günaydın canım. geçmişolsun,çocuklarda bahar dolayısı ile salgın var benim oğlmunda öksürüğü var neredeyse 2 haftadır. biraz azaldı ama hala geçmedigünaydınnn
hava süper buğün kızımı dr götürcem hafif öksürük ve burun akıntısı var
işlerim var ev işi uğrarım arada
sabah sirkeli ballı ılık suyumu içtim kahvaltı yapacağım simdi klasikk
canım herzaman yanındayız,paylaşmak istediğin sürece dinleriz. sen yeterki salma kendini sıkı tut. yavrun için,o herzaman yanında olacak,seni yoracak belki ama sana annecim deyip sarılması dünyanı değiştirecek. herşey çok güzel olacak buna inan canım.Gunaydin kizlar bugun daha iyiyim bana da baya moral vermissiniz yeni okuyabldim hepinize tesekkurler ben pek dikkat edemiyorum evde aburcubur yok ama disarida yemem istiyorum iste neyse dikkat etmeyedevam edecem umarim sizonde yardiminizla yuruyus ve suyu yaziyoruz galiba ben cok su icerim zaten sorun yok ama sppra ara verdim bebekle olmuyor cunku ayrica elacim gec is olsun ben daha yasamadim dis olayini ama az kaldi umarim boyle kotu olmaz senin esin ne is yapiyor sende ben gibi surekli yalniz kaliyorsun seni cok iyi anliyorum hele cocuk unca cok zor cok
kızlar eski diyetime döndüm bakalım
deneyelim görelim
haftada 1 kilo veremiyordum ama en azından 600gr veriyordum
şimdi aramı yaptım 125gr çilek yedim :)) eee mutfak baskülüm yine ortaya çıktı anlayacağınız
bilgi 125gr çilek =12 orta boya denk geldi ...gayet doyurucuydu
su 1 lt oldu
akşama yürüyüş var :))
hımm anlasıldı :) kolay gelsın bende işletmeyi yarıda bıraktımseneye adalet meslek yuksege kaydolayım dıyorum. cunku hukuk cok ıstıyorum ya öss ye yada dgs ye gırerım okul bıttıkten sonra dıyorum artk..
biz zaten cok nadır bulusuyoruz normal zamanlarda da onun hep ısı hem okulu var dıye gorusemıyoruz o yuzden guzel bı gundu :kedi: bide her ne olursa olsun gorusme ımkanın varsa nadırende olsa gorus bence her acıdan beslenmenede faydası dokunur bence :)
kızlar eski diyetime döndüm bakalım
deneyelim görelim
haftada 1 kilo veremiyordum ama en azından 600gr veriyordum
şimdi aramı yaptım 125gr çilek yedim :)) eee mutfak baskülüm yine ortaya çıktı anlayacağınız
bilgi 125gr çilek =12 orta boya denk geldi ...gayet doyurucuydu
su 1 lt oldu
akşama yürüyüş var :))
valla hayatım aynı duyguları paylaşıyoruz. kendime çok kızıyorum. bu sefer bişeyler yapalım hayatım. ben iş çıkışı bol meyve alacağım erik falan. çorba diyetinede başlıyorum şu saatten itibaren. haftada 500 gr versem onada razıyım. ama benim psikolojim rahat değil dosbacım ondandır böyle oluşum.bazı problemler yaşıyorum ve buda beni ister istemez yemeğe teşvik ediyor ama dur diyorum kendime artık bakalım ne kadar duracağım.adcım ben bu sabah çorba diyetine başlayacaktım ama canım çekmedi(
eski diyetime başlamaya karar verdim bi de yürüyüş işini helledeceğim
hazirana kadar az da olsa veremezsem artık bırakacağım 15 aydır burdayım ve takımda artık yer kaplamak istemiyorum bu duygu sömürüsü falan değil... kendime olan saygımı yititreceğim...anlayacağın bunalımdayım( ..
hafif atlatmışsın yemek olayını,sıcak çorbayla yakında düzelir miden.üşüttüysen tabi,strese bağlıysa iyi gelmez hiçbirşey. geçmiş olsun canım.ben iki kase çorba ve 2 dilim ekmek yedim kızlar azda salata yedimm miğdem halen düzelmedi gözümde bahar alerjisi oldu işte böylee
dosbacıım en güzelini yapmışsın mutlaka devam ettir
kızlar nerdesiniz...suya devam :))
Canlarım, yazdıklarınızı okudum )) öncelikle adcım, suyu muhakkak arttır canım. Artık ben kabahati suya bulmaya başladım.
Dosbikim, ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Bu diyet fikrini kafamdan çıkartmak istiyorum.
Şimdi diyetisyenin kapısındayım, sıramı bekliyorum. Kızlar bu sefer başarmak istiyorum. Yılmak, kaçmak ya da kaçamak yapmak istemiyorum. Doktorun tartısında kaç çıkacağımı çok merak ediyorum ve korkuyorum. Bi de regl zamanım geldi, bi kaç güne kadar olurum. Bi de onun şişliği.... Offff off
ii geceler canım çok yorulmuşsun
bende yüzmeyi istiyorum ama kapalılara yönelik havuz olmadığı için ya keçiören yada etliğe gitmem lazım bana çok uzak kalıyor(
2.5.2010 yürüyüş süresi
Dosba........................
Ad1 ............................
Nachtigall ................. hiç yürümedi
Melzeyit ....................
Nur_84 .....................
taylor ........................
ethos ........................
Ela .............................
Celudar .................hiç yürümedi
günaydınnn
hava süper buğün kızımı dr götürcem hafif öksürük ve burun akıntısı var
işlerim var ev işi uğrarım arada
sabah sirkeli ballı ılık suyumu içtim kahvaltı yapacağım simdi klasikk
canım geçen yıl bu zamanlar şişman katerogirisinde değildim yine kilom vardı ama balık etliydim bir anda 15 kilo aldım kullandığım ilaçlarla birlikte şimdi en azından 15 kiloyu vereyim öyle görsün istiyorum kamerada görüyor zaten sürekli kilo aldığımı kendim de söylüyorum hatta ben kendi kendimle bile dalga geçiyorum :))) sorun buluşacağımızda ne giyicem yakışacak mı gibi stresler yaşamamak o yüzden şu 3 ayda 15 kilodan kurtulmalıyım :)))
yaparsın dosbikim o zamanlar çok güzel yapıyordun kolay gelsin canım..
adcım ben bu sabah çorba diyetine başlayacaktım ama canım çekmedi(
eski diyetime başlamaya karar verdim bi de yürüyüş işini helledeceğim
hazirana kadar az da olsa veremezsem artık bırakacağım 15 aydır burdayım ve takımda artık yer kaplamak istemiyorum bu duygu sömürüsü falan değil... kendime olan saygımı yititreceğim...anlayacağın bunalımdayım(
baharcım sende biliyorsun ki en önemlisi seni sevmesi.... haklısın kilo vermen lazım biliyorum ama önce kendin için .... yoksa bende eşim benimle görüşmeye gelirken süper süslenirdim :)) ee ozaman kilo problemim yoktu :))
şimdi kendine güzel hedefler koymuşsun sakın vazgeçme....
ben de artık vermeliyim!!!! yoksa bu son...
kızlar nerdesiniz...suya devam :))
nurcum çok güzel su içmişsin canım tebrikler
adcım bende bugünlerde psikolojik sorunlar yaşıyorum( aslında bi kere destek almaya kalktım ama ilk seansta sorunu kendim çözebilcemi anladım
şimdi yine kendi kendimi tedavi etmeye çalışıyorum
sinirlerim bozuldukça yemek yemek istiyorum ve yiyemiyorum çnk o zaman daha kötü hissediyorum
stresten de dolayı veremiyorum
bırakayım dedim hemen kilo aldım( napcam bilmiyorum
Canlarım, yazdıklarınızı okudum )) öncelikle adcım, suyu muhakkak arttır canım. Artık ben kabahati suya bulmaya başladım.
Dosbikim, ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum. Bu diyet fikrini kafamdan çıkartmak istiyorum.
Şimdi diyetisyenin kapısındayım, sıramı bekliyorum. Kızlar bu sefer başarmak istiyorum. Yılmak, kaçmak ya da kaçamak yapmak istemiyorum. Doktorun tartısında kaç çıkacağımı çok merak ediyorum ve korkuyorum. Bi de regl zamanım geldi, bi kaç güne kadar olurum. Bi de onun şişliği.... Offff off
Dosbik, şimdi eşimin yanına gidiyorum. Diyetisyenden çıktım. Kilom 61,b çıktı. Yağdan normal değerler arasında 2 kilo fazlam çıktı. İnanamadım, 9 öğün yemek verdi. Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su ve 1 ceviz, sonra klasik kahvaltı. İkinci arada 1 porsiyon meyve ve 1 ceviz daha. Üçüncü arada 1 kutu probiyotik yoğurt. Öılen 3 köfte 1 dilim ekme, salata ayran. 4. Ara 1 meyve, 5 fındık.5. Ara 1 bardak süt (light) ya da ayran. Akşam sade sebze, salata, 1 dilim ekmek, 6. Ara 1 meyve, 5-6 badem, 2 kaşık yağsız yoğurt. Ben bu kadar yemeyle kilo alır mıyım acaba? Kaç zamandır çok daha az yiyorum. Veee, bomba: günde 3 litre su. Ben 1,5 lt içtim mi süper diyorum. Ek olarak da 3 bardak yeşil çay, tarçınlı ve ballı olacak. Kızlar kilo almam değil mi? Haftaya gene gideceğim. Bana bi de haftada 1 kilo vermenizi bekliyorum dedi, içimden güldüm ))))) yarın sabahtan başla dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?