Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nac canım benim diyetisyenden eşim randevu aldı ama nisanın sanırım ilk haftası....
baksana ne kadarda ilgiliyim :))

selam kızlar baktım da herkes kilo vermiş bu hafta.ne güzel.

Evet canım, bu hafta iyiyiz.

nac canım benim diyetisyenden eşim randevu aldı ama nisanın sanırım ilk haftası....
baksana ne kadarda ilgiliyim :))

Heheehehe :)))) Bu randevu bile sende olumlu bir etki yaratacaktır canım :))))

iyi akşamlar kızlar bu hafta pek gelemedim çok yoğundum pazartesi hariç her gün mifirim vardı yada benim çıkmam gerekti bu gün kemeraltını gezdik alışveriş yaptık nacım senin içinde gezmiş sayılayım

Sağol canım :)))) Şimdi güzel İzmirimde hava ne kadar güzeldir :)))

Kızlar, dün gece 1 küçük meyveli yoğurt yedim ve günü kapattım. Şimdi de klasik kahvaltımı yapıyorum. Umarım bu meyveli yoğurtlarla hata yapmıyorumdur

günaydıııııınnnnn a.s.
klasik kahvaltı ile güne başladım
yarın annemler geliyoooor inş.
perşembeye kadar sanırım düzenli giremem
kilomda ne olur şimdiden tahminde bulunamıyorum
buralardayım

günayydın kzılar
dün neler yedim
kahvaltı cornflakes 1 kase
ara yeşicay
öğlen makarna
ara yeşil cay
akşam dolma,çorba
ara biskivü
1 saat yürüdüm akşam yemeğinden sonraa

Günaydın kızlar. Dün çok erken yatttım, giremedim. Çok erken yattığım için akşam yemeği de yiyemedim yaa. Neyse onları yazarım birazdan. Geçmişi okuyayım.

Günaydın kızlar. Dün çok erken yatttım, giremedim. Çok erken yattığım için akşam yemeği de yiyemedim yaa. Neyse onları yazarım birazdan. Geçmişi okuyayım.

selam 13 ...takımın hatunları .....
.
selam taylor .... çok güzel gidiyorsun canım tebrikler takip ediyorum seni...:1hug:alkisalkisalkis

Çok güzel kararlar almışsın dosbacım. Diyetisyene de gidecekmişsin. Çok güzel zayıflayacaksın eminim.

Çok geçmiş olsun. İnşallah şimdi iyileşmiştir.

Çok güzel işler başarmışsın canım. Kitabın haftaya baskıya girecek olması çok güzel bir haber. Kısa zamanda çok büyük bir başarı. Hem de çocukla falan. Çok çok tebrik ediyorum, maşallah

Derslerinde çok kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin. Ben de ders çalışırken hep su içerdim. Özellikle konsantrasyonum dağıldığında. Su içince sanki beynime oksijen gidiyor da zihnim açılıyor gibi gelirdi. Sonra oradan alışkanlık kaldı. Hep çok su içerim. Zorlamadan içimden gelerek kışın en az 2-3 litre, yazın 4-5 litre içiyorumdur.

Öğle yemeğin de akşam yemeğin de çok sağlıklı olmuş. Hem de yürümüşsün. Tebrikler

Çok kaçamak yapmışsın canım. Ama bundan sonra birkaç gün hiç kaçamak yapmazsan onlar kalıcı kilo olmazlar. Geçen gün bir arkadaş da yazmıştı bunu. Bence de çok doğru. Önemli olan kaçamaktan sonra hemen toparlanıp yola devam etmek.

Kızlar, dün gece 1 küçük meyveli yoğurt yedim ve günü kapattım. Şimdi de klasik kahvaltımı yapıyorum. Umarım bu meyveli yoğurtlarla hata yapmıyorumdur

Ben bir kere bir diyetisyene gitmiştim. O aralarda meyveli yoğurt veriyordu. Ama verdiği listeyi sevmedim. Çok aç kalıyordum. Bir daha gitmedim. Şimdi gittiğim memnun olduğum diyetisyen şekerli hiçbir şey vermiyor. Şekerli tek verdiği şey meyve. Ama o meyveli yoğurtlardan vermez çünkü içinde ya şeker veya yapay tatlandırıcı var.

Yani diyetisyenler bile bu konuda hemfikir değil sanırım. Sen şimdi gideceğin diyetisyene güvenirsen ona sorup onun dediği gibi yap bence canım.

günayydın kzılar
dün neler yedim
kahvaltı cornflakes 1 kase
ara yeşicay
öğlen makarna
ara yeşil cay
akşam dolma,çorba
ara biskivü
1 saat yürüdüm akşam yemeğinden sonraa

Canım öğlen sadece makarna yediysen bir iki kaşıktan fazlaydı diye tahmin ediyorum. Biraz zararlı olduğu için yanında salata da yesen iyi olabilirmiş. Ama 1 saat yürümüşsün tebrikler.

selam 13 ...takımın hatunları .....
.
selam taylor .... çok güzel gidiyorsun canım tebrikler takip ediyorum seni...:1hug:alkisalkisalkis

Canım benim çok teşekkürler. Sen de çok iyi gidiyorsun. Yakında mezun olursun ne güzel. Benim daha çok var.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 ufak yumurta, 1 d. peynir, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, salata, 1 d. ekmek, 1 bardak süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 d. ekmek, 1 d. peynir, 1 bardak süt
Ara: -

Spor: 30 dk. hızlı hızlı yürüdüm.

Yemek yanlışları: Akşam çok yorgundum, yemek hazırlamaya üşendim. 1 d. ekmek, 1 d. peynir yedim. Gerçi öğle 3 p. tavuk yediğim için akşam 2 p. protein almam gerekiyordu. 1 d. peynir yediğimden 1 porsiyon proteinim eksik kalmış oldu. O kadar da kötü değilmiş. Ama salata eksik. Ve yarım bardak süt fazla içmişim. Ve akşamdan sonraki ara yok.

Su neden yaşamın kaynağı?

• Vücutta taşıyıcı göreve sahip olan su, hücrelere besin ve oksijen taşır, atıkları uzaklaştırır.
• Böbreklerin toksik maddelerden temizlenmesine yardımcı olur.
• Kan ve lenf sisteminin büyük bir kısmını oluşturur.
• Vücut sıcaklığının düzenlenmesinde rol alır.
• Kan basıncını kontrol eden elektrolitlerin dengelenmesine ve taşınmasına yardımcı olur.
• Sıcak havalarda vücudu serin tutar ve soğuk havalarda vücut izolasyonu sağlar.
• Yeteri kadar tüketildiğinde, cildin daha düzgün, daha yumuşak, daha parlak ve daha esnek olmasını sağlar.
• Tükürük ve mide salgısında bulunarak, besinlerin sindirilmesinde görev alır.
• Su, emziren kadınlarda, süt üretimini artırır.
• Bağışıklık sisteminin görevini yapabilmesi için su gerekmektedir. Bu özelliği ile zinde ve dinç kalmada yardımcı olur.
• Eklemlerin kayganlığını sağlar.
• Su tüketimi azaldıkça, vücutta depolanan yağ miktarı artmaya başlar ve kilo alımı gerçekleşir.
• ıçme suyu veya doğal kaynak sularının birçoğu bölgeden bölgeye degişmekle birlikte; bazı minarelleri içerir. Vücudumuz için gerekli olan minarellerin bir kısmını içtiğimiz sulardan elde ederiz. Bunlar içinde kalsiyum, magnezyum ve sodyum daha fazla miktarda olanlardır. Flor, iyot ve diğer eser elementlerin de bir kısmını içtiğimiz sulardan sağlarız.

Yeterli su içip içmediğinizi test etmek için 3 küçük ipucu
1- Susuzluğunuzu gidermek icin içtiğiniz su miktarının en az 2 katını tü
ketin.
2- Günboyu ve sık sık su için ve su içmek için susamayı beklemeyin.
3- ıdrar renginiz koyu sari renkli ise yeterli miktarda su içmiyorsunuz demektir. ıdrar renginiz koyu sarıdan açik ve şeffaf renge dönüştüğünde yeterli miktarda su tüketiyorsunuz demektir.

Kimler daha çok su tüketmeli?

- Yüksek proteinli diyetle beslenenler.
- Lifli gıdalardan zengin beslenenler
- Bulantı kusma ve ishal ile sıvı kaybının arttığı zamanlar
- Ağır fiziksel aktivite yapanlar
- Çok sıcak ortamlarda olup, aşırı terleyen kimseler daha fazla su tüketmelidirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…