• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yeşil çayın etkisini gercenkten gorebılıyor msnz?
ben yaseminlisini sevıyorum ama cok ıcmıyorum ya..

cnm içiyorum düzenli arada unutuyom ama incelme var ondan mı bilmiyorum yağ yakıcı özelliği varmışş ben içiyorum cnmm etki ediyodur inşallahh

kızlaaarrr çok utanıyorum yaaa yine kaçamak yaptım
yeni açılan bi alışveriş merkezine gittim ve kaçamak yaptım yazmaya utanıyorum napcam bilmiyorum yaaa
çok irademi kaybettim çaresiz hissediyorum kendimi :((

Canım, 5 kişiyiz de Nur pek katılmıyor. Ablası geldi diye herhalde. Katılımımıza göre 4 kişi dedim.
Ben de normal yağlı peynir yiyorum da dün migrosta istediğim gibi bulamadım. Birazdan pazara gideceğiz. Çok güzel bir peynircim var, ondan çeçil peyniri alayım. Lezzet değişikliği olsun.
Salatadan kastım söğüş canım. Domates, salatalık falan. Salata yerine geçer mi? Yanlış mı yapıyorum yoksa?

Şu maydonoz işi de süper oluyor valla. Selülitlere de çok iyi geliyormuş :)))

Yok canım, ben kahvaltıda zeytinyağlı falan salata yedin sandım da ağır gelmedi mi, keşke yağ koymasaydın falan diyecektim. Ben de kahvaltıda söğüş yiyorum. Ben en yumuşak peynirden alıyorum. Sert peynirlerin 25 gramı (1 porsiyonu) çok az yer kaplıyor. Peynir yumuşadıkça 25 gramdaki boyutu artıyor. Sanki daha çok peynir yemişim gibi geliyor :)))

Yaa maydonoz suyu selülite de mi iyi geliyormuş? Bir arkadaş hergün yarım demet maydonoz yiyerek selülitlerinden kurtulmuş. Yiyebilsem yerim ama çok zor yaa. ınşallah suyu da aynı etkiyi yapar. Ama bu tür şeyleri uzun süre yapmamak lazımmış. Birkaç gün daha yapıp ara veririm mens dönemi öncesine kadar.

Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim.
Biraz önce de öğle yemeğimi yedim. 4 kaşık taze fasülye, 3 tekirdağ köfte, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek veee salataaaa
Birazdan pazara gideceğiz. Enginarlarımı özledim.
Sonra tam karar vermedik ama sinemaya gideceğiz sanırım. Eyvah eyvah ı düşündük. Annem gitmiş, çok beğenmiş. Bakalım :))))

Çok sağlıklı yemişsin! Maşallah :nazar:

güle güle git nac :)) bol bol yeşillik al :))
bende öğle yemeğimi yedim
1kase çorba
2parça tavuk ızgara
1/2 kase yoğurt
bol bol yağsız salata
1 dilim ekmek

Seninki de çok sağlıklı olmuş dosbacım.

Diyetisyen bana ya ekmek ye ya çorba iç dedi yaa. Çorbayı severim ama ekmeği daha çok sevdiğim için onu tercih ediyorum. Gerçi çorbasına göre değişir. Ben yazın domatesle içinde hiç un olmayan çorba yapıyorum. Yaz gelse de bol bol yapıp içsem.

kızlar mrb...
eve yeni geldim :)
diyetisyendeydım sonra alısverıs vs bide babam yemege goturdu :P
3 kilo yagdan vermısım en son 2 hafta once gıtmıstım doktorum gayet ıyı dedi :)
bu arada da mutlaka ama mutlaka yuruyusun yanında kondısyon calısmamı onerdı. hatta su yarım lıtrelık su sıselerıyle barfıks yapabılırsın dedı :) ip atlamakda oldukca ıyı dedi. ben yakındakı bı yuzöe havuzuna baslamayı dusunuyorum bide..

yedıklerıme gelınce kahvaltıyı yapamadım erken cıkcam diye bı bardak sut bi elma yedım diyetısyenden sonra yemege gıttık orada oldukca dıkkatlı yemeye calıstım salatayı bol tuttum cok bazlama vardı 5 de bırını bıtırmedım bıle onunla 4-5 kofte yedım :P ardındandan tatlı yedım ama ya :( ama cok az bı porsıyonun ceyregı sayılabılırdı belkı :) eve geldık sımdı yemek yıyelı 3 saat kadar olmustu bende meyve yıyesım yoktu haslanmıs yumurta vardı bı tane ekmeksız yedım :)

bol bol su ıcmeye calısıyorum. sımdıde erkek kardesımle ip atlıycaz :)
şimdilik bunları yaptım :)
aranızda oldugum ıcınde cook mutluyum :)

Kahvaltıyı atlaman ve tatlı dışında gayet güzel olmuş. Ama tatlı azmış neyse ki. Spor için tebrikler.

Selam kizlar yaaa ben kazandibi yedim yaaaaa...ama aksama dikkat edecem soZ. Yarin 5gun diyetine basliyorum ya com canim cekti

Neyse ki sütlü tatlı. ıçlerinde en masumu onlar.

Evet okudum yarin bAdloyoruz hep haslama yiyecez dimi

Ela daha iyi bilir ama sebzeler fırında olabildiğine göre patates de yağsız bir biçimde fırınlanabilir sanırım. En azından çeşit olur :)

Metabolizmayı hızlandırıyormuş. Faydası var mnı yok mu anlayabilecek kadar düzenli içemedim maalesef.

kızlaaarrr çok utanıyorum yaaa yine kaçamak yaptım
yeni açılan bi alışveriş merkezine gittim ve kaçamak yaptım yazmaya utanıyorum napcam bilmiyorum yaaa
çok irademi kaybettim çaresiz hissediyorum kendimi :((

Canım çok da iyi gidiyordun bugün. Ama üzülme, üzülmek de kilo yapıyor. Artık önüne bak, boşver. Öyle yerlere tok karnına gitmek lazım. Geçen hafta bugün ben de aç karnına kaçamak yapmıştım.

Dosbikim, üzüldüm canım. Daha doğrusu sen üzüldün diye üzüldüm. Yoksa, bugünü telafi edersin sen. Yediklerini yazsan canım, otokontrolünde bi faydası olur mu?

Taylorcım, tebriklerin için çok teşekkürler. Şimdi sana bi soru: akşamüstü ara yapamadım, yerine bir lahmacun, ayran ve salata yedim (salatalarımın hepsi yağsız) sinemaya gittik ve biraz patlamış mısır yedim. Çok yemedim. Akşam ne yesem?

taylor canım hep kaçamak yapıyorum artık
diyetisyenden sonra kendime olan güvenimi kaybettim :((
tekrar başlasam da yapamayacağım gibi hissediyorum

nac canım yazayım ozaman 1 porsiyon iskender ve light cola :((
yeni bi yer açılmış eşim ısrar etti :(( sanki kendisi diyette değil

1 porsiyon iskender 45dk çok tempolu yürüyerek eriyormuş ben sadece 35 dk yürüdüm ve dizimden dolayı çok tempolu değildi :((

nac canım yazayım ozaman 1 porsiyon iskender ve light cola :((
yeni bi yer açılmış eşim ısrar etti :(( sanki kendisi diyette değil

Dosbikim, evet biraz fazla olmuş. Kolanı light tercih etmişsin, bu iyi. Birazcık kaçamak olmuş ama hamurişlerine göre gene daha iyi. Canım, yatana kadar 1 litre su iç ve 2 kuru kayısı ye. Vücudun daha hızlı çalışır, iskenderi daha hızlı yakar

yeşil çayı gunde bı ıkı bardak içeyim o zaman...
su gıbı sıvı ıceceklerınde fazlasının zararlı oldugunu duymustum. bobrek ve bagırsaklardakı gerekli emilimi yapan canlıları öldürüyormus. tam olarak bilimsel bi bilgi deil bi tanıdıgımızın oyle bı rahatsızlıgı vardı.. doktorundan duymadım yani. ama yinede herseyin aşırısı zarar dıye dusunuyorum :)

kızlar 1 kase çorba içtim akşam yemeğim ekmek yok öğlende 2 dilim ekmek domates peynirdi buğün kaçamağım olmadııı bide yarım demet maydonozu haşladım suyunu içtimm yatmadanda içeceğimm
yarınn patatess ethos taylorun dediği gibiben haslanmış patatesi fırına vermiştimmm değişiklik oluyooo baharatla yemiştim sebzeleride fırınladım sabah kahvaltıya neyle başlarsan bütün gün sadece onları yiyebiliyosun cnmmm

nac cnm yazın gezmek daha eğlenceli hem kilolar gidiyoo kışında sinama güzel oluyooo bende gitmek istiyodum ama malum kızımdan biryere gidemiyozzz bırakcak kimsemiz yokk

yeşil çayı gunde bı ıkı bardak içeyim o zaman...
su gıbı sıvı ıceceklerınde fazlasının zararlı oldugunu duymustum. bobrek ve bagırsaklardakı gerekli emilimi yapan canlıları öldürüyormus. tam olarak bilimsel bi bilgi deil bi tanıdıgımızın oyle bı rahatsızlıgı vardı.. doktorundan duymadım yani. ama yinede herseyin aşırısı zarar dıye dusunuyorum :)

Dediğin doğru canım,i sıvının fazlası da zararlı. Abartmadan içmek lazım tabi. Günde 2-3 bardak normal sınırlar dahilinde.

kızlar 1 kase çorba içtim akşam yemeğim ekmek yok öğlende 2 dilim ekmek domates peynirdi buğün kaçamağım olmadııı bide yarım demet maydonozu haşladım suyunu içtimm yatmadanda içeceğimm
yarınn patatess ethos taylorun dediği gibiben haslanmış patatesi fırına vermiştimmm değişiklik oluyooo baharatla yemiştim sebzeleride fırınladım sabah kahvaltıya neyle başlarsan bütün gün sadece onları yiyebiliyosun cnmmm

Afiyet olsun cnaımmmm

nac cnm yazın gezmek daha eğlenceli hem kilolar gidiyoo kışında sinama güzel oluyooo bende gitmek istiyodum ama malum kızımdan biryere gidemiyozzz bırakcak kimsemiz yokk

Kesinlikle öyle canım ama buraya maalesef daha yaz gelmedi, bahar bile daha doğru düzgün giriş yapmadı. Bu hafta 7 gün okulda olunca beynimi dağıtacak, beni güldürecek bi şeyler istedim :)))) Eğer vcd ya da dvd si elinize geçerse seyredin ama bayağı komik.

Kızlar, şimdi süt içiyorum. Ne yiyeceğimi bilemedim :((((( Acıkmasam bari..

Back