Anlıyorum sizi ama dinsizin hakkından imansız gelir derler..Bi tanıdığım başkasında eşinin ben onu sevmiyordum evlendim işte nasıl olduysa katlanıyorum işte mecburen dediğini duymuştu.. Aslında evde çokta keyfi yerindeymiş.Ama arkadan atıp tutuyormuş.Kadın içine sindiremedi.Gidip hesap sormadı.Hiç yüzleşmedi bile .Oda hiç çalışmıyordu ekonomik özgürlüğu yok diye o an boşanamadı.
Ama adama öyle gıcık öyle iğreti gibi bakıp davranıyordu ki.
Gidip bakkala çakkala borç yapıyodu.Onlar kocasından istiyordu.
Her yaptığına laf ederdi.Niye oraya oturdun niye gittin niye geldin..O hiç yokmuş gibi davranırdı zaten.
Adam kaçacak delik arardı..Karı koca hayatıda yoktu..
Adam amdatmaya yeltendi kadın öğrenir herşeyi alır diye de korktu..
Kadını yalvar yakar boşadı..
Kadın derdi evde gayet mutluyduk ama arkamdan öyle konuşup beni küçük düşeren karısının dedikodusunu yapan adamdan yarın ne geleceği belli olmaz.Iyi yaptım der hep..Ve bunları yapatkende hiç bağırıp çağırmaz dı .Sakince yapardı.
Adamı bakışlarıyla ezerdi...Ayyy hikmet abla dedin ve yaptın.Senin gibisine kafa tutulmaz derdik
Kendini hiç üzüp sinirlenip bağırıp çağırmadan sakince işini halletti.Sevmiyorsa boşasaydı hasbam hem d.. yıkıyıcam .Hizmetini görücem hrmde memnun değilmiş .
Şimdi çocukları büyüttü biri üni .de.Biri nemur oldu..O birdaha evlenmek istemedi.Canı sağolasıca bize çok hayat dersi verirdi..