Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

meyve sevmiyorum yemem fazla nadirr cnm isterse öylee
evt cnm ateş yokta ama hala hasta ateş kötü korkutuyoo
buğün yazlıkları cıkardım denyeyim dedim ama hayal kırıklığı cok moralim bozuldu yarından itibaren sıkuyorummmm kendimii hatta elma diyetine başlamayı düşünüyommm bakalımm kahvaltı felan varmışş mantıklı geldi az kaldıı 1 ay ve benim verecek 7 kilom varr((((((((((((((

gercekten dısını sıkarsan verebılecegın bır kılo canım stres yapma mutlu mutlu saglıklı beslenmeye ve spor yapmaya calısalım sadece :)

Son düzenleme:
Kesinlikle celucum, ne güzel hatırlattın...
Elacım, peki kuru meyveyle aran nasıl canım? Alternatif olması için dedim ))) ahhh, biz burada 19 mayıs geçene kadar yazlık çıkarmaya cesaret edemeyiz. Benim aşağı yukarı 20 günüm var yazlık çıkarmak için. Bakalım ben ne kadar hayıflanacağım )))

cnm bende erteliyom hep akşamları serin oluyoo yıkıyıp ütüleyim hazır olsun dedim bu hafta tül perde felan yıkıcam dip köşetemizlik yanii mayıs sonu annemler gelcek inş bitiriyimde gezelmm iş kalmasın diyorum
kuru meyve onuda sevmiyorum tatlıylada aram yoktur 2kaşık sonrası yiyemem

kızlaaaar 86,9 kılo cıktıııım sımdı tartıldım en son cuma tartılmıstım :)) cok mutlu olduum :)))

guzelce bı spor yapayım bugun kutlama niyetine opuyorumnanaktan

kızlaaaar 86,9 kılo cıktıııım sımdı tartıldım en son cuma tartılmıstım :)) cok mutlu olduum :)))

ne güzel cnmm yap yap benim yerimede bende yürümek istiyorum ama imkan yokkkk
bende şimdi çizelge hazırlıyorum su, yeşil cay,sirkeli su miktarlarını yazacağım
düzenliher gün işlerim baklım

ne güzel cnmm yap yap benim yerimede bende yürümek istiyorum ama imkan yokkkk
bende şimdi çizelge hazırlıyorum su, yeşil cay,sirkeli su miktarlarını yazacağım
düzenliher gün işlerim baklım

olcak inşallah yapcaz hepımız dee :)))
ben sımdı aksam yemegımı yıycem sonra gorusuruz hanımlar..

Celucum, çok sevindim tartıda yüzünün gülmesine ))))
Elacım, annenlerin gelecek olmasına çok sevindim, en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah ))) ev işlerine de kafanı takma yavaş yavaş yaparsın )))

Celucum, çok sevindim tartıda yüzünün gülmesine ))))
Elacım, annenlerin gelecek olmasına çok sevindim, en kısa zamanda kavuşursunuz inşallah ))) ev işlerine de kafanı takma yavaş yavaş yaparsın )))

saol cnm ocaktan beri görüşmedik özledimm kızımın doğum günü için gelcekler bakalımm
1 oda 1 oda yapıyorum benimde şimdiöoralim bozuldu eşim aradı mayısın 10dan 20sine kadar görevliymişş yine yanlızız pazartesiden beri yoktu yarın gelcekk buğün yemeğe geldi gitti senağlama

Yanlızlık zor canım, kolay gelsin. Neyse ki minicik bi arkadaşın var yanında ))) çevreni de oturttuktan sonra daha iyi olur herhalde ))) sen de eşinin yokluğunda kendini yürüyüşe verebilirsin, kafanı dağıtmak adına...

bütün kızlar toplanmışşş:)))
elacım kızının ii olmasına sevindim
eşinle Allah kavuştursun
annenler geliyormuş şimdiden gözün aydın ii temizlikler

celudar canım Allah kavuştursun :))
iltifat almak ii gelmiş bakıyorumda :)) bol bol spor ...hadi kolay gelsin

nac canım suyunu unutma bende 2 lt ancak içerim 1.5 oldu
yeşil çayımı içtim ama siyah çayı bırakamıyorum
pizza ii olmuş jübile yaptın sonuçta :)) çnk bu gazla uzun süre yiyemezsin

bana gelince öğle yemeğimi yazmıştım
sonrasında çay ve bitki çayı içtim

1 kase kadar dondurma yedim biliyorum çok oldu (

akşam üzeride 2 kaysı 1 ceviz 1 galeta

eşimde bende acıkmamışız ama geç saatlerde acıkacağım için 1 kase çorba içmeyi planlıyorum
kendimi zorlarsam koşu bandına çıkacağım

Ağzından bal damlıyor dosbikim. Desteğin için çok sağol, eve gider gitmez suyumu içeceğim. Kuafördeyim de ))) manikür pedikürde çok güzel indirim yapmışlar ))))

Canım, dondurma dediğin gibi olmuş ama muhakkak akşam bi şeyler ye, gece zorlanırsın )))

saol cnm onun için hemen çoçuk yaptık:))) bana arkadş olsun eşim işi nedeniyle olmuyo çünküücevre oldu amagidecek çoğu tayin bekliyo hepsii yürüyüş ela dursa yapcam bebek arabasında durmuyo yürümek istiyo tabi onla 1 arpa boyu almadan geri dönüyorum

saol cnm ateş düştüü en azından temizlik beni bekliyo yapsam rahatlıcamm

yeterlı oluyor gıbı gelıyor ıste canım ya
senın okulun besevlerdeyse saatlerımız uydugunda besvelerden kızılaya yuruyelım :)) ben o yolu sevıyorum yokus yok bırsey yok :))
bugunde aştım bıraz ama

tatlım benim üniversite bitti ben kpss kursuna gidiyorum aynı zamanda da açıköğretim işletme 3.sınıf öğrencisiyim kendimi de kısaca tanıtmış oldum böylece :)))

aman canım ayda yılda bir olan şey için takılma o kadar sonuçta senin için özel bir gündü di mi ben 1 yıldır kilolar yüzünden erkek arkadaşımın ankaraya gelmesini erteleyip duruyorum hem o sayede hem de 2-3 ay sonraki düğünler sayesinde bu defa baya gaza geldim canım bişey istese de yiyesim gelmiyo ille sıkışıcam işte böyle geniş zamanda verseydim bu kadar sıkıştırmazdı beni :bbo:

tatlım vermem gereken 1,5 kiloyuda vereyim buradayım :))

süpeeerrrr maşallah canım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…