Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIzlar, biraz moralim bozuk. Bundan iki yıl önce sağ ayak bileğimde doku zedelenmesi oldu. Biraz zor geçti. Dün voleybol oynarken aynı bileğin aynı yerinde gene aynı acı oldu. Sabah oldu ama hala bileğim tam iyileşmedi. Gene iyileşmesi aylar alır diye çok korkuyorum (((
Kahvaltıda iki dilim ekmek ve peynir var. Kızlar, dua edin de bileğimin ağrısı geçsin bir an önce.
kızlar canım çok sıkkın dünbeklediğim bir isınavın sonucu açıklandı kazanamadım artık birdaha girmeyecem kazanmam çok zor gibi görünüyor bilmiyorum kafam çok karışıkı bilmiyorumm işte nach geçmiş olsun canımm umarım iyileşirsin
sabah kahvaltısı
1,5 dilim ekmek
domates maydanoz az salatalık
peynir bir kk biraz fazla zeytin ve 1,5 dilim ekmeğimi yiyemedim ooofff hiç keyfim yokkk
günaydın benim takımımı ıtır kızları nasılsıız bakalım be iyiyim tatil güzel geciyor
nact canım insallah ciddi birsey yoktur üzülme öteki arkadaslar a iyidir insallah gemısı okumadım
benden bu kadar cuma ıst dönüyoruz görüsebilecegimiz arkadaşlr olursa seviiriz
kızlar dün 2 buçuk litre su içmiştim onun etkisi olurmu tartıda vermemişimçünkü cok az vaersemde 100grm felan buğün güzel başladı bakalımm 3 köfte yedimm tokumm baya tutar beni öğlen tavukk göğsü inş veririm dün biraz halsizdim buğünde hava bulutluu insanın bişey yapası gelmiyoo
günaydın.inşallah herkezler iyidir. buralarda olmaya çalışırım. görüşürüz tekrar.
kızlar canım çok sıkkın dünbeklediğim bir isınavın sonucu açıklandı kazanamadım artık birdaha girmeyecem kazanmam çok zor gibi görünüyor bilmiyorum kafam çok karışıkı bilmiyorumm işte nach geçmiş olsun canımm umarım iyileşirsin
sabah kahvaltısı
1,5 dilim ekmek
domates maydanoz az salatalık
peynir bir kk biraz fazla zeytin ve 1,5 dilim ekmeğimi yiyemedim ooofff hiç keyfim yokkk
kızlar dün 2 buçuk litre su içmiştim onun etkisi olurmu tartıda vermemişimçünkü cok az vaersemde 100grm felan buğün güzel başladı bakalımm 3 köfte yedimm tokumm baya tutar beni öğlen tavukk göğsü inş veririm dün biraz halsizdim buğünde hava bulutluu insanın bişey yapası gelmiyoo
Merhabalar bu takımlara nasıl katılınıyor????
Canım yaa, bu sefer bir doktora git istersen. Belki çabuk iyileşmesi için birşey yapar, sarar falan.
Canım ağrı kesici al diyeceğim ama geçici bir çözüm olacak. Ağrılar bize nerede ne problem olduğunu anlatmak açısından faydalı. Dediğim gibi bir doktora görün istersen. O gerekli görürse ağrı kesici de yazar. Madem geçen sefer çok uzun sürede geçti, bu sefer birkaç gün içinde geçmezse önlem almakta fayda var canım.
İşlerin varsa hemen onları yap canım. İşler biriktiğinde ne kadar etkilendiğini biliyoruz. İyi çalışmalar ve uykular :))))Şu ana kadar diyet iyi gidiyor. Yürüyebilir miyim bilmiyorum. Biraz uykusuz kaldım. Uykuya da dikkat etmek lazım. Uykusuz kalınca da kilo alınabiliyor. Yarına da bir sürü iş var. Ben çalışayım en iyisi.
selam kızlar taylor bilgilerin için sağol içim rahatladı biraz.bu hafta için çok hırs yaptım ya.bugün çok halsizim canım birşey yapmak istemiyor.oturup saatlerce kitap okumak istiyorum ama sağolsun oğlum izin vermiyor tabi.çok özledim okumayı.neyse kahvaltı aynı 1 dilim ekmek bal 3 zeytin lor peyniri domates salatalık çay.sonra pilates ve 600 mekik ama yaparken baya zorlandım bugün.sonra armut ve elma.öğlen de 1 kase tarhana çorbası ve 2 tane dolma.sabah baktım 300 gr gitmiş.hafta sonu kaçamağım olmasaydı keşke.offf offff.sanırım hergün tartılmaktan vazgeçmeliyim ama bir türlü yapamıyorum
ara olara k7 kuru kayısı ve 2 bardak ayran içtimm
öğlen yemeğinde 2 köfte hasan paşa
1 kase çorba
1,5 dilim ekmek ve salata yedim
eksiğim ekmek ve sebzeydi
akşamda eşim yok sebze neyaparım bilmiyorum patetes yemeğim var acaba sebze yerine geçermi bilmiyorum havuç haşlarım karnıbaharım vardı kötü olmadıysa onu haslayım barii aman sebze konusunda sıkıntım var yaa
Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim. Öğlen 3 tekirdağ köfte ve 1 salata yedim. Yanında ayran. Sonra 2 parça çiğ köfte yedim (etsiz)
Birazdan da yarım pk etiform yiyeceğim :)
Ayağım sanki biraz daha iyi. Bakalım yarına nasıl olacak?
öğle yemeğim 1,5 köfte 1 parca tavuk tavuk göğsü aralarda nescafe yeşil cayy
akşam yemeği 2 köfte 1 parca tavukkk sade kahvee sekersizzz
1 küçük parca çikolata kan sekerim düşmesin diyee
buğünçok güzel geçti darısı yarınaa
Haftayı yarıladın hayatım yaa. tebrikler :)))) Ben de ara olarak 1 orta boy patates yedim.
Akşam yemeğinde 4 kaşık bezelye ve 2 köfte olacak.
saol cnm darısı sana sende güzel yemişsin cnm buğünn
ekmek yok ama tokummm
yarın ne meyveler yesemkii doyurucuu
Beni elma, muz, kuru kayısı güzel tok tutuyor. Ama en fazla elma. Sen hangisini yediğinde kendini daha tok hissediyosun?
cnm ben hangi meyveyi yersem yiyimiçim kazınıyo resmen açıkıyom napcam bilmiyorumm muz olabilir elma kivi çilek alayım yarın artık çıkamam eşim yok buğün sabah alırım elma yerim elma kalmışş
Eyvah eyvah, o zaman işin epey zor olacak. Kuru meyveler de acıktırıyor mu? Hani asit kalmamış oluyor ya :))
buğünyarımsaat pilates yeptım tabi elayla gülmekten yerlere yattım bacığımı kaldırıyom tutuyo geliyo karnıma oturuyoo yüzümle oynuyoo zor yaptımmm ama