selam kızlar baktım da herkes kilo vermiş bu hafta.ne güzel.
nac canım benim diyetisyenden eşim randevu aldı ama nisanın sanırım ilk haftası....
baksana ne kadarda ilgiliyim :))
iyi akşamlar kızlar bu hafta pek gelemedim çok yoğundum pazartesi hariç her gün mifirim vardı yada benim çıkmam gerekti bu gün kemeraltını gezdik alışveriş yaptık nacım senin içinde gezmiş sayılayım
Günaydın kızlar. Dün çok erken yatttım, giremedim. Çok erken yattığım için akşam yemeği de yiyemedim yaa. Neyse onları yazarım birazdan. Geçmişi okuyayım.
ben geldiiiiiimmm
hepinizi tebrik ediyorum harika bi liste gördüm a.s.
meliscim nasılsın canım ?? çalışmalrın nasıl gidio ??
ben kilo aldım eşimin diyetisyenine gitme kararı verdim bu defa ...(
nezaman tam anlamıyla mutlu olcak bilmiyorum tekrar 68li rakamları görmeye başladım
bugün bi çok şeyde değişiklik yapma kararı aldım
sabah su ile başladım 1.5lt oldu akşama 2.5olur inş.
bütün kıyafetlerimi elden geçirdim
dolabı nerdeyse boşaltıım ihtiyacı olanlara çok şey çıkardım
hepside yeni sayılır
baştan başlamak istiyorum
herşeyi daha az tüketmek gibi...
az yemek,az kıyafet, yeterince uyku
çok su, çok hareket,çok meyve sebze gibi...
dengeyi bulmalıyım
ya bilmiyorum grip gibi ateşi var huzursuz kusuyor 2 gündür çok perişan bi halde akşamda bi yere davetliyiz bilmiyorum gidermiyim yediklerime dikkat edemiyorum çünkü kızım sadece emiypor yemekleri kusuyor om yüzden yiyorum
bizim buralarda yemlik otu zamanı severim ama ekmeksiz yenmez bizim evde yaptığımız ekmek var sonbaharda yaparız sonra ıslatıp yeriz yufka gibi ama iyi pişmiş
onla çok güzel olur
checim geçmiş olsun canım umarım fikriyenin dediği gibi diştir.
adcım, fikriyecim sizler nasılsınız?
dosbacım iyiyim canım güzel gidiyor, doç.luğa ekimde başvuracaktım biliyorsunuz, nisana karar verdik ondan fazlaca yoğunum 6 ay önceye çektik çünkü. Güzel gidiyor ama kitabım bitti şu an son çıkışını alıyorum okuyacağım, haftaya baskıya gidecek.
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkesler iyidir ben iyi ki izne ayrılmışım baksanıza girecek vakit bulamıyorum dün bilgisayarı hiç açmadım bile o kadar yorgun geldim ki kurstan eve bir yandan da aöf derslerimi yetiştirmeye çalışıyorum ara verdim bi yarım saat kadar sizlere yazayım dedim geçmiş çok birikmiş okuyamıycam üzgünümama kimler ne kadar kilo verdi bi bakayım merak ettim yerimseniben
adcım kilo işi verme konusunda iyi gitmiyorda koruma konusunda bi sorun yok 84 te takılı kaldımsu çok içiyorum ders çalışırken ne kadar içtiğimi anlamıyorum bile yeşilçay da aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum günde keşke 1 saat yürüyüşe çıkma imkanı yaratsam kendime ama aöf sınavı geçmeden mümkün görünmüyo 2 hafta daha yerimde sayıcam güzel dileklerin için çok çok teşekkürler canım benim sende durumlar nedir?
ben geldimmm hava güneşli idi ama çooookkk soğuk idi... sadece 30dk yürüdüm
eve zor düştüm(
akşam yemeğim
1 parça tavuk küçüktü bu defa
haşlanmış brokoli yedim bolca :))
yoğurt
şimdi de çayımı içeceğim
Canlarım, dersten çıktım, şimdi yoldayım. Kafam şiş ama olsun, Bugünlere şükür ))) öğrencimin anesi zorla yemek yedirdi. 3 ya da 4 kaşık pilav, 2 baget. Bunda bi sorun yok da öğle arasında iki hfta önce babasını kybeden öğretmen akadakımıza başsağlığına gittik. Hazırlık yapmış. 1 küçük dilim börek ve 1 dilim e yapımı pasta yedim. Asıl o fena ((((
Kaçırmışım değil mi!!
Kızlar, dün gece 1 küçük meyveli yoğurt yedim ve günü kapattım. Şimdi de klasik kahvaltımı yapıyorum. Umarım bu meyveli yoğurtlarla hata yapmıyorumdur
günayydın kzılar
dün neler yedim
kahvaltı cornflakes 1 kase
ara yeşicay
öğlen makarna
ara yeşil cay
akşam dolma,çorba
ara biskivü
1 saat yürüdüm akşam yemeğinden sonraa
selam 13 ...takımın hatunları .....
.
selam taylor .... çok güzel gidiyorsun canım tebrikler takip ediyorum seni...:1hug:alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?