Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana selin_as diye bi kız almıştı ama fotoğraf koydumu bilmiyorum ona çok güzel şeyler gitti
zati hediyesini geri yolladımm bugün kargodan aradılar istanbuldan telefonunu istediler bende tıanımıyorum bile neyini söyleyim size dedim ama arkadaşım hediye almış çok mutlu oldum haftaya salı gönderecek nane kurutuyor şimdi mis gibi hormonsuz kendi bahçesinden bide vişne reçeli koymuşş harika oldu bunun üzerine
nachticim gittinmi hayatım,sende melzeyit gibi başka taraflardamısın. kuuuuu nerdesiniz bayanlar.
Kızlar, ben açım. İftarı bekler gibi yemek saatimi bekliyorum. Saat 17 de sütüm var. Sütü bu kadar hasretle bekleyeceğimi hiç düşünmezdim ((
ah canım kıyamam. ama yılmak yok çiçeğem.sen bu hafta o 1 kiloyu verecek ve devamındada tüm sıkıntılı kilolarından kurtulacaksın.pes etmek yok. bende senin diyetindden yapmak istiyorum ama şu yağıma suyuma bende baktırsam. hastaneye uğrayayım çıkışta onlardan bilgi alayım belki orda beslenme uzmanı falan vardır.
cnm hayırlı olsun bol bol verirsin fazlalıkları inşşKızlar, diyetimin ilk gününün ilk yarısı iyi gitti :))))) Sabah regl oldum, onun asabiyei de yakında gider :))))
Çok ilginç ya, öğle yemeğine çok acıktım. Normalinde çok daha az yiyorum da acıkmıyorum, bugün çok acıktım :)))
aferin sana cnm suyunu içmişsinnKızlar, suyumun 1.5 lik kısmını içtim. Yarısı gitti, yarısı kaldı :)
Yeşil çayımı da okulda çubuk tarçınla içtim, çok güzel oluyor, tavsiye ederim :)
cnm afiyet olsun güzel olmuşşkahvaltım:
2 kk peynir
2 dlm ekmek
1 bardak süt ve söğüş
ara öğün
1 bardak süt
2 tane diyet bisküvi
öğlen:
5 kasık sebze yemegı
1 su bardagı kadar yogutr
1.5 litre suyumu içtim :)
cnm hava değişimindendirr gecmiş olsunnmerhaba kizlar nasilsiniz ben bugün evdeyim kuzum hasta öksürüyor grip benim de kafam agriyor hava da cok kötü
afiyet olsun cnm2. bardak yeşil çayımı içiyorum :)))
Şimdi yarım litre daha su içtim :) Oldu 2 litre :))))
bende öğlen yemeğinmde 5 kaşık barbnya yemeği ve 3 kaşık yoğur 1 dilim ekmek yedim
misafirliğe gittik komsuya fellak köftesi yapmış 2 kaşık ondan yedimküçük pohca bide bakla salatasıı ilk kez yedim ama hoşuma gitti marmariste yapılırmış bakla fazla pişirmem ama salatası hoş olmuş 1catalda kek yedim ayıp olmasın diye akşama az yerimmm dedimm
bendaha 1 lt suyu bile içemedim amaa eve gidince tamamlarım inşallah.
izniniz olursa ben çıkıyorum kızlar. faturalarım var onları halledip çıkayım işten çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın.
elacım hoşgeldin canım. sonra görüşürüz.
3 bardak yeşil çayımı bitirdim:))) Şimdi de yemek saatimi bekliyorum hasretle :)))))
nac canım senin sorunun az yemekti sanırım
çnk baksana metabolizman hızlandı ki hemen acıkıyorsun :))
şimdiden afiyet olsun
benim akşam yemeğim
kabak
yoğurt
light ton balık 1 çatal
2 dilim ekmek
karpuz
hadi ben kaçtım