selam kızlar ya sabah moralim bozuldu iyice dün o kadar dikkat ettim süper spor da yaptım 200 almış görünüyorum bu ne demektir böyle moral sıfır oldu ama dünkü mekikten dolayı karnım baya ağrıyor bugün sabah da yine kalsik kahvaltım vardı ardından 40 dk pilates 600 mekik 40 bacak hareketi sonra 50 dk.lık 4 mil yürüyüşü.şimdi de yarım armut 1 kabak dolması ve 4 kaşık yoğurt yedim bu hafta bakalım ne olacak kilo almazsam tabi
merhaba kızlar bahar yorgunluğu yaşıyorum giriyorum okuyorum ama yazmıyorum canım istemiyor iştee ne yapayım kusura bakmayınn
diyet nasıl gidiyor cumartesi pazar düzenim biraz bozuldu ama yinede iyi topladım vücudumda incelme var dar gelen gömleğim normal oldu ama daha hızlı vermek istiyorum böyle bir dünya yok değilmi(
iyi geceler kızlar biz hala memleketteyiz cuma dönüyoruz ve 63 kıloyum ayın 25 ınde evime dönüyorum sizlerde iyisiizdir insallah
selam kızlar ya sabah moralim bozuldu iyice dün o kadar dikkat ettim süper spor da yaptım 200 almış görünüyorum bu ne demektir böyle moral sıfır oldu ama dünkü mekikten dolayı karnım baya ağrıyor bugün sabah da yine kalsik kahvaltım vardı ardından 40 dk pilates 600 mekik 40 bacak hareketi sonra 50 dk.lık 4 mil yürüyüşü.şimdi de yarım armut 1 kabak dolması ve 4 kaşık yoğurt yedim bu hafta bakalım ne olacak kilo almazsam tabi
Canlarım, nasılsınız? Ben okuldayım, bi çok işimi hallettim, rahatladım. Öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim, sonra, bir öğretmen arkadaş kek getirmiş, havuçlu, tarçınlı. Kızlar, ben hayatımda böyle bi kek yemedim. Madem bir dilim kek yedim bir saat önce 1 köfte, 1 kaşık pilav ve salata yedim. Yanında ayran.
Elacım, rejimin iyi gittiğine sevindim.
Ethoscum, bozma moralini. Bu hepimizin başına geliyor, üzülüyoruz. Demek istediğim, seni anlıyorum ama yıkma. Devam et canım. Yanındayız? )))
merhaba kızlar bahar yorgunluğu yaşıyorum giriyorum okuyorum ama yazmıyorum canım istemiyor iştee ne yapayım kusura bakmayınn
diyet nasıl gidiyor cumartesi pazar düzenim biraz bozuldu ama yinede iyi topladım vücudumda incelme var dar gelen gömleğim normal oldu ama daha hızlı vermek istiyorum böyle bir dünya yok değilmi(
Kızlar bugün şu ana kadar diyet iyi gitti. Yürüdüm de. Şimdi biraz işim var. Onları yapayım.
iyi geceler gezmeye gitmştik geldik
anca olduubuğünüde atlattım kazsız belasız fire vermedim bakalım yarın et günü köftelerim hazır tavuk göğsü haşlıcam yarın zorlanmam snırımmm meyve günüü yandımm meyve karnımı açıktırıyooo
sizde iyisinizdir inşş geç olduuu yatayım kız erkenden kalkıyoo gece felan grş
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, domates
Akşam: Nohut yemeği, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma
Spor: 1.5 saat olabildiğince hızlı ve tempolu yürüdüm :lepi:
Akşam yemeğinde yaptığım salata çok güzeldi kızlar. Marul çok lezzetliydi. Domates ve salatalık da öyle. Salata malzemeleri yaz yaklaştıkça lezzetleniyor. Yakında çeşit çeşit meyve de çıkacak. Diyet açısından çok güzel bir döneme giriyoruz. Yürüyüş açısından da çok güzel. Bu zamanları güzel değerlendirip kışa sağlıklı, güzel ve incecik girelim inşallah.
cnm gecmiş olsun inş gecer aynı yer olması kötü olmuşşş fazla haraket etmemeye calışşKahvaltıda iki dilim ekmek ve peynir var. Kızlar, dua edin de bileğimin ağrısı geçsin bir an önce.
cnm sağlık olsun vardır ondada hayır diye düşünn inş istediğin herşey olur hayattakızlar canım çok sıkkın dünbeklediğim bir isınavın sonucu açıklandı kazanamadım artık birdaha girmeyecem kazanmam çok zor gibi görünüyor bilmiyorum kafam çok karışıkı bilmiyorumm işte nach geçmiş olsun canımm umarım iyileşirsin
sabah kahvaltısı
1,5 dilim ekmek
domates maydanoz az salatalık
peynir bir kk biraz fazla zeytin ve 1,5 dilim ekmeğimi yiyemedim ooofff hiç keyfim yokkk
günaydın benim takımımı ıtır kızları nasılsıız bakalım be iyiyim tatil güzel geciyor
nact canım insallah ciddi birsey yoktur üzülme öteki arkadaslar a iyidir insallah gemısı okumadım
benden bu kadar cuma ıst dönüyoruz görüsebilecegimiz arkadaşlr olursa seviiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?