Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin Asiyecim,
Biz de seni aramızda gördüğümüz için mutluyuz. Ben de Çağla. İngilizce öğretmeniyim. 33 yaşındayım. Öğretmenim. Kilo vermek için debeleniyorum. Bu hafta her gün yemeklerimde salata yiyeceğim. Arkadaşlara söz verdim. Sen de takip et, bakalım sözümden cayacak mıyım:))))
Diyetisyene gidiyorum demişsin canım, bilgilerini bizimle de paylaşırsan çok seviniriz, bilmediğimiz şeyler olabilir. Nerede okuyorsun? Tabi özel olmadıysa :)))
Canım, ben birazdan veli toplantısına gideceğim. Eve geldiğimde sana takım kurallarımızı göndereceğim. Soruların olursa da yanıtlarım. Ama şimdi ufak ufak hazırlanıp çıkmam lazım.
Güzel paylaşımlar dileği ile..
hoşgeldin aramıza cnmm takım halinde olunca daha çok motive oluyoruz inş hepberaber vereceğiz kilolarımızı ben emine cnm
tesekkur ediyorum :) hepimize saglıklı zayıflamalar yerimsenibenbilmem_89 aramıza hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamalarrrrr
Aramıza hoşgeldin. Ben diyete başladığımda 85 kiloydum, şimdi 66.3 kiloyum. Diyetisyen ve sporla sen de başaracaksın eminim. Gerçi benim de daha verecek 13.3 kilom var. Hep beraber sağlıklı ve güzel bir biçimde incecik olacağız inşallah.
Bilmemcim, bu arada sen takımımıza dün katıldın, dünkü kilonu yazar mısın? Ve her cuma tartılıyoruz, kilo bildirimlerimizi öğlen 12 den nce yapıyoruz. Bu bizim en önemli kurallarımızdan.