komsuya fellak köftesi yapmış 2 kaşık ondan yedimküçük pohca bide bakla salatasıı ilk kez yedim ama hoşuma gitti marmariste yapılırmış bakla fazla pişirmem ama salatası hoş olmuş 1catalda kek yedim ayıp olmasın diye akşama az yerimmm dedimm
karpuzu 2 ince dilim kestim ama eşim benden çok yedi :)) yani 1 ince dilimden az yedim canım
aslında karpuz zayıflatıyor ama yemekte ve hemen sonrasında yemek yanlış(
ben geldım...
pek iyi bi gun deildi neler oluyor bugunlerde anlayamıyorum
gecen gun cenem tahrıs olmustu sonra bı ara yanlıslıkla kolanya tuttuklarında aldım ve bırazda serınlıyeyım dıye boynuyma surdugum anca ceneme geldı ve asırı yandı. sımdı resmen yanık gıbı duruyor eczacıya sorup ılac aldım.. ayrıca aynı gun bıde elımı kestım.. bugun okula gıtmek ıcın duraga gıttım ınanılmaz bı karın agrısıyla eve gerı dondum bı saat kadar yattım .. sonra kursa gıtmek ıcın duraga tekrar gıttım tam otobusun geldıgı sırada su akarları varya ayagım oraya takıldı dustum bılegımı ıncıttım ustune bıle cok zor basıyorum eve zar zor geldım... yemegımı yedım.. sonra telefn geldı .. babamın teyzesı vefat etmısbırazda acı bı ölüm oldu sanırım. evde polisler falanda varmıs ende ayrıntıyı tam bılmıyorum annem babam apar topar malatyaya gıttıler haftaya donerler heralde Allahııım ne olur daha buyuk bırsey yasanmasın lutfen Rabbım mafoldumben
tarçın süper yakışıyor... çok lezzetli daha önce neden denememişim
ben geldım...
pek iyi bi gun deildi neler oluyor bugunlerde anlayamıyorum
gecen gun cenem tahrıs olmustu sonra bı ara yanlıslıkla kolanya tuttuklarında aldım ve bırazda serınlıyeyım dıye boynuyma surdugum anca ceneme geldı ve asırı yandı. sımdı resmen yanık gıbı duruyor eczacıya sorup ılac aldım.. ayrıca aynı gun bıde elımı kestım.. bugun okula gıtmek ıcın duraga gıttım ınanılmaz bı karın agrısıyla eve gerı dondum bı saat kadar yattım .. sonra kursa gıtmek ıcın duraga tekrar gıttım tam otobusun geldıgı sırada su akarları varya ayagım oraya takıldı dustum bılegımı ıncıttım ustune bıle cok zor basıyorum eve zar zor geldım... yemegımı yedım.. sonra telefn geldı .. babamın teyzesı vefat etmısbırazda acı bı ölüm oldu sanırım. evde polisler falanda varmıs ende ayrıntıyı tam bılmıyorum annem babam apar topar malatyaya gıttıler haftaya donerler heralde Allahııım ne olur daha buyuk bırsey yasanmasın lutfen Rabbım mafoldumben
dediğin gibidir inşallah canım yarın sabah tartılsam mı tartılmasam mı kararsızım moralim bozulsun istemiyorum sonra hırsımı çikolatan alıyorumama bugün çok çok düzenli gittim maşallah diyeyim hatta bi biskrem versem diyenleri reddettim :)))
aslında en uygunu haftada bir tartılmak canım kendime tek bir gün belirlemeliyim böyle bi gün az bi gün fazla çıkmak istek azaltıyo resmen
ayyy canım okuldayken uğraşması çok olur kolay gelsin valla sana ben evde bile çoğu zaman ara yapmayı unutuyorum acıkana kadar ama senin listendekiler güzel sürekli aynı şeyleri yemek sıkıyor
saol baharcım...
bu arada akşam yemegim:
yarım kepce corba yarım dilim ekmek
tavuk sote 4 dolu kasık kadar
salata yogurt.
yuruyus: malesef yok
su:3 lt
Canım, öncelikle başınız sağolsun. Umarım çok acılı olmamıştır. Mekanı cennet olsun. Tatsızlıklar çok üst üste gelmiş. Bence sen bu akşam erkenden yat.
celudar canım çok üzüldüm ...başınız saolsun...acaba detayları ne??
sana gelince çok fena nazara gelmişsin bol bol oku kendine ...
Akşam yemeğin de güzel olmuş canım, afiyet olsun :)))) Su tüketimini de taktir ediyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?