hoşgeldin aramıza cnmm takım halinde olunca daha çok motive oluyoruz inş hepberaber vereceğiz kilolarımızı ben emine cnm
günaydın cnm yoğunsun cokk bende enginar alayım buğün pazardan bakalımmm bende buğün firenlemey calışcam yarın başlıcam tekrar krem peynir yağlı cnm biraz daha bende dün üçgen lığt olandan yemiştimmm
(((
Ela da o zaman kızın canım :))) Ben hep nedense senin adını ela sanmıştım :)))))
günaydııııııınnnnn a.s.
klasik kahvaltıma bugün yumurta ekledim :)) ve bol boll yeşillik :))
güzel bi kahvaltıydı eşim dışarı çıkalım dedi ama çok yiyeceğimi bildiğim için evde yaptım kahvaltıyı :))
hava güzel evdeyim yürümeyeyim çnk bacağım ağrısı iyi oldu salıya kadar ii olsun dimi ama :))
bilmem_89 aramıza hoşgeldin canım sağlıklı zayıflamalarrrrr
Canım, kahvaltıyı dışarıda etmediğinize çok sevindim, hayırlı olsun :))))))) Bol yeşillik de süper :)))))
Umarım salıya kadar bacağın salıya kadar tam iyileşir :))) Benim de sanki bugün daha iyi. Bir an önce iyileşelim, sağlığımıza kavuşalım canım :))))
günaydın kızlar kusura bakmayın akşam oğlum huysuzlanınca acil çıktım netten haber veremedim ilk gece iyiydi ama dün gece iyi değildi baya ağladı ağrı kesici vermem rağmen.ben geç kaldım bugün kahvaltı için ama klasik kahvaltı ve 1 yumurta.krem peynir az yediysen sorun yok yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum
ela yarın başlıyor muyuz diyete patatesle
Canım yaa, çok üzüldüm. Umarım gece daha iyi olur. Geçmiş olsun.
İşin açıkçası ethoscum, az yemedim. Çok da yemedim ama.
Canım neden 4 kişi kaldık? Sen, ben, ethos, ela, nur. Listede beş kişi değil miyiz? Nur da mı izne ayrıldı yoksa?
Canım kahvaltıda salata yemişsin çok sevindim. Salata derken söğüş domates salatalık falan mı yoksa bayağı zeytinyağlı limonlu falan salata mı? Bence krem peynir o kadar da kötü değil. Tabi normal beyaz peynir olsa daha güzel olur. Ben tam yağlı yumuşak beyaz peynir yiyiyorum. O da krem peynir gibi oluyor neredeyse. Diyetisyen de herşeyi tam yağlı ye dedi zaten.
Yaa ben de kahvaltımı geç ettim kızlar. Uyandıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı etmem gerekirken 2 saat sonra ettim. Neyse artık bundan sonra daha çok dikkat ederim. Kahvaltıdan önce 1 büyük bardak maydanoz suyumu da içtim. Şimdi çıkıyorum, görüşürüz.
Canım, 5 kişiyiz de Nur pek katılmıyor. Ablası geldi diye herhalde. Katılımımıza göre 4 kişi dedim.
Ben de normal yağlı peynir yiyorum da dün migrosta istediğim gibi bulamadım. Birazdan pazara gideceğiz. Çok güzel bir peynircim var, ondan çeçil peyniri alayım. Lezzet değişikliği olsun.
Salatadan kastım söğüş canım. Domates, salatalık falan. Salata yerine geçer mi? Yanlış mı yapıyorum yoksa?
Şu maydonoz işi de süper oluyor valla. Selülitlere de çok iyi geliyormuş :)))
kızlar bende klasik kahvaltımı yaptımmm cnm bişey istemiyo inş yemem dışarı çıkıyoruz akşama grşş
Sen şimdi gene canavar gibi yürürsün cnaım. İyi gezmeler :))
kızlar su içmeye başladım akşama 2.5 olur inş.
öğle yemeğini hafif atlatacağım yine akşama ise çorba salata et olur sanırım
görüşürüz
Dosbik, çok güzel içmişsin. İkimizin de su sorunumuz var :)))) Şimdi senden ilham aldım, gideyim, içeyim ben de :)))