12 yıllık evliliğim ve eski sevgili

Daha neler yani gerçekten.

eşinizde birşey yakaladınız mı? somut ya da manevi olarak eski sevgilisini unatmadığına dair? eğer yoksa öyle bişey takıntı hastalığı olabilir. çünkü bir iki sene değil on iki sene
Şöyle bir dizi izledikten sonra konu açıldı. Geçmişe dönüş konulu bir diziydi... Dizi hakkında konuşurken aslında o dönem bana söylediği bazı detayların doğru olmadığını öğrendim.Kendi söyledi yani konuşurken.Zamanında bilseydim belki de devam etmeyeceğim şeylerdi. Dediğiniz gibi hatırlayınca kötü hissettiğim bir durumdu ve bu eklenince patladım duygusal olarak...

Geçmişe takilan insanlar bana cok hastalikli geliyor. Gençtik hepimiz bazi yollardan gectik tum defterler kapanip yeni bir sayfa acildiysa gecmisten niye rahatsiz olayim. Ben anlamiyorum bu zihniyeti... esimin gecmisi beni hic ilgilendirmez saygi duyarim zira el ustunde tutuldugum bir evliligim var. Bu yuzden dünüyle ilgilenmem. Eger 2 cocuk ve 12 yillik beraberlige ragmen hala gecmise takiliysaniz ya agir hastasiniz ya da esiniz ilgisiz, bi seyler yolunda değil yani...

Doğru söylüyorsunuz. Bazen kisiligimle alakalı çok elestirdi beni. Yetersiz gibi hissettim. Dediğim gibi yakın zamanda izlediğimiz diziyle ilgili konusurken bu mevzu açıldı tekrar. Aslında o dönem bildiğim şeylerden daha fazlası olduğunu öğrendim...Sonrası zaten yazdığım gibi...

olay artık boşanma boyutuna geldiyse sizin içinizde bunu eşinle samimi bir şekilde paylaşman ve eşinin senin içindeki o başkasına sevdiğine dair olan hissi yok etmesini sağlaması lazım. yani bunu birlikte çözebilirsiniz. hiç öyle birşey yoksa adam zaten sizi ikna edecektir

Simdiii bu konuda seni en iyi ben anlarim cunku senin taa 12 sene sonra cikarttigin duygularini ben her ay duzenli olarak erkek arkadasima yansitiyorum. Ayni hikaye degil ama benzeri bir durum. BEn ne kabuslardan uyaniyorum ne kompleksler yapiyorum bir bilsen...
Oncelikle senin rahat etmen gereken nokta bu adamin eski iliskiyi artik net unuttugudur. Cunku cook uzun bir zaman gecmis. Ayrica siz tanistiginizda gorusuyorlarmis bu da soyle oluyor zatrn yeni gelene alistiginda otomatik eskiyi unutuyorsun drmek ki sizi cok sevmis siz ona cok iyi gelmissiniz yoksa net soyluyorum arada bir sizden sogudugunda onu yoklaardi.
Su an bu kadar kafaya takmanizin nedenini psikolojik bir duruma bagliyorum ya bu aralar ozguveniniz dustu. Ya agir seyler yasiyorsunux hassasiniz yani zamaninda bastirilan duygular travma etkisi yaratmis olabilir maddi durum uygunsa bence bir pskolaga danisin o sizin daha dogru sekilde dusunmenizi saglayabilir.

Aslında haklısınız bence. Eşinizin karışık bir ilişki ağı varmış ve aldatılmışsınız ama 12 sene sonra neden yani? Onca sene sorun etmediğiniz durumu neden şimdi sorun ediyorsunuz?
Bir erkek bu durumu öğrense karısının burnundan getirirdi bu arada güven mekanizmanız zedelenmiş. Aylarca ayakta uyutulmuşsunuz.
Ama 2 çocuk yaptıktan sonra mı aklınıza geldi?

Biraz fazla mı abarttın acaba. Eski olayı pişirip pişirip aklını doldurma. Hiç eşinede açmayacaktın bence. Taaa kaç yıl önceki olay sen 20 yaşındaymışsın. Eşinde o civarlardadır tahminimce. Küçük yaşta olan şeyler unutmaya bak. Evlenip 2 çocuk yapmışsın ne diye kendini üzüyorsun bacım

Konu sahibi neden linç edilmiş anlamadım, ama ben hak verdim.

Ilişki evliliğe dökülmeden önce 3 yıllık bir süreç var. Hatta bu olay ayyuka çıktıktan 6 ay sonra evlendiklerine göre ilişkinin 2,5 yılı bir yedeklenme, ihanet söz konusu.

Üzerinden yıllar geçti diye aldatma zaman aşımına mı uğradı?

Konu sahibi zamanında unutmaya çalışıp evlendiniz, ama yıllar içinde affedemediniz bence. Bu durumda ne yapılır bilemedim.

Daha önceki mesajlarda da belirttim. Geçen günlerde geçmişe dönüş konulu bir dizi izliyorduk eşimle ve konu oradan açıldı. Bana eksik ve yanlış söylediği şeyleri öğrendim daha dogrusu söyledi. Tetikledi tekrar beni bunlar... Maalesef

İliskisi 2 yillik falandi sanırım. Ve benle basladiktan sonra 6 ay devam etmiş. Ben bu sürenin bu kadar olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim. Bosluktaydim kötü ayrilmistim önceki iliskimden o yüzden benim için onemsiz demisti... Ama yani öyle değilmiş... Ayrildiktan sonra biz birlikteyken esimle maillesmisler. Yuksek lisans tezini sormus hic o alandan olmamasina ragmen. Eşim tezini yollamis vs. Evet çok uzun zaman gecti... Ben de duygular zaman aşımına uğrar sanmıştım... Ama ugramiyormis...

Değil 12 , 112 yıl da geçse sindirilemeyecek şeyler var hayatta.
Bu sebeple ihanetin affedilmemesi gerektiğini düşünürüm hep.
Ve yakın zamanda yeni şeyler eklenmiş buna. 6 ay boyunca yedekte tutulduğunuzu öğrenmişsiniz.
Bunlar güven zedeleyici şeyler. İnsan en yakınına, eşine bile güvenemeyecekse kime güvenir ki ?
Sağlığınızdan olursunuz. Ya terapi alın ya da ciddi ciddi boşanmayı düşünün. Sizden önemli değil.
Sizin tek hatanız affedebileceğinizi düşünmeniz. Olabilir, denemişsiniz, ama affedememişsiniz. Ve evet bunun için boşanılır.

Kendinize bir meşgale bulun. 15 yıl öncesinin patlamasını yaşamak hiç hayraalamet değil.

Belki de süresi önemli değil burdaki kisiler için. Ama o 6 aylık süreçte yüzük takmistik biz... Yani benim yüzüğümu çıkarıp gitti yanına demekki... İlk elini tuttugumda baskasinin da elini tutuyormus bu sürede... Bilmiyorum dedikleri gibi sağlıklı dusunemiyorum belki.. ama acıtıyor bayağı

Bazı duyguların, acıların zaman aşımı olmuyor.
Ben de 13 sene önce feci bi şekilde aldatıldım.
Burda konum bile var.
Her neyse, ben affedemedim ayrıldık beni aldattığı kadınla evlendi falan..
Aradan seneler geçti, geçen canlı müzik dinlemeye gittik, ihanet temalı bi türkü çaldı, tabi alkolün de etkisi var, ağlamaya başladım istemsiz.
İhanete uğramak, sevdiğin biri tarafından kandırılmak berbat bi his.
Senelerce değersiz hissettim kendimi ben.
Bilemiyorum belki bazı insanlar daha hassas, daha duygusal.
Günlük yaşamımı etkilemiyor ama tetiklenebiliyorum.
Sizin de tetiklenmeniz, başa sarmanız çok normal.
Konuyu ilk açtığınızda yeni detaylar öğrendiğinizi belirtseydiniz yorumlar farklı olabilirdi.
Sanki ilk haftalarda, henüz flört ederken onla da görüşmüş gibi algılanmış olabilir.
Ama 6 ay boyunca iki kadını birden idare eden bi adam nasıl güvende hissettirsin ki ?
Mümkün mü ?

Aklınız başınıza 12 yıl 2 çocuktan sonra geldiyse,evi cehenneme çevirmek için elinizden geleni yapmaya karar verdiginize göre GÜNAYDIN......

Evlenmeden önce ihanetini öğrenmiş,zavalicik çok perişan , pişman sözlerine kanmış, sindirmiş 6 ay içinde evlenmişsiniz Farklı detaylar,ince ayrıntılar sonra ogrenilse ne olacak ??? Siz aldatildiginızı bile bile evlenmişsiniz....

Ben bu detaylari yeni ogrendim... O zamanlar bilseydim çok farklı olurdu hersey... Ben biraz asi ruhluyum... Beni eleştirdiği seylerde artık acaba o tam onun istediği gibimiydi diye düşünüyorum. Kaç gündür boğuluyorum. Düşündükçe gözlerim doluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…