Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

karpuzu 2 ince dilim kestim ama eşim benden çok yedi :)) yani 1 ince dilimden az yedim canım
aslında karpuz zayıflatıyor ama yemekte ve hemen sonrasında yemek yanlış (

karpuzu 2 ince dilim kestim ama eşim benden çok yedi :)) yani 1 ince dilimden az yedim canım

Ben de karpuzu çok seviyorum canım :))))) Durmaksızın yiyebilirim :)))
Bu arada gururla söylemem lazım: 2,5 litre su içtim. Bence şimdi bir kahveyi hakettim :))
Yapıp geleyim, buralardayım :)

haketmişsin canım afiyet olsun
benim daha 2 lt olmadı çayı çok içtim bi de çok dışarda kaldım bugün....

aslında bana bi arkadaşımda tavsiye etmişti ama denememiştim
şimdi sen söleyince denemeliyim dedim :))
birazdan bi yeşil çay ve tarçın içerim artık

ben geldım...
pek iyi bi gun deildi neler oluyor bugunlerde anlayamıyorum

gecen gun cenem tahrıs olmustu sonra bı ara yanlıslıkla kolanya tuttuklarında aldım ve bırazda serınlıyeyım dıye boynuyma surdugum anca ceneme geldı ve asırı yandı. sımdı resmen yanık gıbı duruyor eczacıya sorup ılac aldım.. ayrıca aynı gun bıde elımı kestım.. bugun okula gıtmek ıcın duraga gıttım ınanılmaz bı karın agrısıyla eve gerı dondum bı saat kadar yattım .. sonra kursa gıtmek ıcın duraga tekrar gıttım tam otobusun geldıgı sırada su akarları varya ayagım oraya takıldı dustum bılegımı ıncıttım ustune bıle cok zor basıyorum eve zar zor geldım... yemegımı yedım.. sonra telefn geldı .. babamın teyzesı vefat etmıs bırazda acı bı ölüm oldu sanırım. evde polisler falanda varmıs ende ayrıntıyı tam bılmıyorum annem babam apar topar malatyaya gıttıler haftaya donerler heralde Allahııım ne olur daha buyuk bırsey yasanmasın lutfen Rabbım mafoldumben

Oy oy oy canım :)))) Bulgur bağırsakları şişirir :))))) Güne çok güzel başlamışsın. Öğle yemeği ve aralarını da güzel planlamışsın :)))) Afiyet olsun :)))

dediğin gibidir inşallah canım yarın sabah tartılsam mı tartılmasam mı kararsızım moralim bozulsun istemiyorum sonra hırsımı çikolatan alıyorum ama bugün çok çok düzenli gittim maşallah diyeyim hatta bi biskrem versem diyenleri reddettim :)))

canım bazen fazla bazen az çıkıyoruz.aslında günün hep aynı saatlerinde ve yemek öncesi yada sonrası tartılsak. ama bulgur acayip şişirir hele birde çok su içersen. :CüvCüv:

aslında en uygunu haftada bir tartılmak canım kendime tek bir gün belirlemeliyim böyle bi gün az bi gün fazla çıkmak istek azaltıyo resmen

ayyy canım okuldayken uğraşması çok olur kolay gelsin valla sana ben evde bile çoğu zaman ara yapmayı unutuyorum acıkana kadar ama senin listendekiler güzel sürekli aynı şeyleri yemek sıkıyor

İlaç kullanmak zorunda olmamana çok sevindim canım. İnşallah hiç bir sıkıntı kalmaz.

daha belli değil canım tiroidim nasıl bu kadar yükseldi anlamadım ilacı kendi kendime bıraktım bende tekrar tahlil yaptıracağım

merhaba kizlar nasilsiniz ben bugün evdeyim kuzum hasta öksürüyor grip benim de kafam agriyor hava da cok kötü

geçmiş olsun canım

biraz karışık olmuş canım ikramlar fazla kaçmış sanki :)

karpuuuzzzzz yazın vazgeçilmezi doğruyu söylemek gerekirse ben miktarına hiç dikkat etmiyorum çünkü genelde yazları akşam yemeği yerine yiyorum karpuzu :))

çok geçmiş olsun ayrıca başınız sağolsun canım bazen her şey üst üste geliyor böyle :teselli:

saol baharcım...

bu arada akşam yemegim:
yarım kepce corba yarım dilim ekmek
tavuk sote 4 dolu kasık kadar
salata yogurt.

yuruyus: malesef yok
su:3 lt

tarçın süper yakışıyor... çok lezzetli daha önce neden denememişim

ben de çok beğendim :)))) Hatta bir bardağa daha izin olsa gene içerim :)))

Canım, öncelikle başınız sağolsun. Umarım çok acılı olmamıştır. Mekanı cennet olsun. Tatsızlıklar çok üst üste gelmiş. Bence sen bu akşam erkenden yat.

Baharım, yarın sabah tartılma canım. Bu güzel düzeni bir kaç gün daha devam ettir, sonra tartıl. Etkisini hemen göremeyebilirsin :)))

Canım, cevizlerimi, fındıklarımı ve kuru kayısılarımı okula taşıdım. Sütlerimi de dolabıma yığdım.Bir tek pet şişeye koyduğum ayran ve probiyotik yoğurdu götürüyorum, okulun karşısındaki köfteciden de salata alıyorum. hem çok temizler hem de salataları makul. Bazen de evden götürürüm yemeğimi. Gerçi yarın okulun ordaki köfteciden sipariş edeceğim köfyteleri, çünkü yarın akşam okul çıkışı özel dersim var. Oralara kadar taşımayayım yemek kaplarını :))) Tabi zor da olacak hafiften :)

kızlar, ben daha fazla su içemeyeceğim bugün galiba. Mütemadiyen tuvaletteyim. Birazdan da yatarım. Kırk defa kalkmak istemiyorum. 2,5 lt içtim, bugünlük yetsin. İçim dışım su oldu.
Akşam aramı da yaptım. 6 yeni dünya ve 6 badem. 2 kaşık da yağsız yoğurt yerim kalkınca (ne de olsa 2 dk kadar tuvaletim gelir gene). Sonra da yatarım. Hepinize iyi geceler, güzel rüyalar :)))

celudar canım çok üzüldüm ...başınız saolsun...acaba detayları ne??
sana gelince çok fena nazara gelmişsin bol bol oku kendine ...

Canım, öncelikle başınız sağolsun. Umarım çok acılı olmamıştır. Mekanı cennet olsun. Tatsızlıklar çok üst üste gelmiş. Bence sen bu akşam erkenden yat.

erkek kardesımın ıng sınavı var sımdı kendı calısıyor sonra ben yardım etcem bi tekrar yapcaz. sonra yatarım artık.. ayagımda epey şişti üstüne hiç basamıyorum. bu kadar gelırmı bırseyler üst üste bırının derdıne duserken dıgerı cıkıyor. ama buna sukur Rabbım ailemin acısını gostermesın ne bana ne baskasına

celudar canım çok üzüldüm ...başınız saolsun...acaba detayları ne??
sana gelince çok fena nazara gelmişsin bol bol oku kendine ...

saol canım.. ya eşi biraz kaba kuvvet kullanan bırıydı eskinin insanları ıste cok severdı ama cokda doverdı ondan korkuyoruz inşallah oyle bı durum deildir. yazık kadın zaten yaslı ve hastaydı bayramda yataktaydı en son o zaman gormustum artık yarın annemlerden ogrenırım ne oldugunu tam bılmıyoruz yanı

Akşam yemeğin de güzel olmuş canım, afiyet olsun :)))) Su tüketimini de taktir ediyorum :)))))

şimdi bide elma yedim ara ogun bundan sonrada dişimi fırcalar artık bırsey yemem galıba .. suda sevdıgım ıcın rahat oluyor galıba.. tek kotu yanı wc meselesi işte.

celudar ayağına buz koy canım daha fazla şişmesin
yüzünü de geçmezse hemen bi dr göster iz kalmasın... üzüldüm valla bence uyumayı dene

celudarcım, geçmiş olsun ve başın sağolsun. Lütfen öyle düşünme, daha çok negatif olayı çekersin. Pozitif düşün canım. Rahatsızlıkların belki de başına gelebilecek daha büyük belaları engellemiştir.
Çorbadan vazgeçememişsin, yarım ondan yarım ekmekten yemişsin, iyi yapmışsın canım. Ben de yapabilirim böyle, iyi fikir.

Baharcım ilacı kendi kendine bırakma canım yaa. Hormon bu başka şeye benzemez. Kiloyu falan herşeyi etkiler. Bir doktora git istersen. İyi görünüyorsun ama her ihtimale karşı canım.

dosbacım karpuzu ben de çok seviyorum. Kilo aldırıyor mu bilmiyorum. Ama yemekle birlikte aldırır, haklısın.

Nac canım çok güzel düzen oturttun, tebrikler. Devam et canım. Maşallah

Sabah: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, 4 siyah zeytin, 1 tatlı k. reçel, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 8 k. kıymalı türlü, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt
Ara: 1 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 2 elma

Spor: İşim çıktı, yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…