Adam haklı, taa Fi tarihinden kalmış olay için şu anki tepkin çok yersiz ve abartı. Madem bu durum senin için çok büyük bir sorundu, o zaman tepkini fazlasıyla gosterseydin de adam seni zar zor barışmaya ikna etmiş olsaydı veya direkt ayrılsaydın.Kızlar ben 12 yıldır evliyim ve 3 senede nişan dönemimiz oldu... İlişkiye başladığımda 20 yaşındaydım yani...(Buarada bizi aileler birbirine önerdi. ) Evlenmeden 6-7 ay önce nişanlıyken eşimin bana bahsetmedigi bir sevgilisi olduğunu öğrenmiştim bir tesadüf eseri... Ve hatta bizim iliskimiz başladığında onunlada görüşüyormus. Yani iliskileri devam ediyormus... Sonradan bitmiş. Yani bunu ogrendigimde biz 3 yıldır birlikteydik ve onlar çoktan ayrılmıştı. O dönem ondan ayrildim. Daha onceki iliskisi kötü bittiği için boslukta oldugunu ve bu yüzden onun için çok onemli olmadığını benim Farklı oldugumu defalarca soyleyip durdu.Farklı sehirlerdeydik, ev arkadaşları psikolojisinin çok kötü olduğunu vs yazıp duruyorlardı. Kendi arkadaslarim bitmiş zaten neden buyutuyorsun diyip beni de barismaya ikna ettiler ve biz barıştık. 6 ay sonrada evlendik....
Yıllarca dönem dönem benim en heyecanli oldugum donemlerde kendisinin baskasiyla da görüştüğünü düşünüp kötü oldum ve sonra unutmaya calistim. Ruyalarima girdi... Surekli uykumdan aglayarak uyanirdim. Ama ona hic yansitmadim....
Bu aralar yine aynı şeyler aklımda... Artık dayanamiyorum bunun düşüncesine... Yillarca nasıl bunu bir kenara attığımı anlayamiyorum...
Dün eşimle bir konusma esnasinda açıldı konu ve çok büyük bir patlama yaşadım... Ağladım, bağırdım, çağırdım. Eşim neden bu konuyu dile getirdigimi anlamadi... Yillar geçmiş ne amacliyorsun diyip durdu... Anlamaya çalıştı, kızdı öfkelendi, özür diledi...
Ama olmuyor arkadaşlar artık... Devam edemiyorum ben... Nefes alamıyorum bazen... Sevilmedigimi düşünüyorum ve hatta biliyorum sanki...
Degersiz hissediyorum... Napacagimi bilmiyorum. Cikamiyorum işin içinden. Boşanmayı düşünüyorum ama bunu düşündüğüm için abarttigimi da düşünüyorum.
2 çocuğum var... Bu konu dışında bir problemimiz yok gibi... Napacagimi nasıl dusunecegimi sasirdim...
Bana tepkin çok saçma geldi. Sevilmediğini söylemen için çok ciddi sorunlar yaşaman gerek. Aynı şekilde değersiz hissettiğini söylemişsin ama bunun için de bir done sunman gerek. Ortada hiçbir sorun yokken 2 çocukla 12 yıl sonra fi tarihinden kalmış bir olay için boşanmayı düşünmek bana normal bir psikolojide olmadığını gösteriyor. Aşırı takıntılı birisin bence.Sevilmedigimi düşünüyorum ve hatta biliyorum sanki...
Degersiz hissediyorum... Napacagimi bilmiyorum. Cikamiyorum işin içinden. Boşanmayı düşünüyorum ama bunu düşündüğüm için abarttigimi da düşünüyorum.
2 çocuğum var... Bu konu dışında bir problemimiz yok gibi... Napacagimi nasıl dusunecegimi
Delirmişsiniz. Bu kadar takıntı hali normal değil. Tedavi olmalısınız.Kızlar ben 12 yıldır evliyim ve 3 senede nişan dönemimiz oldu... İlişkiye başladığımda 20 yaşındaydım yani...(Buarada bizi aileler birbirine önerdi. ) Evlenmeden 6-7 ay önce nişanlıyken eşimin bana bahsetmedigi bir sevgilisi olduğunu öğrenmiştim bir tesadüf eseri... Ve hatta bizim iliskimiz başladığında onunlada görüşüyormus. Yani iliskileri devam ediyormus... Sonradan bitmiş. Yani bunu ogrendigimde biz 3 yıldır birlikteydik ve onlar çoktan ayrılmıştı. O dönem ondan ayrildim. Daha onceki iliskisi kötü bittiği için boslukta oldugunu ve bu yüzden onun için çok onemli olmadığını benim Farklı oldugumu defalarca soyleyip durdu.Farklı sehirlerdeydik, ev arkadaşları psikolojisinin çok kötü olduğunu vs yazıp duruyorlardı. Kendi arkadaslarim bitmiş zaten neden buyutuyorsun diyip beni de barismaya ikna ettiler ve biz barıştık. 6 ay sonrada evlendik....
Yıllarca dönem dönem benim en heyecanli oldugum donemlerde kendisinin baskasiyla da görüştüğünü düşünüp kötü oldum ve sonra unutmaya calistim. Ruyalarima girdi... Surekli uykumdan aglayarak uyanirdim. Ama ona hic yansitmadim....
Bu aralar yine aynı şeyler aklımda... Artık dayanamiyorum bunun düşüncesine... Yillarca nasıl bunu bir kenara attığımı anlayamiyorum...
Dün eşimle bir konusma esnasinda açıldı konu ve çok büyük bir patlama yaşadım... Ağladım, bağırdım, çağırdım. Eşim neden bu konuyu dile getirdigimi anlamadi... Yillar geçmiş ne amacliyorsun diyip durdu... Anlamaya çalıştı, kızdı öfkelendi, özür diledi...
Ama olmuyor arkadaşlar artık... Devam edemiyorum ben... Nefes alamıyorum bazen... Sevilmedigimi düşünüyorum ve hatta biliyorum sanki...
2 çocuğum var... Bu konu dışında bir problemimiz yok gibi... Napacagimi nasıl dusunecegimi sasirdim...
Eşinizi sevmiyor ve ayrılmak için bahane arıyor olabilir misiniz ?Kızlar ben 12 yıldır evliyim ve 3 senede nişan dönemimiz oldu... İlişkiye başladığımda 20 yaşındaydım yani...(Buarada bizi aileler birbirine önerdi. ) Evlenmeden 6-7 ay önce nişanlıyken eşimin bana bahsetmedigi bir sevgilisi olduğunu öğrenmiştim bir tesadüf eseri... Ve hatta bizim iliskimiz başladığında onunlada görüşüyormus. Yani iliskileri devam ediyormus... Sonradan bitmiş. Yani bunu ogrendigimde biz 3 yıldır birlikteydik ve onlar çoktan ayrılmıştı. O dönem ondan ayrildim. Daha onceki iliskisi kötü bittiği için boslukta oldugunu ve bu yüzden onun için çok onemli olmadığını benim Farklı oldugumu defalarca soyleyip durdu.Farklı sehirlerdeydik, ev arkadaşları psikolojisinin çok kötü olduğunu vs yazıp duruyorlardı. Kendi arkadaslarim bitmiş zaten neden buyutuyorsun diyip beni de barismaya ikna ettiler ve biz barıştık. 6 ay sonrada evlendik....
Kızlar ben 12 yıldır evliyim ve 3 senede nişan dönemimiz oldu... İlişkiye başladığımda 20 yaşındaydım yani...(Buarada bizi aileler birbirine önerdi. ) Evlenmeden 6-7 ay önce nişanlıyken eşimin bana bahsetmedigi bir sevgilisi olduğunu öğrenmiştim bir tesadüf eseri... Ve hatta bizim iliskimiz başladığında onunlada görüşüyormus. Yani iliskileri devam ediyormus... Sonradan bitmiş. Yani bunu ogrendigimde biz 3 yıldır birlikteydik ve onlar çoktan ayrılmıştı. O dönem ondan ayrildim. Daha onceki iliskisi kötü bittiği için boslukta oldugunu ve bu yüzden onun için çok onemli olmadığını benim Farklı oldugumu defalarca soyleyip durdu.Farklı sehirlerdeydik, ev arkadaşları psikolojisinin çok kötü olduğunu vs yazıp duruyorlardı. Kendi arkadaslarim bitmiş zaten neden buyutuyorsun diyip beni de barismaya ikna ettiler ve biz barıştık. 6 ay sonrada evlendik....
Kesinlikle doğru bir yorum. Tam nokta atışı yapmışsınız ellerinize sağlık.Sevilmediğinizi düşünüyorsanız bunun için tarihten bir hortlak üretmenize gerek yok.
Güncel argümanlardan yola çıkın.
Ne diye kendinize takıntılı etiketi vurduruyorsunuz?
Ortada karşılanmamış bir ihtiyaç var, bundan bahsedin eşinize.
Gerekirse terapi alın.
Ama yıllar önceki konuyu güncel soruna paravan ederseniz kafayı yediğinizle kalırsınız
Teşekkür ederimKesinlikle doğru bir yorum. Tam nokta atışı yapmışsınız ellerinize sağlık.
Bunun için boşanmayı mi dusunuyorsunuz gercekten? Bu normal değil, bence psikolojik destek alın. Kendinize de adama da ızdırap olursunuz.Kızlar ben 12 yıldır evliyim ve 3 senede nişan dönemimiz oldu... İlişkiye başladığımda 20 yaşındaydım yani...(Buarada bizi aileler birbirine önerdi. ) Evlenmeden 6-7 ay önce nişanlıyken eşimin bana bahsetmedigi bir sevgilisi olduğunu öğrenmiştim bir tesadüf eseri... Ve hatta bizim iliskimiz başladığında onunlada görüşüyormus. Yani iliskileri devam ediyormus... Sonradan bitmiş. Yani bunu ogrendigimde biz 3 yıldır birlikteydik ve onlar çoktan ayrılmıştı. O dönem ondan ayrildim. Daha onceki iliskisi kötü bittiği için boslukta oldugunu ve bu yüzden onun için çok onemli olmadığını benim Farklı oldugumu defalarca soyleyip durdu.Farklı sehirlerdeydik, ev arkadaşları psikolojisinin çok kötü olduğunu vs yazıp duruyorlardı. Kendi arkadaslarim bitmiş zaten neden buyutuyorsun diyip beni de barismaya ikna ettiler ve biz barıştık. 6 ay sonrada evlendik....
Aynen, hiçbir şey sebepsiz değildir.Bu konunun hala akliniza takılmasının tek bir sebebi var, eşinizden beklediginiz sevgiyi gormuyorsunuz. Ben tüm meselenin bu oldugunu düşünüyorum. Eşim bana zil zurna aşık olarak evlenmesine rağmen onun bana karşı ilgisiz olduğunu dusundugumde bende (elimde olmadan) ani patlamalar yasayabiliyorum.