Kimler daha çok su tüketmeli?
- Yüksek proteinli diyetle beslenenler.
- Lifli gıdalardan zengin beslenenler
- Bulantı kusma ve ishal ile sıvı kaybının arttığı zamanlar
- Ağır fiziksel aktivite yapanlar
- Çok sıcak ortamlarda olup, aşırı terleyen kimseler daha fazla su tüketmelidirler.
Gerçekten çok faydalı su. Ve gerçekten az yediğimde daha az susuyorum. Proteinli şeyler tükettiğimde daha çok susuyorum. Bu arada cilde iyi geldiğini ben kendim de gördüm.
günaydıııııınnnnn a.s.
klasik kahvaltı ile güne başladım
yarın annemler geliyoooor inş.
perşembeye kadar sanırım düzenli giremem
kilomda ne olur şimdiden tahminde bulunamıyorum
buralardayım
günayydın kzılar
dün neler yedim
kahvaltı cornflakes 1 kase
ara yeşicay
öğlen makarna
ara yeşil cay
akşam dolma,çorba
ara biskivü
1 saat yürüdüm akşam yemeğinden sonraa
selam 13 ...takımın hatunları .....
.
selam taylor .... çok güzel gidiyorsun canım tebrikler takip ediyorum seni...:1hug:alkisalkisalkis
Sabah: 2 d. ekmek, 1 ufak yumurta, 1 d. peynir, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, salata, 1 d. ekmek, 1 bardak süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 d. ekmek, 1 d. peynir, 1 bardak süt
Ara: -
Spor: 30 dk. hızlı hızlı yürüdüm.
Yemek yanlışları: Akşam çok yorgundum, yemek hazırlamaya üşendim. 1 d. ekmek, 1 d. peynir yedim. Gerçi öğle 3 p. tavuk yediğim için akşam 2 p. protein almam gerekiyordu. 1 d. peynir yediğimden 1 porsiyon proteinim eksik kalmış oldu. O kadar da kötü değilmiş. Ama salata eksik. Ve yarım bardak süt fazla içmişim. Ve akşamdan sonraki ara yok.
hava süper ya oğlum uyansın hemen dışırıya gidecez.bundan sonra dah açok gezeriz.kiloları da hızlaca veririz.
kızalr nasılsınız idil bugün dahada kötü sabah gözleri çapaklanmış yapışmış birbirine açamadı kuzum doktorunu aradaım bikaç ilaç adı dedi salgın varmış geçmezse pazartesi getir dedi
of gece 3 gibi bi uyandımki ateşi 39.5 arabada yoktu hastanede ççok uzak kafam iyice allak pullak oldu
ne yaptımı ne yediğimi umursamıyorum bile
yinede yazayım sabah klasik kahvaltı yanı sıra çok azmenemen yedim bu arad banada bulaşmış bende hastayım
arada bişey yemedim birazönce 1 bardak lahana çorbası içtim
akşamada fırında patates travuk yaparım heralde ve salata
ben artık ekmeğim hayatımdan çıkaracağım sabah kafhvaltısı hariç
bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür edrim
yediklerimi yazayım
sabah 2 k.k peynir,1.5 dilim ekemek
ara 1 sütlü kahve(şekerli)
öğlen yarım peynirli pide,ayran
şimdi 1 bardak şekerli sütlü kahve
che canım acil şifalar diliyorum inş. bu gece rahat uyursunuz...diyeti düşünme bile bebişin için ayakta kalmalsın gıdana dikkat et ...
fikriyecim canım nasılsın?? bahar sana çok ii geldi :)) yürüyüşler gezmeler maşallah
bana da anlam vermediğim bi halsizlik getirdi, bugün resmen ayakta uyukluyorum yarın annemler gelecek hareketli olmam lazım aslında...
bakıyorum pideleri yemişsin :)) afiyet olsun hemen erisin :))
Canlarım, bugünkü yemeğim iyiydi. Kahvaltı standarttı. Öğleye doğru 1 muz yedim. Öğlen 1 kase çorba, 1 küçük meyveli yoğurt. Şimdi de light meyveli yoğurt ve 1 köfte. Akşama da domates çorbası ve bezelye var :)) Şimdi kendime bir kahve atayım, ve keyif yapayım. İki hafta sonra ilk defa yarın boşum, çoookkkk mutluyummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?