• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

2-3 kaşık patates yemeği 1 dilim ekmek ve bolca patlıcan salatası yedim hazır közlenmiş patlıcan almıştımm koacamda yok diye onu yaptım patlıcan yağlı olduğu için ekstra bir yağ koymadam ama kocaman bir tabak yedim
kızlar salata yerinemi geçer sebzemi eğer öyleyse sebzeyi kaçırdım demektir:))

cnm ben hangi meyveyi yersem yiyimiçim kazınıyo resmen açıkıyom napcam bilmiyorumm muz olabilir elma kivi çilek alayım yarın artık çıkamam eşim yok buğün sabah alırım elma yerim elma kalmışş

arkadaşlar meyvenin yanında mutlaka protein yani süt yoğurt yada ayran içmek gerekiyormuş tek başına açlık olayını gerçekten arttırıyor bide süt yada yoğurt yada ayranla deneyin

nach canım görüşemiyoruz ayağın nasıl oldu ben pek keyfim yok bahsetmiştim birde üzerine mens oldum diyetisyene ilk başladığımda hastaydım 3.haftam yine hastayım busafer erken oldu hazırlıksız yakalandım ağrımm o yüzden çok fazla

2-3 kaşık patates yemeği 1 dilim ekmek ve bolca patlıcan salatası yedim hazır közlenmiş patlıcan almıştımm koacamda yok diye onu yaptım patlıcan yağlı olduğu için ekstra bir yağ koymadam ama kocaman bir tabak yedim
kızlar salata yerinemi geçer sebzemi eğer öyleyse sebzeyi kaçırdım demektir:))

Sebzeni yemişsin canım :)))) Afiyet olsun :)

arkadaşlar meyvenin yanında mutlaka protein yani süt yoğurt yada ayran içmek gerekiyormuş tek başına açlık olayını gerçekten arttırıyor bide süt yada yoğurt yada ayranla deneyin

nach canım görüşemiyoruz ayağın nasıl oldu ben pek keyfim yok bahsetmiştim birde üzerine mens oldum diyetisyene ilk başladığımda hastaydım 3.haftam yine hastayım busafer erken oldu hazırlıksız yakalandım ağrımm o yüzden çok fazla

Canım, geçmişler olsun. Yarına hafifler ağrın. Moralin nasıl oldu?
Ben akşamüstü 1 orta patates yedim ve şimdi hiç aç hissetmiyorum kendimi ama daha da beklersen ilerleyen saatlerde daha çok acıkırım ama hiç de istemiyorum

canm sıkılıyoo tek başına ya kızım var oda mızırdıyooo bide uykum var anlatamm

elacığım az kalmış sende onunla birlikte uyu dinlenirsin ben kızımı şimdi yatırdım uyur 5 dakikaya kalmazz aslında bende yatacam bi bakayımda öyle yatayım dedimmm

melisciğim aşağıda gördüm nasılsın umarım iyisindir arayacam seni ama meşgul etmek istemiyorum şimdi heranın değerli senin canım öpüyorum seni ve minnoşumu

iyi akşamlar herkese bir selam vereyim dedim. Diyet fena değil bazen kaçamaklarım oluyor haftada ortalama yarım kilo gidiyor çok az bence daha iyi bir sonuç beklerdim canım sıkılıyor bu nedenle de arada kaçamaklarım oluyor.
işlerim iyi gidiyor ama oda arkadaşım yarın ingiltereye gidiyor 5 aylığına 3 dersi, bana kalıyor yüküm bayaa artıyor daha bir koşacağım.
herkesi öpüyorum.
sevgiler...

Merhaba melisciiim, melzeyitim,
Nasılsın canım? Umuyorum herşey yolundadır. Az önce 10 tane erik yedim. Artık bu akşamlık yemek hakkımı doldurdum.

melisciğim aşağıda gördüm nasılsın umarım iyisindir arayacam seni ama meşgul etmek istemiyorum şimdi heranın değerli senin canım öpüyorum seni ve minnoşumu

iyiyim canım çok sağol biraz rahatladım kitapla işim bitti ya, yarın başvurular başlıyor evraklarımı hazırlıyorum haftaya da başvurumu yaparım.
ben de seni ve melikeyi çok öpüyorum melzeyitim şimdi melis uyudu kucağımda onu yerine bırakayım sabahtan dersim var biraz notlarıma bakınayım.
görüşürüz.opuyorumnanaktan

iyi akşamlar herkese bir selam vereyim dedim. Diyet fena değil bazen kaçamaklarım oluyor haftada ortalama yarım kilo gidiyor çok az bence daha iyi bir sonuç beklerdim canım sıkılıyor bu nedenle de arada kaçamaklarım oluyor.
işlerim iyi gidiyor ama oda arkadaşım yarın ingiltereye gidiyor 5 aylığına 3 dersi, bana kalıyor yüküm bayaa artıyor daha bir koşacağım.
herkesi öpüyorum.
sevgiler...

Canım, sen moralini bozma, diyetisyenler haftada yarım kilo civarında verdirtiyor. Senin metabolizmanla ilgili değil.
İşlerin iyice yoğunlaşacak demek cnaım. Kolay gelsin, sen üstesinden gelirsin cnaım.
Öpüyorum.

iyiyim çağlacım çok sağol, sen de hastaymışsın geçmiş olsun.
uygun bir vakitte gelirim sohbet ederiz. Çok öptüm seni de.

Canım, sen moralini bozma, diyetisyenler haftada yarım kilo civarında verdirtiyor. Senin metabolizmanla ilgili değil.
İşlerin iyice yoğunlaşacak demek cnaım. Kolay gelsin, sen üstesinden gelirsin cnaım.
Öpüyorum.

yok öyle değil işte annem 1 kilo veriyor :(((
ama annem metebolizma ölçümü yaptırdı çoğu insandan hızlı çıkmış benim yaşımdakilerden bile :))
her hafta diyetisyenim beni teselli ediyor annen daha çok veriyor diye üzülme diyor :)) kıskanıyorum.

ama şu varki annemin diyeti hep daha sıkı, kilosu benden bayaa fazla ve o çokk çaba sarfediyor spor konusunda.

Kızlar anca gelebildim. Yarına sabaha kadar çok işim var. Nasıl yetiştircem bilmiyorum. Yediklerimi yazayım bari.

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt

Yemek yanlışlarım: ikindideki aradan sonra akşam yemeğine kadar 5 saat geçti. Maksimum 4 saat olması gerekiyordu. Bir de akşam yemeğinde yarım bardak yerine 1 bardak süt içtim, yarım bardak süt fazla oldu.

Spor: 50 dk. olabildiğince hızlı ve tempolu yürüdüm. Ama çok yorgun olduğum için pek hızlı olmadı.

Geçmişi ayrıntılı okuyamadım kızlar. Nachtigallcım ayağın daha iyidir umarım.

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum
ben takımdan ayrılacağım çünkü giremiyorum
melis gibi olsun istiyorum çünkü sizi çok sevdim ve sizden kopmak istemiyorum
ama giremiyorumda işte puffff
şimdi çıkarsam yerme başkası girer tekrar gelmek istersem kabul edermisiniz beni
olurmu?
ee sizlerde ne var ne yok
bize gelince idil çok hareketli tutana eşk olsun inanın şmdi yatağına koydum geldim
bütün günüm peşinde geçiyor
yemeye gelincee saldım bu hata kendimi kesin 1 kilo alömşımdır kçgündür misafir vardı e haliyle değişik yemekler tatlılarda yapılınca
çığrından çıktık işte
zaten ben diye t yapsamda naile yanlarım erimiyor dikdötrgen gibiyim aynı
uff neyse ben bu psikolojiyle hiçbir halt yapamama dipteyim sondayım depresyondayım anlıycanız
cuma günü bildirim yapayımmı ondan sonramı çıkayım
çıkayım diyorum ama inanaın caım hiç istemiyor
egzersiz 6takımındanda ayrıldım zaten
amaan bende
hadi ben gideyimde bi kaç bulaşık vardı onları yıkayayım
kendinize iyi bakın çok öptümm

yok öyle değil işte annem 1 kilo veriyor :(((
ama annem metebolizma ölçümü yaptırdı çoğu insandan hızlı çıkmış benim yaşımdakilerden bile :))
her hafta diyetisyenim beni teselli ediyor annen daha çok veriyor diye üzülme diyor :)) kıskanıyorum.

ama şu varki annemin diyeti hep daha sıkı, kilosu benden bayaa fazla ve o çokk çaba sarfediyor spor konusunda.

Allah vergisi işte canım :)))) Senin canın sağolsun. Sen de annen de en kısa zamanda umarım istediğiniz kiloya düşersiniz :)))

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, 1 b. süt

Yemek yanlışlarım: ikindideki aradan sonra akşam yemeğine kadar 5 saat geçti. Maksimum 4 saat olması gerekiyordu. Bir de akşam yemeğinde yarım bardak yerine 1 bardak süt içtim, yarım bardak süt fazla oldu.

Spor: 50 dk. olabildiğince hızlı ve tempolu yürüdüm. Ama çok yorgun olduğum için pek hızlı olmadı.

Afiyet olsun canım :)) Umarım dün akşam işlerini yetiştirdin :))

Geçmişi ayrıntılı okuyamadım kızlar. Nachtigallcım ayağın daha iyidir umarım.

Canım, bugün daha da iyi oldu. Umarım yarına hiç bi şeyim kalmaz.

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum
ben takımdan ayrılacağım çünkü giremiyorum
melis gibi olsun istiyorum çünkü sizi çok sevdim ve sizden kopmak istemiyorum
ama giremiyorumda işte puffff
şimdi çıkarsam yerme başkası girer tekrar gelmek istersem kabul edermisiniz beni
olurmu?
ee sizlerde ne var ne yok
bize gelince idil çok hareketli tutana eşk olsun inanın şmdi yatağına koydum geldim
bütün günüm peşinde geçiyor
yemeye gelincee saldım bu hata kendimi kesin 1 kilo alömşımdır kçgündür misafir vardı e haliyle değişik yemekler tatlılarda yapılınca
çığrından çıktık işte
zaten ben diye t yapsamda naile yanlarım erimiyor dikdötrgen gibiyim aynı
uff neyse ben bu psikolojiyle hiçbir halt yapamama dipteyim sondayım depresyondayım anlıycanız
cuma günü bildirim yapayımmı ondan sonramı çıkayım
çıkayım diyorum ama inanaın caım hiç istemiyor
egzersiz 6takımındanda ayrıldım zaten
amaan bende
hadi ben gideyimde bi kaç bulaşık vardı onları yıkayayım
kendinize iyi bakın çok öptümm

Canım, kendini zorlama. Seni izne ayıralım :)))) Cuma istersen bildirim de bulun. Bulunmazsan da önemli değil. Bu hafta çok da yoğunmuşsun. Üstünde sanırım çok baskı var canım. Dikkat et kendine. Her işin başı sağlık. Cimcime kızını da öpüyorum.
Sevgiler

Back