Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dosbikim, üzüldüm canım. Daha doğrusu sen üzüldün diye üzüldüm. Yoksa, bugünü telafi edersin sen. Yediklerini yazsan canım, otokontrolünde bi faydası olur mu?
Taylorcım, tebriklerin için çok teşekkürler. Şimdi sana bi soru: akşamüstü ara yapamadım, yerine bir lahmacun, ayran ve salata yedim (salatalarımın hepsi yağsız) sinemaya gittik ve biraz patlamış mısır yedim. Çok yemedim. Akşam ne yesem?
taylor canım hep kaçamak yapıyorum artık
diyetisyenden sonra kendime olan güvenimi kaybettim (
tekrar başlasam da yapamayacağım gibi hissediyorum
nac canım yazayım ozaman 1 porsiyon iskender ve light cola (
yeni bi yer açılmış eşim ısrar etti ( sanki kendisi diyette değil
yeşil çayı gunde bı ıkı bardak içeyim o zaman...
su gıbı sıvı ıceceklerınde fazlasının zararlı oldugunu duymustum. bobrek ve bagırsaklardakı gerekli emilimi yapan canlıları öldürüyormus. tam olarak bilimsel bi bilgi deil bi tanıdıgımızın oyle bı rahatsızlıgı vardı.. doktorundan duymadım yani. ama yinede herseyin aşırısı zarar dıye dusunuyorum :)
kızlar 1 kase çorba içtim akşam yemeğim ekmek yok öğlende 2 dilim ekmek domates peynirdi buğün kaçamağım olmadııı bide yarım demet maydonozu haşladım suyunu içtimm yatmadanda içeceğimm
yarınn patatess ethos taylorun dediği gibiben haslanmış patatesi fırına vermiştimmm değişiklik oluyooo baharatla yemiştim sebzeleride fırınladım sabah kahvaltıya neyle başlarsan bütün gün sadece onları yiyebiliyosun cnmmm
Canım, bir saat önce 1 dilim ekmek yedim, yanında 10 gr peynir. Umarım çok büyük bi hata yapmadımCanım ekmek yeme de et de sebze de olur bence. Lahmacunla ekmek/pilav vs hakkını bitirmişsin. Eğer bu saate kadar yemediysen sebze yemeği, yanında salata ve yoğurt güzel olur bence.
Nac canım çok acıkırsan haşlanmış yumurta yanında salatalık falan ye bari.
Kizlar disaridatdim yine bu aralar pek bu gezgin oldum hava guzelse hep disaridayimdir baktim aksam guzel bebisi de aldim ciktim yurudum hemde yokus umarim tatliyi yakmisimdir 10 a dogru geldim eve uyut derken bu saatte anca girebildim nete nac bence gayet iyisinboyle devam canim unutma kurali yrica yarin 5 gun diyetine basliyorum yalniz birakmayin bizi bende yatayim opuyorum
dosbacığım hayırdır nereye gidiyorsun merak ettim
elacığım iki hafta üst üste yapmak sağlıklımı acaba
bende şimdi 4-5 tane küçük kuru kayısı yedim birazdan yeşil çay içecemmnm