• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım, internetten bulduğum hareket testlerini yapıyorum, saçmalıyorum anlayacağın. Neden korkuyorum biliyor musun, ya bana aynı şeyleri söyleyecekler ya da emar isteyecekler. Ki mr çok pahalı. Offff. Ne yapsam bilmiyorum

Canım devlet hastanesine git sen de. Biraz daha geç girersin emara ama bu gidişte hiç gitmeyeceksin nasılsa.

selam kızlar nac geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli dr.git geciktirme bence.
arada 1 avuç kabak çekirdeği yedim 2 grisin.az öncede 1 elma yedim.sanırım iyi gidiyor.

Sen bilirsin canım. ınşallah kendi kendine geçer. Ama gidersen bir de rapor alsan ne güzel olur valla. Madem dinlenme şart diyorlar rapor da verirler herhalde.

Ben şimdi çıkayım canım. Çok uykusuzum. Kendine çok iyi bak, öpüyorum.

anlaşmalı özel hastanelere gitsen.onların da anlaşmalı mr çeken laboratuvarlar var

Şekerim, benim özel sağlık sigortası da var, ama yatarak tedavi. Yani, özel hastanelerde indirim var. Ve orta karar bir hastanede 300 lira fark alıyorlar. Normalde 1000 liraya yakınmış. Ya, bu alt tarafı ayak bileği. Ayıp yani.

selam kızlar nac geçmiş olsun sağlık herşeyden önemli dr.git geciktirme bence.
arada 1 avuç kabak çekirdeği yedim 2 grisin.az öncede 1 elma yedim.sanırım iyi gidiyor.

Kabak çekirdiği hariç gayet iyi canım :)

Sen bilirsin canım. İnşallah kendi kendine geçer. Ama gidersen bir de rapor alsan ne güzel olur valla. Madem dinlenme şart diyorlar rapor da verirler herhalde.

Ben şimdi çıkayım canım. Çok uykusuzum. Kendine çok iyi bak, öpüyorum.

Tamam cnaım, iyi uykular :))))

nac canım geçmiş olsun benim de bacağım ağrıyo bakalım napcam ??
bugün kaçmağım sadece 1 sütlü tatlı oldu :(( ama akşamı hafif atlattım bende erik yiyeceğim

nac canım geçmiş olsun benim de bacağım ağrıyo bakalım napcam ??
bugün kaçmağım sadece 1 sütlü tatlı oldu :(( ama akşamı hafif atlattım bende erik yiyeceğim

Nazar mı değdi bize ne? Senin kaçamağın çok masum kaçmış. Ben erikten sonra 1 kornet yedim. Valla yedim. Akşam yemeği hiç doyurmadı, neden böyle oldu, bilmem.

Kızlar, akşam yemeğimi yedim. 1 küçük kase çorba ve 6 kaşık taze fasülye. Doymadım. Açım. Şimdi de erik yiyorum.

Nazar mı değdi bize ne? Senin kaçamağın çok masum kaçmış. Ben erikten sonra 1 kornet yedim. Valla yedim. Akşam yemeği hiç doyurmadı, neden böyle oldu, bilmem.

Canım akşam yemeğinde ekmek ve salata yememişsin belki ondan doymamışsındır.

akşam yemeği de 3 kaşık patlıcan yemeği 3 kaşık yoğurt ve salata 1 dilim ekmek

Az yemişsin canım, afiyet olsun.

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Taze fasülye, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma

Spor: Yok.

Back