Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta izinli mi yoksa nur_84?
Bir de derya_julia diye bir arkadaş vardı. O sanırım artık hiç gelmiyor.
liste tamamdır, sonuç haria, herkesler kilo vermiş. 1.lik hakkınızdır opuyorumnanaktan
listemizi verdim. 1. kardeş takım olacak, bizde 2. oluruz :))
taylorcum öpüyorum.
kızlar görüşürüz.
taylor ,fikriye,nac tebrikler cnmlarım çıtır olcaz inşşşş
kızlar ben geldim utanarak. kilomu aynı geçmişsiniz teşekkürediyorum. bu sabah işyeri sıkıntılarla başladı. az önce gittiler başımdan bende hemen açtım topiği. tekrar özürdilerim. neyse sonuç çok güzel görünüyor herkesler kilo vermiş.ben listeyi bozmuşum. geçmişe şöyle bir bakayım gelirim öpüldünüz.
slm kızlar nasılsınız giremedim sabah dün gece girdim kızım çok hasta bşeye baktım çıktım kilo vermişim ama gec kaldım kilom 67.2
sizler nasılsınız ?
fikriyecim sıkıntı yok hayatım çok şükür yani sağlık iyi ama işyerinde malzemelerle ilgili sıkıntı yaşadık,hesaplar falan talan oldum,dünden beri daha fazla yoğunum,inşallah biraz yoluna koyacağım.şu 2009 evraklarını tam halletsek ama oda sıkıntıya sokuyor elime dolanıyor. neyse ben tartılamadım fikriyecim ama sanırım bi değişiklik yok. akşam tartılıp bakacağım. sende vermişsin bu hafta kilo. ne güzl tebrik ederim canım inşallah haftayada verirsin,istersen başarırsın biliyorum ama sıkma kendinide. çok sıkıntı yaptığımızad sürekli yemek istiyoruz. bende bu hafta yine yine yine başlangıç yapayım diyorum bakalım ne yaparım.
ben geldiiiiiimmm
hepinizi tebrik ediyorum harika bi liste gördüm a.s.
meliscim nasılsın canım ?? çalışmalrın nasıl gidio ??
ben kilo aldım eşimin diyetisyenine gitme kararı verdim bu defa ... (
nezaman tam anlamıyla mutlu olcak bilmiyorum tekrar 68li rakamları görmeye başladım
bugün bi çok şeyde değişiklik yapma kararı aldım
sabah su ile başladım 1.5lt oldu akşama 2.5olur inş.
bütün kıyafetlerimi elden geçirdim
dolabı nerdeyse boşaltıım ihtiyacı olanlara çok şey çıkardım
hepside yeni sayılır
baştan başlamak istiyorum
herşeyi daha az tüketmek gibi...
az yemek,az kıyafet, yeterince uyku
çok su, çok hareket,çok meyve sebze gibi...
dengeyi bulmalıyım
ya bilmiyorum grip gibi ateşi var huzursuz kusuyor 2 gündür çok perişan bi halde akşamda bi yere davetliyiz bilmiyorum gidermiyim yediklerime dikkat edemiyorum çünkü kızım sadece emiypor yemekleri kusuyor om yüzden yiyorum
bizim buralarda yemlik otu zamanı severim ama ekmeksiz yenmez bizim evde yaptığımız ekmek var sonbaharda yaparız sonra ıslatıp yeriz yufka gibi ama iyi pişmiş
onla çok güzel olur