• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhabalaaar :)
aranıza yenı katıldım nachtigall in msj ını sımdı aldım ve cok mutlu oldum :)
cunku zayıflama konusunda oldukcaaa istekliyim :)
adım Asiye. öğrenciyim..
sımdı kilom 89 :( en fazla 65 olmak istiyorum. boyum 166 cıvarı
dıyetısyenlede gorusuyorum. hatta yarın gidicem yanına ama boyle bı ortama cook ıhtıyacım vardı.
13.takıma alındıgımı duyunca cok mutlu oldum inşallah bol bol paylasımda bulunur saglıklı saglıklı zayıflarız :)

Son düzenleme:
adım Asiye. öğrenciyim..
dıyetısyenlede gorusuyorum. hatta yarın gidicem yanına ama boyle bı ortama cook ıhtıyacım vardı.
13.takıma alındıgımı duyunca cok mutlu oldum inşallah bol bol paylasımda bulunur saglıklı saglıklı zayıflarız :)

Hoşgeldin Asiyecim,
Biz de seni aramızda gördüğümüz için mutluyuz. Ben de Çağla. İngilizce öğretmeniyim. 33 yaşındayım. Öğretmenim. Kilo vermek için debeleniyorum. Bu hafta her gün yemeklerimde salata yiyeceğim. Arkadaşlara söz verdim. Sen de takip et, bakalım sözümden cayacak mıyım:))))
Diyetisyene gidiyorum demişsin canım, bilgilerini bizimle de paylaşırsan çok seviniriz, bilmediğimiz şeyler olabilir. Nerede okuyorsun? Tabi özel olmadıysa :)))
Canım, ben birazdan veli toplantısına gideceğim. Eve geldiğimde sana takım kurallarımızı göndereceğim. Soruların olursa da yanıtlarım. Ama şimdi ufak ufak hazırlanıp çıkmam lazım.
Güzel paylaşımlar dileği ile..

Günaydın canlarım,
Kahvaltımı yaptım, 2 dilim ekmek, kahve, yumurta veee salataaa. Peynir olarak krem peynir yedim. Acaba çok bi kaçamak mı oldu?
Toplantıdan sonra pazara gideceğiz. Enginar yemedim bu hafta. Eşşek nachti, bozulan maydonozlarımı atıp yenilerini alacağım:oklava:
Hepinize güzel pazarlar, güzel gezmeler :))

adım Asiye. öğrenciyim..
hoşgeldin aramıza cnmm takım halinde olunca daha çok motive oluyoruz inş hepberaber vereceğiz kilolarımızı ben emine cnm
Günaydın canlarım,
Kahvaltımı yaptım, 2 dilim ekmek, kahve, yumurta veee salataaa. Peynir olarak krem peynir yedim. Acaba çok bi kaçamak mı oldu?
Toplantıdan sonra pazara gideceğiz. Enginar yemedim bu hafta. Eşşek nachti, bozulan maydonozlarımı atıp yenilerini alacağım:oklava:
günaydın cnm yoğunsun cokk bende enginar alayım buğün pazardan bakalımmm bende buğün firenlemey calışcam yarın başlıcam tekrar krem peynir yağlı cnm biraz daha bende dün üçgen lığt olandan yemiştimmm:((((

günaydııııııınnnnn a.s.
klasik kahvaltıma bugün yumurta ekledim :)) ve bol boll yeşillik :))
güzel bi kahvaltıydı eşim dışarı çıkalım dedi ama çok yiyeceğimi bildiğim için evde yaptım kahvaltıyı :))
hava güzel evdeyim yürümeyeyim çnk bacağım ağrısı iyi oldu salıya kadar ii olsun dimi ama :))
bilmem_89 aramıza hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamalarrrrr

günaydın kızlar kusura bakmayın akşam oğlum huysuzlanınca acil çıktım netten haber veremedim ilk gece iyiydi ama dün gece iyi değildi baya ağladı ağrı kesici vermem rağmen.ben geç kaldım bugün kahvaltı için ama klasik kahvaltı ve 1 yumurta.krem peynir az yediysen sorun yok yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum
ela yarın başlıyor muyuz diyete patatesle

Kızlar, sayıca iyice azaldık. 4 kişi kaldık. Başvuru alanından 2 arkadaş davet ettim. Bilginiz olsun.

Canım neden 4 kişi kaldık? Sen, ben, ethos, ela, nur. Listede beş kişi değil miyiz? Nur da mı izne ayrıldı yoksa?

adım Asiye. öğrenciyim..

Aramıza hoşgeldin. Ben diyete başladığımda 85 kiloydum, şimdi 66.3 kiloyum. Diyetisyen ve sporla sen de başaracaksın eminim. Gerçi benim de daha verecek 13.3 kilom var. Hep beraber sağlıklı ve güzel bir biçimde incecik olacağız inşallah.

Günaydın canlarım,

Canım kahvaltıda salata yemişsin çok sevindim. Salata derken söğüş domates salatalık falan mı yoksa bayağı zeytinyağlı limonlu falan salata mı? Bence krem peynir o kadar da kötü değil. Tabi normal beyaz peynir olsa daha güzel olur. Ben tam yağlı yumuşak beyaz peynir yiyiyorum. O da krem peynir gibi oluyor neredeyse. Diyetisyen de herşeyi tam yağlı ye dedi zaten.

günaydııııııınnnnn a.s.
güzel bi kahvaltıydı eşim dışarı çıkalım dedi ama çok yiyeceğimi bildiğim için evde yaptım kahvaltıyı :))
hava güzel evdeyim yürümeyeyim çnk bacağım ağrısı iyi oldu salıya kadar ii olsun dimi ama :))

Kahvaltın çok güzel olmuş canım tebrikler.

günaydın kızlar kusura bakmayın akşam oğlum huysuzlanınca acil çıktım netten haber veremedim ilk gece iyiydi ama dün gece iyi değildi baya ağladı ağrı kesici vermem rağmen.ben geç kaldım bugün kahvaltı için ama klasik kahvaltı ve 1 yumurta.krem peynir az yediysen sorun yok yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum

Geçmiş olsun canım. Her geçen gün daha iyi olur artık. Doktoru da normal demiştir herhalde.

Yaa ben de kahvaltımı geç ettim kızlar. Uyandıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı etmem gerekirken 2 saat sonra ettim. Neyse artık bundan sonra daha çok dikkat ederim. Kahvaltıdan önce 1 büyük bardak maydanoz suyumu da içtim. Şimdi çıkıyorum, görüşürüz.

kızlar bende klasik kahvaltımı yaptımmm cnm bişey istemiyo inş yemem dışarı çıkıyoruz akşama grşş

Selam benim meleklerim nasılsınız hepiniz?Kilolarla savaşınız nasıl gidiyor?Çoğu kişi mezun olmuş sanırım aranızdan.Bende sağlığıma kavuştum,kolumu kullanabiliyorum artık.Kilolarla aram iyi,dikkat ediyorum.İstediğim formdayım şu anda.Hepinize kolay gelsin kızlar,sakın yılmayın.Yazın giyeceklerinizi düşünün,VAZGEÇMEYİN.bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.....

Selam benim meleklerim nasılsınız hepiniz?Kilolarla savaşınız nasıl gidiyor?Çoğu kişi mezun olmuş sanırım aranızdan.Bende sağlığıma kavuştum,kolumu kullanabiliyorum artık.Kilolarla aram iyi,dikkat ediyorum.İstediğim formdayım şu anda.Hepinize kolay gelsin kızlar,sakın yılmayın.Yazın giyeceklerinizi düşünün,VAZGEÇMEYİN.bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.....

guzelimmm tebrik ederim canım ... nasılsın sağlığın nasıl??
mezun olan yok sanırım senden sonra :(( ama izinli arkadaşlarımız çok ...melis uzun süreliğine ayrıldı,işleri yoğun...
melzeyit ad ben karamanlı izinliyiz ama ben yakında dönüyorum
sağlıkla kal canım

kızlar su içmeye başladım akşama 2.5 olur inş.
öğle yemeğini hafif atlatacağım yine akşama ise çorba salata et olur sanırım
görüşürüz

hoşgeldin aramıza cnmm takım halinde olunca daha çok motive oluyoruz inş hepberaber vereceğiz kilolarımızı ben emine cnm

günaydın cnm yoğunsun cokk bende enginar alayım buğün pazardan bakalımmm bende buğün firenlemey calışcam yarın başlıcam tekrar krem peynir yağlı cnm biraz daha bende dün üçgen lığt olandan yemiştimmm:((((

Ela da o zaman kızın canım :))) Ben hep nedense senin adını ela sanmıştım :)))))

günaydııııııınnnnn a.s.

Canım, kahvaltıyı dışarıda etmediğinize çok sevindim, hayırlı olsun :))))))) Bol yeşillik de süper :)))))
Umarım salıya kadar bacağın salıya kadar tam iyileşir :))) Benim de sanki bugün daha iyi. Bir an önce iyileşelim, sağlığımıza kavuşalım canım :))))

Canım yaa, çok üzüldüm. Umarım gece daha iyi olur. Geçmiş olsun.
İşin açıkçası ethoscum, az yemedim. Çok da yemedim ama.

Canım neden 4 kişi kaldık? Sen, ben, ethos, ela, nur. Listede beş kişi değil miyiz? Nur da mı izne ayrıldı yoksa?
Canım kahvaltıda salata yemişsin çok sevindim. Salata derken söğüş domates salatalık falan mı yoksa bayağı zeytinyağlı limonlu falan salata mı? Bence krem peynir o kadar da kötü değil. Tabi normal beyaz peynir olsa daha güzel olur. Ben tam yağlı yumuşak beyaz peynir yiyiyorum. O da krem peynir gibi oluyor neredeyse. Diyetisyen de herşeyi tam yağlı ye dedi zaten.
Yaa ben de kahvaltımı geç ettim kızlar. Uyandıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı etmem gerekirken 2 saat sonra ettim. Neyse artık bundan sonra daha çok dikkat ederim. Kahvaltıdan önce 1 büyük bardak maydanoz suyumu da içtim. Şimdi çıkıyorum, görüşürüz.

Canım, 5 kişiyiz de Nur pek katılmıyor. Ablası geldi diye herhalde. Katılımımıza göre 4 kişi dedim.
Ben de normal yağlı peynir yiyorum da dün migrosta istediğim gibi bulamadım. Birazdan pazara gideceğiz. Çok güzel bir peynircim var, ondan çeçil peyniri alayım. Lezzet değişikliği olsun.
Salatadan kastım söğüş canım. Domates, salatalık falan. Salata yerine geçer mi? Yanlış mı yapıyorum yoksa?

Şu maydonoz işi de süper oluyor valla. Selülitlere de çok iyi geliyormuş :)))

kızlar bende klasik kahvaltımı yaptımmm cnm bişey istemiyo inş yemem dışarı çıkıyoruz akşama grşş

Sen şimdi gene canavar gibi yürürsün cnaım. İyi gezmeler :))

kızlar su içmeye başladım akşama 2.5 olur inş.
öğle yemeğini hafif atlatacağım yine akşama ise çorba salata et olur sanırım
görüşürüz

Dosbik, çok güzel içmişsin. İkimizin de su sorunumuz var :)))) Şimdi senden ilham aldım, gideyim, içeyim ben de :)))

Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim.
Biraz önce de öğle yemeğimi yedim. 4 kaşık taze fasülye, 3 tekirdağ köfte, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek veee salataaaa
Birazdan pazara gideceğiz. Enginarlarımı özledim.
Sonra tam karar vermedik ama sinemaya gideceğiz sanırım. Eyvah eyvah ı düşündük. Annem gitmiş, çok beğenmiş. Bakalım :))))

bende dondurma istiyorum :)) ama salıya kadar kaçamak yok :)) bugün düne göre 400gr gitmiş :)) bu gazla yemem
su içemeye çalışıorum nac canım sende hemen eline büyük bi bardak al :))

pazara çıkamam bugün ama perşembe günü bende düşünüyorum çnk bugün evden çıkarsam kesin kaçamak yaparım

Süper canım, 400 gr daha gitmiş. Aldım ben de elime bardağımı ve yarım litre suyumu içtim :)))))

Şimdilik çıkıyorum, pazara gidiyoruz. Gene gelirim.
Sevgiler :))))

güle güle git nac :)) bol bol yeşillik al :))
bende öğle yemeğimi yedim
1kase çorba
2parça tavuk ızgara
1/2 kase yoğurt
bol bol yağsız salata
1 dilim ekmek

Back