• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağol meliscim, doğru söylüyorsun.

Geçen hafta nur son dakika yetişmişti. Belki yine gelir. Geçen haftaki kilosu 75.8 di.

Bu hafta izinli mi yoksa nur_84?

Bir de derya_julia diye bir arkadaş vardı. O sanırım artık hiç gelmiyor.

13.TAKIM 148 .ETAP
ad1 ( 55.5 / 55.5 / 0.0 / 0.00% )

Nachtigall ( 63.2 / 62.1 / 1.1 / 1.74% )
fikriye_bg ( 69.4 / 69 / 0.4 / 0.58% )
emirel ( 60.4 / 59.8 / 0.6 / 0.99% )
CheGuevera ( 68.2 / 68.2 / 0.0 / 0.00% )
taylor ( 70.8 / 69.5 /1.3 / 1.84% )
ethos ( 79.7 / 78.5 / 1.2 / 1.51% )
Ela ( 64.5 / 63.8 / 0.7 / 1.09% )

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 531.7 / 526.4 / 5.3 / 1.00% )

listemizi verdim. 1. kardeş takım olacak, bizde 2. oluruz :))
taylorcum öpüyorum.
kızlar görüşürüz.

İlk üçe girelim de o da iyi. Derecede de değilim aslında, kilo veriyoruz diye seviniyorum.

Öpüyorum meliscim, kolay gelsin.

kızlar ben geldim utanarak. kilomu aynı geçmişsiniz teşekkürediyorum. bu sabah işyeri sıkıntılarla başladı. az önce gittiler başımdan bende hemen açtım topiği. tekrar özürdilerim. neyse sonuç çok güzel görünüyor herkesler kilo vermiş.ben listeyi bozmuşum. geçmişe şöyle bir bakayım gelirim öpüldünüz.

taylor ,fikriye,nac tebrikler cnmlarım çıtır olcaz inşşşş

İnşallah canım,yaz geliyor ister istemez ince kıyafet giyeriz mecbur kilo vermek lazım.

Taylor evet canım yürüyüş çok iyi geldi bana.Beni görmeliydin çocuk oluyordum resmen,çok neşelioluyordum. Helel akşam geç saatlerde sahil boştu kimse yoktu kendimi çok özgür hisediyordum,çocuk gibi zıpladım hopladım.:)))))))))))))) moralime çok iyi geldi.
Özellikle bebekli arkadaşlara tavsye ediyorum.Her gün olmasa da haftada 1 kez oldun bebeği babaanne anneanneye brakın gidin eşinle başbaşa dolaşın.Tavsiyem bebek için konuşmayınız zaten hep onunlasınız,eşinizle sevgili zamanınızı hatırlayın komik,mutlu anlarınız hatırlayınız.İnsana çok çok iyi geliyor açıkçası.Zamanım yok demeyin zaman var siz saatlerce dolaşmayacaksınızki yarım saat 1 saat yeterlidir.

kızlar ben geldim utanarak. kilomu aynı geçmişsiniz teşekkürediyorum. bu sabah işyeri sıkıntılarla başladı. az önce gittiler başımdan bende hemen açtım topiği. tekrar özürdilerim. neyse sonuç çok güzel görünüyor herkesler kilo vermiş.ben listeyi bozmuşum. geçmişe şöyle bir bakayım gelirim öpüldünüz.

Canım çok geçmiş olsun ne oldu çok youn bir gün başlangıcı olmuş.Senin kilon nasıl bu hafta verebildin mi?

slm kızlar nasılsınız giremedim sabah dün gece girdim kızım çok hasta bşeye baktım çıktım kilo vermişim ama gec kaldım kilom 67.2
sizler nasılsınız ?

fikriyecim sıkıntı yok hayatım çok şükür yani sağlık iyi ama işyerinde malzemelerle ilgili sıkıntı yaşadık,hesaplar falan talan oldum,dünden beri daha fazla yoğunum,inşallah biraz yoluna koyacağım.şu 2009 evraklarını tam halletsek ama oda sıkıntıya sokuyor elime dolanıyor. neyse ben tartılamadım fikriyecim ama sanırım bi değişiklik yok. akşam tartılıp bakacağım. sende vermişsin bu hafta kilo. ne güzl tebrik ederim canım inşallah haftayada verirsin,istersen başarırsın biliyorum ama sıkma kendinide. çok sıkıntı yaptığımızad sürekli yemek istiyoruz. bende bu hafta yine yine yine başlangıç yapayım diyorum bakalım ne yaparım.

chegue cim çok geçmiolsun canım. bebeğin nesi var hayatım. sanırım senin kilonu aynı geçtiler. bende bugün geç kaldım,sinir oldum ama gelemezdimde,neyseki başımdan gittiler de geldim.

ben geldiiiiiimmm
hepinizi tebrik ediyorum harika bi liste gördüm a.s. :nazar:
meliscim nasılsın canım ?? çalışmalrın nasıl gidio ??
ben kilo aldım eşimin diyetisyenine gitme kararı verdim bu defa ... :((
nezaman tam anlamıyla mutlu olcak bilmiyorum tekrar 68li rakamları görmeye başladım
bugün bi çok şeyde değişiklik yapma kararı aldım
sabah su ile başladım 1.5lt oldu akşama 2.5olur inş.
bütün kıyafetlerimi elden geçirdim
dolabı nerdeyse boşaltıım ihtiyacı olanlara çok şey çıkardım
hepside yeni sayılır
baştan başlamak istiyorum
herşeyi daha az tüketmek gibi...
az yemek,az kıyafet, yeterince uyku
çok su, çok hareket,çok meyve sebze gibi...
dengeyi bulmalıyım

ya bilmiyorum grip gibi ateşi var huzursuz kusuyor 2 gündür çok perişan bi halde akşamda bi yere davetliyiz bilmiyorum gidermiyim yediklerime dikkat edemiyorum çünkü kızım sadece emiypor yemekleri kusuyor om yüzden yiyorum
bizim buralarda yemlik otu zamanı severim ama ekmeksiz yenmez bizim evde yaptığımız ekmek var sonbaharda yaparız sonra ıslatıp yeriz yufka gibi ama iyi pişmiş
onla çok güzel olur

slm kızlar nasılsınız giremedim sabah dün gece girdim kızım çok hasta bşeye baktım çıktım kilo vermişim ama gec kaldım kilom 67.2
sizler nasılsınız ?

Geçmiş olsun canım İnşallah en yakın zamanda bebişin iyileşir.

fikriyecim sıkıntı yok hayatım çok şükür yani sağlık iyi ama işyerinde malzemelerle ilgili sıkıntı yaşadık,hesaplar falan talan oldum,dünden beri daha fazla yoğunum,inşallah biraz yoluna koyacağım.şu 2009 evraklarını tam halletsek ama oda sıkıntıya sokuyor elime dolanıyor. neyse ben tartılamadım fikriyecim ama sanırım bi değişiklik yok. akşam tartılıp bakacağım. sende vermişsin bu hafta kilo. ne güzl tebrik ederim canım inşallah haftayada verirsin,istersen başarırsın biliyorum ama sıkma kendinide. çok sıkıntı yaptığımızad sürekli yemek istiyoruz. bende bu hafta yine yine yine başlangıç yapayım diyorum bakalım ne yaparım.

Canım iş biter yeterki sıkıntı yapma.Bir yerde başla devamı gelir.

ben geldiiiiiimmm
hepinizi tebrik ediyorum harika bi liste gördüm a.s. :nazar:
meliscim nasılsın canım ?? çalışmalrın nasıl gidio ??
ben kilo aldım eşimin diyetisyenine gitme kararı verdim bu defa ... :((
nezaman tam anlamıyla mutlu olcak bilmiyorum tekrar 68li rakamları görmeye başladım
bugün bi çok şeyde değişiklik yapma kararı aldım
sabah su ile başladım 1.5lt oldu akşama 2.5olur inş.
bütün kıyafetlerimi elden geçirdim
dolabı nerdeyse boşaltıım ihtiyacı olanlara çok şey çıkardım
hepside yeni sayılır
baştan başlamak istiyorum
herşeyi daha az tüketmek gibi...
az yemek,az kıyafet, yeterince uyku
çok su, çok hareket,çok meyve sebze gibi...
dengeyi bulmalıyım

Canım bahar geldi umarım güneşli hava hepimize yarar.Ben de aylardır nerdeyse hep aynı kilolarla geziyorum.Çok yoruldum artık.Bu hafta bol yürüyüşler yaptı inanılmaz iyi geldi.Moralim çok sıkıtı,bahar yorgunluğu bastı canım hep tatşı yemeyi ihtiyac duyuyordu.Yemek yedikçe daha da kötü oluyordum.ama yürüyüşleri başlayınca moralim düzelmeye başladı moralli olunca herşey daha kolayn geliyor sanki.Yaz geliyor istediğim kıyafetleri giymeyi hayal ediyorum bunda motive ediyor beni.:)))))))))))
artık fazla kilomu göstermeyen kıyafetleri aramaktan bıktım beğendiğim kıyafetleri giyimek istiyorum artık. guclubacismile

ya bilmiyorum grip gibi ateşi var huzursuz kusuyor 2 gündür çok perişan bi halde akşamda bi yere davetliyiz bilmiyorum gidermiyim yediklerime dikkat edemiyorum çünkü kızım sadece emiypor yemekleri kusuyor om yüzden yiyorum
bizim buralarda yemlik otu zamanı severim ama ekmeksiz yenmez bizim evde yaptığımız ekmek var sonbaharda yaparız sonra ıslatıp yeriz yufka gibi ama iyi pişmiş
onla çok güzel olur

Canım ya diş çıkartıyor olmasın,baı çocuklar diş döneminde kusarlar yani grip belirtileri yaşıyorlar.Dr gittiniz mi.Burnu kapalımı akıyormu?Genelde grip burun akmasıyla başlıyor ama değilse dişlerden de olabilir.

Canım o ekmekten yemiştim tadın değişik gelmeşti ilk baştan ama alışınca çok çok lezetli geliyor insana.Afiyet olsun canım.

che geçmiş olsun canım bebişine....
fikriyecim dışarı çıkacak gibi değildi ankarada hava.... ama bugün çok güzel akşam üstü olabilir belki çıkarım ama bana dolapları düzenlemekte ii geldi :))kendimi hafiflemiş hissediyorum

Back