bütün kızlar toplanmışşş:)))
elacım kızının ii olmasına sevindim
eşinle Allah kavuştursun
annenler geliyormuş şimdiden gözün aydın ii temizlikler
celudar canım Allah kavuştursun :))
iltifat almak ii gelmiş bakıyorumda :)) bol bol spor ...hadi kolay gelsin
nac canım suyunu unutma bende 2 lt ancak içerim 1.5 oldu
yeşil çayımı içtim ama siyah çayı bırakamıyorum
pizza ii olmuş jübile yaptın sonuçta :)) çnk bu gazla uzun süre yiyemezsin
tesekkur ederim canım aynen dedıgın gıbı oldu kendımı hem yorgun hem enerjık hıssedıyorum :))
bu arada koşu bandı gercekten kullanıslı ve faydalı oluyor mu? cunku bende dusunuyorum ama babam sonra bılıyorum bası bos kalcaktır onun dıyor bende ısrar etmıyorum işe yarıyorsa israr edeyim kaydirigubbakcemile3
tatlım benim üniversite bitti ben kpss kursuna gidiyorum aynı zamanda da açıköğretim işletme 3.sınıf öğrencisiyim kendimi de kısaca tanıtmış oldum böylece :)))
aman canım ayda yılda bir olan şey için takılma o kadar sonuçta senin için özel bir gündü di mi ben 1 yıldır kilolar yüzünden erkek arkadaşımın ankaraya gelmesini erteleyip duruyorum hem o sayede hem de 2-3 ay sonraki düğünler sayesinde bu defa baya gaza geldim canım bişey istese de yiyesim gelmiyo ille sıkışıcam işte böyle geniş zamanda verseydim bu kadar sıkıştırmazdı beni :bbo:
tatlım vermem gereken 1,5 kiloyuda vereyim buradayım :))
süpeeerrrr maşallah canım olumunekankayizsmile
hımm anlasıldı :) kolay gelsın bende işletmeyi yarıda bıraktım seneye adalet meslek yuksege kaydolayım dıyorum. cunku hukuk cok ıstıyorum ya öss ye yada dgs ye gırerım okul bıttıkten sonra dıyorum artk..
biz zaten cok nadır bulusuyoruz normal zamanlarda da onun hep ısı hem okulu var dıye gorusemıyoruz o yuzden guzel bı gundu :kedi: bide her ne olursa olsun gorusme ımkanın varsa nadırende olsa gorus bence her acıdan beslenmenede faydası dokunur bence :)