• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydınlar kızlar,

nasılsınız? uzunca bir aradan sonra geldim :) hepinzi çok özledim.
başvurumu yaptım, tatile gittim peşine de eşimin antalyada kongresi vardı sen de gel çok bunaldın diye ısrar etti süper oldu gerçektencuma döndük kafan dinlendi iyi oldu. Şimdi diyete motive olmnaya çalışacağım derslerim de bitsin takıma da gelirim.

herkesi çok öptüm uğramaya çalışırım yine.
günaydııııınnnn.... özledik... a.s.
en kısa zamanda bekliyroruz

Günaydın kızlar.

Nac canım bu sabah ölçüldüm 65.4 kiloyum. Artık Cuma'ya kadar bir daha ölçülmeyeceğim. Ne tartı, ne mezura yok. Diyetimi, sporumu yapıp, uykuma dikkat edeceğim, akşamları geç yemeyeceğim. Gerisine de çok takılmayacağım. Diyetisyen düşünsün. Veremezsem birşeyleri değiştirir artık. O birşey yapamazsa da para biriktirip york testi yaptıracağım, ona göre diyet yapacağım. Çareler tükenmiyor çok şükür :)

günaydın canım
bende sabah son kez tartıldım durumum kötü
bu hafta cumaya kadar tartılmayacağım

Canım 5 dakika içince kahvaltı yapmam gerekiyor. Yoksa kaçamak gibi sayılıyor. Öpüyorum canım, görüşürüz.
afiyet olsun

günaydın arkadaşlar halen kendime gelemedim
melisciğim hoşgeldin özlettin kendini yokluğun belli oluyor hayatımmm

5-6 fındık yedim bugün itibariyle hem sporuma hemde suyuma dikkat edecemm

günaydın.... bende suyuma ve sporuma çok dikkat edeceğim
0.5lt su içtim akşama bugün 3 olmalı

melzeyitim, dosbacım, ben de suyuma sporuma dikkat edeceğim. Bugün mekik falan da çekeceğim, belimi zorlamadan.

elacım, kızının iyileşmesine sevindim, gözün aydın.

Nac canım bugün suyunu güzelce içersin artık.

Ben şimdi bir saat kadar çalışacağım maalesef. Ama sonra kendimi dışarı atacağım. Güzel bir gün olacak inşallah. Herkese güzel pazarlar.

günaydın kızlar inş. ideal kılolarınıza ulaşırsınız nac cok şekersin canım resmine baktım öyle abartılacak bir kılonda yok boyun kaç canım

Boyum 1.60 canım :) Senin hamileliğin nasıl gidiyor canım?

günaydınlar kızlar,

başvurumu yaptım, tatile gittim peşine de eşimin antalyada kongresi vardı sen de gel çok bunaldın diye ısrar etti süper oldu gerçektencuma döndük kafan dinlendi iyi oldu. Şimdi diyete motive olmnaya çalışacağım derslerim de bitsin takıma da gelirim.

Canım, biz de seni özledik :)))) Başvurun da bitti cnaım, ohhh. Dertin bir nefes almışsındır :))) Seni bekliyoruz :))))

Günaydın kızlar.

Nac canım bu sabah ölçüldüm 65.4 kiloyum. Artık Cuma'ya kadar bir daha ölçülmeyeceğim. Ne tartı, ne mezura yok. Diyetimi, sporumu yapıp, uykuma dikkat edeceğim, akşamları geç yemeyeceğim. Gerisine de çok takılmayacağım. Diyetisyen düşünsün. Veremezsem birşeyleri değiştirir artık. O birşey yapamazsa da para biriktirip york testi yaptıracağım, ona göre diyet yapacağım. Çareler tükenmiyor çok şükür :)

Çok güzel düşünmüşsün canım. Bana da moral veriyorsun :)))) Bence diyetisyen bunun çözümünü bulur. York testine de gerek kalmaz :)))

günaydın arkadaşlar halen kendime gelemedim
melisciğim hoşgeldin özlettin kendini yokluğun belli oluyor hayatımmm

5-6 fındık yedim bugün itibariyle hem sporuma hemde suyuma dikkat edecemm

Süpersin cnaımmm

Kızlar, babacığım gitti :(((( Evimiz sessizleşti...
Babamı yolcu ettikten sonra pazara gittik. Gene aldım enginarlarımı.... Bi ara yaparım. Dünkü yürüyüş beni epey yormuş, bi de ayağımda çok rahat ayakkabılarım yoktu ve hava sıcaktı. Hala yorgunum. Az önce ara yapmadan öğle yemeğimi yedim: 6 tane tekirdağ köfte, 2 kaşık pilav ve ayran. Daha yarım litre suyumu içtim, birazdan bi yarım litre daha içmem gerek..
Yarın da diyetisyene gideceğim... Umarım bana yardımcı olabilir.
Buralardayım

nasılsınız kızlarr
benkötüyüm sabaha kadar uyku yoktu kızımın ateşi çıktıı başını bekledimhep eşimde nöbetçiydi gece 4te onu çağırdım 39 gecince çokzor yaa uykusuzluktan cok o ağladıkca bende ağladımmm bişey yapamamak zorr hala huysuz dişi çıkmışama baya zorladı bide soğuk algınlığı var bide bende kötüyümm demiştim birbirimize gecirdik herhalde iştahımda yokk sabah simityedimm 1 yumurta
öğle yemeğimşimdi yedimm 2dilim ekmek köfte 4 tanee yoğurt yeşil cay içerim birazdan 1 litre suyumu içtimmm

çok geçmiş olsun canım diş çıkarma dönemlerinde oluyor böyle şeyler sadece yalnız başına olman iyi olmamış allahtan eşinn gelmiş tek başına daha panik olur insan :(

neysekı ben cok dondurma sevmıyorum :)) mamakda uzakmıssın canım yaa bende yuruyuse arkadas ıstıyorum :( gercı ben hafta ıcı her gun hemen hemen kızılaydan kore parkına kadar yada daha ılerısınde aski ye kadar yuruyorum ama işte oyle esofmanları cekıp gıdılmedıgı ıcın olmuyor pek :(
neyse bırbırımızı sık kontrol edelım ama ;)) kacamak yok :)) (gercı ben bugun kıbrıt kutusu kadar sutlu tatlı yedım :( )

çok güzel yürüyormuşsun canım bu yürüyüş zaten zayıflaman için yeterli olur diye düşünüyorum ben o kadar yürüyebilsem keşke :(

kahvaltım:
2 kk peynir. 1/2 susamlı pogaca( erkek kardesım epeeey bı pogaca yıgmıstı eve dayanamadım :( )
1 bardak sut sogus

ara ogun:
salatalık domates

ogle:
gezmedeydım :)) 2 yk zeytin yağlı fasulye
8-9 tane zeytın yaglı sarma (coook guzel olmustu :( )
1 kıbrıt kutusu kadar sutlu tatlı ooof of...

şimdide mısafır var yanlarına gıdıp oturup sadece cay içicem.
herzaman oldugu gıbı ev yıne pasta borek dolu :(

suda daha yarım lıtre daha :S

arada bir olur öyle kaçamaklar canım çok aşırı bir kaçamağın da olmamış ayrıca birkaç gün telafi edersen yansımaz kilona

Kızlar, çok yorgunum. Gezdik, bi de 5 km yürüdük :))) Güneş mi çarptı ne? Sersem gibiyim.
Yediklerime gelince.. Biraz saçma oldu. Kahvaltımı biliyorsunuz: öğleye doğru 1 tavukgöğsü yedim. SOnra 5 km yürüdüm. Öğle yemeği olara da balık yedim, yanında 2 halka kalamar, 3 dilim ekmek (ekmek kaçtı biraz, avuntum sabah 1 dilim yemiş olmam. Kalamar da çok iyi olmadı tabi) Başka bi şey yemedim. Şimdi de o kadar yorgunum ki, kalkıp yemek yapmaya zorsunuyorum :))))
Su meselesine gelince... 1 litre içtim daha :(((( daha en az 1 lt daha içmem lazım. Ama şimdi 1 nane limon çayı içiyorum, sayılmaz di mi :((((

çok güzel yürümüşsün canım tebrikler :nazar:

selam kızlar
öğle yemeğim
pirzola (biftek olsa çok ii olurdu ) light kola
ara 1 havuç suyu
akşam
yarım kase bile değil çorba
4yk makarna
cacık

2 kupa yeşil çay
1lt su :((bugün bende gün içine çok yayamadım :((çnk çok çay içtim :((
yatana kadar 2 lt olur

öğünlerin çok düzenli olmuş canım yeşil çayını da ihmal etmemişsin daha ne olsun :))

günaydınlar kızlar,

canım çok özledik seni en kısa zamanda tekrar aramızda olursun umarım herşey yolunda da gidiyormuş tatilini de yapmışsın senden rahatı yoktur şimdi :))

slm şekerler nasılsınız
bana gelince kilo aldım ofya 67.5 oldum nasıl oldu anlamadım ya
benim sorunum şu canım sürekli tatlı istiyor ama sürekli ananın gece uyku arasındauyanıp yişiyebilirim sebebi ne olabilir sizce yoksa kilo alömazdımda bu tatlı beni mahvetti
nac moralime gelince takmamaya çalışıyorum artık nasıl başaracaksam bilmiyorum ama
yediklerime gelince bugğn çok az kahvaltı yaptım geç yaptım zaten yarım saat olmadı
akşamada mantar sote yapacam çok az yerim egzersize balıycam tekrar yeniden başlıyourm herşeye 1 kilo aldım offff

çay içmekten su içemediğimi farkettim :))
öğle yemeğim
pirzoala
salata
ayran
1.5dilim ekmek
bugün az yedim ama hala hiç yürümedim
eşim içerde çalışıyor iş yetiştirecek bende balkonda çay içiyorum

ben geldiiiiimmm :))
guzel bı gundur
zayıflamıs oldugum soylendı cunku :))
ama buna guvenıp bırakmak yok yılmadan devammm ;))
ama yedıklerımde ayda bi diye aştım bıraz yaa :(

günaydınnnnn
hava süperrr bende iyiyim buğün kızım da iyi ateş olmadı gece sükürr
herkese güzel hafta sonları

ayy canım maşallah..inşallah atlatmışsınızdır su zor donemı :)

çok güzel yürüyormuşsun canım bu yürüyüş zaten zayıflaman için yeterli olur diye düşünüyorum ben o kadar yürüyebilsem keşke :(

arada bir olur öyle kaçamaklar canım çok aşırı bir kaçamağın da olmamış ayrıca birkaç gün telafi edersen yansımaz kilona

yeterlı oluyor gıbı gelıyor ıste canım ya :(
senın okulun besevlerdeyse saatlerımız uydugunda besvelerden kızılaya yuruyelım :)) ben o yolu sevıyorum yokus yok bırsey yok :))
bugunde aştım bıraz ama :(

sabah kahvaltım:
1 kk kadar peynir
2 dilim ekmek

ara öğün:
yarım paket altınbasak

öğlen:
lavas arasında et doner yedım ama lavasdan bı kısmını kopardım ekmek yemıs olmamak ıcın
1 bardak ayran 6 tane cok ınce kesılmıs patates kızarması (erkek arkadasımınkınden dayanamayıp aldım :( )
ve malesef meyveli cıkolatalı waffle yedım :( ama altındaki hamurlu yerını yemedım bıraktım oyle..

ara ogun:
altınbasagın kalan yarısı

aksam:
daha yemedım :))

su : 1 litre şimdilik
spor : epey yurudum ama spor maksatlı deıldı akşama kadar dusunuyorum birseyler
yedıklerıme karsılık olarak..

Son düzenleme:
Kızlar, babacığım gitti :(((( Evimiz sessizleşti...
Babamı yolcu ettikten sonra pazara gittik. Gene aldım enginarlarımı.... Bi ara yaparım. Dünkü yürüyüş beni epey yormuş, bi de ayağımda çok rahat ayakkabılarım yoktu ve hava sıcaktı. Hala yorgunum. Az önce ara yapmadan öğle yemeğimi yedim: 6 tane tekirdağ köfte, 2 kaşık pilav ve ayran. Daha yarım litre suyumu içtim, birazdan bi yarım litre daha içmem gerek..
Yarın da diyetisyene gideceğim... Umarım bana yardımcı olabilir.
Buralardayım
cnm allah kavuştursun zor oluyoo gidincee sevdiğin insanlarr buğün fazla yorulma istersen bahar carpıyo herhaldee afiyet olsun güzel olmuşş suda içmişsin:))))
çay içmekten su içemediğimi farkettim :))
öğle yemeğim
pirzoala
salata
ayran
1.5dilim ekmek
bugün az yedim ama hala hiç yürümedim
eşim içerde çalışıyor iş yetiştirecek bende balkonda çay içiyorum
afiyet olsun cnmm yürü bakalımm ben yapamıyomm
ben geldiiiiimmm :))
guzel bı gundur
zayıflamıs oldugum soylendı cunku :))
ama buna guvenıp bırakmak yok yılmadan devammm ;))
ama yedıklerımde ayda bi diye aştım bıraz yaa :(
hg cnm ne güzel bak demek ki tam gazdevam ediyorummaz kaldı yazaa
sabah kahvaltım:
1 kk kadar peynir
2 dilim ekmek

ara öğün:
yarım paket altınbasak

öğlen:
lavas arasında et doner yedım ama lavasdan bı kısmını kopardım ekmek yemıs olmamak ıcın
1 bardak ayran 6 tane cok ınce kesılmıs patates kızarması (erkek arkadasımınkınden dayanamayıp aldım :( )
ve malesef meyveli cıkolatalı waffle yedım :( ama altındaki hamurlu yerını yemedım bıraktım oyle..

ara ogun:

aksam:

kacamaklar olmuş ama arada oluyoo akşam dengelersin inş yürüyüş felan yaparan yakarsınn

Kızlar, pek sessiz kalmışız bugün. Hemen yaptığım kaçamağı yazayım: 2 dilim pizza. öğleden sonra tartıldım, hiç bi değişiklik yoktu. Canım hiç istememesine rağmen eşime pizza sipariş ettirdim. Hırs almaya çalışıyorum sanırım. Yarın olsa da şu diyetisyene başlasam... Çok ümit bağladım, umarım hayal kırıklığına uğramam.. Şu ana kadar 1,5 lt su içtim. 2-2,5 a tamamlarım herhalde.
Dosbikim, ben de aynısını farkettim. Bitki çayı vs içmekten su içemiyorum. Bugün bu sebeple çay falan içmedim.
Kızlar, ben uzun zamandır suyu hiç içmiyorum, acaba bu yüzden mi hiç kilo veremedim (((( ne kadar çaresiz bir porte çiziyorum, değil mi!!!
Checim, canım, bazen bana da tatlı krizi gelir, özellikle browni. Canım, keserken zorlandım. Daha ziyade kuru kayısıyı kullandım. Sana da tavsiye ederim. Bi de katılımı arttırırsan belki daha iyi motive olursun. Ben tatlıyı keserken kızlar bana çok destek oldular.
Baharım, nasılsın ccanım )))) seni özlüyoruz )))

ben buğün evdeydim yine eşim yokk kzım hasta oluncada çıkmıyozda harakette fazla etmiyomm yediğimkalıyoo sanırm
kahvaltı :(((( patates kızartması yedimm
öğlen çorba,barbunya,kus kus ekmek 1 dilimm
ara cubuk kraker
akşam 2 kaşık kus kus ,2kaşık barbunya
inş yemem bişeyy hı bide 2 kaşık dondurmaa:((((
2 kupa yeşil cay

sabah kahvaltım:
1 kk kadar peynir
2 dilim ekmek

ara öğün:
yarım paket altınbasak

öğlen:

ara ogun:

aksam:

Erkek arkadaşınla buluştun diye bi şey demiyoruz şekerim )))) ama telafi yapmalısın. Bak, ne güzel herkes sana zayıflamışsın demiş, daha da motive olmak için sebebin var.... Bugün suyunu en azından 2,5 lt ye tamamlamaya çalış canım ))) bu arada güzel zaman geçirmişsin sanırım, çok sevindim )))

Kızlar, pek sessiz kalmışız bugün. Hemen yaptığım kaçamağı yazayım: 2 dilim pizza. öğleden sonra tartıldım, hiç bi değişiklik yoktu. Canım hiç istememesine rağmen eşime pizza sipariş ettirdim. Hırs almaya çalışıyorum sanırım. Yarın olsa da şu diyetisyene başlasam... Çok ümit bağladım, umarım hayal kırıklığına uğramam.. Şu ana kadar 1,5 lt su içtim. 2-2,5 a tamamlarım herhalde.
Dosbikim, ben de aynısını farkettim. Bitki çayı vs içmekten su içemiyorum. Bugün bu sebeple çay falan içmedim.
Kızlar, ben uzun zamandır suyu hiç içmiyorum, acaba bu yüzden mi hiç kilo veremedim (((( ne kadar çaresiz bir porte çiziyorum, değil mi!!!
Checim, canım, bazen bana da tatlı krizi gelir, özellikle browni. Canım, keserken zorlandım. Daha ziyade kuru kayısıyı kullandım. Sana da tavsiye ederim. Bi de katılımı arttırırsan belki daha iyi motive olursun. Ben tatlıyı keserken kızlar bana çok destek oldular.
Baharım, nasılsın ccanım )))) seni özlüyoruz )))

cnm olmamış öyle pizzaa:((((:oklava:
su çok önemli bende içerim çokk vücudun yenilenmesini sağlıyoo sonuçta içebildiğin kadar çok içmeye calışş ben 2 bardak 2 bardak içiyom içtimi :içelim:

Elacım, kızının ateşi düştü sanırım. Umarım kısa zamanda rahatlar, sağlığınıza kavuşursunuz ))) canım,hafiften karbonhidrat ağırlıklı beslenmişsin gibi. Meyven yok galiba )))) suyu ne kadar içtin )))

nac sus bildiğim kadarıyla yağ yakında cok cok onemlı o yuzden su ıcmemenın etkısı mutlaka kı olmustur bence ve ıcmeye basladıgın ıcınde gorursun etkısını bu hafta ;)
dıyetısyenler psıkolojık acıdan kılo vermek ısteyen ınsanları en ıyı anlayan kısıler oluyor bence.. yanı motive acısından, iyi olanı ,gercekten cok faydalı oluyor. bence guzel olacaktır :)
babanlada tekrar gorusursunuz inşallah ,hayırlı yollar olsun. Allah tekrar kavustursun..

cnm allah kavuştursun zor oluyoo gidincee sevdiğin insanlarr buğün fazla yorulma istersen bahar carpıyo herhaldee afiyet olsun güzel olmuşş suda içmişsin:))))

afiyet olsun cnmm yürü bakalımm ben yapamıyomm

hg cnm ne güzel bak demek ki tam gazdevam ediyorummaz kaldı yazaa

kacamaklar olmuş ama arada oluyoo akşam dengelersin inş yürüyüş felan yaparan yakarsınn

evet evet kesınlıkle aksam yuruyuse cıkmam onun dısında da spor yapmam lazım...
ayrıca tabıkıııı tam gaz devaaammm opuyorumnanaktan

Erkek arkadaşınla buluştun diye bi şey demiyoruz şekerim )))) ama telafi yapmalısın. Bak, ne güzel herkes sana zayıflamışsın demiş, daha da motive olmak için sebebin var.... Bugün suyunu en azından 2,5 lt ye tamamlamaya çalış canım ))) bu arada güzel zaman geçirmişsin sanırım, çok sevindim )))

1-1,5 ayda bı gorusuyoruz o yuzden bu sekılde yıne frenmeleye calıstım kendımı. ayrıca tesekkurler gercekten guzel bi gundu :)

bu arada ingilizce kursunda kur atlama sınavındanda 80 almısım yanı gectım cooook sukur artık 9. kur oldum :))

walla canım bugun pizza cektı cektıı ama nasıl kaydirigubbakcemile3
yınede dayandıııım
nac hayatın tadına bakalım canıım benım :))) aksama guzel guzel sporlar yapmıs olalım bari :))

Back