Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tesekkur ederim canım aynen dedıgın gıbı oldu kendımı hem yorgun hem enerjık hıssedıyorum :))
bu arada koşu bandı gercekten kullanıslı ve faydalı oluyor mu? cunku bende dusunuyorum ama babam sonra bılıyorum bası bos kalcaktır onun dıyor bende ısrar etmıyorum işe yarıyorsa israr edeyim kaydirigubbakcemile3

hımm anlasıldı :) kolay gelsın bende işletmeyi yarıda bıraktım seneye adalet meslek yuksege kaydolayım dıyorum. cunku hukuk cok ıstıyorum ya öss ye yada dgs ye gırerım okul bıttıkten sonra dıyorum artk..

biz zaten cok nadır bulusuyoruz normal zamanlarda da onun hep ısı hem okulu var dıye gorusemıyoruz o yuzden guzel bı gundu :kedi: bide her ne olursa olsun gorusme ımkanın varsa nadırende olsa gorus bence her acıdan beslenmenede faydası dokunur bence :)

celudar canım dışarda yürümek gibi bi imkanın varsa alma çnk evde büyük bi kalabalık
bende çok ii kullanlardan değilim zaten çoğu kişide benim gibi
ama ben çok azimliyim diyorsan başka ...

2.5.2010 içilen su miktarı
Dosba........................ 1.5 lt
Ad1 ............................
Nachtigall .................2lt
Melzeyit ....................
Nur_84 .....................
taylor ........................
ethos ........................
Ela .............................
Celudar ...................

2.5.2010 içilen su miktarı
Dosba........................ 1.5 lt
Nachtigall .................2lt
Celudar ..................1,5lt

adaşım ben aslında yuzmeye gıtmeyı cok ıstıyorum ama kosu yapmayıda sevıyorm dısarda da pek kosuya ımkan olmuyor ondan dıyordum ama bıraz daha dusunmem lazım galıba.. yınede yuzme konusunda ısrarlıyım :))

spor yapmayı cok ıstıyordum ama bugun 5 de kalmıstım uykusuzluktan olcem
bı yarım saat bı kac yer hareketı yapıp uyucam
herkese ıyı geceler..

ii geceler canım çok yorulmuşsun
bende yüzmeyi istiyorum ama kapalılara yönelik havuz olmadığı için ya keçiören yada etliğe gitmem lazım bana çok uzak kalıyor (

ben geldim arkadaşımın bebeğinin doğum gününe gittim ben onun ebesiyim doğumdan sonra ben aldım elime onu şimdi 1 yaşında ben halen şişkoyumm
ne yedim ne yemedim kii

2.5.2010 yürüyüş süresi
Dosba........................
Nachtigall ................. hiç yürümedi
Celudar ..................

Kızlar, gününüz aydın olsun, işleriniz rast gitsin, güneşiniz eksik olmasın :))))
Sabahtan tercume işim var, oradan okula gideceğim arkasından da diyetisyene... Koştur koştur işlerim olacak gibi. Kaçamak yapmayacağım :)))

2.5.2010 yürüyüş süresi
Dosba........................ hiç yürümedi
Nachtigall ................. hiç yürümedi
Celudar ..................

nac canım akşama diyetisyen tavsiyelerini bekliyoruz
bende klasik kahvaltımı yapacağım görüşürüz kızlar

günaydıııınnnn a.s.
hepinize güzel bi hafta diliyorum

günaydın canım aynı şekilde

nach canım bende bekliyorumm bugünnn

canlarım günaydın.umarım herkesler iyidir.bende iyiyim.buralardayım öpüldünüz.

günaydınnn
hava süper buğün kızımı dr götürcem hafif öksürük ve burun akıntısı var
işlerim var ev işi uğrarım arada
sabah sirkeli ballı ılık suyumu içtim kahvaltı yapacağım simdi klasikk

Gunaydin kizlar bugun daha iyiyim bana da baya moral vermissiniz yeni okuyabldim hepinize tesekkurler ben pek dikkat edemiyorum evde aburcubur yok ama disarida yemem istiyorum iste neyse dikkat etmeyedevam edecem umarim sizonde yardiminizla yuruyus ve suyu yaziyoruz galiba ben cok su icerim zaten sorun yok ama sppra ara verdim bebekle olmuyor cunku ayrica elacim gec is olsun ben daha yasamadim dis olayini ama az kaldi umarim boyle kotu olmaz senin esin ne is yapiyor sende ben gibi surekli yalniz kaliyorsun seni cok iyi anliyorum hele cocuk unca cok zor cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…