Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kahvaltıda yumurta haslıyayım dedım beceremedım kaydirigubbakcemile3
beyazının yarısı suya cıkmıs galıba catlamıs yumurta kaydirigubbakcemile3

kola mı yaptıkı acaba bilmiyorumkismile geçmiş olsun iyisiniz şimdi demi?

belkı psıkolojıkte olabılır ben listemin falan dısına cıkınca mıde bulantısı cok olur kı saglamdır normalde mıdem :)

bilmeme 89 psikolojik değildir canım kendimi tanıyorumm ayakta zor durdumm
ama dinlenince rahatladım muhtelem kuvvet şekerimin dengesi değişti

dosbacıım biraz daha iyiyim ama devam ediyor bulantımmm geçer herhalde akşama

kızlar sabah domates peynir salatalıklı yeşillikli 2 dilim ekmekli sandviç yedim kağıt inceliğine 1 dilimde zeytin ezmeli ekmek yedim
şimdi elma yedim birazdan yeşil çay içecem ama karnım çok açç

inşallah iyileşirsiniz hemen ya dinlenin en iyisi iyice..

su içmek iyi gelir bildiğim kadarıyla tansıyonada aclıgada..

iyi habelerınızı beklıyoruz :)

kahvaltim:
1 d. kepekli ekmek
1 kk kadar peynir
1 haslanmıs yumurta
söğüş.

öncesinde elma sırkelı ılık su içtim.. bı kac gundur yapıyorum bunuda.

kahvaltim:
1 d. kepekli ekmek
1 kk kadar peynir
1 haslanmıs yumurta
söğüş.

öncesinde elma sırkelı ılık su içtim.. bı kac gundur yapıyorum bunuda.

afiyet olsun canım
listen de hem yumurta hem peynir olabiliyor mu??
elma sirkesi çok faydalıymış ama ben sadece salatalarda kullanabiliyorum

yayla çorbası yapıyorum birazdan içeceğim 1 kase inş.
aslında bugün çok acıktım ama yarın tartı günü heyecanı sardı başka bişey yemesem ii olur
akşama tavuk haşlama
çorba ve sebze var
ama sebze olarak ne pişirsem hala bulamadım bi de markete gitmek zor geliyor sanırım
acaba karnıbahar ve brokoli mi haşlasam ???

selam kızlar.arada hastalıklar olmuş,çok geçimişolsun melzeyit ve ethoşum dikkat edin kendinize.ben izinli olduğum dönemde ürün araştırması yaptım hala bulamadım istediğim ürünü ama bulasıya kadar devam. ürünün adı; '' bi dokunuşta incelten sihirli değnek.'' bulduğum zaman hiç sıkıntı kalmıcak. sadece bizim takımdakileri incelticem ama diğerlerine yok. naniknanik

bu arada dünya gününüz kutlu olsun. dünyanızda sağlık sevgi huzur mutluluk ve barış olsun.buralarda olurum.

afiyet olsun canım
listen de hem yumurta hem peynir olabiliyor mu??
elma sirkesi çok faydalıymış ama ben sadece salatalarda kullanabiliyorum

normalde
2 kk kadar peynır ve 2 dlm ekmekti ben ıkısındende kısıp canım yumurtayla peynırı bırlıkte yemek ıstedıgım ıcın boyle yaptım zaten yumurtanın beyazının yarısı yok olmustu :) ama yanlıs mı yaptım kı :S

elma sirkesi ılık suyla ac karnına bagırsakları iyi calıstırıyormus bugun doktorumda da dınledım :))

bence guzel olur :)
arkadaslarla salatasını cok yapıyorduk brokoli karnıbahar haslayıp kırmızı taze biber kırmızı sogan haslanmıs mısır nar eksısı falan cok guzel oluyor :))

canım hoşgeldin nasılsın??
bulursan önce bizim takıma sonra ülkemize bi faydan dokunur...insanlığa büyük hizmet olur valla :))
öyle kolay yolu yok ama yememekte alışkanlıkları da değiştirmek çok zor (

bence guzel olur :)
arkadaslarla salatasını cok yapıyorduk brokoli karnıbahar haslayıp kırmızı taze biber kırmızı sogan haslanmıs mısır nar eksısı falan cok guzel oluyor :))

canım eşiminde 2kk peyniri var ozaman 1kk peynir ve 1 yumurta haftada değişimi var yanlış yapmamışsın
benim diyetimde sadece 1kk peynir vardı haftada 1 peynir yerine yumurta hakkım vardı :))

salatası güzel ama benim yasak listemin başında kırmızı biber mısır ve nar ekşisi geliyor :)) ayyy ben bu kadar yasaklara rağmen zayıflayamadım ya kendime hayret ediyorum ( çok üzülüyorum (

epey vermıssınız yıne yaa :) devamı gelır mutlaka merak etmeyin..

kı zaten cokda deıl kılonuz en sısko benım kaydirigubbakcemile3

ama geccek geccek hepımız ıstedıgımız kılolarda olcaz inşallaah :)

hoşbuldum dosbacım,iyiyim sağol sen nasılsın.
bilmem-89 arkadaşımızda hoşgelmiş. istediğin kiloya gelirsin inşallah.
uğrayıp hatır sormak istedim kızlar. aslında arada geldim ama malesef yazamadan çıktım.
iznimi henüz bitirmedim,psikolojik olarak sıkıldığım için izne ayrıldım. bazı sorunlarım oldu. şimdi iyiyim.
tekrar aranızda olmayı isterim ama faydamın olmasınıda isterim. öpüyorum sizleri.

bu arada çorbamın yanında çok ince 1 dilim ekmek yedim

afiyt olsun :)

annem yemek yapmadan gıtmıs galıba dunku pasta boreklerı dusunuyor aksam ıcın
saat 2 de ogle yemegımı yemeyı dusunuyorum ama ne yapsam bılmıyorum corba yapmaya cok usenıyorum ama canımda cok ıstıyor :)

hosbulduk tesekkur ederım :) inş ulasırız hepımız istedıgımız kılolara..

adcım ben de bu hafta dönmeyi düşünüyorum ve kilo aldım bugün çok hafif besleniyorum yarın şişkinliğimde üstüne eklenmesin diye (
gel aramıza artık bu yaza mezun olalım
canım inş. sıkıntılarını en kısa zamanda halledersin

üşenme :)) silkelen kendine gel :)) çorba yanına da salata yap süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…