Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

taylor saol cnm büyüyo cadı yürüdü erkenden onun peşindeyim heppp
bana gelince sabahtan bu yana 2 patates yedimmm haşlanmış 2 bardak nescafe 2 bardak yeşilcay bol bol suuuuu inş bozmam akşamada fırına vercem patates yarın sebze günü bütün sebzeleri fırına vermei düşünüyorummmm severim sebzeyii salata felan gecer yarında et günündede köftee bide tavuk düşünüyorum ama meyve günündenapcam diye düşünüyorum aç kalırım herhalde hiç yiyemiyom karnım ağrır yumurta cumadaa yoğurtlaa bakalım kaç kilo vereceğimmm kaçamak yapmam inşşş şimdiye kadar yapmadımmmn akşam oturmaya gitcez inş yemem cayla geciştirsem olurrrr bakalımmm inş devam ederimmm 5 kilo bi gitseeee rahatlıcam moralimde yerine gelcekkk 2 haftadır veremedim aldım üstüneee neyse cok yazdımmmm herhalde grş giremem herhalde yemek yapcamm yürürüm belkii ama çok rüzgar varrr

Oy oy oy :)))) Neler neler yapmışsın canım :)))) Bu hafta toparlarsın artık :)))

patates haşladım
şimdi patates yiyorum kızlar

Hadi, hayırlı olsun artık canım. Umarım iyi gider. Gelişmeleri bekliyoruz :))))

bugün kahvaltıda yarım dilim ekmek,biraz yumurta,biraz peynir vardı. 1 saat önce meyveli süt içtim.

az önce 1 elma ve 3 ad form bisküvi yedim

saat 2 gibi 1 servis kaşığı musakka ve 2 dilim ekmek yedim 2 kaşık pilavla beraber.

Canım, öncelikle haftasonun neden kötüydü? Umarım ciddi ve önemli bir şey olmamıştır (( Güne de beslenme olarak iyi başlamışsın canım, umarım tüm hafta böyle gider :)

Canım, kaçamaklar yaptım dediğinde epeyce korkmuştum. Ama çok da kaçamak sayılmaz bu :))) Sen kaldığın yerden devam edersin, sporla da hemen telafi edersin canım :))))

Afiyet olsun cnaım, toparlamışsın :)))) Bu hafta için iddalı bir hedef koymuşsun, çok hırpalama kendini :)))

bugün hayırdır ya bilmediğim bişeymi var kimse uğramıyor.

Yok canım, bi şey yok ama katılım tabi biraz az. Dosbik memlekette. Melzeyit de çok uğrayamıyor herhalde. Ben okulda. Nur ablasıyla memlekette. Herhalde yoğun. Che'yi ben de merak ediyorum. Hep katılımda bulunurdu. Bu aralar morali bozuktu. Umarım ciddi bir şey olmamıştır.

Canım et gününde balık da koyabilirsin menüne. Hem de çok sağlıklı :)) Akşam oturmada kaçamak yapmazsan bütün gün verdiğin emekler de boşa çıkmaz canım :)) Diyet programın biraz sıkı tabi, umarım üstesinden gelirsin :)

Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim. Öğlen 2 dilim ekmek ve tavuk döner vardı. Az önce küçük bir dondorma yedim (((( Akşama da enginar yiyeceğim. Her gün illa ki bir kaçamağım oluyor

okudum taylorcum ama unuttum açıkçası. evet biraz sıkıntılarım var hayatım ,herşey sıkıyor anlayacağın. yapılacak birşey yok,zaman en iyi ilaç. sıkıntılarım konusunda biraz zamana ihtiyacım var sadece.

Canım, umarım zamanla işler istediğin gibi yoluna girer. Dediğin gibi bazen işleri zamana bırakmak geliyor. O en doğrusunu gösteriyor

Afiyet olsun. Spor için tebrikler! 600 mekik şu ana kadar forumlarda okuduğum en yüksek mekik sayısı. Hem de bir seferde 100 tane mekik! Ben bir seferde en fazla 50 tane çekebiliyorum. Bir de 1 saat yürümüşsün. Tebrikler

Patates de sebze de en lezzetli fırında olur. Afiyet olsun. Fırında sebze olarak soğan ve sarımsak da sebzelere lezzet katar. Ama kontrollü gidersin, kendini kötü hissedersen süt falan içersin, birşeyler yersin umarım.

Canım, kaçamaklar yaptım dediğinde epeyce korkmuştum. Ama çok da kaçamak sayılmaz bu :))) Sen kaldığın yerden devam edersin, sporla da hemen telafi edersin canım :))))

Çok sağol canım, moral verdin. Bugün de yürüyemeyeceğim sanırım. Ama en yakın zamanda telafi ederim artık.

Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim. Öğlen 2 dilim ekmek ve tavuk döner vardı. Az önce küçük bir dondorma yedim (((( Akşama da enginar yiyeceğim. Her gün illa ki bir kaçamağım oluyor

Canım ben de kaçamak yaptım diye birşey diyemiyorum sana. Hem zaten küçükmüş.

Bazen herşey sıkıyor haklısın. Zaman çok iyi geliyor gerçekten. Bir şekilde düzeliyor. Her işte bir hayır vardır canım. Bunlar oluyor ki sonradan çok mutlu olabilelim.

Canlarım, akşam yemeğinde 1 enginar, 4 kaşık taze fasülye, 2 küçük köfte ve 1 dilim ekmek yedim. Yanında da ayran. Şimdi de kahve içiyorum

sağol canım ama mekik aleti ile yapıyorum ben belim rahatsız olduğu için.

iyi geceler kızlar girip okuyorum her gün ama yazacak yüzüm olmadı bir türlü nedense bu aralar diyete konsantre olamıyorum sanırım midem biraz büyümüş ders çalışırken farkında olmadan dünyalarfı yemişim şimdi düşünüyorum da bakalım tekrar nasıl alıştırıcam bünyemi az yemeye akşam akşam koca tabak makarnayı da yedim sinirimden klava: toparlanmam lazım takımdan ayrıldığım kiloya iner inmez burdayım yoksa kendi kendimi motive edemiyorum kızlar şimdilik öpüyorum herkesi görüşmek üzere...

kızlar geldimm ve suana kadar hiç fire vermedim bakalım sekersiz cay bile içtim şimdide yesil cayımı yudumluyorum buğün 3 kupa 1 normal cayy 2 küçük nescafe bol bol su ve 2 buçuk patatess 1 gün bitti bile yarın kolay atlatırım inş bakalıımm sabah hemen yaparımm fırına veririm diyorumm domtes biber felan süperr

Canlarım, akşam yemeğinde 1 enginar, 4 kaşık taze fasülye, 2 küçük köfte ve 1 dilim ekmek yedim. Yanında da ayran. Şimdi de kahve içiyorum

Çok sağlıklı canım, tebrikler.

sağol canım ama mekik aleti ile yapıyorum ben belim rahatsız olduğu için.

Ben de mekik aletiyle yapıyorum canım. Öteki türlüsü bele zararlı olabilir diye hiç normal mekik yapmıyorum zaten. Ben mekik aletiyle bir seferde maksimum 50 tane yapabiliyorum :)))

Baharcım, ders çalışırken öyle olur. Hiç sıkıntı yapma canım. Sağlıklı beslenerek ve sporla vereceğiz tüm fazla kiloları.

Kahvaltıdan önce: Bir büyük bardak maydanoz suyu

Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Kuru fasülye, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Ara: 1 elma

Spor: 1 saat 25 dakika hızlı ve tempolu yürüdüm :lepi:

iyi geceler kızlar biz hala memleketteyiz cuma dönüyoruz ve 63 kıloyum ayın 25 ınde evime dönüyorum sizlerde iyisiizdir insallah

Baharım, ders çalışırken kaçırman normal. Fazla kızma kendine, ama porsiyonlarını yavaş yavaş kısabilirsin. Ama birden değil. En başta sinirle yemekyemeyi bırakabilirsin :)))))))
İstediğin zaman gel canım, seni bekliyoruz :))

:dance: :lepi: Tebrikler canım, en zorunu atlattın. Bugün için bol şans :)))

Afiyet olsun canım :))) Sporun da harika :))

iyi geceler kızlar biz hala memleketteyiz cuma dönüyoruz ve 63 kıloyum ayın 25 ınde evime dönüyorum sizlerde iyisiizdir insallah

Tatilin umarım güzel geçiyordur. Bizler de bıraktığın gibiyiz :)) İyi eğlenceler

Canlarım, saat 9 gibi yarım muz yedim. Şimdi de kahvaltımı yaptım. Klasikti. Ek olarak bir yumurta yedim.
Bugün okul çıkışında çocuklarla buz pateni yapmaya gideceğiz. Bu sebeple geç gelebilirim. Okulda vakit bulursam gene girer, merhaba derim :)))
Hepinize güzel salılar :))))

günaydın kızlar
buğün sebze günüm baklım patlıcan kabak mantar domates biber sarımsak doğrayıp fırına verdim lahana suyu yapcammm sabah tartı beni sevindirdi tam gazzz devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…