Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeşil çayın etkisini gercenkten gorebılıyor msnz?
ben yaseminlisini sevıyorum ama cok ıcmıyorum ya..
Canım, 5 kişiyiz de Nur pek katılmıyor. Ablası geldi diye herhalde. Katılımımıza göre 4 kişi dedim.
Ben de normal yağlı peynir yiyorum da dün migrosta istediğim gibi bulamadım. Birazdan pazara gideceğiz. Çok güzel bir peynircim var, ondan çeçil peyniri alayım. Lezzet değişikliği olsun.
Salatadan kastım söğüş canım. Domates, salatalık falan. Salata yerine geçer mi? Yanlış mı yapıyorum yoksa?
Şu maydonoz işi de süper oluyor valla. Selülitlere de çok iyi geliyormuş :)))
Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim.
Biraz önce de öğle yemeğimi yedim. 4 kaşık taze fasülye, 3 tekirdağ köfte, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek veee salataaaa
Birazdan pazara gideceğiz. Enginarlarımı özledim.
Sonra tam karar vermedik ama sinemaya gideceğiz sanırım. Eyvah eyvah ı düşündük. Annem gitmiş, çok beğenmiş. Bakalım :))))
güle güle git nac :)) bol bol yeşillik al :))
bende öğle yemeğimi yedim
1kase çorba
2parça tavuk ızgara
1/2 kase yoğurt
bol bol yağsız salata
1 dilim ekmek
kızlar mrb...
eve yeni geldim :)
diyetisyendeydım sonra alısverıs vs bide babam yemege goturdu
3 kilo yagdan vermısım en son 2 hafta once gıtmıstım doktorum gayet ıyı dedi :)
bu arada da mutlaka ama mutlaka yuruyusun yanında kondısyon calısmamı onerdı. hatta su yarım lıtrelık su sıselerıyle barfıks yapabılırsın dedı :) ip atlamakda oldukca ıyı dedi. ben yakındakı bı yuzöe havuzuna baslamayı dusunuyorum bide..
yedıklerıme gelınce kahvaltıyı yapamadım erken cıkcam diye bı bardak sut bi elma yedım diyetısyenden sonra yemege gıttık orada oldukca dıkkatlı yemeye calıstım salatayı bol tuttum cok bazlama vardı 5 de bırını bıtırmedım bıle onunla 4-5 kofte yedım ardındandan tatlı yedım ama ya ama cok az bı porsıyonun ceyregı sayılabılırdı belkı :) eve geldık sımdı yemek yıyelı 3 saat kadar olmustu bende meyve yıyesım yoktu haslanmıs yumurta vardı bı tane ekmeksız yedım :)
bol bol su ıcmeye calısıyorum. sımdıde erkek kardesımle ip atlıycaz :)
şimdilik bunları yaptım :)
aranızda oldugum ıcınde cook mutluyum :)
Selam kizlar yaaa ben kazandibi yedim yaaaaa...ama aksama dikkat edecem soZ. Yarin 5gun diyetine basliyorum ya com canim cekti
Evet okudum yarin bAdloyoruz hep haslama yiyecez dimi
yeşil çayın etkisini gercenkten gorebılıyor msnz?
ben yaseminlisini sevıyorum ama cok ıcmıyorum ya..
kızlaaarrr çok utanıyorum yaaa yine kaçamak yaptım
yeni açılan bi alışveriş merkezine gittim ve kaçamak yaptım yazmaya utanıyorum napcam bilmiyorum yaaa
çok irademi kaybettim çaresiz hissediyorum kendimi (
Kızlar, 'eyvah eyah' a gittik. Eğlenceli bi filmdi. Tavsiye ederim. güzel güldüm )))
nac canım yazayım ozaman 1 porsiyon iskender ve light cola (
yeni bi yer açılmış eşim ısrar etti ( sanki kendisi diyette değil
1 porsiyon iskender 45dk çok tempolu yürüyerek eriyormuş ben sadece 35 dk yürüdüm ve dizimden dolayı çok tempolu değildi (
yeşil çayı gunde bı ıkı bardak içeyim o zaman...
su gıbı sıvı ıceceklerınde fazlasının zararlı oldugunu duymustum. bobrek ve bagırsaklardakı gerekli emilimi yapan canlıları öldürüyormus. tam olarak bilimsel bi bilgi deil bi tanıdıgımızın oyle bı rahatsızlıgı vardı.. doktorundan duymadım yani. ama yinede herseyin aşırısı zarar dıye dusunuyorum :)
kızlar 1 kase çorba içtim akşam yemeğim ekmek yok öğlende 2 dilim ekmek domates peynirdi buğün kaçamağım olmadııı bide yarım demet maydonozu haşladım suyunu içtimm yatmadanda içeceğimm
yarınn patatess ethos taylorun dediği gibiben haslanmış patatesi fırına vermiştimmm değişiklik oluyooo baharatla yemiştim sebzeleride fırınladım sabah kahvaltıya neyle başlarsan bütün gün sadece onları yiyebiliyosun cnmmm
nac cnm yazın gezmek daha eğlenceli hem kilolar gidiyoo kışında sinama güzel oluyooo bende gitmek istiyodum ama malum kızımdan biryere gidemiyozzz bırakcak kimsemiz yokk