• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar eski diyetime döndüm bakalım
deneyelim görelim
haftada 1 kilo veremiyordum ama en azından 600gr veriyordum
şimdi aramı yaptım 125gr çilek yedim :)) eee mutfak baskülüm yine ortaya çıktı anlayacağınız
bilgi 125gr çilek =12 orta boya denk geldi ...gayet doyurucuydu
su 1 lt oldu
akşama yürüyüş var :))

günaydınnn
hava süper buğün kızımı dr götürcem hafif öksürük ve burun akıntısı var
işlerim var ev işi uğrarım arada
sabah sirkeli ballı ılık suyumu içtim kahvaltı yapacağım simdi klasikk
günaydın canım. geçmişolsun,çocuklarda bahar dolayısı ile salgın var benim oğlmunda öksürüğü var neredeyse 2 haftadır. biraz azaldı ama hala geçmedi

Gunaydin kizlar bugun daha iyiyim bana da baya moral vermissiniz yeni okuyabldim hepinize tesekkurler ben pek dikkat edemiyorum evde aburcubur yok ama disarida yemem istiyorum iste neyse dikkat etmeyedevam edecem umarim sizonde yardiminizla yuruyus ve suyu yaziyoruz galiba ben cok su icerim zaten sorun yok ama sppra ara verdim bebekle olmuyor cunku ayrica elacim gec is olsun ben daha yasamadim dis olayini ama az kaldi umarim boyle kotu olmaz senin esin ne is yapiyor sende ben gibi surekli yalniz kaliyorsun seni cok iyi anliyorum hele cocuk unca cok zor cok
canım herzaman yanındayız,paylaşmak istediğin sürece dinleriz. sen yeterki salma kendini sıkı tut. yavrun için,o herzaman yanında olacak,seni yoracak belki ama sana annecim deyip sarılması dünyanı değiştirecek. herşey çok güzel olacak buna inan canım.

deneyelim görelim
şimdi aramı yaptım 125gr çilek yedim :)) eee mutfak baskülüm yine ortaya çıktı anlayacağınız
su 1 lt oldu

canım ne güzel bir yerden başladın,ben ne yapsam diye düşünüyorum acaba bende çorba diyetimi yapsam nasıl olurki. bişeyler denicem artık. ohaoldumsmile su olayım sıfır spora başlayamadım ne olacak halim bilmiyorum. mafoldumben

hımm anlasıldı :) kolay gelsın bende işletmeyi yarıda bıraktım :D seneye adalet meslek yuksege kaydolayım dıyorum. cunku hukuk cok ıstıyorum ya öss ye yada dgs ye gırerım okul bıttıkten sonra dıyorum artk..

biz zaten cok nadır bulusuyoruz normal zamanlarda da onun hep ısı hem okulu var dıye gorusemıyoruz o yuzden guzel bı gundu :kedi: bide her ne olursa olsun gorusme ımkanın varsa nadırende olsa gorus bence her acıdan beslenmenede faydası dokunur bence :)

canım geçen yıl bu zamanlar şişman katerogirisinde değildim yine kilom vardı ama balık etliydim bir anda 15 kilo aldım kullandığım ilaçlarla birlikte şimdi en azından 15 kiloyu vereyim öyle görsün istiyorum kamerada görüyor zaten sürekli kilo aldığımı kendim de söylüyorum hatta ben kendi kendimle bile dalga geçiyorum :))) sorun buluşacağımızda ne giyicem yakışacak mı gibi stresler yaşamamak o yüzden şu 3 ayda 15 kilodan kurtulmalıyım :)))

deneyelim görelim
su 1 lt oldu

yaparsın dosbikim o zamanlar çok güzel yapıyordun kolay gelsin canım..

adcım ben bu sabah çorba diyetine başlayacaktım ama canım çekmedi :((
eski diyetime başlamaya karar verdim bi de yürüyüş işini helledeceğim
hazirana kadar az da olsa veremezsem artık bırakacağım 15 aydır burdayım ve takımda artık yer kaplamak istemiyorum bu duygu sömürüsü falan değil... kendime olan saygımı yititreceğim...anlayacağın bunalımdayım :((

baharcım sende biliyorsun ki en önemlisi seni sevmesi.... haklısın kilo vermen lazım biliyorum ama önce kendin için .... yoksa bende eşim benimle görüşmeye gelirken süper süslenirdim :)) ee ozaman kilo problemim yoktu :))
şimdi kendine güzel hedefler koymuşsun sakın vazgeçme....
ben de artık vermeliyim!!!! yoksa bu son...

ben iki kase çorba ve 2 dilim ekmek yedim kızlar azda salata yedimm miğdem halen düzelmedi gözümde bahar alerjisi oldu işte böylee
dosbacıım en güzelini yapmışsın mutlaka devam ettir

hazirana kadar az da olsa veremezsem artık bırakacağım 15 aydır burdayım ve takımda artık yer kaplamak istemiyorum bu duygu sömürüsü falan değil... kendime olan saygımı yititreceğim...anlayacağın bunalımdayım :(( ..
valla hayatım aynı duyguları paylaşıyoruz. kendime çok kızıyorum. bu sefer bişeyler yapalım hayatım. ben iş çıkışı bol meyve alacağım erik falan. çorba diyetinede başlıyorum şu saatten itibaren. haftada 500 gr versem onada razıyım. ama benim psikolojim rahat değil dosbacım ondandır böyle oluşum.bazı problemler yaşıyorum ve buda beni ister istemez yemeğe teşvik ediyor ama dur diyorum kendime artık bakalım ne kadar duracağım.

ben iki kase çorba ve 2 dilim ekmek yedim kızlar azda salata yedimm miğdem halen düzelmedi gözümde bahar alerjisi oldu işte böylee
dosbacıım en güzelini yapmışsın mutlaka devam ettir
hafif atlatmışsın yemek olayını,sıcak çorbayla yakında düzelir miden.üşüttüysen tabi,strese bağlıysa iyi gelmez hiçbirşey. geçmiş olsun canım.

kızlar nerdesiniz...suya devam :))

canım ben burdayım fırsat buldukça yazıyorum daha 250 ml su içtim şimdi bir tane daha içerim.

slmlar arkadaşlar nasılsınız bakalım
dün hava çok güzeldi kocişle ve kuzumla tophane keyfi yaptık sabahda kahvaltıda dışarıda idik ama dikkatli davrandım
sabah
çeyrek simit peynir zeytin 2 parça salam ve 1 adet elma
kahvaltı saati 12 idi
aralarda tophane olunca bol çay ve sigara
akşamda tek iskender ekmeklerinden hiç yemedim artı sos ve tereyağı yok normaldede az koydurdum yanındada yarım su bardağı zero kola
akşamda 2 tane salatalık
toplam suyumda 2.5 litre

bugüne gelelim sabah kalkınca 3 büyük bardak su içtim saat 12de kahvaltı
evde kepek ekmeği kalmadığı için 2 dilim ekmek 2 parça peynir 2 adet zeytin 1adet yumurta
yanında çay
şimdide kahve yanındada 1parça bitter çikolata
dosbaacım şu ana kadar içtiğim su 2 litreye vardı galiba 3 büyük bardak kola bardaklarından sabah 2.5da yarım litrelik şişe

nurcum çok güzel su içmişsin canım tebrikler

adcım bende bugünlerde psikolojik sorunlar yaşıyorum :(( aslında bi kere destek almaya kalktım ama ilk seansta sorunu kendim çözebilcemi anladım
şimdi yine kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum
sinirlerim bozuldukça yemek yemek istiyorum ve yiyemiyorum çnk o zaman daha kötü hissediyorum
stresten de dolayı veremiyorum
bırakayım dedim hemen kilo aldım :(( napcam bilmiyorum

Canlarım, yazdıklarınızı okudum )) öncelikle adcım, suyu muhakkak arttır canım. Artık ben kabahati suya bulmaya başladım.
Dosbikim, ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Bu diyet fikrini kafamdan çıkartmak istiyorum.
Şimdi diyetisyenin kapısındayım, sıramı bekliyorum. Kızlar bu sefer başarmak istiyorum. Yılmak, kaçmak ya da kaçamak yapmak istemiyorum. Doktorun tartısında kaç çıkacağımı çok merak ediyorum ve korkuyorum. Bi de regl zamanım geldi, bi kaç güne kadar olurum. Bi de onun şişliği.... Offff off

Canlarım, yazdıklarınızı okudum )) öncelikle adcım, suyu muhakkak arttır canım. Artık ben kabahati suya bulmaya başladım.
Dosbikim, ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Bu diyet fikrini kafamdan çıkartmak istiyorum.
Şimdi diyetisyenin kapısındayım, sıramı bekliyorum. Kızlar bu sefer başarmak istiyorum. Yılmak, kaçmak ya da kaçamak yapmak istemiyorum. Doktorun tartısında kaç çıkacağımı çok merak ediyorum ve korkuyorum. Bi de regl zamanım geldi, bi kaç güne kadar olurum. Bi de onun şişliği.... Offff off

hadi canım başarılar

ii geceler canım çok yorulmuşsun
bende yüzmeyi istiyorum ama kapalılara yönelik havuz olmadığı için ya keçiören yada etliğe gitmem lazım bana çok uzak kalıyor :((

haklısın canım yaa benımde hemen dıbımdekı yer ama işte bak bende buradan gıtmıyorum daha :)) inş baslarım...

2.5.2010 yürüyüş süresi
Dosba........................
Ad1 ............................
Nachtigall ................. hiç yürümedi
Melzeyit ....................
Nur_84 .....................
taylor ........................
ethos ........................
Ela .............................
Celudar .................hiç yürümedi

günaydınnn
hava süper buğün kızımı dr götürcem hafif öksürük ve burun akıntısı var
işlerim var ev işi uğrarım arada
sabah sirkeli ballı ılık suyumu içtim kahvaltı yapacağım simdi klasikk

gecmıs olsun canım yaa... cocuklarda da bı rahatsızlıık basladımı zorluyor annelerı epey anlasılan.. kolay gelsin...

canım geçen yıl bu zamanlar şişman katerogirisinde değildim yine kilom vardı ama balık etliydim bir anda 15 kilo aldım kullandığım ilaçlarla birlikte şimdi en azından 15 kiloyu vereyim öyle görsün istiyorum kamerada görüyor zaten sürekli kilo aldığımı kendim de söylüyorum hatta ben kendi kendimle bile dalga geçiyorum :))) sorun buluşacağımızda ne giyicem yakışacak mı gibi stresler yaşamamak o yüzden şu 3 ayda 15 kilodan kurtulmalıyım :)))

yaparsın dosbikim o zamanlar çok güzel yapıyordun kolay gelsin canım..

bırden alınan kılolar psıkolojıyı cok etkılıyor zaten :(
neysekı bız tanıstıgımız donemde de 78-79 dum yanı sımdıkı kadar deıldım ama tombiştim yine :))

hazirana kadar az da olsa veremezsem artık bırakacağım 15 aydır burdayım ve takımda artık yer kaplamak istemiyorum bu duygu sömürüsü falan değil... kendime olan saygımı yititreceğim...anlayacağın bunalımdayım :((

baharcım sende biliyorsun ki en önemlisi seni sevmesi.... haklısın kilo vermen lazım biliyorum ama önce kendin için .... yoksa bende eşim benimle görüşmeye gelirken süper süslenirdim :)) ee ozaman kilo problemim yoktu :))
şimdi kendine güzel hedefler koymuşsun sakın vazgeçme....
ben de artık vermeliyim!!!! yoksa bu son...

bı cogumuz ıcın oyle zaten inan cok iyi anlıyorum :( ama soyle dusun bu hayatımızın son zayıflama cabaları olcak ınsallah :) tabi bebiş gibi guzellıkler harıc :))
ayrıca bızı seven boylede sevsın demii :P tabıkı ugrascaz daa :)))

kızlar nerdesiniz...suya devam :))

bugun elimde 1,5 litrelık siseyle gittim okula kaydirigubbakcemile3 ve hepsını bıtırıdm sabahda yarım lıtre ıcmıstım yanı sımdılık suyum :2 lt :))

nurcum çok güzel su içmişsin canım tebrikler

adcım bende bugünlerde psikolojik sorunlar yaşıyorum :(( aslında bi kere destek almaya kalktım ama ilk seansta sorunu kendim çözebilcemi anladım
şimdi yine kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum
sinirlerim bozuldukça yemek yemek istiyorum ve yiyemiyorum çnk o zaman daha kötü hissediyorum
stresten de dolayı veremiyorum
bırakayım dedim hemen kilo aldım :(( napcam bilmiyorum

dıyetısyenın faydalarından bırı bıldıgımız seyı ara ara hatırlatıp moral vermesı belkıde canım yaa.. ben o acıdan cok memnunum ıhtıyacım olan sey oyle bırseydı cunku...

ayy merakla beklıyoruzzz :))
inş guzel gecer... işikinliğinede sıkma canını bı dahakı gıdısınde daha az cıkarsın daha cok moral olur bı sonrakınde de aynı performans ıcın ugrasırsın bencee :)

kızlaaar bugun kursum yoktu okuldan sonra 1 saat yurudum oyle geldım :)
kurs olsa daha cok yururdum gercıde..

kahvaltım:
1 haslanmıs yumurta 2 kk kadar peynır
2 dilim ekmek domates
(sut kalmamıstı peynırı 2 ye cıkardım :P)

ara ogun:
yarım paket altın basak

ogle:
2 yk kadar pırınc pılavı
toplasam 4 kofte olacak kadar tavuk
2 kepceye yakın corba
1 bardak ayran salata

okulun menusu guzeldı bugun herkes sasırdı :P

ara öğün:
nescafe (şekersız)
yarım paket altınbasak

şimdiye kadar 2lt su

Dosbik, şimdi eşimin yanına gidiyorum. Diyetisyenden çıktım. Kilom 61,b çıktı. Yağdan normal değerler arasında 2 kilo fazlam çıktı. İnanamadım, 9 öğün yemek verdi. Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su ve 1 ceviz, sonra klasik kahvaltı. İkinci arada 1 porsiyon meyve ve 1 ceviz daha. Üçüncü arada 1 kutu probiyotik yoğurt. Öılen 3 köfte 1 dilim ekme, salata ayran. 4. Ara 1 meyve, 5 fındık.5. Ara 1 bardak süt (light) ya da ayran. Akşam sade sebze, salata, 1 dilim ekmek, 6. Ara 1 meyve, 5-6 badem, 2 kaşık yağsız yoğurt. Ben bu kadar yemeyle kilo alır mıyım acaba? Kaç zamandır çok daha az yiyorum. Veee, bomba: günde 3 litre su. Ben 1,5 lt içtim mi süper diyorum. Ek olarak da 3 bardak yeşil çay, tarçınlı ve ballı olacak. Kızlar kilo almam değil mi? Haftaya gene gideceğim. Bana bi de haftada 1 kilo vermenizi bekliyorum dedi, içimden güldüm ))))) yarın sabahtan başla dedi.

Dosbik, şimdi eşimin yanına gidiyorum. Diyetisyenden çıktım. Kilom 61,b çıktı. Yağdan normal değerler arasında 2 kilo fazlam çıktı. İnanamadım, 9 öğün yemek verdi. Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su ve 1 ceviz, sonra klasik kahvaltı. İkinci arada 1 porsiyon meyve ve 1 ceviz daha. Üçüncü arada 1 kutu probiyotik yoğurt. Öılen 3 köfte 1 dilim ekme, salata ayran. 4. Ara 1 meyve, 5 fındık.5. Ara 1 bardak süt (light) ya da ayran. Akşam sade sebze, salata, 1 dilim ekmek, 6. Ara 1 meyve, 5-6 badem, 2 kaşık yağsız yoğurt. Ben bu kadar yemeyle kilo alır mıyım acaba? Kaç zamandır çok daha az yiyorum. Veee, bomba: günde 3 litre su. Ben 1,5 lt içtim mi süper diyorum. Ek olarak da 3 bardak yeşil çay, tarçınlı ve ballı olacak. Kızlar kilo almam değil mi? Haftaya gene gideceğim. Bana bi de haftada 1 kilo vermenizi bekliyorum dedi, içimden güldüm ))))) yarın sabahtan başla dedi.

aaa cok guzelmııs 2 kılo fazlanında olması oldukca guzel ve haftada 1 kılo beklıyor.. bence gercekten saatlerınede dıkkat ederek yaparsın mutlaka verırsın.. cunku metabolızma hızınada bakmıstır sanıyorum :))
3lt su ve 3 bardak yesıl cay bende buna dıkkat edeyim ama ballı tarcınlı sevmıyorum ya neden onu ozel olarak dedıkı canım ya? yasemınlısı guzel ben ıcersem onu ıcıyorum genelde ama..
hadı bakalım haftaya guzel sonuclar alırsın ınsallah canıım :)))

Kızlar yaaa. Kaçamaklar yaptım, iki gündür gelesim yok o yüzden. Ama bugün mens dönemim başladı. Demek ondanmış. Aslında çok büyük kaçamak da yapmadım. Dün 2 dilim ekmek, 2-3 porsiyon et fazlam var ve de 3 porsyion meyvemin hiçbirini yemedim. Bir de 2 gün hiç spor yapmadım. Öyle işte. Neyse gece daha ayrıntılı yazarım. Geçmişi şu an okuyamıyorum. Öptüm.

Back