Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok benim hiçbrünüm normal geçmeyecek iyiyim dediğim gün basıma bişey geliyor eşimle tartıştık şuan annemlerdeyim ve sonucu ne olacak bilmiyorum kızım var onun üzülmesini istemiyorum çok kötüyüm hiç bişey yemedim sabahtan beri yok hayat bana mutlu olma şans vermedi vermeyecekte.....
Kızlar yaaa. Kaçamaklar yaptım, iki gündür gelesim yok o yüzden. Ama bugün mens dönemim başladı. Demek ondanmış. Aslında çok büyük kaçamak da yapmadım. Dün 2 dilim ekmek, 2-3 porsiyon et fazlam var ve de 3 porsyion meyvemin hiçbirini yemedim. Bir de 2 gün hiç spor yapmadım. Öyle işte. Neyse gece daha ayrıntılı yazarım. Geçmişi şu an okuyamıyorum. Öptüm.
celudar süper su içmişsin canım afiyet olsun bunu ayrıca ev dışında başardığın için ayrıca tebrikler
yanımda 1,5 litrelık su şişesiyle dolasmak garipti :)) ama iyi oldu galıbaa tesekkurlerrr opuyorumnanaktan tek sorun abdest tutmak kaydirigubbakcemile3
naniknanik katılıyorum en zoru bu olsa gerek :)) ben alışverişe falan çıktığımda sırf bu yüzden düzenli su içemiyorum :sinifsinif:
iyi aksamlare kizlar kac gündür giremedim kac gündür misafirim vardi bugünde ise basladim iyi sayilirim türkiyeden dönünce biraz kötü oldum ama iyiyim yinede
nac tarcınlı olan tarcınlı olarak mı satılıyor bız mı tarcn atcaz :kedi:
Selam kizlar sanirim 2 lt den fazla suictim yemeklerimde idare eder 2 parcada bitter cikolatam var hergun yenilebilirmis zaten neyse bende tarcinli iciyorum yesilcayimi oyle seviyorum ben bakali. Durumne olacak bu hafta zaten hactasonu memlekete gidiyorum artik pek giremeyebirim cumadan sonra
Cubuk tarcin kullan bence cok iyi oluyor hafta ben ivine limon karanfil ve tane karabiber katip yapiyorum
baharcım sende biliyorsun ki en önemlisi seni sevmesi.... haklısın kilo vermen lazım biliyorum ama önce kendin için .... yoksa bende eşim benimle görüşmeye gelirken süper süslenirdim :)) ee ozaman kilo problemim yoktu :))
şimdi kendine güzel hedefler koymuşsun sakın vazgeçme....
ben de artık vermeliyim!!!! yoksa bu son...
Dosbik, şimdi eşimin yanına gidiyorum. Diyetisyenden çıktım. Kilom 61,b çıktı. Yağdan normal değerler arasında 2 kilo fazlam çıktı. İnanamadım, 9 öğün yemek verdi. Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su ve 1 ceviz, sonra klasik kahvaltı. İkinci arada 1 porsiyon meyve ve 1 ceviz daha. Üçüncü arada 1 kutu probiyotik yoğurt. Öılen 3 köfte 1 dilim ekme, salata ayran. 4. Ara 1 meyve, 5 fındık.5. Ara 1 bardak süt (light) ya da ayran. Akşam sade sebze, salata, 1 dilim ekmek, 6. Ara 1 meyve, 5-6 badem, 2 kaşık yağsız yoğurt. Ben bu kadar yemeyle kilo alır mıyım acaba? Kaç zamandır çok daha az yiyorum. Veee, bomba: günde 3 litre su. Ben 1,5 lt içtim mi süper diyorum. Ek olarak da 3 bardak yeşil çay, tarçınlı ve ballı olacak. Kızlar kilo almam değil mi? Haftaya gene gideceğim. Bana bi de haftada 1 kilo vermenizi bekliyorum dedi, içimden güldüm ))))) yarın sabahtan başla dedi.
Kızlar yaaa. Kaçamaklar yaptım, iki gündür gelesim yok o yüzden. Ama bugün mens dönemim başladı. Demek ondanmış. Aslında çok büyük kaçamak da yapmadım. Dün 2 dilim ekmek, 2-3 porsiyon et fazlam var ve de 3 porsyion meyvemin hiçbirini yemedim. Bir de 2 gün hiç spor yapmadım. Öyle işte. Neyse gece daha ayrıntılı yazarım. Geçmişi şu an okuyamıyorum. Öptüm.
yok benim hiçbrünüm normal geçmeyecek iyiyim dediğim gün basıma bişey geliyor eşimle tartıştık şuan annemlerdeyim ve sonucu ne olacak bilmiyorum kızım var onun üzülmesini istemiyorum çok kötüyüm hiç bişey yemedim sabahtan beri yok hayat bana mutlu olma şans vermedi vermeyecekte.....