• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

melzeyit anneler günü çekilişinde sana kim almıştı hediye. ona alınanları merak ettim.
afiyet olsun nachticim.

canım bana selin_as diye bi kız almıştı ama fotoğraf koydumu bilmiyorum ona çok güzel şeyler gitti
zati hediyesini geri yolladımm bugün kargodan aradılar istanbuldan telefonunu istediler bende tıanımıyorum bile neyini söyleyim size dedim ama arkadaşım hediye almış çok mutlu oldum haftaya salı gönderecek nane kurutuyor şimdi mis gibi hormonsuz kendi bahçesinden bide vişne reçeli koymuşş harika oldu bunun üzerine

canım bana selin_as diye bi kız almıştı ama fotoğraf koydumu bilmiyorum ona çok güzel şeyler gitti
zati hediyesini geri yolladımm bugün kargodan aradılar istanbuldan telefonunu istediler bende tıanımıyorum bile neyini söyleyim size dedim ama arkadaşım hediye almış çok mutlu oldum haftaya salı gönderecek nane kurutuyor şimdi mis gibi hormonsuz kendi bahçesinden bide vişne reçeli koymuşş harika oldu bunun üzerine

ortalık birbirine girmiş topikte. şahsen genel anlamda yapılan hediye çekilişlerine katılmamakta haklı olduğumu anladım.
nane ve reçelini güle güle ye canım.

adcığım aslında ortalığın karıştığı yok bir ben birde bi arkadaş daha bahtsız bedeviiyiz ikimizin dışında sorun yaşayan olmadı insanlar tabiki tepki alıyorlarlar diğerlerine gerekli özen ve saygıyı göstermedikleri içinn:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla hayatım hediyeyi alandan çok gönderen bahtsız gibi geldi bana, demediğini bırakmamışlar ayol. neyse bi daha gircenmi çekilişe sen bakiim. genel çekilişlere. :roflol:

nachticim gittinmi hayatım,sende melzeyit gibi başka taraflardamısın. kuuuuu nerdesiniz bayanlar.

Kızlar, ben açım. İftarı bekler gibi yemek saatimi bekliyorum. Saat 17 de sütüm var. Sütü bu kadar hasretle bekleyeceğimi hiç düşünmezdim :(((

Kızlar, ben açım. İftarı bekler gibi yemek saatimi bekliyorum. Saat 17 de sütüm var. Sütü bu kadar hasretle bekleyeceğimi hiç düşünmezdim :(((

ah canım kıyamam. ama yılmak yok çiçeğem.sen bu hafta o 1 kiloyu verecek ve devamındada tüm sıkıntılı kilolarından kurtulacaksın.pes etmek yok. bende senin diyetindden yapmak istiyorum ama şu yağıma suyuma bende baktırsam. hastaneye uğrayayım çıkışta onlardan bilgi alayım belki orda beslenme uzmanı falan vardır.

ah canım kıyamam. ama yılmak yok çiçeğem.sen bu hafta o 1 kiloyu verecek ve devamındada tüm sıkıntılı kilolarından kurtulacaksın.pes etmek yok. bende senin diyetindden yapmak istiyorum ama şu yağıma suyuma bende baktırsam. hastaneye uğrayayım çıkışta onlardan bilgi alayım belki orda beslenme uzmanı falan vardır.

Eğer vaktin varsa yaptır tabi canım. Sen de çok istiyorsun kilo vermeyi. Üstelik aramızda en az fazlası olansın. Aslında senin iki haftalık işin var.
Verdiğin moral için de çok teşekkür ederim canımm

Kızlar, diyetimin ilk gününün ilk yarısı iyi gitti :))))) Sabah regl oldum, onun asabiyei de yakında gider :))))
Çok ilginç ya, öğle yemeğine çok acıktım. Normalinde çok daha az yiyorum da acıkmıyorum, bugün çok acıktım :)))
cnm hayırlı olsun bol bol verirsin fazlalıkları inşş
Kızlar, suyumun 1.5 lik kısmını içtim. Yarısı gitti, yarısı kaldı :)
Yeşil çayımı da okulda çubuk tarçınla içtim, çok güzel oluyor, tavsiye ederim :)
aferin sana cnm suyunu içmişsinn
kahvaltım:
2 kk peynir
2 dlm ekmek
1 bardak süt ve söğüş

ara öğün
1 bardak süt
2 tane diyet bisküvi

öğlen:
5 kasık sebze yemegı
1 su bardagı kadar yogutr

1.5 litre suyumu içtim :)
cnm afiyet olsun güzel olmuşş
merhaba kizlar nasilsiniz ben bugün evdeyim kuzum hasta öksürüyor grip benim de kafam agriyor hava da cok kötü
cnm hava değişimindendirr gecmiş olsunn
2. bardak yeşil çayımı içiyorum :)))
afiyet olsun cnm
Şimdi yarım litre daha su içtim :) Oldu 2 litre :))))

hadi bakalım 5 bardak daha içersin cnm coğunu içnmişsin azı kalmışş

bende öğlen yemeğinmde 5 kaşık barbnya yemeği ve 3 kaşık yoğur 1 dilim ekmek yedim
misafirliğe gittik komsuya fellak köftesi yapmış 2 kaşık ondan yedimküçük pohca bide bakla salatasıı ilk kez yedim ama hoşuma gitti marmariste yapılırmış bakla fazla pişirmem ama salatası hoş olmuş 1catalda kek yedim ayıp olmasın diye akşama az yerimmm dedimm

bendaha 1 lt suyu bile içemedim amaa eve gidince tamamlarım inşallah.
izniniz olursa ben çıkıyorum kızlar. faturalarım var onları halledip çıkayım işten çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
elacım hoşgeldin canım. sonra görüşürüz.

bende öğlen yemeğinmde 5 kaşık barbnya yemeği ve 3 kaşık yoğur 1 dilim ekmek yedim
misafirliğe gittik komsuya fellak köftesi yapmış 2 kaşık ondan yedimküçük pohca bide bakla salatasıı ilk kez yedim ama hoşuma gitti marmariste yapılırmış bakla fazla pişirmem ama salatası hoş olmuş 1catalda kek yedim ayıp olmasın diye akşama az yerimmm dedimm

Canım, öğle yemeğin çok güzel olmuş, afiyet olsun :)))
Komşu hafiften bozmuş işi ama, neyse :)))
Bakla salatasını biz de çok yaparız canım :))) Favayı da çok yaprız :))) Ayy, favadan bahsetmemeliyimmmmm.

bendaha 1 lt suyu bile içemedim amaa eve gidince tamamlarım inşallah.
izniniz olursa ben çıkıyorum kızlar. faturalarım var onları halledip çıkayım işten çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
elacım hoşgeldin canım. sonra görüşürüz.

Kolay gelsin canım :))))) Ben de seni çok öpüyorum :)))

benim akşam yemeğim
kabak
yoğurt
light ton balık 1 çatal
2 dilim ekmek
karpuz
hadi ben kaçtım

Son düzenleme:
nac canım senin sorunun az yemekti sanırım
çnk baksana metabolizman hızlandı ki hemen acıkıyorsun :))
şimdiden afiyet olsun

Belki de dosbikim :))) Umarım bu hafta tartıda yüzüm güler :)))

benim akşam yemeğim
kabak
yoğurt
light ton balık 1 çatal
2 dilim ekmek
karpuz
hadi ben kaçtım

Afiyet olsun canım :)))) Sen karpuz sezonunu açtın hayatım :))))) Karpuzdan ne kadar yedin?

Back