günaydın kızlar çok suçluyum ben ya.dün acayip kaçamak yaptım.sinemya gitmiştim sonra dayanamadım ve tavukları kolaları patates kızartamalarını götürdüm mideye afiyyetle ardında mocha offff yaaaa.gerçi akşam birşey yemedim ama sabah tartıldım 300 gr almışım.bu kadar yemekle eee sporda yok tabi.bu hafta sıkacağım dedim yaptığıma bakın.
patates haşladım
şimdi patates yiyorum kızlar
bugün kahvaltıda yarım dilim ekmek,biraz yumurta,biraz peynir vardı. 1 saat önce meyveli süt içtim.
az önce 1 elma ve 3 ad form bisküvi yedim
saat 2 gibi 1 servis kaşığı musakka ve 2 dilim ekmek yedim 2 kaşık pilavla beraber.
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 4 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 d. ekmek, 10 tane patlamış mısır, 1 çikolatanın 1.5 karesi, sütlü "şekerli" çay
Spor: Yok.
Yemek yanlışlarım: Akşam yemeğimde yediğim tek doğru şey ekmekti. O da çantamda olduğu için dışarıda karnım acıkınca yedim. Gittiğim yerde yenebilecek sağlıklı birşey yoktu. 3 tane kaçamağım oldu: 10 tane patlamış mısır, 1 çikolatanın 1.5 karesi, ve çayın içindeki şeker.
Bu arada kahvaltımı uyandıktan sonra 1 saat içinde yapmam gerekiyorken, Cumartesi ve dün 15'er dk. geç yaptım. Cuma da 30 dk. geç yapmıştım, yazmayı unutmuşum.
selam kızlar dünkü faciamdan sonra bugün topluyorum.tam gaz yola devam kahvaltı 2 dilim ekmek 3 zeytin az bal salatalık lor peyniri ve 1 haşlama yumurta arada 1 elma 2 kaşık yoğurt öğlen 2 servis kaşığı mercimek yemeği yarım ekmek marul 2 çilek 1 kaşık patates kavurması arada 2 fincan yeşil çay tarçınlı 1 kayısı şimdi de 8 tane çilek 5 tane çağla şimdi tekrar yeşil çay var planımda.sporlarım sabah 40 dk..pilates ve 600 mekik(6 x 100) öğlen 3 gibi de 1 saatlik 5 mil yürüyüşü.akşama da az yersem bugünlük bu iş tamam.bu hafta 2 kilo vermek istiyorum umarım başarırım.
bugün hayırdır ya bilmediğim bişeymi var kimse uğramıyor.
taylor saol cnm büyüyo cadı yürüdü erkenden onun peşindeyim heppp
bana gelince sabahtan bu yana 2 patates yedimmm haşlanmış 2 bardak nescafe 2 bardak yeşilcay bol bol suuuuu inş bozmam akşamada fırına vercem patates yarın sebze günü bütün sebzeleri fırına vermei düşünüyorummmm severim sebzeyii salata felan gecer yarında et günündede köftee bide tavuk düşünüyorum ama meyve günündenapcam diye düşünüyorum aç kalırım herhalde hiç yiyemiyom karnım ağrır yumurta cumadaa yoğurtlaa bakalım kaç kilo vereceğimmm kaçamak yapmam inşşş şimdiye kadar yapmadımmmn akşam oturmaya gitcez inş yemem cayla geciştirsem olurrrr bakalımmm inş devam ederimmm 5 kilo bi gitseeee rahatlıcam moralimde yerine gelcekkk 2 haftadır veremedim aldım üstüneee neyse cok yazdımmmm herhalde grş giremem herhalde yemek yapcamm yürürüm belkii ama çok rüzgar varrr
okudum taylorcum ama unuttum açıkçası. evet biraz sıkıntılarım var hayatım ,herşey sıkıyor anlayacağın. yapılacak birşey yok,zaman en iyi ilaç. sıkıntılarım konusunda biraz zamana ihtiyacım var sadece.
selam kızlar dünkü faciamdan sonra bugün topluyorum.tam gaz yola devam kahvaltı 2 dilim ekmek 3 zeytin az bal salatalık lor peyniri ve 1 haşlama yumurta arada 1 elma 2 kaşık yoğurt öğlen 2 servis kaşığı mercimek yemeği yarım ekmek marul 2 çilek 1 kaşık patates kavurması arada 2 fincan yeşil çay tarçınlı 1 kayısı şimdi de 8 tane çilek 5 tane çağla şimdi tekrar yeşil çay var planımda.sporlarım sabah 40 dk..pilates ve 600 mekik(6 x 100) öğlen 3 gibi de 1 saatlik 5 mil yürüyüşü.akşama da az yersem bugünlük bu iş tamam.bu hafta 2 kilo vermek istiyorum umarım başarırım.
taylor saol cnm büyüyo cadı yürüdü erkenden onun peşindeyim heppp
bana gelince sabahtan bu yana 2 patates yedimmm haşlanmış 2 bardak nescafe 2 bardak yeşilcay bol bol suuuuu inş bozmam akşamada fırına vercem patates yarın sebze günü bütün sebzeleri fırına vermei düşünüyorummmm severim sebzeyii salata felan gecer yarında et günündede köftee bide tavuk düşünüyorum ama meyve günündenapcam diye düşünüyorum aç kalırım herhalde hiç yiyemiyom karnım ağrır yumurta cumadaa yoğurtlaa bakalım kaç kilo vereceğimmm kaçamak yapmam inşşş şimdiye kadar yapmadımmmn akşam oturmaya gitcez inş yemem cayla geciştirsem olurrrr bakalımmm inş devam ederimmm 5 kilo bi gitseeee rahatlıcam moralimde yerine gelcekkk 2 haftadır veremedim aldım üstüneee neyse cok yazdımmmm herhalde grş giremem herhalde yemek yapcamm yürürüm belkii ama çok rüzgar varrr
Canım, kaçamaklar yaptım dediğinde epeyce korkmuştum. Ama çok da kaçamak sayılmaz bu :))) Sen kaldığın yerden devam edersin, sporla da hemen telafi edersin canım :))))
Kızlar, öğleye doğru 4 kuru kayısı yedim. Öğlen 2 dilim ekmek ve tavuk döner vardı. Az önce küçük bir dondorma yedim(((( Akşama da enginar yiyeceğim. Her gün illa ki bir kaçamağım oluyor
okudum taylorcum ama unuttum açıkçası. evet biraz sıkıntılarım var hayatım ,herşey sıkıyor anlayacağın. yapılacak birşey yok,zaman en iyi ilaç. sıkıntılarım konusunda biraz zamana ihtiyacım var sadece.
Afiyet olsun. Spor için tebrikler! 600 mekik şu ana kadar forumlarda okuduğum en yüksek mekik sayısı. Hem de bir seferde 100 tane mekik! Ben bir seferde en fazla 50 tane çekebiliyorum. Bir de 1 saat yürümüşsün. Tebrikler
Canlarım, akşam yemeğinde 1 enginar, 4 kaşık taze fasülye, 2 küçük köfte ve 1 dilim ekmek yedim. Yanında da ayran. Şimdi de kahve içiyorum
sağol canım ama mekik aleti ile yapıyorum ben belim rahatsız olduğu için.
iyi geceler kızlar girip okuyorum her gün ama yazacak yüzüm olmadı bir türlü nedense bu aralar diyete konsantre olamıyorum sanırım midem biraz büyümüş ders çalışırken farkında olmadan dünyalarfı yemişim şimdi düşünüyorum da bakalım tekrar nasıl alıştırıcam bünyemi az yemeye akşam akşam koca tabak makarnayı da yedim sinirimdenklava: toparlanmam lazım takımdan ayrıldığım kiloya iner inmez burdayım yoksa kendi kendimi motive edemiyorum kızlar şimdilik öpüyorum herkesi görüşmek üzere...
iyi geceler kızlar girip okuyorum her gün ama yazacak yüzüm olmadı bir türlü nedense bu aralar diyete konsantre olamıyorum sanırım midem biraz büyümüş ders çalışırken farkında olmadan dünyalarfı yemişim şimdi düşünüyorum da bakalım tekrar nasıl alıştırıcam bünyemi az yemeye akşam akşam koca tabak makarnayı da yedim sinirimdenklava: toparlanmam lazım takımdan ayrıldığım kiloya iner inmez burdayım yoksa kendi kendimi motive edemiyorum kızlar şimdilik öpüyorum herkesi görüşmek üzere...
:dance: :lepi: Tebrikler canım, en zorunu atlattın. Bugün için bol şans :)))kızlar geldimm ve suana kadar hiç fire vermedim bakalım sekersiz cay bile içtim şimdide yesil cayımı yudumluyorum buğün 3 kupa 1 normal cayy 2 küçük nescafe bol bol su ve 2 buçuk patatess 1 gün bitti bile yarın kolay atlatırım inş bakalıımm sabah hemen yaparımm fırına veririm diyorumm domtes biber felan süperr
Kahvaltıdan önce: Bir büyük bardak maydanoz suyu
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, domates
Öğle: 4 porsiyon tavuk, 1 d. ekmek, salata
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Kuru fasülye, 1 d. ekmek, salata, yarım b. yoğurt
Spor: 1 saat 25 dakika hızlı ve tempolu yürüdüm :lepi:
iyi geceler kızlar biz hala memleketteyiz cuma dönüyoruz ve 63 kıloyum ayın 25 ınde evime dönüyorum sizlerde iyisiizdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?