ethoscuğum çok geçmiş olsun şok diyetler herkese yaramıyor malesef aynı sıkıntı bendede var aç kalığımda hemen şeker problemi yaşıyorum
dosbacığım bence dizini zorlama hafftaya başla derimm
dün bende kızım hamburger menü almış babası onun patateslerinden sadece 3 tane yedim 2 yudum az az kola içtim birde ip atladım sonra aacayip miğde bulantısı baş dönmesi lavaboya gittim ama çıkartamadımda eşime ben ölüyorum hakkını helal et benden yanna hellal olsun dedim çok korktum kötü bir akşamdane dokundu bilmiyorumm
kahvaltim:
1 d. kepekli ekmek
1 kk kadar peynir
1 haslanmıs yumurta
söğüş.
öncesinde elma sırkelı ılık su içtim.. bı kac gundur yapıyorum bunuda.
afiyet olsun canım
listen de hem yumurta hem peynir olabiliyor mu??
elma sirkesi çok faydalıymış ama ben sadece salatalarda kullanabiliyorum
yayla çorbası yapıyorum birazdan içeceğim 1 kase inş.
aslında bugün çok acıktım ama yarın tartı günü heyecanı sardı başka bişey yemesem ii olur
akşama tavuk haşlama
çorba ve sebze var
ama sebze olarak ne pişirsem hala bulamadım bi de markete gitmek zor geliyor sanırım
acaba karnıbahar ve brokoli mi haşlasam ???
canım hoşgeldin nasılsın??selam kızlar.arada hastalıklar olmuş,çok geçimişolsun melzeyit ve ethoşum dikkat edin kendinize.ben izinli olduğum dönemde ürün araştırması yaptım hala bulamadım istediğim ürünü ama bulasıya kadar devam. ürünün adı; '' bi dokunuşta incelten sihirli değnek.'' bulduğum zaman hiç sıkıntı kalmıcak. sadece bizim takımdakileri incelticem ama diğerlerine yok. naniknanik
bence guzel olur :)
arkadaslarla salatasını cok yapıyorduk brokoli karnıbahar haslayıp kırmızı taze biber kırmızı sogan haslanmıs mısır nar eksısı falan cok guzel oluyor :))
canım hoşgeldin nasılsın??
bulursan önce bizim takıma sonra ülkemize bi faydan dokunur...insanlığa büyük hizmet olur valla :))
öyle kolay yolu yok ama yememekte alışkanlıkları da değiştirmek çok zor(
canım eşiminde 2kk peyniri var ozaman 1kk peynir ve 1 yumurta haftada değişimi var yanlış yapmamışsın
benim diyetimde sadece 1kk peynir vardı haftada 1 peynir yerine yumurta hakkım vardı :))
salatası güzel ama benim yasak listemin başında kırmızı biber mısır ve nar ekşisi geliyor :)) ayyy ben bu kadar yasaklara rağmen zayıflayamadım ya kendime hayret ediyorum( çok üzülüyorum (
bu arada çorbamın yanında çok ince 1 dilim ekmek yedim
hoşbuldum dosbacım,iyiyim sağol sen nasılsın.
bilmem-89 arkadaşımızda hoşgelmiş. istediğin kiloya gelirsin inşallah.
uğrayıp hatır sormak istedim kızlar. aslında arada geldim ama malesef yazamadan çıktım.
iznimi henüz bitirmedim,psikolojik olarak sıkıldığım için izne ayrıldım. bazı sorunlarım oldu. şimdi iyiyim.
tekrar aranızda olmayı isterim ama faydamın olmasınıda isterim. öpüyorum sizleri.
hoşbuldum dosbacım,iyiyim sağol sen nasılsın.
bilmem-89 arkadaşımızda hoşgelmiş. istediğin kiloya gelirsin inşallah.
uğrayıp hatır sormak istedim kızlar. aslında arada geldim ama malesef yazamadan çıktım.
iznimi henüz bitirmedim,psikolojik olarak sıkıldığım için izne ayrıldım. bazı sorunlarım oldu. şimdi iyiyim.
tekrar aranızda olmayı isterim ama faydamın olmasınıda isterim. öpüyorum sizleri.
afiyt olsun :)
annem yemek yapmadan gıtmıs galıba dunku pasta boreklerı dusunuyor aksam ıcın
saat 2 de ogle yemegımı yemeyı dusunuyorum ama ne yapsam bılmıyorum corba yapmaya cok usenıyorum ama canımda cok ıstıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?