• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi aksamlare kizlar kac gündür giremedim kac gündür misafirim vardi bugünde ise basladim iyi sayilirim türkiyeden dönünce biraz kötü oldum ama iyiyim yinede

yok benim hiçbrünüm normal geçmeyecek iyiyim dediğim gün basıma bişey geliyor eşimle tartıştık şuan annemlerdeyim ve sonucu ne olacak bilmiyorum kızım var onun üzülmesini istemiyorum çok kötüyüm hiç bişey yemedim sabahtan beri yok hayat bana mutlu olma şans vermedi vermeyecekte.....

yok benim hiçbrünüm normal geçmeyecek iyiyim dediğim gün basıma bişey geliyor eşimle tartıştık şuan annemlerdeyim ve sonucu ne olacak bilmiyorum kızım var onun üzülmesini istemiyorum çok kötüyüm hiç bişey yemedim sabahtan beri yok hayat bana mutlu olma şans vermedi vermeyecekte.....

canım çok üzüldüm.... ama olaya şöyle bak...uzak kalmak bazen problemleri çok daha kolay çözmenizi sağlar...göremediğiniz hatalarınızı görürsünüz...
inş. en kısa zamanda herşey gönlünce olur...
bi de sakin olmaya çalış

nac canım eşimde böle çok aralı besleniyor...
aslında listen çok hoşuma gitti benim... bende kendi listeme döndüm acayip hafifim...
benim hatam eşimin diyet listesinden minicik minicik almam oldu...onunki çok kalabalık ben de onunkilerden az az yedim hem aç kaldım hem kilo veremedim
bugün kendi listeme döndüm akşam sadece
kabak
50gr ekmek
yoğurt
salata yerine karpuz yedim biliyorum hata idi ama hem salata malzemem bitmişti hemde karpuza dayanamadım :((

Kızlar yaaa. Kaçamaklar yaptım, iki gündür gelesim yok o yüzden. Ama bugün mens dönemim başladı. Demek ondanmış. Aslında çok büyük kaçamak da yapmadım. Dün 2 dilim ekmek, 2-3 porsiyon et fazlam var ve de 3 porsyion meyvemin hiçbirini yemedim. Bir de 2 gün hiç spor yapmadım. Öyle işte. Neyse gece daha ayrıntılı yazarım. Geçmişi şu an okuyamıyorum. Öptüm.

canım büyük kaçamak değil ki.... sen 2 gün fazla sporla halledersin

celudar süper su içmişsin canım afiyet olsun bunu ayrıca ev dışında başardığın için ayrıca tebrikler

celudar süper su içmişsin canım afiyet olsun bunu ayrıca ev dışında başardığın için ayrıca tebrikler

yanımda 1,5 litrelık su şişesiyle dolasmak garipti :)) ama iyi oldu galıbaa tesekkurlerrr opuyorumnanaktan tek sorun abdest tutmak kaydirigubbakcemile3

yanımda 1,5 litrelık su şişesiyle dolasmak garipti :)) ama iyi oldu galıbaa tesekkurlerrr opuyorumnanaktan tek sorun abdest tutmak kaydirigubbakcemile3

naniknanik katılıyorum en zoru bu olsa gerek :)) ben alışverişe falan çıktığımda sırf bu yüzden düzenli su içemiyorum :sinifsinif:

Kızlar, kilomu tam yazamamışım: 61,8. Diyetisyende çıkan kilo.
Celudarcım, yeşil çaya neden bal verdi, bilmiyorum ama tarçın glisemik indeksi düşürüyor. Daha geç acıkmamızı sağlıyor, ondan.
Taylorcım, kaçamaklarında kaçamak olsa şekerim )))) tamam, listenin dışına çıkmışsın ama neyse ki ciddi bi kalorisi olmayan besinler. Tabi, düzenin şaşmış ama sen hemen toparlayabilirsin canım ))))
Checim, canım aklına hemen en kötü senaryoyu getirme, bazen küçük mesafeler iyi gelir. Eşin de eminim kısa süre sonra kendine düşen hatayı anlar ve gönlünü alır canım. Lütfen moralini bozmamaya çalış )
Dosbikim, istersen benim listeyi de uygulayabilirsin, maksat değişiklik olsun ))) belki metabolizman şaşırır, daha hızlı çalışır ))) bu tarçınlı yeşil çay işi bana mantıklı geldi gibi ))) hadi bakalım, rastgele...

iyi aksamlare kizlar kac gündür giremedim kac gündür misafirim vardi bugünde ise basladim iyi sayilirim türkiyeden dönünce biraz kötü oldum ama iyiyim yinede

Merhaba canım, iyi olduğuna sevindim canım, e tabi haklısın, kolay değil. Diyetisyene başladım canım ben de.. Umarım toparlarım )))

Selam kizlar sanirim 2 lt den fazla suictim yemeklerimde idare eder 2 parcada bitter cikolatam var hergun yenilebilirmis zaten neyse bende tarcinli iciyorum yesilcayimi oyle seviyorum ben bakali. Durumne olacak bu hafta zaten hactasonu memlekete gidiyorum artik pek giremeyebirim cumadan sonra

Cubuk tarcin kullan bence cok iyi oluyor hafta ben ivine limon karanfil ve tane karabiber katip yapiyorum

Selam kizlar sanirim 2 lt den fazla suictim yemeklerimde idare eder 2 parcada bitter cikolatam var hergun yenilebilirmis zaten neyse bende tarcinli iciyorum yesilcayimi oyle seviyorum ben bakali. Durumne olacak bu hafta zaten hactasonu memlekete gidiyorum artik pek giremeyebirim cumadan sonra

Suyu güzel içmişsin canım, afiyet olsun :)))) Bitter çikolata da en masumu, ufak da yemişsin :)))

teşekkürler kızlar canımsınız<ya ama şuan o kadarkötüyümki inanın kendim mrumda değilim kızım sabahtan beri baba diyor bize dua edin olurmu lütfen

iyi akşamlar şekerler
nac canım inş diyetisyenle istediğin kiloya ulaşırsın
bende dra gittim bugün tahlil verdim dra kilo veremiyom dedim bana kızdı vücutta demir yok nasıl çalışsın metabolizman diye ama ben gayretliyim bu konuda verecem inş.
akşam yemeğim
tavuk bir parça oda göğüs eti yağsız ve deri yok yeşil fasülye 2-3 çatal biraz salata sadece havuç ve biraz turşu
1 litre daha su içtim

baharcım sende biliyorsun ki en önemlisi seni sevmesi.... haklısın kilo vermen lazım biliyorum ama önce kendin için .... yoksa bende eşim benimle görüşmeye gelirken süper süslenirdim :)) ee ozaman kilo problemim yoktu :))
şimdi kendine güzel hedefler koymuşsun sakın vazgeçme....
ben de artık vermeliyim!!!! yoksa bu son...

canım beni en son gördüğünde 68 kiloydum aradaki fark çok fazla o yüzden stres yaptım 10 kilo vermeden görüşmeye niyetim yok gaza gelmiş oldum geri dönmem artık bugün tartıda biraz da olsun yüzüm güldü :))

Dosbik, şimdi eşimin yanına gidiyorum. Diyetisyenden çıktım. Kilom 61,b çıktı. Yağdan normal değerler arasında 2 kilo fazlam çıktı. İnanamadım, 9 öğün yemek verdi. Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su ve 1 ceviz, sonra klasik kahvaltı. İkinci arada 1 porsiyon meyve ve 1 ceviz daha. Üçüncü arada 1 kutu probiyotik yoğurt. Öılen 3 köfte 1 dilim ekme, salata ayran. 4. Ara 1 meyve, 5 fındık.5. Ara 1 bardak süt (light) ya da ayran. Akşam sade sebze, salata, 1 dilim ekmek, 6. Ara 1 meyve, 5-6 badem, 2 kaşık yağsız yoğurt. Ben bu kadar yemeyle kilo alır mıyım acaba? Kaç zamandır çok daha az yiyorum. Veee, bomba: günde 3 litre su. Ben 1,5 lt içtim mi süper diyorum. Ek olarak da 3 bardak yeşil çay, tarçınlı ve ballı olacak. Kızlar kilo almam değil mi? Haftaya gene gideceğim. Bana bi de haftada 1 kilo vermenizi bekliyorum dedi, içimden güldüm ))))) yarın sabahtan başla dedi.

liste süper canım hiç aç kalmazsın diyette olduğunu anlamazsın bile zaten erken de kalkıyorsun seni zorlayacağını düşünmüyorum bu listenin başarılar canım :)

Kızlar yaaa. Kaçamaklar yaptım, iki gündür gelesim yok o yüzden. Ama bugün mens dönemim başladı. Demek ondanmış. Aslında çok büyük kaçamak da yapmadım. Dün 2 dilim ekmek, 2-3 porsiyon et fazlam var ve de 3 porsyion meyvemin hiçbirini yemedim. Bir de 2 gün hiç spor yapmadım. Öyle işte. Neyse gece daha ayrıntılı yazarım. Geçmişi şu an okuyamıyorum. Öptüm.

canım kaçamağın en azından doktorun verdikleri dışında şeyler değil hani sen diyorsun ya kızartma ve tatlı hiç listemizde yok diye aynen öyle masum kaçamaklar olmuş seninkisi bugün erkek kardeşimin doğum günüydü 1 dilim pasta yedim umarım tartıda etkilemez geçen haftada kız kardeşimin doğum günüydü alahtan kendi doğum günüme kadar başka doğum günü yok evde benimki de ağustosun sonunda o zamana kadar kaçamak yapmazsam yolu yarılamış olurum sanırım :))

canım çok üzüldüm gerçekten umarım halledilebilecek bir sorundur evli değilim ama seni anlayabiliyorum hallolması için dua edeceğim idili de öpersin benim yerime :teselli:

Back