• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dosbikim, aldım yeşilliklerimi )))) hava o kadar güzel ki canım. Herkes tiril tiril. Ben de kalçalarımı örten hırkayla takılıyorum (((( Kilo vermem lazım.

kızlar mrb...
eve yeni geldim :)
diyetisyendeydım sonra alısverıs vs bide babam yemege goturdu :P
3 kilo yagdan vermısım en son 2 hafta once gıtmıstım doktorum gayet ıyı dedi :)
bu arada da mutlaka ama mutlaka yuruyusun yanında kondısyon calısmamı onerdı. hatta su yarım lıtrelık su sıselerıyle barfıks yapabılırsın dedı :) ip atlamakda oldukca ıyı dedi. ben yakındakı bı yuzöe havuzuna baslamayı dusunuyorum bide..

yedıklerıme gelınce kahvaltıyı yapamadım erken cıkcam diye bı bardak sut bi elma yedım diyetısyenden sonra yemege gıttık orada oldukca dıkkatlı yemeye calıstım salatayı bol tuttum cok bazlama vardı 5 de bırını bıtırmedım bıle onunla 4-5 kofte yedım :P ardındandan tatlı yedım ama ya :( ama cok az bı porsıyonun ceyregı sayılabılırdı belkı :) eve geldık sımdı yemek yıyelı 3 saat kadar olmustu bende meyve yıyesım yoktu haslanmıs yumurta vardı bı tane ekmeksız yedım :)

bol bol su ıcmeye calısıyorum. sımdıde erkek kardesımle ip atlıycaz :)
şimdilik bunları yaptım :)
aranızda oldugum ıcınde cook mutluyum :)

Ne güzel bir gün olmuş bilmemcim ))) 3 kilo yağ da süper bi şey ))) tebrikler..
Ben de sabah veli top.a gittim. Sonra pazara gittik, bol bol yeşillik aldık. Şimdi de sinemaya gideceğiz, seansı bekliyoruz. Ben de bugün çok dikkatliyim canım ))) spor kesinlikle şart. Yürüyüş de olur. Şimdi filtre kahve içiyorum, kaçamak yapmayacağım )))

Bilmemcim, bu arada sen takımımıza dün katıldın, dünkü kilonu yazar mısın? Ve her cuma tartılıyoruz, kilo bildirimlerimizi öğlen 12 den nce yapıyoruz. Bu bizim en önemli kurallarımızdan.

Hoşgeldin Asiyecim,
Biz de seni aramızda gördüğümüz için mutluyuz. Ben de Çağla. İngilizce öğretmeniyim. 33 yaşındayım. Öğretmenim. Kilo vermek için debeleniyorum. Bu hafta her gün yemeklerimde salata yiyeceğim. Arkadaşlara söz verdim. Sen de takip et, bakalım sözümden cayacak mıyım:))))
Diyetisyene gidiyorum demişsin canım, bilgilerini bizimle de paylaşırsan çok seviniriz, bilmediğimiz şeyler olabilir. Nerede okuyorsun? Tabi özel olmadıysa :)))
Canım, ben birazdan veli toplantısına gideceğim. Eve geldiğimde sana takım kurallarımızı göndereceğim. Soruların olursa da yanıtlarım. Ama şimdi ufak ufak hazırlanıp çıkmam lazım.
Güzel paylaşımlar dileği ile..

tesekkur ederim :) takibinizdeyiiim salata meselesının yerimseniben
Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesindeyim 2 .sınıftayım :)
ayrıca bu derslerım az ve ıngılızce calısıyorum bool bol bide tömere gidiyorum :) inglizice konusunda da yardımlarınızı ısteyebılırım umarım :1hug:
inşallah cok guzel bı sekılde saglıklı saglıklı zayıflıycaz gercı en sisko benim ama olsun vercem biliyorum :)

hoşgeldin aramıza cnmm takım halinde olunca daha çok motive oluyoruz inş hepberaber vereceğiz kilolarımızı ben emine cnm

tesekkur ederim hosbulduk. takım olmak herzaman daha iyidir ve bu takımda oldugum ıcın mutluyum :)

bilmem_89 aramıza hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamalarrrrr
tesekkur ediyorum :) hepimize saglıklı zayıflamalar yerimseniben

Aramıza hoşgeldin. Ben diyete başladığımda 85 kiloydum, şimdi 66.3 kiloyum. Diyetisyen ve sporla sen de başaracaksın eminim. Gerçi benim de daha verecek 13.3 kilom var. Hep beraber sağlıklı ve güzel bir biçimde incecik olacağız inşallah.

saolun.. bu son zayıflama cabalarımız olcak ınsallah :) bu yıldan sonra bı daha ne gobiş olcam popos :) sizin kilonuzu gorunce daha da bı azımlı oldum. gercekten zayıflanabılıyormus bunu buradaa ogrendım ve olcak inşallah biliyorum yapcaz bizde çıtı pıtı olcaz :)

hepimize sağlıklı mutlu huzurlu zayıflamalar opuyorumnanaktan

Bilmemcim, bu arada sen takımımıza dün katıldın, dünkü kilonu yazar mısın? Ve her cuma tartılıyoruz, kilo bildirimlerimizi öğlen 12 den nce yapıyoruz. Bu bizim en önemli kurallarımızdan.

anlaşılmıstır opuyorumnanaktan

dunkı kılomu hatırlamıyorum ama bugun doktorda tartıldıgım 89,0 dı

ha bu arada spor yapmak mutluluk hormonu salgılanmasını saglıyormus. gun ıcınde yorulmus olmayı asla spora saymayın dedi. yorgunlugun ustune yapılan yarım saatlık bı yuruyusun dınlendırıcı ozellıgı bıle olurmus. diyetısyenımden tavsıyeler :) aklıma geldıkce yazarım yıne. sımdı ip atlamam lazım :)

nachtigall iyi seyirler sizede :) azimle başarıcaz :))

Notumu aldım cnım. Dünkü ya da bugünkü kilo tabi ki önemli değil. Bugün düne göre daha çok incelmişsindir diye dünkü kilonu istedim, uyanıklık işte )))

yok ya dunden bu yana degısemedım galıba :P :))

diger kurallarıda zamanla ogrenırım heralde. aksam gorusmek uzre hoşcakalın :)))

Selam kizlar yaaa ben kazandibi yedim yaaaaa...ama aksama dikkat edecem soZ. Yarin 5gun diyetine basliyorum ya com canim cekti

Evet nac ara ogun olRak dondurma degil kazandibi yedim sutlu tatli oldugu icin rahatim biraz ama tatli sonucta

ethos cnm bende buğünkaçamak yok bakalım inş olmaz ama dün de fazla yedimm onlar kaldıysa artık hafta içi veririz cnm ben başlıyom yarın patates günü yapıyoruz demiii
kazan dibimiii neeeee keske yemeseydin gerçi sütlü tatlı ama
diyetin kurallarını okudunmu cnmmm tuz seker yağ yokkk

ederiz cnm ama akşam saatlarinr doğru artık kan sekeri düşüyo sanırım halsizlik oluyoo ben bişeyler içiyodumm hemen

Back