Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiydi ya hayret ettim aslinda ama sabah ve oglen cok az ekmek yedim ama aksam yemedim bitti artik bugunde bakalim yarin nasil olacak yine kilo vermis olacakmiyim merak ediyorum aslinda.
Canım peki doyacak mısın? Salatanın yanında ekmek yiyebilir misin? İlerleyen saatlerde zorlanma diye diyorum. Eğer çok zorlanacağını düşünüyosan sen basit bir çorba yapabilirsin, mesela yayla çorbası :)))
bilmem_89 çok ii spor yapmışsın canım tebrik ederim
bende artık daha dikkatli olacağım inş.
akşam yemeğim 1 kase çorba
2parça tavuk ızgara
4yk taze fasülye
3yk yoğurt
bol salata
çayımı içtim birazdan bi kupa daha yeşil çay içerim
gece sütümü de içer yatarım
bende artık spor yapacağım bacağım daha ii gibi
Kahve iciyorum bende az seker kattim ama sabahtan basladik et yemeye normalde yiyemem am hirs yaptim heralde
Iyiydi birde kosusturmaca olunca yemeyi unutuyorum oglumun klipsi cikti nihayet bugun o da rahatladi artik daha rahat uyur umarim
ben geldim bende buğün toplmada 4 köfte bide 1tabak ciğerle günü bitirdim kaçamaksızz yarın zor gececekkk meyve günü bide misafirlerim gelecek yemek yappp felan koşturmaca
ethos ekmek yemeseydin keske buğün neler yedin cnm yazarmısın yarınn ne yicenn menüde ne var ben çilekkk muz kivii bide elma düşünüyomm
Muz yeme istersen o yasak biliyorsun ben elma portakal kivi armut cilek ananas yiyecegim
Bilmemcim oglum sunnet oldu o yuzden klips yakti doktor ama simdi iyi. Sagol canim
meyve yedim şimdi açlığımı bastırdım...
artık süt içer miyim bilmiyorum